Aboubakarın yıllık brüt maliyetinden haberin yok diye düşünüyorum. Olsa böyle sitem etmezdin.
Ha işte tam öyle Samet, abuk sabuk dağıtırsan parayı öyle istemeye istemeye herkes tarafından yuhalanan oyuncuyu zorla kampa alırsın. Diğeri de Hırvatistan gece klüplerinde boy gösteriyormuş her gece, enayi bi klup buldum, bu paraları başka yerde cukkalayamam diye gitmiyor.
Aboubakar’in brüt maasiymis, iyi o zaman bir sonraki transfer döneminde de 10M eurolar dağıtalım yıllık ve bunu da ya senin gecen seneden haberin yok diye savunalım o zaman. Geçmişten ders almamız gerekirken geçmişte yapılan hataların daha büyüğünü yapabilmek için can atıyoruz.
Abou (
Hakaret Yasak)₅ gelmesini istemeyen ender bir iki kişiden biriydim forumda. İki büyük diz sakatligindan sonra kimse yüzüne bakmıyorken bu klup kapısını açtı ona, taraftar arkasında durdu. O ise eline geçen ilk fırsatta klubu, takım arkadaşlarını, teknik ekibi, ve ona her zaman sahip çıkan taraftarı satıp sakat ayağına yatıp şampiyonluğu veriyordu. Buna rağmen akıllanmayan taraftar 2. gelişini dört gözle bekledi, yine geldi - geçen senesi ortada. Aman Afrika kupasından önce bi sakatlık yaşamayayım diye maçlara çıkmamak, oyuna girdiğinde bize kufur edercesine sahada yürüyüp topların üzerinden atlamasi ve daha niceleri. Ama bu taraftar akıllanmaz, halen forumda bile Abou çok fit görünüyor bu sene umutluyum falan diye yazanlar var. Aboubakar’in cehennemin dibine kadar yolu var.