2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1102388 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

gio rashica’yı sağ bek deniyormuş
eğer doğru ise adama büyük saygı duyarım
açık oynayacak ne yetenekte ne de o zekada
ama çabası enerjisi ile sağ beke dinamizm katar
 yeri tam olarak orası
eleman bunu 2 haftada görmüşse helal olsun derim
her halükarda hala genç ve piyasası varken satılırsa ne mutlu

Cift forvet, Rashica sagbek veya sag ic, Semih 2nci forvet gibi denemeleri gecen sene yapmaliydik, ama maalesef yapmadik, koca bir sene bosa gitti.
GvB Rashica’yi sagbek yapacaksa cok dogru yapar.

Çevrimiçi Mehmet57

Super Kupa macindan once en azindan bir sol bek ve 8 gelmeli . Paulista + Uduokhai zaten rahat oynarlar, ama bek sart oglu sart. Aliyim ordan Archie Brown'imi.

Mert
Svensson-Paulista-Uduokhai-Brown
Musrati-Salih Ozcan
Rashica-Rafa-Semih
Immobile

Gibi cikabiliriz.

İmmobile hocanın aradığı adam mı yoksa yönetim kendi kendine biz bu adamı buraya ikna ettik getiriyoruz nasıl sistem kuruyosan kur transferimi anlam veremedim.

Hoca boşta geçirdiği zaman diliminde sistem değişikliğine mi gitmiş ?

Semih ile benzer yanları mevcut olan bir oyuncu.

Biz Semihe bu kadar değer verirken kadrolara neden yazılmıyor veya yerine çok daha iyileri bakılıyor, bizim semihi 1 sene çok iyi değerlendirip pazarlamamız lazım en az 30 milyon kazanmamız lazım.  Belli ki çocuğun aklında kulüp menfaati ve çok çalışmaktan başka fikir yok.

Dortmund, Benfica, Ajax, PSV, Shakhtar gibi bizde butce, kadro degeri olarak daha ustun takimlar Semih gibi bir oyuncu yakalasa birak ilk 11’de oynatmayi, koca takimi ustune kurar. Biz gittik Semih’in onune once Muci sonra Rafa Silva’yi aldik. Simdi cocuk alakasi olmayan solacikta mi curuyecek yoksa kulubede mi curuyecek belli degil. Ondan sonra o kuluplere gipta’yla bakariz, niye biz boyle olamiyoruz kara kara dusunuruz tabii.

salih'ten 6 çıkmaz düz 8 ama ligde iş görür

musrati gidiyorsa okay iyidir ama mutlaka kalmalı diyorum maceraya gerek yok, yaşı iyi takıma alıştı ne güzel gidiyorken bozmayalım

Bizim taraftari anlamiyorum ben. Gedson’u butun sene skor yapmiyor diye elestiririz, ama Salih Ozcan’i isteriz.
6 desen Musrati’den belki fizik olarak biraz daha iyi, ama onun oyun kurma kabiliyetinin yanina yaklasmaz. Bizim gibi rakip yari alanda baskili oynamak zorunda olan takima 6’da Musrati mi lazim Salih mi lazim? 8 desen Gedson kadar ofansif yetenegi olmayan dumduz oyuncu, Gedson’u yetersiz bulup Salih’e tamam demek garip. Bence Salih Ozcan en iyi ihtimalle iyi bir yedek olur o da pasaportu sayesinde. Ha, iyi bir yedek icin o kadar masrafa girmek mantikli mi onu size birakiyorum.

https://twitter.com/bjkhavadis/status/1810263265835892871?t=8a8x3Y2hGPuqevkR3Kxb4A&s=19

Biri bu arkadasi uyandirsin, sanirim kis uykusunda kendisi. Sene 2021 degil 2024. Ronaldo da Juventus’ta degil, Suudi Arabistan’da.
Immobile de gecen sene 30 gol atmadi, gecen sene yarisi penalti olmak uzere 7 gol atti sadece.
Arkadasi uyandirayim dedim.

Çok garip taraftarız havadan indirecek alan açacak forvet istiyoruz direk sokanı istemiyoruz
Sanırım acı çekmekten zevk alır hale gelmişiz
Hatırlatayım santraforun işi gol atmaktır gole hazırlık yapmak değil 😂

Dunya’daki tek santrfor tipi golcu degildir.
Benzema da kariyerinde 25 golu neredeyse hic asmadi ama tartisilmaz.
Ben klasik golcu’ye karsi degilim, ama forvet arkasina Rafa Silva aldiysan, bir sekilde Semih’i oynatacaksan bir bitirici forvet almak yerine alan acacak pivot golcu daha mantikli olur.
Gomez bizde o kadar gol attiysa kendi kalitesi kadar onu besleyen Oguzhan, Sosa, Quaresma’nin da etkisi var. Oguzhan yerine defansif bir onlibero oynatsaydik, Sosa yerine Talisca olsaydi o takimda Gomez’in de verimi duserdi.
Immobile sana 25-30 atabilir, ama beslenirse. Sen takima 3 tane yaraticiligi dusuk bitirici koyarsan rakiplerin tek yaratici adami kitler, sonra digerleri sahada bos bos dolasir pozisyonsuz beraberlikler izlersin bol bol.

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/kaiser33_/status/1810354991716090288
Ciro'nun çıktığı son 4 maçta topla buluştuğu anlar. İnşallah bizimkiler vazgeçerler.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ağustos'un ilk haftası süper kupa maçı ve lig başlıyor bu hafta en kötü bir daha ki hafta başı bütün transferlerin bitmesi okka burunlu Di Maria'yayı da beklemeye gerek yok verdiğimiz maaşı net en son Manu'da kazanmıştır Arjantin diye tutturuyor

Dün bi programda dinledim hoca sağ açığa kesinlikle yüksek kalite birisini istiyor dediler Berghuis istemiyor dediler. Di Maria olmazsa o kadar üst seviye kimi getireceğiz biz.

Çevrimiçi Samet Demir

Dortmund, Benfica, Ajax, PSV, Shakhtar gibi bizde butce, kadro degeri olarak daha ustun takimlar Semih gibi bir oyuncu yakalasa birak ilk 11’de oynatmayi, koca takimi ustune kurar. Biz gittik Semih’in onune once Muci sonra Rafa Silva’yi aldik. Simdi cocuk alakasi olmayan solacikta mi curuyecek yoksa kulubede mi curuyecek belli degil. Ondan sonra o kuluplere gipta’yla bakariz, niye biz boyle olamiyoruz kara kara dusunuruz tabii.
Rafa ve Muci sol açık ve 10 numara oynuyorlar. Semih forvet?????????

Daha hocanın ne oynatacağını biliyor musun? hayır.
Kadronun bütünün gördük mü hayır?

Semih daha 18 yaşında. Oynamak için çok fırsat geçer eline. Burası çocuk yetiştirme yurdu değil. Alt yapı takımı da değil. Semih de yarışıp kalitesini daha üst seviyeye çıkarıp formayı kapsın bir zahmet. 18 yaşında çocuğa göre takım kuracakmışız falan. Fm de oluyor o işler. Ki cm03 den beri oyun oynarım. Senin fikirler romantiklikten de öteye geçmiş durumda. Her yazdığın bir sonraki ile çelişiyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Ölü Dzeko'nun 25 attığı Necip'in bile İcardi'yi etkisiz bıraktığı yerde Icardi'nin 25 gol attığı lig burası Gomez bacaksız geldi 28 tane attı bu ligde Van Persie'nin ölüsü geldi 22 gol attı fazla abartmaya gerek yok İmmobile %60'la gelsin oynasın 25 atar

Çevrimiçi Samet Ç

Dün bi programda dinledim hoca sağ açığa kesinlikle yüksek kalite birisini istiyor dediler Berghuis istemiyor dediler. Di Maria olmazsa o kadar üst seviye kimi getireceğiz biz.
Asensio falan diyorlardı

Rafa ve Muci sol açık ve 10 numara oynuyorlar. Semih forvet?????????

Daha hocanın ne oynatacağını biliyor musun? hayır.
Kadronun bütünün gördük mü hayır?

Semih daha 18 yaşında. Oynamak için çok fırsat geçer eline. Burası çocuk yetiştirme yurdu değil. Alt yapı takımı da değil. Semih de yarışıp kalitesini daha üst seviyeye çıkarıp formayı kapsın bir zahmet. 18 yaşında çocuğa göre takım kuracakmışız falan. Fm de oluyor o işler. Ki cm03 den beri oyun oynarım. Senin fikirler romantiklikten de öteye geçmiş durumda. Her yazdığın bir sonraki ile çelişiyor.

