Abi kupayı aldıkda ben başka birşeyden bahsediyorum o golü musrati atmasa baska bjride atardı o dönem resti çekip kadro dışılari yapıp yurt içi yurt dışı bonservisli bonservissiz yedi sekiz oyuncu getirip hem takımın havasını değiştirir hemde bu senenin kadrosu için elimiz rahatlamış olurdu sekizde beş tutsa yeterdi iskeleti kurmaya halada schout transferi yok kaç bölge eksik iki adam aldılar es verdiler Allah korusun yine ligden erken koparsak emeklere yazık olacak
gol son dakikada geldi nereye başkası atardı uzatmaya gitseydi kaybederdik 90 dakika çıkartamayan takımın 120 yi çıkaracağına inanıyormusun zaten ts baskısı vardı
Almusratinin değerini bu sene anlarsınız derinlemesine ne paslar atıyordu ama ileride değerlendirecek adam yoktu kaldıki kupa maçında sadece gol değil müthiş bir oyun oynadı salihle birlikte ts yi merkez orta sahada bitirdiler
Tükenmiş takıma o kadar ispatlanmsmış oyuncu sokarsan yazın onları nasıl elden çıkarırım diye düşünürsün kendini ispatlamış oyuncular bile sorgulanırken
Ligden koparsak diye transfer yapılmaz scout transferi nedir o işi kuracağın ekipden daha iyi yapacak programlar var ve artık kimse aptal değil yetenekli genç oyuncuları bedavamı bulacağını sanıyorsun
Sürekli ağızda bu kelime scout transferi hangi çağda yaşıyoruz ufacık bebelerin bile her bilgisi kayıt altında sistem onların ulaşacağı değeri bile tahmin ediyor o yüzden kelepir yetenek bulamazsın herkes elindekinin değerini biliyor ona göre değer koyuyor
Arada köşede kalmış gizli yetenek yok dostum artık çağı yakalayın anca ikna ile alabilirsen al musrati rafa gibi oyu cuları alırsın 3 4 tane daha fazla atsa çiroyu hayalimizde bile göremezdik
Hepimiz belli düşüncelere sahibiz ama eminim hoca ve ekibi sameti feyyazı hatta hayatı sporun içinde geçmiş başkanda bizden daha iyi biliyordur beşiktaş taraftarı had safhada ukala malesef sosyal medyada baba harçlığı ile yaşayan bir sürü ergen kulüpdeki insanlara akıl satıyor
Bence saygı gösterin beşiktaşın bütçesinide çizdiği yoluda bilen sadece onlar riskide alan onlar üstelik transferleride planlı emin ol kimse es falan vermedi sadece taraftara es verdirdiler kapayın çenenizi oturup bekleyin dediler tff seçimi mecburen beklenmeliydi iki aday siyahlabeyaz kadarbirbirinden farklı hangisinin kazanmasına göre bütün kulüplerin transfer politikaları bütün sezonluk planları değişiyor elbette beklenecek seçim aslında tek beklemeyende biziz renkliler kıpırdamadan bekledi bizden başka transfer yapan yok
Bence yaygara kopartmak anlamsız ve hiç bir takımın şampiyon olma garantisi yok istediğin kadroyu kur böyle bir garantiyi kimse veremez
Aldığımız kupayı bile hafife almak yanlış şaha kaldırdıkları fenerin on yılda bir tane tr kupası var biz başarısızdık eyvallah ama kimse demiyoki fener bizden daha başarısız oldu az önce youtube da bir spor programı izledim öyle algı yapıyorlarki sanki ülkenin iki kupasından birini almamışız
Bari siz yapmayın biz kötü beşiktaşı sabote etmeye gelen bir yönetim yüzünden kötüydük şimdi onlar gitti hızla kendimize geliriz çok büyük zarara uğradık ama telafi edecekte biziz makas açıldığı falanda yok olmadığınıda göreceksin bu makaslar birtek bizemi açılıyor gs küme düşme ihtimali konuşulan yerde ertesi sene şampiyon oldu kimse makasdan bahsetmedi biz neden yaratılan algıyı yiyoruz bunu anlamıyorum
Sabır dostum sabır çalışan insanlara soluk alacağı fırsatı verin soluk alsınlarda beyin okjiszensiz kalmasın sağlıklı karar verebilsinler bize fragmanı gösterdiler filmide sezon başladığında izleriz hala alınan oyuncuların değerinin kimse farkında değil
Renkli basın şunu işliyor beşiktaş renklilerle arasındaki açılan makası kapatamaz genç gelecek vadeden oyunculara yönelip iki senelik yapılanmaya girmeli bunun açıklaması beşiktaş fena takım kuruyor önüne geçmek oyalamak lazım morinho çıkıp transfer şampiyonu okup kupa almıyorsun diyor bunu diyen fenerin hocası renklileti dinlediğim zaman bile doğru yolda gittiğimizi anlıyorum