2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1106745 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mustafa UZUN

bir çok yorum okudum dinledim italyadakileri bile anladığım son iki sene pek imobileden kaynaklı düşüş değil lazionun komple düşüşü var hoca kaynaklı 4-6-0 gibi oynatıyormuş ısı haritalarında imobile merkez orta saha gibi oynuyor ama yinede en fazla gol katkısını o vermiş kimse oyuncuda fiziki düşüş olduğunu söylemiyor
Bu seviyede oyuncu iki yıl kontratı varken bozup biraz daha aşağı bir paraya beşiktaşa gelmek için yorgan yakıyorsa ben gözümü kapatırkabul ederim yatsa lazio da yatar neden macera yapsın

Umarım öyle olur abi. Gerçi son fotolarına bakınca fiziksel olarak fit görünüyor hala. Klas da baki. 2021-2022 sezonundaki formuna dönerse  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Fenerle 2,6 ya anlaşmış tosun paşa iki senedir bize verdiği en büyük hizmet olur
Yakında fenerliler her topa dokunuşunun kaç para olduğunu hesaplarlar 😂

Çevrimiçi Necmi

Umarım öyle olur abi. Gerçi son fotolarına bakınca fiziksel olarak fit görünüyor hala. Klas da baki. 2021-2022 sezonundaki formuna dönerse  :bandit:
iki senedir kaleden uzak oynuyor refleksi gerilemiş olabilir birkaç maçta geri gelir

Çevrimdışı murat baltacı

Cenkin gitmesi iyi oldu keşke salihlede uzatmasaydik Emirhan falan çeksek iyi olurdu Salih ne oldurur ne öldürür aidiyet duygusuda yok en kritik zamanlarda ortadan kayboldu.

Hamleleri geç yapıyoruz hummels dmaria bize çok zaman kaybettirdi berguis stoper ciro çekip kampa götürmek lazımdı bekleri sekiz numarayı beklerdik iskelet oluşurdu en azından.  Sekize sosa katkısı yapacak orta sahayı toparlayıp oyunu kuracak biri lazım musratinin ne olduğu bu sene belli olacak Salih Özcan alabilsek hem sekizi hem altıyi yedeklerdi musratiye birşey olsa yada geçen seneki gibi oynarsa sıkıntı Salih elimizi güçlendirir.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı CemMert

Cenk bana oldum olası hep sinsi geldi. İçim bir türlü ısınamıyor. Saha içindeki harekleri olsun açıklamaları olsun hiç samimi gelmiyordu. En son Semih benim evladım gibi göz kulak oluyorum açıklaması bile o kadar sahteydiki, gram inandırıcılığı yoktu. Gram üzülmedim gidişine Beşiktaşın özbeöz evladı Semih Kılıçsoydur. Çocuk yürüyen Beşiktaş. Geçen sene inanılmaz işler yaptı herzaman Beşiktaş dedi hiç bir zaman ben demedi. İngiltereden oradan buradan teklif yağıyor hala ben kalacağım diye uğraşıyor. Çocuğun sırtında kanatlarının çıkmasına ramak kaldı. İnanılmaz seviyorum Semihi.

Çevrimiçi Necmi

Cenkin gitmesi iyi oldu keşke salihlede uzatmasaydik Emirhan falan çeksek iyi olurdu Salih ne oldurur ne öldürür aidiyet duygusuda yok en kritik zamanlarda ortadan kayboldu.

Hamleleri geç yapıyoruz hummels dmaria bize çok zaman kaybettirdi berguis stoper ciro çekip kampa götürmek lazımdı bekleri sekiz numarayı beklerdik iskelet oluşurdu en azından.  Sekize sosa katkısı yapacak orta sahayı toparlayıp oyunu kuracak biri lazım musratinin ne olduğu bu sene belli olacak Salih Özcan alabilsek hem sekizi hem altıyi yedeklerdi musratiye birşey olsa yada geçen seneki gibi oynarsa sıkıntı Salih elimizi güçlendirir.
salihin aidiyeti yok diyorsun sonra emirhanmı istiyorsun

Çevrimiçi Mehmet57

Cenk'i de anliyorum, profesyonel futbolcu sonucta. FB buyuk bir camia, Istanbul'dan tasinmasina gerek kalmayacak, baya yuklu maas kazanacak. Biz zaten sozlesme uzatmak istemiyorduk, yani onun da secimini anliyorum. Bizde misyonu dolmustu, gecen sene inanilmaz derecede kotu idi, sadece saha ici degil. 1 sezonda 4 hoca harcamis bir takimin en tecrubeli parcasi idi, ve liderlik gosteremedi. Bence sahsen Salih Ucan da gonderilmeliydi. O da, ayni Cenk gibi, gecen sezon ki basarisizligin mimarlarindan biri.

Çevrimiçi mayguntr

Cenk'i de anliyorum, profesyonel futbolcu sonucta. FB buyuk bir camia, Istanbul'dan tasinmasina gerek kalmayacak, baya yuklu maas kazanacak. Biz zaten sozlesme uzatmak istemiyorduk, yani onun da secimini anliyorum. Bizde misyonu dolmustu, gecen sene inanilmaz derecede kotu idi, sadece saha ici degil. 1 sezonda 4 hoca harcamis bir takimin en tecrubeli parcasi idi, ve liderlik gosteremedi. Bence sahsen Salih Ucan da gonderilmeliydi. O da, ayni Cenk gibi, gecen sezon ki basarisizligin mimarlarindan biri.
Salih isleyen takimda yedek olmayi sorun yapmaz, turkiye kupasinda vs oynar, lig maclarinda sakatlik vs olunca oynatirsin. Muadili daha pahaliya patlardi bize.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Salih isleyen takimda yedek olmayi sorun yapmaz, turkiye kupasinda vs oynar, lig maclarinda sakatlik vs olunca oynatirsin. Muadili daha pahaliya patlardi bize.

Salih kötü bir oyuncu değil ki zaten bence defansif olarak iyi olmakla beraber fena olmayan skor katkısı verdi, sakatlık vs. durumu olmasa belkide 7 gol 8 9 asist yapacaktı, kadroda olması değerli. Geçen sene takım üst üste 5 pas yapamadığı için o da baya kötü göründü ama bence pas kalitesi iyi topçu salih.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

immobile babanın gelmek için bu kadar istekli olmasını çok hoş buldum, lazio'da tapıyorlar adama normalde istediği kadar orada kalırdı
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Bu olmasın işte bu gerçekten gereksiz, sağlıklı bi oyuncu değil bu.
hiç gerek yok buna sakatlık riski alacaksak Haller alırız

Çevrimiçi mayguntr

Paulista, Rafa, Immobile cok sorgulanmayacak transferler, 2 tane daha boyle adam lazim.

Çevrimdışı sEuL

Bu olmasın işte bu gerçekten gereksiz, sağlıklı bi oyuncu değil bu.
Romano kısaca Beşiktaş’a transferi yok diyor zaten. Como ve başka bir iki takımdan teklifler varmış ve önümüzdeki haftalarda karar verecekmiş.

Çevrimdışı Talisca1903

Orta Çizgi
@ortacizgicom
·
37d
✈️ Beşiktaş’ın yeni transferi Ciro Immobile, bu akşam saat 23:00’da Atatürk Havaalanı’nda olacak.

Çevrimdışı celiker1

SEMİH-İMMOBİLLE önde arkalarında RAFA SİLVA'nın olduğu 3-4-1-2 sistemi çok şık olmaz mı?
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2024, 19:06:18 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

dediğim gibi en rahat olduğum transfer dönemi net 3 adam aldık 3 net daha alırız kesin kanatlara 2iyi adam gelir ideceklerde gider yönetim rahat taraftar rahat

Çevrimdışı Talisca1903

Feyyaz hocada stoperi almaya gitmiş kim acaba ?

Çevrimdışı celiker1

MERT

PAULİSTA        UDUOKHAİ       HERMOSA

RASHİCA         MUSRATİ            RABİOT           MİTAJ           

RAFA

İMMOBİLLE               SEMİH
Hayatta Beşiktaş

Etiketler: