2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1104747 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi kartalizma190399

Çok boş yapıyorsun yedek mi yazmışım Semih ile sola alınacak oyuncu rotasyona girecek yazmışım bu ne demek senede 50 maç yapıyorsan elinde o bölgede oynayan en iyi oyuncun 30-35 maç oynar diğeri 15-20 maç ayrıca 10 milyon bonservis verdiğin oyuncunun daha zamana ihtiyacı var forma rekabetine ihtiyacı var öyle 10'a bunu aldım yedeğide Salih olsun önüne onunla yarışabilecek oyuncu falan koymayalım gelişir nasıl olsa dersen Türkiye liginde o çok zor

Yedek olsun olmasin, solda oynatarak baltalanacak kariyeri zaten. Solacik olmadigini goremediysek yazik bize. Semih sol acikta 30 mac yapacak oyuncu degil, forvet arkasi/serbest forvet olarak 40 mac oynayacak oyuncu.

Çevrimiçi kartalizma190399

Rakibin sola Saint Maximin çekiyor yedeği Tadic santrafora En Nesyri çekiyor yedeği Dzeko sen Rafa aldık yedeği eldekilerden biri olur nasılsa Muci'yi satalım önünü tikadık zaten kafasındasın kimse kusura bakmasın ilk 11'in istediğin kadar taş gibi olsun kenardan Tayfur, Amir, Demir Ege, Muleka vs. geldiği sürece şampiyon olmayı unutun

Rakibin kadrosundan bana ne. Saint Maximin sirk topcusu, onu gec. Rakip Van Persie Nani’leri cekerken biz 14-15 kisilik kompakt iyi kurgulanmis kadroyla onlari gecip sampiyon olduk. GS mutevazi kadroyla Anelka’li Appiah’li kadro’yu gecip sampiyon oldu.
Biz hicbir zaman rakiplere bakip kadro kurarak sampiyon olmadik. Biz kendi isimize bakalim, futbolun dogrularini yapalim, gerisi gelir zaten.
Bu sene gelmezse seneye gelir.

Çevrimdışı celiker1

İmmobille düşüşte olmasından dolayı riskli transfer.Düşüşte olup yaşı 30-32 civarı olsa yinede denenebilir diyeceğim ama 34-35 olması düşündürüyor.İmmobille  iki senelik 10 milyon maliyete gireceğime bonservisi ile 4 senelik 24 milyon euro maliyete yılda 20+ gol yapma potansiyeli yüksek ONUACHU alırım.Onuachu'nun bonservisine 12 milyon euro,kendisinede 3 milyon euro hesaplayıp 4 yıllık kontratla bu maliyeti çıkardım.ONUACHU ligde senede 20+ gol atamaz diyen var mı? Senelik 20 + gol atan futbolcu için sizce senelik 6 milyon euro fazla mı?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1810617751813210512

Kulüpler anlaşırsa, Semihin yerinde olsam saniye düşünmem.
En azından orada değerinin farkında olup oyuncuyu doğru biçimde hazirlarlar.
Benim gördüğüm burada kalırsa 3-4 maça isljklanmaya başlar

Çevrimdışı Necmi

Dortmund, Benfica, Ajax, PSV, Shakhtar gibi bizde butce, kadro degeri olarak daha ustun takimlar Semih gibi bir oyuncu yakalasa birak ilk 11’de oynatmayi, koca takimi ustune kurar. Biz gittik Semih’in onune once Muci sonra Rafa Silva’yi aldik. Simdi cocuk alakasi olmayan solacikta mi curuyecek yoksa kulubede mi curuyecek belli degil. Ondan sonra o kuluplere gipta’yla bakariz, niye biz boyle olamiyoruz kara kara dusunuruz tabii.
rafa muçi semihle alakası ne anlamadım semih ne zaman orta saha oldu
O kulüplere biz gıpta ile bakmıyoruz kendinle karıştırma bizi gıpta ile bakacak olsam real bayern city e falan bakarım neden avrupanın ikinci sınıf kulplerine bakayımki ha bizden iyi olabilirler ama gıptada duyulacak kadar iyi değiller ben ingiliz takımlarına bile gıptayla bakmıyorum sadece paraları var ve deligibi harcıyorlar gıpta ile bakılacaksa bu realle bayern olur

Çevrimdışı Koa_lAA

20 Semih için az deilmi yahu 😕 hele veren ingilizse... Dünyaları harciyorlar bize gelince mi pinti oluyorlar... Sonraki satıştan pay koymadan satarlarsa hakkım helal değildir.. bu kadar netim bu konuda ..

Çevrimdışı celiker1

20 Semih için az deilmi yahu 😕 hele veren ingilizse... Dünyaları harciyorlar bize gelince mi pinti oluyorlar... Sonraki satıştan pay koymadan satarlarsa hakkım helal değildir.. bu kadar netim bu konuda ..
Bir sonraki satıştan pay ile 25-30 milyon euro civarına ben okeyim.Yapamazsada 2 sene sonra kiralık bize geri döner
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

O kulüplere biz gıpta ile bakmıyoruz kendinle karıştırma bizi gıpta ile bakacak olsam real bayern city e falan bakarım neden avrupanın ikinci sınıf kulplerine bakayımki ha bizden iyi olabilirler ama gıptada duyulacak kadar iyi değiller ben ingiliz takımlarına bile gıptayla bakmıyorum sadece paraları var ve deligibi harcıyorlar gıpta ile bakılacaksa bu realle bayern olur

Ajax bunlar gibi Fm tayfa gibi iş çevirmeye kalktı az kalsın küme düşüyordu :)

Çevrimiçi Samet Ç

25-30'a verilir

Çevrimdışı Talisca1903

İmmobille düşüşte olmasından dolayı riskli transfer.Düşüşte olup yaşı 30-32 civarı olsa yinede denenebilir diyeceğim ama 34-35 olması düşündürüyor.İmmobille  iki senelik 10 milyon maliyete gireceğime bonservisi ile 4 senelik 24 milyon euro maliyete yılda 20+ gol yapma potansiyeli yüksek ONUACHU alırım.Onuachu'nun bonservisine 12 milyon euro,kendisinede 3 milyon euro hesaplayıp 4 yıllık kontratla bu maliyeti çıkardım.ONUACHU ligde senede 20+ gol atamaz diyen var mı? Senelik 20 + gol atan futbolcu için sizce senelik 6 milyon euro fazla mı?
atamaz onuouchu 20 gol felan gördük işte bizim maçta ilk golde refaket etmeseler oyunda yok yazık günah buma verielcek paraya

Çevrimdışı Necmi

ben varım atamaz diyorum ts gerçeği ile bizim gerçeğimiz farklı onun şu adı geçen nijeryalı oyuncudan ne farkı var fark nijeryalı lehine vardır bence düşüşte değil formu gayet iyi ama iki senedir hocayla problemliymiş aldığı dakika gol oranında düşüş falan yok buraya yatmaya gelir bilemem ama yatmaya gelmezse gomezi aratmaz bize semih ve mustafa açısından çok iyi olur ha oluru varsa ben halleri tercih ederim o ayrı ama onachu ya verilecek 3 m çok fazla hele bonservis hayatta verilmez kazma bir oyuncu şu kurulan kadroda çok sırıtır bir oyuncunun kaç gol attığından çok dağılımı ve kime attığı önemli geçen sene baktı lig kötğydü fizikle götürdü bu sene kalırsa ne olduğunu görürüz
Gerçemten kurulan kadroyu görmüyormusunuz bu kadroda yapamayacak onachu weghorst gibi adamları konuşuyorsunuz elimizde ceza sagasına orta açacak hiç oyuncu olmayacak eee topu yere indireceksek bunlar ne işe yarayacak rafa muçi gelirse di maria hep yerden oynayan oyuncular al musratide kafaya top atmıyor kanat oy atmak istediğin semihdede öyle meziyet yok gedsonda yok peki bu oyuncularıne yapacağız
Kurduğun takıma kendi gerçeklerine göre tercih yaparsın ts nin yada hollanda milli takımının gerçeklerine bakarak değil şu kurulan kadroya lewandoski tarzı oyuncu lazım
Re kli basın cenki yusufu satmaya çalışıyor bize kendi taraffarımızda onachu weghorst satmaya çalışıyor

Çevrimdışı Talisca1903

reale bayerne de gıpta etmiyorum ben zaten ülkemin realini tutuyorum yemişim elalemin takımını bana göre de en büyük Beşiktaş beğenmeyen gölge etmesin yetti artık üst perdeden bunun yaptığı yorumlar bizim takımımız bu ve bize görede en büyük senin beğendiğin kmse git onu destekle

Çevrimdışı Talisca1903

ben varım atamaz diyorum ts gerçeği ile bizim gerçeğimiz farklı onun şu adı geçen nijeryalı oyuncudan ne farkı var fark nijeryalı lehine vardır bence düşüşte değil formu gayet iyi ama iki senedir hocayla problemliymiş aldığı dakika gol oranında düşüş falan yok buraya yatmaya gelir bilemem ama yatmaya gelmezse gomezi aratmaz bize semih ve mustafa açısından çok iyi olur ha oluru varsa ben halleri tercih ederim o ayrı ama onachu ya verilecek 3 m çok fazla hele bonservis hayatta verilmez kazma bir oyuncu şu kurulan kadroda çok sırıtır bir oyuncunun kaç gol attığından çok dağılımı ve kime attığı önemli geçen sene baktı lig kötğydü fizikle götürdü bu sene kalırsa ne olduğunu görürüz
Gerçemten kurulan kadroyu görmüyormusunuz bu kadroda yapamayacak onachu weghorst gibi adamları konuşuyorsunuz elimizde ceza sagasına orta açacak hiç oyuncu olmayacak eee topu yere indireceksek bunlar ne işe yarayacak rafa muçi gelirse di maria hep yerden oynayan oyuncular al musratide kafaya top atmıyor kanat oy atmak istediğin semihdede öyle meziyet yok gedsonda yok peki bu oyuncularıne yapacağız
Kurduğun takıma kendi gerçeklerine göre tercih yaparsın ts nin yada hollanda milli takımının gerçeklerine bakarak değil şu kurulan kadroya lewandoski tarzı oyuncu lazım
Re kli basın cenki yusufu satmaya çalışıyor bize kendi taraffarımızda onachu weghorst satmaya çalışıyor
aynı fikirde olunca seninle bünyeye bir irkilme geliyor :icool: :icool:

Çevrimdışı Talisca1903

25 artı %35-40 iyidir

Çevrimdışı Necmi

inşallah dediğin gibi olur ama bende o ışık yok iyi oyuncu mu evet star mı hayır maça direk etki edebildiği tek maç hatırlamıyorum
tamam işde sen 10 m ye 23 yaşında star alamazsın iyi oyuncu alırsın becerebilirsen star yaparsın her mevkiye bir di maria alamayız delmi

Çevrimdışı Talisca1903

taraftar olarak gerçekten ayarımız kaçtı yönetim gözünü kararttı ve belliki paraya kıyacaklar iyi baba transferler gelecek.
Yok Semihin önü tıkanır 11 Semih koyalım devam edelim bütün sezonu Semihe bağlayacak akılın Beşiktaşı götüreceği yer belli
iyi oyuncunun önü tıkanmaz iyi oynayan çıkar rafa da keser ciroda böyle alakasız düz mantık olmaz olamaz
takımın en dinamik orta sahasını da zaten 6 verdik 2-3 karla satmak derdinde herkes satacaksan raşika muleka svenson ox rebic gibi faydasızları sat yok bek yapalım yok sola koyalım diye fikir üretmeye gerek yok

Çevrimdışı Talisca1903

tamam işde sen 10 m ye 23 yaşında star alamazsın iyi oyuncu alırsın becerebilirsen star yaparsın her mevkiye bir di maria alamayız delmi
20 yi gördüyse satmakta beis yok bence de yeni bir 8-10 luk aırsın yerine zaten
tutup tutmasına gelnce muçide öyle aman amn uçmuyor sonuçta sat al  win win

Çevrimdışı CemMert

Semihi 25-30 arası + sonraki satıştan paya  göndermek mantıklı olacaktır. Çok efendi çocuk gittiği yerde de başarılı olsun isterim.
Direkt 11 başlayıp bizi taşıyacak durumda değil geçen sezon attıklarıyla bu sezon atacakları arasında fark olacağını düşünüyorum. Akan oyunda belirli bir oyun planında zorlanması muhtemel. Geçen sene attığı bütün goller neredeyse bireysel performans sayesinde. Semihin pozisyon bilgisinin biraz zayıf olduğunu düşünüyorum. Bu tabiki onu kötü futbolcu yapmaz ama onu yedek bekletmek haksızlık olacaktır. İlk 11 oynatmak bizi zorlayabilir. Güzel bir paraya satıp hem onun önünü açmak hem bizi finansal açıdan rahatlatmak herkesin hayrına olabilir.

Çevrimdışı CemMert

Ciro Immobile, artık Beşiktaş'a yakın.

Lazio 5 milyon euro istedi ama Immobile bedelsiz ayrılmak istediğini bildirdi. Beşiktaş oyuncuya kontratı gönderdi, Lazio başkanı onayladığı anda transfer gerçekleşecek.

(Di Marzio)

Çevrimdışı Talisca1903

ımmobile gelişi gomezin gelişine benziyor son sezonunda oda sakattı ve oynamıyordu ımmobile tarzı saf yetenek golcüler bizimligin stoperleinin içinden geçiyor gomez çok mu tempoluydu hayır ama çok sakin buz gibi adamdı gerekli yerde çalımını atıp topu kaleye sokuyordu kiralık katil
Weghorst gibi onuochu gibi adamları durdurmak çok daha kolay gerekirse nejiple bile sahadan siliyorsun forvet yetenekli olacak mücadelecide olurs zatem Mpabbe oluyor

Etiketler: