2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1094164 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet57

Bu sermaye arttirimi isi biraz can skci. Evet, yonetimde bu isi senden benden cok iyi bilen bankacilar var.

Ama semaye arttirimindan gelen para ileriye donuk, para getirecek bir yatirim olmazsa buyuk sknti. Ben sahsen hissedar olsam ve sermaye arttirimi sonucu mulkiyet ve kar seyrelmesi yasarken o para gidip 35lik oyuncunun maasini odemek icin kullaniliyorsa, yumrugumu masaya vurudum.

Çevrimiçi sEuL

Çok para yav
Boyle bir salaklik yapılmaz umarım, 8 ay için 10M Euro nedir arkadaş. İşin bokunu cikarirlar böyle, ondan sonra kimseyi alamıyoruz önüne gelen yıllık 5M Euro istiyor diye ağlarlar.

Çevrimiçi Necmi

Eğer ileride 2-3 katına satabileceksen verilir. Bek diyipde geçme adam geçen sene 12 asist yapmış. Bu tarz bekler acaip değerli ve az bulunuyor. Ama dediğinde haklısın. Öncelik forvet. Ama şöyle bir durumda var. Yeni hocamızın oyununda bek oyuncuları 8 numaradan bile daha fazla öneme sahip. Sürekli bekleri kullanmış geçmişinde hep hücumda. Bu nedenle bu tarz adamları istiyor. Gerekirse paraya kıyıp alınır ama önce forveti halletmek lazım. Bu arada Hüseyin Yücel'de Mitrovic için % 0 dedi gelme ihtimali. 20m. Maaşı var üstelik bir de bonservisi var.
di maria ya on veren mitroviçedw yirmi verir 🤪  “kafayı kırdık”
Zaten asparagas haber olduğu belliydi oyuncu ikna edilse kulübü bırakmaz geçen sene almış daha ve 28 de 28 yapmış sanırım

Çevrimiçi Necmi

Boyle bir salaklik yapılmaz umarım, 8 ay için 10M Euro nedir arkadaş. İşin bokunu cikarirlar böyle, ondan sonra kimseyi alamıyoruz önüne gelen yıllık 5M Euro istiyor diye ağlarlar.
onlardan önce ağlayacak çok olur 😂
Bu arada zaten önüne gelen beş m istiyor bizim yapmamamız önemli değilki renkliler yapıyor zaten

Çevrimiçi Necmi

Bu sermaye arttirimi isi biraz can skci. Evet, yonetimde bu isi senden benden cok iyi bilen bankacilar var.

Ama semaye arttirimindan gelen para ileriye donuk, para getirecek bir yatirim olmazsa buyuk sknti. Ben sahsen hissedar olsam ve sermaye arttirimi sonucu mulkiyet ve kar seyrelmesi yasarken o para gidip 35lik oyuncunun maasini odemek icin kullaniliyorsa, yumrugumu masaya vurudum.
esas dernek şirket arasındaki borç alacak sıfırlanıyor can sıkıcı veya değil bildiğim kadarıyla zorunlu bu ve gerçektede öyle para falan kazanmıyorlar sanırım aslında harcanmış parayı sıfırlıyorlar yanlışda biliyor olabilirim ama hisseler dernekde gelirlerde dernekte dernek şirkete para veriyor  şirket borçlanıyor sermaye arttırımındada dernek alacağına sayıyor böylece borç bitmiş oluyor kasaya para girmiyor ana hissedardan para alamıyorsun geçmişde bilen arkadaşlar anlatıyordu aslında hileli iş ama kulüplere göz yumuyorlar deniyordu bilmiyorum yani o paraları biz zaten amarteye onanaya alex e piyaniçe harcamışdık masaya o zaman vurman gerekiyordu

Çevrimiçi Necmi

İkinci değil sanırım. Biz o zaman başvurmuştuk. Onayı şimdi geldi. O zaman sadece başvuru yapmıştık. Onaylanması sanırım uzun sürdü biraz.
aynen öyle olması lazım zaten bu kadar kısa sürede sermaye arttırımı yaptırmazlar

Çevrimdışı Mehmet57

esas dernek şirket arasındaki borç alacak sıfırlanıyor can sıkıcı veya değil bildiğim kadarıyla zorunlu bu ve gerçektede öyle para falan kazanmıyorlar sanırım aslında harcanmış parayı sıfırlıyorlar yanlışda biliyor olabilirim ama hisseler dernekde gelirlerde dernekte dernek şirkete para veriyor  şirket borçlanıyor sermaye arttırımındada dernek alacağına sayıyor böylece borç bitmiş oluyor kasaya para girmiyor ana hissedardan para alamıyorsun geçmişde bilen arkadaşlar anlatıyordu aslında hileli iş ama kulüplere göz yumuyorlar deniyordu bilmiyorum yani o paraları biz zaten amarteye onanaya alex e piyaniçe harcamışdık masaya o zaman vurman gerekiyordu

Necmi abi, sermaye arttirimi, kisa vadede kulube likidite saglasa da uzun vadede buyuk zararlar verebilir. Yeni hisseler ihrac edilerek mevcut hissedarlarin payi azalir, bu da kulubun kari artmadikca yatirimcilarin zarar etmesine yol acar. Elde edilen fonlar dogru kullanilmazsa, yani borc kapatmak veya yuksek maasli oyunculara harcanirsa, kulubun mali yapisi duzelmez ve bu durum surekli borclanma ihtiyacini dogurur. Ayrica, surekli sermaye arttirimi yapmak, kulubun guvenirligini zedeler ve yatirimcilarin guvenini kaybetmesine neden olur. Dernegin sirketten para alip sermaye arttirimina katilmasi da ayni sekilde hissedarlarin payinin seyrelmesine ve uzun vadede zarar gormelerine yol acar. Sermaye arttirimi yerine, kulubun surdurulebilir ve stratejik cozumler uretmesi cok daha onemli. Bu sekilde, hem mali yapisi guclenir hem de uzun vadede basarili olur. Ama 37 yasinda Di Maria’ya sermaye arttirimi sonucu 10 milyon gommek pek stratejik bir hamle degil 😂

Çevrimiçi Darkeagle

Sadece yarısını alacağımız bonservis için Gedson dan çıkmak mantıklı mı ?. Tamam öyle skor olarak çok katkısı yok ancak bu sene kurulacak takımdaki kaliteli ayaklar sayesinde onunda oyunu daha gösterişli hale gelmez mi acaba. Sonuçta genç ve kaliteli kumaşı olan, oyun içinde bal yapmayan arı gibi de olsa didinen çabalayan bir futbolcu.
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimiçi annoca

Necmi abi, sermaye arttirimi, kisa vadede kulube likidite saglasa da uzun vadede buyuk zararlar verebilir. Yeni hisseler ihrac edilerek mevcut hissedarlarin payi azalir, bu da kulubun kari artmadikca yatirimcilarin zarar etmesine yol acar. Elde edilen fonlar dogru kullanilmazsa, yani borc kapatmak veya yuksek maasli oyunculara harcanirsa, kulubun mali yapisi duzelmez ve bu durum surekli borclanma ihtiyacini dogurur. Ayrica, surekli sermaye arttirimi yapmak, kulubun guvenirligini zedeler ve yatirimcilarin guvenini kaybetmesine neden olur. Dernegin sirketten para alip sermaye arttirimina katilmasi da ayni sekilde hissedarlarin payinin seyrelmesine ve uzun vadede zarar gormelerine yol acar. Sermaye arttirimi yerine, kulubun surdurulebilir ve stratejik cozumler uretmesi cok daha onemli. Bu sekilde, hem mali yapisi guclenir hem de uzun vadede basarili olur. Ama 37 yasinda Di Maria’ya sermaye arttirimi sonucu 10 milyon gommek pek stratejik bir hamle degil 😂
mevcut hissedarlar rüçhan hakkına sahiptirler.

şirketler bedelliyi iki amaçla yaparlar yatırım veya borç kapatmak. bizim yatırımlık bir durumumuz yok borç kapatmak içinse makul ama dimaria içinse  dediğin gibi tepki toplar yatırımcısından.

Çevrimdışı murat baltacı

Sadece yarısını alacağımız bonservis için Gedson dan çıkmak mantıklı mı ?. Tamam öyle skor olarak çok katkısı yok ancak bu sene kurulacak takımdaki kaliteli ayaklar sayesinde onunda oyunu daha gösterişli hale gelmez mi acaba. Sonuçta genç ve kaliteli kumaşı olan, oyun içinde bal yapmayan arı gibi de olsa didinen çabalayan bir futbolcu.
Gedsonu yirmiye satıp on falan kazanırsak okeyim ama daha az paralara gitsin istemem enerjisi üst düzey önde baskı yada rakibi bozma oyununda işimize yarar
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

yirmiye satacaksan evet mantıklı tabi bir şekilde yirminin yarısı değil yanlış hesaplanıyor önce verdiğimiz altıyı düşeceğiz kalanın yarısı gidecek yani elimizde 13 m kalacak bu parayı gronbaeke yatırırsan elinde gedsondan daha iyi ve iki yaş daha genç oyuncunun bonservisinin tamamı olacak artı şu anki oyun sistemine daha uygun ve bal yapan arı olacak böyle bir hamle kesinlikle doğru olur

Çevrimiçi Necmi

Gedsonu yirmiye satıp on falan kazanırsak okeyim ama daha az paralara gitsin istemem enerjisi üst düzey önde baskı yada rakibi bozma oyununda işimize yarar
üstüne para koymadan yada az miktar koyarak gronbaek alaniliyorsak bir saniye bile düşünülmez
Bize rakibi bozacak oyuncu lazım değil orta sahadan hücuma topu hızlı ve doğru yapacak sekiz lazım gedson rakibi bozuyorda sonra ya rakibe veriyor yada iki üç kişinin arasına dalıp kaybediyor rakibi bozarken bizide bozuyor hatta bizi daha fazla bozuyor gronbaek gedsonun yaptığı herşeyi yapabiliyor ama yapamadığı çok şeyide yapabiliyor

Çevrimiçi Necmi

bildiğim kadarıyla sermaye arttırımı ile bölünen hisse ilk değer kaybetsede hızlıca değer kazanıyor genelde hisse sahiplerini mutlu eder birde sermaye arttırımından sonra bu transferler ve gelecek başarı bayağı ihya eder

Çevrimiçi Necmi

mevcut hissedarlar rüçhan hakkına sahiptirler.

şirketler bedelliyi iki amaçla yaparlar yatırım veya borç kapatmak. bizim yatırımlık bir durumumuz yok borç kapatmak içinse makul ama dimaria içinse  dediğin gibi tepki toplar yatırımcısından.
biz şirket değil spor kulübüyüz oyuncu almak yatırım oluyor bence normal şirket gibi değerlendirmek doğru değil di mariaya harcadın parayı peki o sana uefa kupası getirirse ne olacak hisse sahipleri köşeyi döner

Çevrimdışı Talisca1903

Artık ben parasını pulunu düşünmüyorum ne var ne yok yapıştırsınlar.Kaliteli adam alsınlar yeter maliyeti yönetim işi
Hummels de gelsin artık amma uzattı

Çevrimiçi Necmi

Artık ben parasını pulunu düşünmüyorum ne var ne yok yapıştırsınlar.Kaliteli adam alsınlar yeter maliyeti yönetim işi
Hummels de gelsin artık amma uzattı
bu takım ilerde oynayacak hummels paolistanın yanında doğru transfermi yanlış demiyorum sadece doğrumu diye sorguluyorum pahalıya maal olacak ona verilecek parayla daha genç hızlı bir stoper bulunur hem geleceğe yatırım olur bana öyle geliyorki hummels olursa beklerimizin çok hızlı ve savunmacı olması gerekiyor bilemedim takımda yaşlanıyor bu sene idare edecekleri kesinde seneye ne olacak her sene böyle harcanmaz bu sene mecburuz böyle yapmayada

Çevrimdışı İzmitlibjk

Gedson istedigi kadar koşsun, super ligde oynadigi mac sayisina gore gol asist sayisini besiktas için yeterli bulmuyorum

Çevrimiçi gokhans

Aha shaparenko haberleri yayılmaya başlamış :)) 10milyon istiyorlarmış, rakam düşebilirmiş, gedsondan geleni shaparenko’ya bağlayalım mis gibi :)))
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı celiker1

Yapılan transferlerde yüksek maaşların yarısını ve imza parasını HÜSEYİN YÜCEL'in karşıladığını unutmayın.Onun için yapılan transferlere  "Yüksek para" diye boşuna dert etmeyin.Misal Rafa Silva için Beşiktaş'ın kasasından çıkacak para yıllık maksimum 3-3,5 milyon eurodur.Aynı şekilde olursa Di Maria,Hummels veya gelecek diğer yüksek profilli transferler içinde kulübün kasasından çıkacak para yine en fazla 3-3,5 milyon euro civarında olacaktır.Hüseyin Yücel'in basketbol+futbol için harcayacağı yıllık  20-30 milyon euro tamamen futbola yönlendirilip,basketbolun bütçeside Türkiye'nin sayılı zenginlerinden HÜSNÜ ÖZYEĞİN ailesine ihale edildi👍🦅 ÖZYEĞİN ailesinden başka sponsorluklarda beklemem dışında NEVZAT DEMİR ve SABANCI ailesinden de sponsorluk bekliyorum.
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2024, 11:55:23 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Akil Emre

Yapılan transferlerde yüksek maaşların yarısını ve imza parasını Hüseyin Yücel'in karşıladığını unutmayın.Onun için yapılan transferlere  "Yüksek para" diye boşuna dert etmeyin.Misal Rafa Silva için Beşiktaş'ın kasasından çıkacak para yıllık maksimum 3-3,5 milyon eurodur.Aynı şekilde olursa Di Maria,Hummels veya gelecek diğer yüksek profilli transferler içinde kulübün kasasından çıkacak para yine en fazla 3-3,5 milyon euro civarında olacaktır.Hüseyin Yücel'in basketbol+futbol için harcayacağı yıllık  20-30 milyon euro tamamen futbola yönlendirilip,basketbolun bütçeside Hüsnü Özyeğin ailesine ihale edildi
Anç sonrası ilaç gibi geldi bu ekip, adam tek başına koca Beşiktaş klubunü parasız vasıfsız gösterdi şimdi yapılan her iş hepimizi şaşırtıyor. Ben yapılan hiç bir transferde maliyete bakmıyorum bize başarı lazım öncelikle, başarı sonrası genç isimlerde katılır zaten.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Beşiktaş, Benfica forması giyen 26 yaşındaki santrfor Arthur Cabral'i kadrosuna katmak istiyor. (Record)

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş, Benfica forması giyen 26 yaşındaki santrfor Arthur Cabral'i kadrosuna katmak istiyor. (Record)
benficanın bütün hücum hattını alıyormuyuz sol açık kimdi oda marialı birşeydi sanırım bari onuda alsınlar ekip tamamlansın

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimiçi Necmi

bize kakalamak istiyorlar herhalde cenkden gallice gibi duruyor

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Club Brugge, Maxim De Cuyper için 20 milyon euro istiyor. (Sacha Tavolieri)

10 + %20 satıştan paya hallolur.

Etiketler: