2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1104423 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

İmmobile transferi içime hiç sinmedi yahu, son istatistikleride pek iç açıcı gelmedi bana. inşallah yanılırım, inşallah mario gomez etkisi yapar..
gomezde kimsenin içine sinmemişdi bende dahildim immobille olayında fark iki yıl daha kontratı var yatmak isteyen alır parasını yatardı daha düşük paraya buraya gelmek istemezdi sanki durum tersi gibi oynamak için geliyor lazioda süre bulamıyor düşüşte diyorlarda aslında düşüçde olan lazio daha az süre almasına ramen takımın en golcüsü o diye biliyorum şu ts linin nesini beğeniyorsun anlamadım gelsin beşiktaşa çift haneli rakamları göremez

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Ludogorets forması giyen İsviçreli forvet Kwadwo Duah ile ilgileniyor.

▪️Duah için Ludogorets'in beklentisi 5M€ civarında. (Kicker)

Çevrimdışı Necmi

Beşiktaş, Lazio'ya 2-2.5 M € bonservis, Immobile'ye ise brüt 15 M € ödeyecek.

(Alfredo Pedulla)
brüt ney o brüt kelimesi haberi yalan yapıyor bizde maaşlar net veriliyor ve 15 m ne

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Şu deplasman tribününe de bir yol bulunup oradan alınsa çok güzel olacak. Bütünlüğü bozuyor.

Çevrimdışı sEuL

Yazık bu paralara, önüne gelene 6M Euro senelik. Bir sonraki transfer dönemlerinde de zora sokacak bizi. Kimse çıkıpta bu parayı şu yönetici cebinden verecek falan demesin, görev süreleri bitince klubun kasasındaki senetleri bozdurarak alıyorlar o paralarını. Çok gördük cebinden para veren yönetici ama klüpten ayrıldıkları gün haberleri düşer Besiktas’in şu yöneticiye şu kadar borcu var diye.

Çevrimiçi Samet Demir

Yazık bu paralara, önüne gelene 6M Euro senelik. Bir sonraki transfer dönemlerinde de zora sokacak bizi. Kimse çıkıpta bu parayı şu yönetici cebinden verecek falan demesin, görev süreleri bitince klubun kasasındaki senetleri bozdurarak alıyorlar o paralarını. Çok gördük cebinden para veren yönetici ama klüpten ayrıldıkları gün haberleri düşer Besiktas’in şu yöneticiye şu kadar borcu var diye.
Aboubakarın yıllık brüt maliyetinden haberin yok diye düşünüyorum. Olsa böyle sitem etmezdin.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

brüt ney o brüt kelimesi haberi yalan yapıyor bizde maaşlar net veriliyor ve 15 m ne
Vergisini menajerlik ücretinide katmış mesela fener En Nesyri alırsa brüt 50 milyon euroyu buluyor maliyeti nedense hep bizim haberlerde bu hesaplar yapılıyor garip
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2024, 14:45:47 Samet Ç ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş'ın 2024-25 sezonunda derbi haftaları.

5. Hafta: Trabzonspor - Beşiktaş
10. Hafta: Galatasaray - Beşiktaş
15. Hafta: Beşiktaş - Fenerbahçe

Çevrimdışı sEuL

Aboubakarın yıllık brüt maliyetinden haberin yok diye düşünüyorum. Olsa böyle sitem etmezdin.
Ha işte tam öyle Samet, abuk sabuk dağıtırsan parayı öyle istemeye istemeye herkes tarafından yuhalanan oyuncuyu zorla kampa alırsın. Diğeri de Hırvatistan gece klüplerinde boy gösteriyormuş her gece, enayi bi klup buldum, bu paraları başka yerde cukkalayamam diye gitmiyor.

Aboubakar’in brüt maasiymis, iyi o zaman bir sonraki transfer döneminde de 10M eurolar dağıtalım yıllık ve bunu da ya senin gecen seneden haberin yok diye savunalım o zaman. Geçmişten ders almamız gerekirken geçmişte yapılan hataların daha büyüğünü yapabilmek için can atıyoruz.

Abou (Hakaret Yasak)₅ gelmesini istemeyen ender bir iki kişiden biriydim forumda. İki büyük diz sakatligindan sonra kimse yüzüne bakmıyorken bu klup kapısını açtı ona, taraftar arkasında durdu. O ise eline geçen ilk fırsatta klubu, takım arkadaşlarını, teknik ekibi, ve ona her zaman sahip çıkan taraftarı satıp sakat ayağına yatıp şampiyonluğu veriyordu. Buna rağmen akıllanmayan taraftar 2. gelişini dört gözle bekledi, yine geldi - geçen senesi ortada. Aman Afrika kupasından önce bi sakatlık yaşamayayım diye maçlara çıkmamak, oyuna girdiğinde bize kufur edercesine sahada yürüyüp topların üzerinden atlamasi ve daha niceleri. Ama  bu taraftar akıllanmaz, halen forumda bile Abou çok fit görünüyor bu sene umutluyum falan diye yazanlar var. Aboubakar’in cehennemin dibine kadar yolu var.

Çevrimdışı celiker1

geçmiş olsun 😀 sayılı gün çabuk geçer
Sağol abi.Beşiktaş iyi olsunda dediğin gibi sayılı günler geçer.Bir kötü olursak hiç çekilmez o imzalara gitmek
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Ha işte tam öyle Samet, abuk sabuk dağıtırsan parayı öyle istemeye istemeye herkes tarafından yuhalanan oyuncuyu zorla kampa alırsın. Diğeri de Hırvatistan gece klüplerinde boy gösteriyormuş her gece, enayi bi klup buldum, bu paraları başka yerde cukkalayamam diye gitmiyor.

Aboubakar’in brüt maasiymis, iyi o zaman bir sonraki transfer döneminde de 10M eurolar dağıtalım yıllık ve bunu da ya senin gecen seneden haberin yok diye savunalım o zaman. Geçmişten ders almamız gerekirken geçmişte yapılan hataların daha büyüğünü yapabilmek için can atıyoruz.

Abou (Hakaret Yasak)₅ gelmesini istemeyen ender bir iki kişiden biriydim forumda. İki büyük diz sakatligindan sonra kimse yüzüne bakmıyorken bu klup kapısını açtı ona, taraftar arkasında durdu. O ise eline geçen ilk fırsatta klubu, takım arkadaşlarını, teknik ekibi, ve ona her zaman sahip çıkan taraftarı satıp sakat ayağına yatıp şampiyonluğu veriyordu. Buna rağmen akıllanmayan taraftar 2. gelişini dört gözle bekledi, yine geldi - geçen senesi ortada. Aman Afrika kupasından önce bi sakatlık yaşamayayım diye maçlara çıkmamak, oyuna girdiğinde bize kufur edercesine sahada yürüyüp topların üzerinden atlamasi ve daha niceleri. Ama  bu taraftar akıllanmaz, halen forumda bile Abou çok fit görünüyor bu sene umutluyum falan diye yazanlar var. Aboubakar’in cehennemin dibine kadar yolu var.
Valla Ciro yu bende istemiyorum ama, bu adam gelirken abu şu kadar alıyor ben bu kadar isterim dememiştir. Kaldı ki burada demek istediğim forvetlerin genel anlamda maaşı yüksek. Ciro gelirse muadili icardi yıllık ücreti 10 milyon net brüt 15 milyonu bulur.

Neyse adam gelmeden maaşından eleştirmek yersiz. Gomez de net 5 milyona geldi şampiyon yapıp gitti. Kimse maaşını konuşmadı. Keza abu da katkı verseydi şimdi forvet bakıyor olmazdık. Abunun aldığı maaş da hiç konuşulmadı.

Muhasebe işini en çok yapanlardan biri benim de bırakalım artık bu işleri. Hiç bir faydası olmuyor çünkü. Taraftar olarak sahaya odaklanalım oynanan oyun güzel olsun takım şampiyon olsun gerisi biz taraftarlar için bence mühim değil.

Çevrimdışı celiker1

geçmiş olsun
ağır bir ceza olmuş adam öldürenleri  bu kadar darlamıyorlar
Teşekkür ederim.Maalesef karakola gidip maç önü ve devre arası imza atmanın hiç bir açıklaması yok.Tamamen insan haklarına aykırı.Sen devlet olarak passokart sistemi getirip kartı olmayan stadyuma giremez düyorsun ve kendi işini yapamayarak benim stadyuma başkasının kartı ile girebileceğimi düşünüp maç önü ve devre arası karakola gelecedksin diyorsun.Sen kaçak olarak giriş olabileceğini düşünüyorsan PASSOKART niye var? NERDEN BAKSAN AHMAKÇA Maçlara girememe cezasına hiç bir itirazım yok.İtirazım inza olayına.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

İtalya'da yıllık 7,5 brüt alıyormuş.İki yılllıık 15.Bizde de aynı maaşı alacağını düşünüp brüt 15 girmiş haberi.Sallamış yani
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Şu deplasman tribününe de bir yol bulunup oradan alınsa çok güzel olacak. Bütünlüğü bozuyor.
Girişlerden dolayı mecbu orada kalacak ama trübün düzeni değişip önğne ses bariyeri gibi bir şey yapılacak diye biligorum
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Servet Yardımcı adaylıktan çekilmiş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Servet Yardımcı adaylıktan çekilmiş

Bu sene boşa transfer falan yapmaya gerek yok aslında bu ahlaksızlar devam ettikten sonra.

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Mehmet57

Çevrimdışı Necmi

İtalya'da yıllık 7,5 brüt alıyormuş.İki yılllıık 15.Bizde de aynı maaşı alacağını düşünüp brüt 15 girmiş haberi.Sallamış yani
evet bende sallama haber dedim zaten
İtalyada aldığının biraz daha azı diye duydum 3,5 civarı deniyor

Çevrimdışı sEuL

Valla Ciro yu bende istemiyorum ama, bu adam gelirken abu şu kadar alıyor ben bu kadar isterim dememiştir. Kaldı ki burada demek istediğim forvetlerin genel anlamda maaşı yüksek. Ciro gelirse muadili icardi yıllık ücreti 10 milyon net brüt 15 milyonu bulur.

Neyse adam gelmeden maaşından eleştirmek yersiz. Gomez de net 5 milyona geldi şampiyon yapıp gitti. Kimse maaşını konuşmadı. Keza abu da katkı verseydi şimdi forvet bakıyor olmazdık. Abunun aldığı maaş da hiç konuşulmadı.

Muhasebe işini en çok yapanlardan biri benim de bırakalım artık bu işleri. Hiç bir faydası olmuyor çünkü. Taraftar olarak sahaya odaklanalım oynanan oyun güzel olsun takım şampiyon olsun gerisi biz taraftarlar için bence mühim değil.

Ikna edilebilselerdi Hummels vs DiMaria'da buyuk ihtimalle 1+1 yillik anlasmalarla ayni paralara geleceklerdi. Gorunen o ki butun planlar sadece bu sene uzerine kurulmus, sampiyon olamazsak eger onumuzdeki sezon buyuk ihtimalle zor durumdayiz soyleyiz boyleyiz diyip 2. bir feda donemi yasayacagiz.

Sampiyonluk isteniyorsa bu sene haklarimizida korumak zorundalar, oyle mac sonunda hakemin art niyetli oldugunu dusunumuyoruz ama soyle boyle demeyecekler. Ayrica bu kadar yuksek paralar harcaniyorsa o Buyukeksi denen adamin devam etmesine izin veremezler. Gerekiyorsa Fb ile anlasip ligden cekilsinler ve farkli bir lig kursunlar. Ama Buyukeksi onumuzdeki sezonda baskan oldugu surece kimse sampiyonluk hayali kurmasin.

Çevrimdışı celiker1

Servet Yardımcı gelseydi yüksek ihtimal yabancı sayısı arttırılacaktı.Servet Yardımcı'nın göreve talip olmasından affının(!) istenmesi iyi olmadı.Şimdi yabancı sayısının muhtemelen 12 den 14 e şansı hele ki Erdoğan'ın Hollanda maçı ertesi yapmış olduğu "Yabancı sayısının fazla olmasına karşıyım" açıklamasından sonra BYLOCKçunun tekrar atanmasıyla hiç kalmadı.
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2024, 16:33:56 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Renkliler deli gibi harcar bize gelince herkes muhasebeci gibi hesap yapar
Biz ne zaman ödeme sıkıntısı çektik maaşlar tıkır tıkır ödeniyor bizim borç gündemde tutulur renklilerin daha fazla olduğu halde kimse ses çıkartmaz
Neymiş onların zengini varmış ama hiç kimse ülkenin en zengin insanlarının beşiktaşlı olduğunu söylemiyor
Samet ne dedi paramız var millet nasıl yapıyorsa bizde öyle yaparız
Çebi dönemi ikinci sınıf sakatlar toplanıp ligin ilk haftaları ortada takım oömadığı için şampiyonluk bırakıldığı haldeborç üçe katladı kimsenin gıkı çıkmadı şimdi orda burda konuşup beşiktaşı aşağılıyormuş
Fo dönemi gibi mantıklı işler yapılmaya başladı herkes muhasebeci oldu

Çevrimiçi Samet Demir

Ikna edilebilselerdi Hummels vs DiMaria'da buyuk ihtimalle 1+1 yillik anlasmalarla ayni paralara geleceklerdi. Gorunen o ki butun planlar sadece bu sene uzerine kurulmus, sampiyon olamazsak eger onumuzdeki sezon buyuk ihtimalle zor durumdayiz soyleyiz boyleyiz diyip 2. bir feda donemi yasayacagiz.

Sampiyonluk isteniyorsa bu sene haklarimizida korumak zorundalar, oyle mac sonunda hakemin art niyetli oldugunu dusunumuyoruz ama soyle boyle demeyecekler. Ayrica bu kadar yuksek paralar harcaniyorsa o Buyukeksi denen adamin devam etmesine izin veremezler. Gerekiyorsa Fb ile anlasip ligden cekilsinler ve farkli bir lig kursunlar. Ama Buyukeksi onumuzdeki sezonda baskan oldugu surece kimse sampiyonluk hayali kurmasin.
Ligden çekilmek öyle kolay birşey değil. Ligden çekildiğin an avrupadan da çekilmiş sayılıyorsun. Dediğin gibi yönetim yöneticiliğini yapacak takımı yedirmeyecek. Bizde taraftarlığımızı yapıp daha ilk günden takımı baltalamayacağız. Özellikle sosyal medyadaki algılara kapılmamamız gerekiyor.

Etiketler: