2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1104925 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Benim kafada olursanız Mitrovic, Rajkovic, Gudelj tarzı oyuncuları takımda görmek isterdiniz, çünkü bunlar karakterli futbolcular. Arnautovic, Markovic tarzı faşistler bir zahmet kulübü kirletmesin.

Türkiye hakkında faşist yorum yapanlar da bir zahmet gelmesin Türkiyeye.
şu forumda bile Türkiye’yi beğenmeyen uzaktan gazel okuyan tipler var herkesin aklına takılsak evin yolunu bulamayız
Bizi halen deveye binip fes takan ortadağu ülkesi sanan yarım akıllılara ne dek boş lafa yazık söze yazık
Irkçılığı felan şu yana Arnuotovşç bitmiş okeye dönüyor yolu açık olsungsnin aldığı benficalı bir solak vardı Yunan onun gibi olur evlerden ırak ismini şimdi hatırladım Kostas Mitroğlu ondan fazlası olmaz
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2024, 20:21:17 Talisca1903 ]

Çevrimdışı sEuL

Yine geç kalıyoruz transferlerde, yeni transferlerin kamplara yetişmesi gerekiyor. Aynı hatalar her sene neden yapiliyor anlamakta güçlük çekiyorum. Kim alinacaksa kim gelecekse bu iki haftada bitirsinler. Yoksa yok Euro 2024’un bitmesini bekliyoruz, yok fırsat transferi diye diğer liglerin transfer pencerelerinin kapanmasını bekliyoruz derken ligin başında kaybedeceğimiz puanlarla lige havlu atmış olacağız.

Rakiplerin oturmuş kadroları var zaten, onlarla karşılaştırmakta yanlış olur. Ayrıca bekler için kimsenin ismi düşmuyor ortaya. Svensson Onur Masu ile yola çıkılmaz. Stopere transfer yapılacak, bekler muamma, orta sahaya birilerini bakıyoruz, kanatlarda kimse yok, forvet alınacak falan filan. Ne zaman? Bu adamları alıp kamplara yetiştirmek lazım en acilinden.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Sparta Prag oyuncusu Martin Vitik ile ilgileniyor.

(Şafak Malatya)

Çevrimdışı Necmi

hadi bizim td’de iş yok adam dünya kupasında oyuna girip tekbaşına dünnya şampiyonu arjintini eliyordu az daha 2gol attı. Türkiye ligi için kusursuz iyi, rafa’ya da semih’e de alınırsa di maria’ya da öküz gübi alan açar, rakip savunmayıda darmaduman eder ve hava hakimiyeti kazandırır takıma. Ve kazma bir adamda değil yarım dönem izledik işte 16 maçda 8 gol 4 asist yaptı, açtığı alanlardan nkoudu ve muleka’ya goller attırdı. Şu an alınabilecek en iyi santrafor bence..
bir sezonda forvetinin atacağı 15-16 gol sana yetecekmi pres yapması alan açması önemli tabii hepsinden önemli olanda iş ahlakı ama forvet gol atar mesela barış alper 0 gol 0 asist peki sanakanatta deli dana gibi koşması rakibleri geçmesi ne katkı sağlıyor ben forveti ayağına gelen topu içeri sokacak olanı tercih ederim bizde oynarkende alan açması bize maç kazandırmadı her oyuncu yapması gereken işde iyi olacak artı meziyetlere ondan sonra bakılır

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş, Sparta Prag oyuncusu Martin Vitik ile ilgileniyor.

(Şafak Malatya)
Vitik'e en az 15 falan isterler Sparta Prag'dan Haraslin'i isterim sol tarafa

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi gokhans

bir sezonda forvetinin atacağı 15-16 gol sana yetecekmi pres yapması alan açması önemli tabii hepsinden önemli olanda iş ahlakı ama forvet gol atar mesela barış alper 0 gol 0 asist peki sanakanatta deli dana gibi koşması rakibleri geçmesi ne katkı sağlıyor ben forveti ayağına gelen topu içeri sokacak olanı tercih ederim bizde oynarkende alan açması bize maç kazandırmadı her oyuncu yapması gereken işde iyi olacak artı meziyetlere ondan sonra bakılır
solda semih, sağda di maria’da gol yükü çekecek. Keza rafa silva’da, wego nerden baksan 3’ünede fazladan 3er, 5er gol kazandırır. Weghorst’un en önemli icraatı ise oyunu rakip sahaya yıkacak.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

nasıl bir oyuncu? Liderlik ve oyun kurmada, pas oyununda nasıldır? Muhtemelen güçlü ve hava hakimiyeti yüksektir ama yeni sezonda oyun kurma ve pas oyunu çok kritik. Abdulkadir kadar hücuma destek verip pas yapsa yeter..
https://x.com/KurnazErsin1/status/1810012534638100980

Oyuncuyu bilmiyorum ama Ersin abinin tamam demesi yeterli benim için
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

solda semih, sağda di maria’da gol yükü çekecek. Keza rafa silva’da, wego nerden baksan 3’ünede fazladan 3er, 5er gol kazandırır. Weghorst’un en önemli icraatı ise oyunu rakip sahaya yıkacak.
ben semihin oynayacağını pek sanmıyorum taraftarın ütopik rüyaları varda birde hayatın gerçekleri var zaten duyduğum yönetim semihden çok mustafanın üstünde duruyor onun meziyetleri daha yüksek sağda di maria olacakmı belli değil içimden bir ses anlaşıldıda açıklanmak için cupa americanın bitmesi bekleniyor diyor duyum yok tamamen his
Ama rafayı aldık onun önünde weghorst oynamaz ya anlamıyorum bir aldığımız oyu culara bakın birde istediğimiz oyuncuya aldıklarımız ve ismi geçenler hep topu yere indirip hızlı paslarla dikine oynayan oyuncular al musrati bile kafaya oynamıyorhep koşu yoluna pas atıyor peki bütün ağırlığı hava topu olan oyuncuyu rafanın di marianın semih yada muçinin önünde nasıl oynatacaksınız  weghorst şu an kurulan kadroya siyahla beyaz kadar zıt semihde dahil bütün hücum hattın ceza sahasına topla dalmayı seviyor tek takımda orta açan oyuncuyu da gönderiyoruz

Çevrimdışı Necmi

Yine geç kalıyoruz transferlerde, yeni transferlerin kamplara yetişmesi gerekiyor. Aynı hatalar her sene neden yapiliyor anlamakta güçlük çekiyorum. Kim alinacaksa kim gelecekse bu iki haftada bitirsinler. Yoksa yok Euro 2024’un bitmesini bekliyoruz, yok fırsat transferi diye diğer liglerin transfer pencerelerinin kapanmasını bekliyoruz derken ligin başında kaybedeceğimiz puanlarla lige havlu atmış olacağız.

Rakiplerin oturmuş kadroları var zaten, onlarla karşılaştırmakta yanlış olur. Ayrıca bekler için kimsenin ismi düşmuyor ortaya. Svensson Onur Masu ile yola çıkılmaz. Stopere transfer yapılacak, bekler muamma, orta sahaya birilerini bakıyoruz, kanatlarda kimse yok, forvet alınacak falan filan. Ne zaman? Bu adamları alıp kamplara yetiştirmek lazım en acilinden.
acil bir şey yok evet hastaneden transfer yapıyorsan yada ortadoğudan kampa sokman lazım ama hazır oynayan oyuncu alıyorsan zaten takımında kamp yapıyor iyi oyuncunun uyum sorunu olmaz şimdi dimariayı aldın diyelim kampa girse ne olur girmese ne olur dua ette o kampa ihtiyaç duyacak oyuncu almayalım

Çevrimdışı murat baltacı

Abi sende adama serdar dursun muamelesi yaptın bize geldiği zamanda iyiydi şimdide iyi takımın oynadığı oyun çevresindeki oyuncular falan adam tek başına ilerde pres yapıp pozisyona giriyordu birde Semih için istiyorum weghorstu hem ikili oynayabilir hemde Semihi oraya monte edip wegoyu yedekte bekletsen sorun yaratmaz pozitif ve profesyonel adam birde mulekadan çıkıp oraya parlayacak bir profil cekersek ben tamamım sanada katılmıyor değilim dmaria rafa olunca önlerine mitrovic kalitesinde birini koymak gerekir ama şartlar el verirmi bekleyip görelim ben zaman kazanma ve kaynağın defansı oluşturma adına weghorst diyorum
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı sEuL

acil bir şey yok evet hastaneden transfer yapıyorsan yada ortadoğudan kampa sokman lazım ama hazır oynayan oyuncu alıyorsan zaten takımında kamp yapıyor iyi oyuncunun uyum sorunu olmaz şimdi dimariayı aldın diyelim kampa girse ne olur girmese ne olur dua ette o kampa ihtiyaç duyacak oyuncu almayalım
Ben farklı düşünüyorum bu konuda, önümüzdeki ay sezon başlıyor. Ve biz halen savunmaya, beklere, orta sahaya, kanatlara ve forvete oyuncu bakıyoruz. Yıllardır geç kalıyoruz transferlerde ve yeni oyuncular takım arkadaşlarına alışana kadar, hocanın oyun şablonuna ayak uydurana kadar lige havlu atıyoruz zaten.

İyi oyuncu uyum sorunu yaşamaz diye birsey yok, Avrupa şampiyonasını izliyoruz işte hep beraber. İngiltere’deki oyuncular bile uyum sorunu yaşıyor ve tam olarak birbirlerine ayak uyduramiyorlar - bunun gibi bircok örnek var. Oturmuş bir kadromuz olsa, bir iki nokta transferi için bekliyor olsak anlarım ama yukarıda da belirttiğim gibi takımın yarısı yok neredeyse.

Ayrıca biz geçen senenin başında lige ve Avrupa’ya veda ettik. Aradan tonla zaman geçti, kimlerin gidip gitmeyeceği şu ana dek belli olmaliydi.

Valerian İsmael döneminde de aynı hatayi yaptık. Stoperde ilk 7-8 hafta Necip oynuyordu. Orta sahada ilk 5 hafta Kartal, Berkay falan vardı. Yedeklerde Boyd, Kenan Karaman, Kerem Atakan, Montero, Oğuzhan Akgün falan vardı. Redmond geldi takıma alışması falan 1, 1.5 ayi buldu. Şimdi yine haberler çıkıyor Svensson’un durumuna göre beke oyuncu bakılacak diye. Neyin durumu? Onur/Svenson falan anca yedek olur bu takımda, bir sezonu daha heba edince mi anlaşılacak bu durum.

Umarim transferlerin büyük bir bölümü önümüzdeki iki hafta içinde tamamlanır. Yoksa ligin başlamasına günler kala yada ligin başında alınacak kötü sonuçlara göre transfer yapılacaksa vay halimize. Ben sizin kadar iyimser bakamıyorum.

Çevrimdışı KartalPencesi

Böyle giderse transferler gelmezse kampa yetismezse 5. Hafta Gio istifa sesleri duymaya başlarız

Çevrimiçi Samet Ç

Uduokhai'yi almışız oyuncu gelmiş sağlık kontrolünden geçmiş 3/3 ile gidiyoruz sıra Armand Lauriente'de.

Çevrimdışı sefaköykartali

Lauriente yi acayip istiyorum, hem yaşı genç hem doğru profil. Uduokhai de çok iyi stoper ve çok doğru profil. Sol stoperde Marcelo etkisi gösterebilir. Paulistayla doğru bir tandem de oluşturur.

Çevrimdışı CemMert

Football Critix
@footballcritix
Beşiktaş'ın an itibariyle 19 yabancı oyuncusu bulunuyor. (Yabancı sınırı 12)

🇨🇮 Cisse
🇪🇸 Montero
🇧🇷 Paulista
🇬🇭 Amartey
🇳🇴 Svensson
🇨🇩 Masuaku
🇬🇲 Colley
🇨🇲 Onana
🇵🇹 Rafa
🇽🇰 Rashica
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Chamberlain
🇧🇦 Amir
🇦🇱 Muci
🇱🇾 Musrati
🇵🇹 Gedson
🇧🇦 Hasic
🇨🇲 Aboubakar
🇨🇩 Muleka
🇭🇷 Rebic

Çevrimiçi Samet Demir

Böyle giderse transferler gelmezse kampa yetismezse 5. Hafta Gio istifa sesleri duymaya başlarız
Neden transferleri gio mu yapacak?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi COB

Takımda maximum 2-3 tane +33 oyuncu olmalı. Fazlası zarar.

Mevcut durumda Paulista var, Immobile de gelirse artık 33+ oyuncu almamamız lazım.

Etiketler: