İmmobille düşüşte olmasından dolayı riskli transfer.Düşüşte olup yaşı 30-32 civarı olsa yinede denenebilir diyeceğim ama 34-35 olması düşündürüyor.İmmobille iki senelik 10 milyon maliyete gireceğime bonservisi ile 4 senelik 24 milyon euro maliyete yılda 20+ gol yapma potansiyeli yüksek ONUACHU alırım.Onuachu'nun bonservisine 12 milyon euro,kendisinede 3 milyon euro hesaplayıp 4 yıllık kontratla bu maliyeti çıkardım.ONUACHU ligde senede 20+ gol atamaz diyen var mı? Senelik 20 + gol atan futbolcu için sizce senelik 6 milyon euro fazla mı?
ben varım atamaz diyorum ts gerçeği ile bizim gerçeğimiz farklı onun şu adı geçen nijeryalı oyuncudan ne farkı var fark nijeryalı lehine vardır bence düşüşte değil formu gayet iyi ama iki senedir hocayla problemliymiş aldığı dakika gol oranında düşüş falan yok buraya yatmaya gelir bilemem ama yatmaya gelmezse gomezi aratmaz bize semih ve mustafa açısından çok iyi olur ha oluru varsa ben halleri tercih ederim o ayrı ama onachu ya verilecek 3 m çok fazla hele bonservis hayatta verilmez kazma bir oyuncu şu kurulan kadroda çok sırıtır bir oyuncunun kaç gol attığından çok dağılımı ve kime attığı önemli geçen sene baktı lig kötğydü fizikle götürdü bu sene kalırsa ne olduğunu görürüz
Gerçemten kurulan kadroyu görmüyormusunuz bu kadroda yapamayacak onachu weghorst gibi adamları konuşuyorsunuz elimizde ceza sagasına orta açacak hiç oyuncu olmayacak eee topu yere indireceksek bunlar ne işe yarayacak rafa muçi gelirse di maria hep yerden oynayan oyuncular al musratide kafaya top atmıyor kanat oy atmak istediğin semihdede öyle meziyet yok gedsonda yok peki bu oyuncularıne yapacağız
Kurduğun takıma kendi gerçeklerine göre tercih yaparsın ts nin yada hollanda milli takımının gerçeklerine bakarak değil şu kurulan kadroya lewandoski tarzı oyuncu lazım
Re kli basın cenki yusufu satmaya çalışıyor bize kendi taraffarımızda onachu weghorst satmaya çalışıyor