Bos konusmasinin pek sevmem.
Rafa Silva gecen sene ligde 30 mac oynamis, 27’si ofansif orta saha/ikinci merkez forvet pozisyonunda. Senin sol acik dedigin Rafa Silva’nin sol acik oynadigi mac sayisi tam tamina 1. Yaziyla bir. https://www.transfermarkt.nl/rafa/leistungsdatendetails/spieler/238055/plus/0/saison/2022/wettbewerb/PO1/verein/294

Ondan evvelki sene de ligde 28 macin tamaminda ofansif orta saha veya ikinci merkez forvet oynamis. Senin sol acik dedigin Rafa Silva’nin sol acikta oynadigi mac sayisi 0. Yaziyla sifir.
https://www.transfermarkt.nl/rafa/leistungsdatendetails/spieler/238055/plus/0/saison/2022/wettbewerb/PO1/verein/294

Bize geldigi sene Muci ligde 19 mac oynamis. Transfermarkt’a gore 2’si forvet 13’u ofansif orta saha olarak.
Sol acik dedigin adamin sol acikta oynadigi mac sayisi 0. Yaziyla sifir. Dahasi bizde sag acik sol acik olarak oynadiginda ne kadar kotu oldugunu ve Fernando Santos’un kufur yedigini hep beraber gorduk zaten.
https://www.transfermarkt.nl/ernest-muci/leistungsdatendetails/spieler/583917/plus/0/saison/2023/wettbewerb/PL1/verein/255

Semih ideal olarak ikinci forvet olarak oynar. Kale’den uzaklastirip sol aciga koyarak sadece yetenegini baltaliyoruz. Onun onune Muci ve Rafa Silva’yi koyarak da sadece onunu kapamis oluyorsun.

Hoca’nin ne oynatacagini bilmiyorum, ama birbiriyle bu kadar cakisan oyuncu toplulugundan efektif bir kadro yapilanmasi cikmayacagini biliyorum.

Allah’tan City ve Barca’nin basinda senin zihniyetinde insanlar yok. Yoksa Lawal ve Foden’in onunu burasi yetistirme yurdu degil diyerek tikarlardi.
Semih’in oynamasi gerekliligi yasindan degil, yeteneginden ve potansiyelinden kaynaklaniyor.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2024, 11:56:00 kartalizma190399 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Dunya’daki tek santrfor tipi golcu degildir.
Benzema da kariyerinde 25 golu neredeyse hic asmadi ama tartisilmaz.
Ben klasik golcu’ye karsi degilim, ama forvet arkasina Rafa Silva aldiysan, bir sekilde Semih’i oynatacaksan bir bitirici forvet almak yerine alan acacak pivot golcu daha mantikli olur.
Gomez bizde o kadar gol attiysa kendi kalitesi kadar onu besleyen Oguzhan, Sosa, Quaresma’nin da etkisi var. Oguzhan yerine defansif bir onlibero oynatsaydik, Sosa yerine Talisca olsaydi o takimda Gomez’in de verimi duserdi.
Immobile sana 25-30 atabilir, ama beslenirse. Sen takima 3 tane yaraticiligi dusuk bitirici koyarsan rakiplerin tek yaratici adami kitler, sonra digerleri sahada bos bos dolasir pozisyonsuz beraberlikler izlersin bol bol.
Rafa'nın yaratıcılığı yüksek sağa oyun kurucu kanat koyacaksın sola adam eksiltebilen gol asist yapabilecek kanat koyacaksın 6 numaran hücumda ortalama belki bir tık üstü attığı uzun toplarla bekleri oyuna sokabiliyor Rafa ile rotasyona Muci'yi sokacaksın sol tarafa alınacak oyuncu ile Semih rotasyona girecek daha ne kadar yaratıcı olacaksın acaba Real Madrid falan oldukda bizim mi haberimiz yok

Çevrimiçi Samet Ç

Bizimkilerde Rafa aldık Muci'yi kesin satmalıyiz kafası var işte solda Semih oynatacağız oraya adam alırsak Semih'i satarız kafası var öyle yapınca kalite artmadığını anlamadılar hala bu şekil yapınca sakatın cezalın veya oyundan adam çıkardığın zaman Tayfur giriyor bu şekilde şampiyonluk hayal rakiplerinin yedek forvetinin biri 4 kazanıyor biri 5.5 milyon senin yedeğinde 2 kazansın bir zahmet

Çevrimiçi Samet Ç

[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2024, 12:12:52 Samet Ç ]

Rafa'nın yaratıcılığı yüksek sağa oyun kurucu kanat koyacaksın sola adam eksiltebilen gol asist yapabilecek kanat koyacaksın 6 numaran hücumda ortalama belki bir tık üstü attığı uzun toplarla bekleri oyuna sokabiliyor Rafa ile rotasyona Muci'yi sokacaksın sol tarafa alınacak oyuncu ile Semih rotasyona girecek daha ne kadar yaratıcı olacaksın acaba Real Madrid falan oldukda bizim mi haberimiz yok

R.Madrid oldugumuzu dusunuyorsan onu bizim onumuzdeki 5 sene ligi dagitip 25-30’a gitme potansiyeli olan oyuncuyu kulube oyuncusu olarak dusunmemizden dolayi dusuneceksin. Daha 6 ay evvel 10 milyon euro bonservis bedeli bayildigimiz adamin onune oyuncu koyup onu kulube’ye itmemizden dolayi dusuneceksin. Asil sacmaliklar bunlar.

Semih’i ilk 11 oyuncusu olarak dusunmuyorsak bize hersey mustehak. Bu borc batakliginda olmak da mustehak, komik butceli Iskandinav Balkan takimlari tarafindan her sene tokatlanmak da mustehak. Hicbirsey ogrenememisiz demek ki.

Çevrimiçi Samet Ç

R.Madrid oldugumuzu dusunuyorsan onu bizim onumuzdeki 5 sene ligi dagitip 25-30’a gitme potansiyeli olan oyuncuyu kulube oyuncusu olarak dusunmemizden dolayi dusuneceksin. Daha 6 ay evvel 10 milyon euro bonservis bedeli bayildigimiz adamin onune oyuncu koyup onu kulube’ye itmemizden dolayi dusuneceksin. Asil sacmaliklar bunlar.

Semih’i ilk 11 oyuncusu olarak dusunmuyorsak bize hersey mustehak. Bu borc batakliginda olmak da mustehak, komik butceli Iskandinav Balkan takimlari tarafindan her sene tokatlanmak da mustehak. Hicbirsey ogrenememisiz demek ki.
Çok boş yapıyorsun yedek mi yazmışım Semih ile sola alınacak oyuncu rotasyona girecek yazmışım bu ne demek senede 50 maç yapıyorsan elinde o bölgede oynayan en iyi oyuncun 30-35 maç oynar diğeri 15-20 maç ayrıca 10 milyon bonservis verdiğin oyuncunun daha zamana ihtiyacı var forma rekabetine ihtiyacı var öyle 10'a bunu aldım yedeğide Salih olsun önüne onunla yarışabilecek oyuncu falan koymayalım gelişir nasıl olsa dersen Türkiye liginde o çok zor

Çevrimdışı Renton

https://twitter.com/kaiser33_/status/1810354991716090288
Ciro'nun çıktığı son 4 maçta topla buluştuğu anlar. İnşallah bizimkiler vazgeçerler.
Havadan toplarda zayıf bu sene lazio genel olarak kotu oynadi.Topsuz alanda hareketlenmeler kısa mesafede patlaması iyi gozukuyor.25 bırakır burada bu hali.
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Rakibin sola Saint Maximin çekiyor yedeği Tadic santrafora En Nesyri çekiyor yedeği Dzeko sen Rafa aldık yedeği eldekilerden biri olur nasılsa Muci'yi satalım önünü tikadık zaten kafasındasın kimse kusura bakmasın ilk 11'in istediğin kadar taş gibi olsun kenardan Tayfur, Amir, Demir Ege, Muleka vs. geldiği sürece şampiyon olmayı unutun
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2024, 12:22:14 Samet Ç ]

Çevrimdışı Talisca1903

Rakibin sola Saint Maximin çekiyor yedeği Tadic santrafora En Nesyri çekiyor yedeği Dzeko sen Rafa aldık yedeği eldekilerden biri olur nasılsa Muci'yi satalım önünü tikadık zaten kafasındasın kimse kusura bakmasın ilk 11'in istediğin kadar taş gibi olsun kenardan Tayfur, Amir, Demir Ege, Muleka vs. geldiği sürece şampiyon olmayı unutun
diğer söylediklerine tamamen katılıyorum total kaliteyi artırmak lazım parasal mevzulra takılmadan.Ama Muçi 20 gördüyse satılsın ben oraya daha olgun topçu alınsın isterim daha o ışığı veremedi

Çevrimiçi Samet Ç

diğer söylediklerine tamamen katılıyorum total kaliteyi artırmak lazım parasal mevzulra takılmadan.Ama Muçi 20 gördüyse satılsın ben oraya daha olgun topçu alınsın isterim daha o ışığı veremedi
Rafa'dan aldığın maksimum verimi alıp ondan sonrasına Muci'yi hazırlayacaksın Muci daha 23 yaşında muhtemelen bir aksilik olmazsa prime dönemini 26-27'de yaşayacak

Çevrimdışı Talisca1903

Rafa'dan aldığın maksimum verimi alıp ondan sonrasına Muci'yi hazırlayacaksın Muci daha 23 yaşında muhtemelen bir aksilik olmazsa prime dönemini 26-27'de yaşayacak
inşallah dediğin gibi olur ama bende o ışık yok iyi oyuncu mu evet star mı hayır maça direk etki edebildiği tek maç hatırlamıyorum

Etiketler: