2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1107316 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

Bu İtalya dan uçakta rötar yaptı herhalde, çok uzadı bu iş olmayacak herhalde

beleş almak istiyorlar bence onu bekliyorlar
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2024, 00:22:05 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Bu İtalya dan uçakta rötar yaptı herhalde, çok uzadı bu iş olmayacak herhalde
bu saatten sonra biz cayarsak olmaz
oyuncu bize gelmek için kulübü zorluyormuş alacaklarını bırakmış
dönüşü olmaz bunun

Çevrimdışı underworld

Di Maria Benfica ile 1 yıl uzatmış...
Adam iyi kullandı piyasayı

Çevrimdışı BlackEagle16

Mario Mitaj muthis olur. Bek ve 8 transferini 3 agustos’a kadar bitirmeliyiz.
Bek işi kesin çözülmesi lazimda hiç haber bile gelmiyor
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Adam iyi kullandı piyasayı

Portekiz kulüpleri menajerlerin yönettiği ve mafyaya ic ice gecmis ilişkileri olan bir yapıları var. Özetle buvyapinin izni ve onayı olmadan çöp alamazsın.

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1811693343706857483

Hayırlı olsun bir an önce Uduokhai, bek, kanat ve 8 numara işini çözmek lazım

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1811693343706857483

Hayırlı olsun bir an önce Uduokhai, bek, kanat ve 8 numara işini çözmek lazım
Mitaj, Uduokhai, Salih ve Prime Ghezzal oyunu gösterecek bir sağ kanat çok iyi olur.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1811704435543789945

immobile işinden hemen sonra şu haberin girilmesi :D
Alıp tepe tepe kullansınlar. Geçen sene bats'ı fenere verdik şampiyonluktan ettik, şimdi gs de bats, fenerde Cenk olacak 😁😁😁😁
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Cenk'in gitmesi iyi oldu feneri karıştırsın birazda ne kadar papaz varsa yollar ayrılmalı Valerian'ı sırf oynamadığı için hazırlık döneminde yedi adam GVB'ye de aynısını yapma ihtimali yüksek bence
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2024, 15:42:47 Samet Ç ]

Çevrimdışı Savaş

İmmobile geldi demekki kesin Cenk gittiğine göre. Muhtemelen 3. sıraya inecekti forvet sıralamasında. Bir forvet daha bekliyorum. Semih 11'de başlayacaktır her türlü İmmobile ile birlikte, Cenk giderse yedek bir forvet daha lazım. Abu'yu saymıyorum bile.

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1811704435543789945

immobile işinden hemen sonra şu haberin girilmesi :D
beşiktaş için günün en iyi haberi
Şu kadroya dahil edip işin içine edecekler diye ödüm kopuyor fenere imza attığı günün gecesinde huzurlu bir uyku çekerim
Hadi fener bize transfer çalımı at hatta yalancıktan sinirlenip seni mutluda ederim

Çevrimiçi Necmi

İmmobile geldi demekki kesin Cenk gittiğine göre. Muhtemelen 3. sıraya inecekti forvet sıralamasında. Bir forvet daha bekliyorum. Semih 11'de başlayacaktır her türlü İmmobile ile birlikte, Cenk giderse yedek bir forvet daha lazım. Abu'yu saymıyorum bile.
cenk semihin önünü kapatırdı hiç gerek yok ben weghorst bekliyorum tek başına olmazdı ama ciro ile ideal hücum hattı olur

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Bana beşiktaş üçlü savunma çift forvet bayağı oynayacak gibi geliyor

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Acaba neden hiç Ben Yedder'i düşünmedik. Gecen yıl dahil 20'nin üstünde gol ve asist katkısıyla oynamış, sakatlık geçmişi neredeyse yok ( 2 kere korona geçirmiş sadece). İmmobile'nin son iki sezonu biraz soru işareti. İnşallah katkı sağlar.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Mustafa UZUN

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1811731986114806017

İnstagram profilindeki Beşiktaş ibaresini kaldırmış. Yazık gerçekten kariyerinin son 1-2 yılında üç kuruş için ezeli rakibe 3. forvet olarak gitmek.

Çevrimiçi Necmi

Acaba neden hiç Ben Yedder'i düşünmedik. Gecen yıl dahil 20'nin üstünde gol ve asist katkısıyla oynamış, sakatlık geçmişi neredeyse yok ( 2 kere korona geçirmiş sadece). İmmobile'nin son iki sezonu biraz soru işareti. İnşallah katkı sağlar.
bir çok yorum okudum dinledim italyadakileri bile anladığım son iki sene pek imobileden kaynaklı düşüş değil lazionun komple düşüşü var hoca kaynaklı 4-6-0 gibi oynatıyormuş ısı haritalarında imobile merkez orta saha gibi oynuyor ama yinede en fazla gol katkısını o vermiş kimse oyuncuda fiziki düşüş olduğunu söylemiyor
Bu seviyede oyuncu iki yıl kontratı varken bozup biraz daha aşağı bir paraya beşiktaşa gelmek için yorgan yakıyorsa ben gözümü kapatırkabul ederim yatsa lazio da yatar neden macera yapsın

Çevrimiçi Necmi

İnstagram profilindeki Beşiktaş ibaresini kaldırmış. Yazık gerçekten kariyerinin son 1-2 yılında üç kuruş için ezeli rakibe 3. forvet olarak gitmek.
ya ses etme şimdi duyarda cayar falan 😅

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/serinmkl/status/1811717136298983847

Biraz çekincelerim vardı Ciro konusunda. Onlarda ortadan kalkmış oldu. Prime ghezzal ve iyi bir 8 numara ile takım geçen seneye oranla 2 katı level atlamış olur.

Çevrimiçi Necmi

Cenk'in gitmesi iyi oldu feneri karıştırsın birazd ne kadar papaz varsa yollar ayrılmalı Valerian'ı sırf oynamadığı için hazırlık döneminde yedi adam GVB'ye de aynısını yapma ihtimali yüksek bence
kimse bu kadar kötü cenkin sürekli ilk 11 çıkmasını sorgulamıyor yok iyi olduğu için çıkıyorsa 11 e o zaman en kritik maçımız olan kupa finalinde neden oynatılmadı
Takımın en kıdemlisi olarak geçen senenin en büyük sorumlularından biriydi

Çevrimdışı celiker1

Cenk ile sözleşme yenilenmemesine sevindim.Keşke Salih ilede yenilenmeseydi.Cenk'in futbola elveda demesine bir kaç sene kalmışken apar topar gidip Fener'e sözleşme imzalaması yine beni teyid etti.Ne demiştim;"Bu gözler Feyyaz Uçar'ında Fenerbahçe'ye gittiğini gördükten sonra futbolculara hiç bir aidiyet duymayıp onları zamanın modern gladyatörleri olarak görüyorum".Biz bedelini vereceğiz onlar bizi eğlendirecek.Tek bağlılık armadır,tüm futbolcular gelip geçicicidir.
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2024, 18:02:08 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Mustafa UZUN

ya ses etme şimdi duyarda cayar falan 😅

:lol: :lol:Bizim için çok önemli değil bence de anlayamıyorum gerçekten bu tercihini. Hiç biri bir Atiba değil. Adamı sözleşme bitimlerinde hep son ana kadar beklettiler, hiç bir yere gitmedi, herkesten düşük ücretlere imza attı, herkesten fazla katkı verdi.

Etiketler: