2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1106375 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Savaş

3 tane karakter koyabilecek adam geldi. 3 tane daha lazım.

Sonra sağına soluna asker gençleri at yaslan arkana.

3 transferin 3'üde güzel. Yaşa bakmayın biraz boyle adamlar lazım.

1 2 tane daha 30+ adam bekliyorum, geri kalanlar genç olur muhtemelen.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Talisca1903

Altın ayakkabı sahibi golcümüz olmayanlar ötede oynasın

Çevrimdışı BlackEagle16

3 tane geldi geçen seneden kalanda 3-4 kişi var elde
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi levitate

Feyyaz hocada stoperi almaya gitmiş kim acaba ?
kim demiş bunu abi bulamadım bir türlü
bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

SEMİH-İMMOBİLLE önde arkalarında RAFA SİLVA'nın olduğu 3-4-1-2 sistemi çok şık olmaz mı?
10 tane adamin arkada bekledigi anadolu takimlarina 3 tane defans koymak gereksiz.

Ama oyunu oynarken buna donebilirsin, bi bekini arkada bekletip arkada ucluye gecersin, orta sahandan biri kanatlasir (gedson bunun icin bicilmis kaftan aslinda). Muci-Rafa yi beraber sahaya atabilecegimiz bi sistem bulmamiz lazim, yada Muciden cikip yerine kaliteli bir kanat alacaz.

Çevrimiçi Necmi

dediğim gibi en rahat olduğum transfer dönemi net 3 adam aldık 3 net daha alırız kesin kanatlara 2iyi adam gelir ideceklerde gider yönetim rahat taraftar rahat
taraftarjda yorup sinir küpü yapmadılar sabır taşmadan belli periyodla uçakları indiriyorlar fakir edebiyatı yapmıyorlar herşeyden önemlisi kampa iskeleti yetiştirdiler büyük ihtimal sezon başlamadan transferide bitirecekler

Çevrimdışı BlackEagle16

10 tane adamin arkada bekledigi anadolu takimlarina 3 tane defans koymak gereksiz.

Ama oyunu oynarken buna donebilirsin, bi bekini arkada bekletip arkada ucluye gecersin, orta sahandan biri kanatlasir (gedson bunun icin bicilmis kaftan aslinda). Muci-Rafa yi beraber sahaya atabilecegimiz bi sistem bulmamiz lazim, yada Muciden cikip yerine kaliteli bir kanat alacaz.
Keisnlikle mucide güzel bı yatiririmiz var ikisini oyunda oynayabilecek sisteme yada muciden çıkmaya ihtiyaç var

Çevrimiçi Necmi

5 demen lazım devre arası transferide bu seneye yapıldı

Çevrimiçi Necmi

Keisnlikle mucide güzel bı yatiririmiz var ikisini oyunda oynayabilecek sisteme yada muciden çıkmaya ihtiyaç var
muçiyi iyi kadroda görelim birde

Çevrimdışı KartalPencesi

Ne ucakmis ya hergun saat paylaşıyorlar ama hala gelmedi yönetimden de ses seda yok kanser sebebisin besiktas ya

Çevrimdışı BlackEagle16

muçiyi iyi kadroda görelim birde
O zaman rafayi sağda kullanacak abi muci kanatta zAyif kaldı gibi geçen sezon ortada daha rahat ve ozguvenliydi

Çevrimdışı Talisca1903

kim demiş bunu abi bulamadım bir türlü
Batuhan Ekşioğlu dedi ama İtalyada Hüseyin Başkanla buluşmuş aynı uçakta dönüyormuş yanisi başka transfer yokmuş
Stoper işi yanlış istihbarat

Çevrimdışı Talisca1903

Paulista aslında tam Anadolu takımı maçlarında işe yarayacak stoper defansa yığılıp tek forvetini ilerde oynamaya bırakıyorlar o tek forvetide Paulista ayakkabısıyla yer

Çevrimiçi Samet Ç

O zaman rafayi sağda kullanacak abi muci kanatta zAyif kaldı gibi geçen sezon ortada daha rahat ve ozguvenliydi
Rotasyonda kullanır Muci'yi onun daha zamanı var kenardan gelip daha faydalı olabilir şu aşamada bu sene zaten kafadan 55 maç direkt oynayacağız avrupada ilerlersek daha fazla olacak herkes yeteri kadar şans bulur

Çevrimdışı Talisca1903

Şimdi izlenen transfer politikasına bakılırsa bu yazılan Kevin Carlos yada İsviçreli forvetin gelme ihtimali sıfır
 İmmobile kadar olmasa da ona yakın bir forvet alırlar işi zerre şansa bırakmaya niyetleri yok devamke 😎😎

Çevrimiçi Samet Ç

Şimdi izlenen transfer politikasına bakılırsa bu yazılan Kevin Carlos yada İsviçreli forvetin gelme ihtimali sıfır
 İmmobile kadar olmasa da ona yakın bir forvet alırlar işi zerre şansa bırakmaya niyetleri yok devamke 😎😎
O Cagliari yapacak gelmiyor zaten

Çevrimiçi COB

3-5-2 ye göre kaliteli transferler yapılırsa, ilerde Immobile-Semih ikilisi çok can yakar.

Çevrimdışı BlackEagle16

Bu dediğin anca Semih satılırsa olur abi aboubakari saymıyorum bile

Çevrimdışı BlackEagle16

Paulista aslında tam Anadolu takımı maçlarında işe yarayacak stoper defansa yığılıp tek forvetini ilerde oynamaya bırakıyorlar o tek forvetide Paulista ayakkabısıyla yer
Paulistadan bende çok umitliyim. Benim kafamda defans kesinlikle artık soru isareti değil. Biz savunmasız saldiririz. Önemli olan direnc kırılma anında defansta o boşluğu bırakıp gol yememek onuda pulista fazlasıyla yapar kaldıki Tayyip ve Emrecan da var. Ama stoper konusunda işi şansa birakmayacaklar asıl bence bu sene hedef net Avrupa'da kupa olmali

Çevrimdışı KartalPencesi

Ne ucakmis ya hergun saat paylaşıyorlar ama hala gelmedi yönetimden de ses seda yok kanser sebebisin besiktas ya

Birini beklersin gelmez gelmez bi sigara yakarsın anında gelir ya bu mesaj da öyle olmuş onay beklerken gelmiş

Çevrimdışı Koa_lAA

Adamlar direk 11 oynayacak 3 oyuncu aldı.. hala eksikler bitmiyor... Nasıl bir kötü kadro alındıysa artık.. bukadar transfere rağmen renklilerle şartları esitlemek için iyi bir sağ açık fln lazım... Ah Çebi ah...

Çevrimiçi mayguntr

Adamlar direk 11 oynayacak 3 oyuncu aldı.. hala eksikler bitmiyor... Nasıl bir kötü kadro alındıysa artık.. bukadar transfere rağmen renklilerle şartları esitlemek için iyi bir sağ açık fln lazım... Ah Çebi ah...
Cok abartmamak lazim,  assagidaki kadro kafaya oynar sakatlik vs olmazsa ki yedeklerde Amir, Salih, Rashica duruyor.  Colleyin yerine ayagi duzgun, net bir stoper alsalar, kanada bi tane genc potansiyel alsinlar ve transferi kapattik deseler ben uzulmem burdan sonra.

Mert

Svenson Paulista Colley  Masuaku

Musrati - Gedson

Rafa         Muci       Semih

Immobile

Etiketler: