2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1106894 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı BlackEagle16

Cok abartmamak lazim,  assagidaki kadro kafaya oynar sakatlik vs olmazsa ki yedeklerde Amir, Salih, Rashica duruyor.  Colleyin yerine ayagi duzgun, net bir stoper alsalar, kanada bi tane genc potansiyel alsinlar ve transferi kapattik deseler ben uzulmem burdan sonra.

Mert

Svenson Paulista Colley  Masuaku

Musrati - Gedson

Rafa         Muci       Semih

Immobile
Kesinlikle çok abartiyoruz geçen sene irtmi kaybolan bı takım.varsi kadromuz kötü değil şu haliyle adamlar net 5 adam transfer ettiler elde Semih var 6 kaleci 7. 2 net transfer daha yapar bu yonerim bu transferlerin benim gözümde de aciliyeti yok artık fırsat kovalanbilir. Tebrik ediyorum yönetimi Helal olsun yıllar sonra böyle sağlam bı toentim organizasyonu gördük.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Necmi

Cok abartmamak lazim,  assagidaki kadro kafaya oynar sakatlik vs olmazsa ki yedeklerde Amir, Salih, Rashica duruyor.  Colleyin yerine ayagi duzgun, net bir stoper alsalar, kanada bi tane genc potansiyel alsinlar ve transferi kapattik deseler ben uzulmem burdan sonra.

Mert

Musrati - Gedson

Immobile
geçen sene takım hiç hazırlık yapmadı gelenlerde sakat olunca dibe vurduk şuan kafaya oynarız ama üç dört takviyeyle uefada kafaya oynarız gelen oyuncular avrupa standartında çok değerli heba etmemek yarım bırakmamak lazım net oyuncular değil net bir takım olma şansımız var

Çevrimdışı Koa_lAA

Dediğimiz gibi hala.transfer lazım.. eksikler.bitmiyor...

Çevrimiçi Samet Ç

Mert

Musrati - Gedson

Immobile
Colley, Svennson, Masuaku ve Gedson'un aynı anda ilk 11 oynadığı takım en fazla üçüncü olur Colley stoper falan değil hele bizim seviye için topçu bile değil yok 7 tane gol atmış falan filan attığının iki katını yedirdi zaten adam 2 metre kağnı gibi adamı durduramadı 40 metre açık alanda gol yedik hala daha 11 falan yazıyorsunuz ayrıca Rafa'yı kanata attığın verimi 1-2 tık düşer
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2024, 22:17:03 Samet Ç ]

Çevrimdışı Talisca1903

Kesinlikle çok abartiyoruz geçen sene irtmi kaybolan bı takım.varsi kadromuz kötü değil şu haliyle adamlar net 5 adam transfer ettiler elde Semih var 6 kaleci 7. 2 net transfer daha yapar bu yonerim bu transferlerin benim gözümde de aciliyeti yok artık fırsat kovalanbilir. Tebrik ediyorum yönetimi Helal olsun yıllar sonra böyle sağlam bı toentim organizasyonu gördük.
rahat ol en az 3 tane bu kalite daha adam alınır ne yapacağız bir tarafta rafa bir tarafta rashicayla olur mu 2 kanat da akacak akmalı sola ve sağa kaliteli kanat alınacak şef stoperde alınsa 3 net ortasahaya da bir adam 4 etti

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Hala masuaku gibi birine güvenen var çok ilginç. Belki dünyanın en yetenekli sol beki herif ama neye yarar bu istikrarsızlığına bakınca. Svenson da ayrıca işte tamam bu denilecek oyuncu mu ben hala emin değilim. Colley yazılıyor mesela 2 metre yanına pas veremeyecek kadar ağır ayak kalitesizliği. Yapılacak en doğru şey muci/iyi teklifte semih'i yüksek bedele verip doğru düzgün bek stoper almak şu takıma artık. Rafa ofansif orta saha oyuncusu sağ kenara hapsetmek niye? Hala çok transfere ihtiyacı var bu takımın ancak gönderilecek oyuncular büyük soru işareti gitmiyorlar.

Çevrimdışı Talisca1903

https://x.com/iuiu87/status/1811836439132516657

mükemmel italyancamla çevirince şöyle diyor önce süper kupada sarışın kızların kırmızısına sonra alayına saplamaya geliyorum diyor gülerek

Çevrimiçi levitate

kralın lazio veda açıklamalarını okudum, son 1.5 sezonun çok zor geçtiğini söyleyip yönetim yüzünden olduğunu ima etmiş gibi, sonra bir araştırdım sarri'nin kovulmasını ona bağlayan taraftarlar kendisi ve eşine yanlarında çocukları varken tehdit edip saldırmaya çalışmışlar, adam dava açınca lazio başkanı "çok abartıyor bu kadar uzamasına gerek yok benim başıma da geliyor" tarzı bir şeyler demiş

niye bu kadar istekli olduğu anlaşıldı :D lazio veda töreni düzenleyelim demiş ama reddetti herhalde
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Önde Rafa ve Immobile ikilisi olmuşken Musrati'nin yanına artık düz 8 numara olmaz 6-8 McTominay tarzı adam lazım şampiyonluk için kilit nokta Musrati'nin yanındaki adam ve bekler artık kanat işi bir şekil çözülür en kötü Berghuis çözersin sağ tarafa kurtarır

Çevrimiçi Necmi

Unuttuğunuz birşey var samet bu oyuncuları paspas yaptı çıkıp yönetimin düşünmediği şekilde konuşmaz o yüzden bazı oyuncuların bu takımda forma giymesi imkansız

Çevrimiçi levitate

Önde Rafa ve Immobile ikilisi olmuşken Musrati'nin yanına artık düz 8 numara olmaz 6-8 McTominay tarzı adam lazım şampiyonluk için kilit nokta Musrati'nin yanındaki adam ve bekler artık kanat işi bir şekil çözülür en kötü Berghuis çözersin sağ tarafa kurtarır

hojbjerrrrrg tam öyle değil ama çok iyi olurdu

italya'dan teklif bekliyormuş bu ayın sonuna kadar sonuç alamazsa atlamak lazım
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Giderken taraftarının ağladığı bir oyuncu transfer ettik ben daha önce hatırlamıyorum böyle birşey

Çevrimiçi Samet Ç

hojbjerrrrrg tam öyle değil ama çok iyi olurdu

italya'dan teklif bekliyormuş bu ayın sonuna kadar sonuç alamazsa atlamak lazım
Hojbjerg'te olur ama buralara gelmez o

Çevrimdışı Talisca1903

hollandalı futbolculara hiç sıcak değilim ne güzel brezilya portekiz italya gidiyoruz sağa da 2. italyanı alalım ORSOLİNİ

Çevrimdışı Talisca1903

Giderken taraftarının ağladığı bir oyuncu transfer ettik ben daha önce hatırlamıyorum böyle birşey
adam resmen takımın kralı tam bir bayrak adam aldık
https://x.com/Besiktas/status/1811847223824781472
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2024, 22:39:03 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Ç

hollandalı futbolculara hiç sıcak değilim ne güzel brezilya portekiz italya gidiyoruz sağa da 2. italyanı alalım ORSOLİNİ
Benim kafadaki oyuncu Asensio'da ama imkansız keşke olsa tam oturur

Çevrimiçi levitate

Hojbjerg'te olur ama buralara gelmez o

zorbalayarak getireceğiz bir şekilde
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Benim kafadaki oyuncu Asensio'da ama imkansız tabi
çok iyi ada ama ispanyollar ve ukraynalılar tutmadı bizde

Çevrimdışı celiker1

Rafa Silva'dan sonra yeni sezon ikinci formayı yüksek ihtimal İMMOBİLE uçaktan inerken görürüz.Bakalım beğenecek miyiz?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Savaş

En çok Semih ve Mustafa için sevindim. Örnek alabilecekleri biseyler ogrenebilecekleri bi forvet geliyor.

Abuya baka baka içi geçti adamların geçen sezon.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Rafa Silva'dan sonra yeni sezon ikinci formayı yüksek ihtimal İMMOBİLE uçaktan inerken görürüz.Bakalım beğenecek miyiz?
evet siyah formayı bekliyorum birkaç gün önce sızmıştı zaten

Çevrimdışı Talisca1903

Bahçeşehirde çocuğu olan veliler tırnaklarını kemirmeye başlamıştır şimdi :D :D

Etiketler: