2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1104529 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı CemMert

Immobile sanırım 5 milyon euro maaş alıyormuş italyada. Burada bir tık altı alacakmış Ertan ve Murat söyledi net rakam vermediler. 4.5 - 5 arası alacak gibi duruyor.

Çevrimdışı celiker1

https://x.com/sporarena/status/1810202154361098375?s=46

Böyle bir driplingciye ihtiyacımız var.En çok istediğim transferin başında geliyor.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı CemMert

BAŞKAN, IMMOBILE HAKKINDA KONUŞTU
Lotito, "Ciro Immobile için Beşiktaş'tan herhangi bir teklif almadık. Lazio'da kontratı var ve bize bir teklif gelmedi." dedi.

Çevrimiçi Mehmet57

Salih bence Gedson’un yerine gelecek gibi. Okay da Musrati’yi yedekler.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ben semihin oynayacağını pek sanmıyorum taraftarın ütopik rüyaları varda birde hayatın gerçekleri var zaten duyduğum yönetim semihden çok mustafanın üstünde duruyor onun meziyetleri daha yüksek sağda di maria olacakmı belli değil içimden bir ses anlaşıldıda açıklanmak için cupa americanın bitmesi bekleniyor diyor duyum yok tamamen his
Ama rafayı aldık onun önünde weghorst oynamaz ya anlamıyorum bir aldığımız oyu culara bakın birde istediğimiz oyuncuya aldıklarımız ve ismi geçenler hep topu yere indirip hızlı paslarla dikine oynayan oyuncular al musrati bile kafaya oynamıyorhep koşu yoluna pas atıyor peki bütün ağırlığı hava topu olan oyuncuyu rafanın di marianın semih yada muçinin önünde nasıl oynatacaksınız  weghorst şu an kurulan kadroya siyahla beyaz kadar zıt semihde dahil bütün hücum hattın ceza sahasına topla dalmayı seviyor tek takımda orta açan oyuncuyu da gönderiyoruz

Abi bu nasıl yorum ya
Sen bu Semih onyargin arşa ulaştı artık.
Mustafa da bizim değerimiz, Semih te bizim değerimiz.
Senin yaptığın kıyaslamayın anlamını çözemedim, cozemeyecegim.
Neyse umarım Semih gider de adam gibi bir futbol ikliminde hakettigj degeri görür.
Eskilerin  deyimiyle çerçeve ezberi bu kadar güçlü oyuncu çok nadir.
İllaki daha öğreneceği çok şey var ama bence TR sınırlarında değil.

Çevrimiçi gokhans

Salih bence Gedson’un yerine gelecek gibi. Okay da Musrati’yi yedekler.
bence salih musrati yerine gelir. Gedson yerine daha dengeli bir orta saha düşünülür
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

bence salih musrati yerine gelir. Gedson yerine daha dengeli bir orta saha düşünülür

salih'ten 6 çıkmaz düz 8 ama ligde iş görür

musrati gidiyorsa okay iyidir ama mutlaka kalmalı diyorum maceraya gerek yok, yaşı iyi takıma alıştı ne güzel gidiyorken bozmayalım
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

İdmanlarda izlediğim kadarıyla Aboubacar hem kilo vermiş ,fit,hemde çok istekli çalışıyor gözüküyor.Bakalım futbola dönebilecek mi?
diz sakatlıkları yaşamasa biraz da futbolla yaşasa rakipsiz bir yetenek ama işte

Çevrimdışı sEuL

İdmanlarda izlediğim kadarıyla Aboubacar hem kilo vermiş ,fit,hemde çok istekli çalışıyor gözüküyor.Bakalım futbola dönebilecek mi?
Bu (Hakaret Yasak)₅ halen hayır mı bekliyorsunuz arkadaşlar. En kısa zamanda defolup gitmesi dileği ile, takımı satıp gittikten sonra bir daha alınmasi hataydi zaten.

Çevrimdışı Talisca1903

BAŞKAN, IMMOBILE HAKKINDA KONUŞTU
Lotito, "Ciro Immobile için Beşiktaş'tan herhangi bir teklif almadık. Lazio'da kontratı var ve bize bir teklif gelmedi." dedi.
zaten sana teklif yapmıyoruz bonservisini alıp gelecek seve seve bırakacaksın alayım İtalyan golcümü

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

musrati gidiyorsa okay iyidir ama mutlaka kalmalı diyorum maceraya gerek yok, yaşı iyi takıma alıştı ne güzel gidiyorken bozmayalım
gedsondan kazanacağın parayı rashicadan kazan 3-5 eksiğine iş yapmayan herifi tutacağız gedsonun yarısına tav olacağız hiç mantık yok

Çevrimdışı Talisca1903

diz sakatlıkları yaşamasa biraz da futbolla yaşasa rakipsiz bir yetenek ama işte
ismi çıkanların hiçbirinde abuş yeteneği yok ama adam net hain o yüzden ayrılalım uzatmadan

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/HaberKartali/status/1810405420369842381

haydaa hayırlısı diyelim

ulan anç 2 milyonun hesabını yaptın 10 milyondan mahrum kalıyoruz şu an
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

gedsondan kazanacağın parayı rashicadan kazan 3-5 eksiğine iş yapmayan herifi tutacağız gedsonun yarısına tav olacağız hiç mantık yok

onu da satacağız her şeyi satacağız abi besim tibuk gizli başkan oldu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

Sol bek haberleri durdu, bir ara Mojica fln yaziliyordu o Mallorca yolcusu. Umudum cok suratli, atletik, 90’a durmayip kosan bir bek.

Çevrimiçi Mehmet57

Fener Saint-Maximin’i almaya cok yakinmis. Kiskanacagim transfer olur, bence saf yetenek acisindan dunyanin en iyi 3-5 sol kanat oyuncularindan biri. City’i nasil dagittigi hala aklimda.

Gs’de de etkili kanatlar var. Bu yuzden bek konusu cok onemli. Modern futbola yatkin, atletik bekler sart oglu sart. Yoksa derbilerde cok sknti cekiyoruz.

Çevrimiçi levitate

Sol bek haberleri durdu, bir ara Mojica fln yaziliyordu o Mallorca yolcusu. Umudum cok suratli, atletik, 90’a durmayip kosan bir bek.

belçika'da 1.95lik bir bek vardı onu dediler en son

baktım archie brown
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

torreira, veli gibi adamlar taş gibi 6 oldu bu ligde salih hayli hayli olur.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Necmi

Abi bu nasıl yorum ya
Sen bu Semih onyargin arşa ulaştı artık.
Mustafa da bizim değerimiz, Semih te bizim değerimiz.
Senin yaptığın kıyaslamayın anlamını çözemedim, cozemeyecegim.
Neyse umarım Semih gider de adam gibi bir futbol ikliminde hakettigj degeri görür.
Eskilerin  deyimiyle çerçeve ezberi bu kadar güçlü oyuncu çok nadir.
İllaki daha öğreneceği çok şey var ama bence TR sınırlarında değil.
ben kıyaslamıyorumki başkan söyledi ben sizin gibi ütopik bakıp yorum yapmıyorum bak transfer politikasına sonra semih düşünülüyormu kendin karar ver kulübede oturur eğer satılmazsa aradada çıkar oynar ben kimseye düşmanlık yapmam tek önemsediğim beşiktaşdır ve beşiktaşın en iyi nasıl olacağını düşünüyorsam öyle konuşurum sizin gibi hayal peşinde gitmiyorum ooturup yapılana bakıyorum ve gördüğmde semihin bırak 11 olması ikinci yedek olmasını bile zor görüyor
Üstelik ben semih a takıma alınsın derken siz nerdeydiniz ama semih batuhan olma yolunda gidiyor o milli takımdaki pozu bile takımın parçası olamadığını gösteriyor tüm türkiye kendi egosu milli takımın önüne geçmiş bir oyuncu gördü

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

zaten sana teklif yapmıyoruz bonservisini alıp gelecek seve seve bırakacaksın alayım İtalyan golcümü
iyide sözleşmeli oyuncuyla kulübüünden izin almsdan nasıl görüşme yaparsın

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ben kıyaslamıyorumki başkan söyledi ben sizin gibi ütopik bakıp yorum yapmıyorum bak transfer politikasına sonra semih düşünülüyormu kendin karar ver kulübede oturur eğer satılmazsa aradada çıkar oynar ben kimseye düşmanlık yapmam tek önemsediğim beşiktaşdır ve beşiktaşın en iyi nasıl olacağını düşünüyorsam öyle konuşurum sizin gibi hayal peşinde gitmiyorum ooturup yapılana bakıyorum ve gördüğmde semihin bırak 11 olması ikinci yedek olmasını bile zor görüyor
Üstelik ben semih a takıma alınsın derken siz nerdeydiniz ama semih batuhan olma yolunda gidiyor o milli takımdaki pozu bile takımın parçası olamadığını gösteriyor tüm türkiye kendi egosu milli takımın önüne geçmiş bir oyuncu gördü

Abi söylediklerinin tek kelimesine katılmıyorum. Semihi siz burada gömerken biz savunan 2-3 kişiydik.
Milli takımdaki pozun ego ile alakası yok, saf bir üzüntü var o kadar ama onu bile görmüyorsun. Egosantrik adam o karede gözükmez, o ortamda da bulunmaz  Semih ile Batihan benzetmesi ise şu ana kadar gördüğüm en saçma kıyas. Bu çocuk şımarık değil, Batu gibi penaltı atacağı köşeyi kaleciye göstermiyor, aptal aptal cümleler kurmuyor ve ne zaman sahaya çıksa isinj yapmaya çalışıyor
Su çocuğa artık Batu muamelesi yapmayj bırak, zira hiç inandırıcı değilsin.

Etiketler: