2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1088953 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Gedson'un satışından elde edilen kardan %50 pay verecek diye biliyorum ben KAP açıklamasına bakmak lazım

Çevrimiçi Samet Demir

Başkanım hadi artık ritim kaçıyor 😁😁😁 1 transferle renklilerin modunu düşürdük. Böyle devam ederse sene sonu ne olur tahmin edemiyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Di Maria iyi oyuncumu dediğin kısmından sonrasını okumadım. Tabi ki yaşlı. Eskisi gibi fiziksel diriliği yok ama bu haliyle bile geçen sene 17 gol 15 asist yapmış.
Geçen maçta bir kontraya çıktı bizim geçen seneki takımdan bir Gedson öyle çıkar o da sonunu getiremez zaten yaşlı dedikleri adam 50 maç oynadı geçen sene hala daha oynuyor ligde etki yapan Mertens 36 maç falan oynayarak geldi buraya

Çevrimiçi Samet Demir

X'de de yazan çok oldu. Hasan başkanın transferler sonrası bırakın bir demecini resmini dahi görmedik. Profesyonellik böyle birşey işte. Ego falan yok adamda. Kendini değilde işini ön planda tutuyor. İnşallah bu çizgisini bozmaz

Çevrimdışı Alparslan

dimaria sağlam gelirse leval atlatır muçi dimaria rafa rakip savunmaların başını döndürür kimi tutacaklarını şaşırırlar dediğim gibi uefa hedefleriz zaten bence yönetimin gizli hedefide o
Artık bu yaşımızdan sonra da bir avrupa kupası görelim bence Necmi. İnan Türkiye ligi şampiyonluğu beni heyecanlandırmıyor. Kasımpaşayı yeneceğim diyerek de Di Maria çekmesinler zaten. Şu gözümle bir avrupa kupası görmek en büyük hayalim. Ayrıca geçen seneki acılardan sonra şu renklilere kapak yapmak da güzel oluyor. Hala geçen seneki o Tadic'in uçakta verilen fotoğrafındaki acısını içimde hissediyorum. Bize çok acı yaşattılar geçen sene. Allah korusun seçim olmasaydı bir de...

Çevrimdışı Alparslan

Geçen maçta bir kontraya çıktı bizim geçen seneki takımdan bir Gedson öyle çıkar o da sonunu getiremez zaten yaşlı dedikleri adam 50 maç oynadı geçen sene hala daha oynuyor ligde etki yapan Mertens 36 maç falan oynayarak geldi buraya
Defansif tarafda hiç yok açıkçası. Çok üst düzey avrupa takımlarına karşı oynarsan o zaman ciddi sorun olur ama diğer maçlarda bu ligin içinden geçer.

Çevrimiçi Necmi

Artık bu yaşımızdan sonra da bir avrupa kupası görelim bence Necmi. İnan Türkiye ligi şampiyonluğu beni heyecanlandırmıyor. Kasımpaşayı yeneceğim diyerek de Di Maria çekmesinler zaten. Şu gözümle bir avrupa kupası görmek en büyük hayalim. Ayrıca geçen seneki acılardan sonra şu renklilere kapak yapmak da güzel oluyor. Hala geçen seneki o Tadic'in uçakta verilen fotoğrafındaki acısını içimde hissediyorum. Bize çok acı yaşattılar geçen sene. Allah korusun seçim olmasaydı bir de...
biz çebiyide yaşadıklarımızıda hak etmiştik gerçekten büyük beşiktaş düşmanıydılar attıkları her adım beşiktaşı biraz daha dibe çekmek içindi tadiç falan umrumda değil onun gibilerinin yaptıklarıyla baş öne eğmez şimdi taraftar beşiktaşı düşünen yönetimle aradaki farkı görüyprdur bunlarda hata yapar yapacaktırda ama bunu kasten yapmazlar adamlar beşiktaşın parasını sokağa atmayacağız diye diye borcu üçe katladılar üstüne beşiktaşın gelecekteki gelirlerini bile yediler bu yönetimin işi gerçekten zor sadece batık kulübü değil imajımızıda geri kazanmaya çabalıyorlar ve bunu birbuçuk senede yapmak zorundalar biraz durum düzelsin bu taraftar bunlarıda yemeye başlar

Çevrimiçi Necmi

Defansif tarafda hiç yok açıkçası. Çok üst düzey avrupa takımlarına karşı oynarsan o zaman ciddi sorun olur ama diğer maçlarda bu ligin içinden geçer.
defansıda savunma hattı yapsın artık gayette sağlam kuruluyor
Bu sene bu oyuncu gurubuyla al musratinin senesi olabilir

Çevrimdışı Alparslan

biz çebiyide yaşadıklarımızıda hak etmiştik gerçekten büyük beşiktaş düşmanıydılar attıkları her adım beşiktaşı biraz daha dibe çekmek içindi tadiç falan umrumda değil onun gibilerinin yaptıklarıyla baş öne eğmez şimdi taraftar beşiktaşı düşünen yönetimle aradaki farkı görüyprdur bunlarda hata yapar yapacaktırda ama bunu kasten yapmazlar adamlar beşiktaşın parasını sokağa atmayacağız diye diye borcu üçe katladılar üstüne beşiktaşın gelecekteki gelirlerini bile yediler bu yönetimin işi gerçekten zor sadece batık kulübü değil imajımızıda geri kazanmaya çabalıyorlar ve bunu birbuçuk senede yapmak zorundalar biraz durum düzelsin bu taraftar bunlarıda yemeye başlar
Başım öne eğilmese de gerçekten o gece çok içim acıdı. Bu yönetimi aday olduğundan beri destekledim. Nasipse kongre üyesi de oldum. Sicil numaramı bekliyorum. Eğer böyle giderlerse ve oy kullanırsam Hasan başkana kullanırım. Transferi falan geçtim. Bizi güzel temsil ettiğini düşünüyorum. Güzel işler yapıyorlar. Arada hatalarda oluyor ve olacak da ama niyetleri güzel. Gerçekten işleri çok zor. Bu takım seneye şampiyon olamasa bile en azından bunun için çabalayacaklar. O enkaz zaten 1.5 senede temizlenmez. Bu başkana bence tekrar bir süre vermek lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi sefaköykartali

Mert
X Hummels Paulista X
Musrati X
Di maria Rafa Semih
X

Xlerin hepsini genç yapmamız lazım çok yaşlı bi kadro sıkıntı yaşatır çok maç oynayacağız bu sene.

Çevrimiçi Samet Demir

Mert
X Hummels Paulista X
Musrati X
Di maria Rafa Semih
X

Xlerin hepsini genç yapmamız lazım çok yaşlı bi kadro sıkıntı yaşatır çok maç oynayacağız bu sene.
Forvet 28-30 arası diğer üçü de 27 altı olursa mükemmel olur. Gerisi de hocaya kalır.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı levitate

rafa hoca yıllık 6 alacakmış imza parasına dair bir şey denmemiş
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Guido rodrigez - shaparenko - rafa silva var bi hayalimiz :)) muci-musrati-gedson 3lüsünü gözümüzü kapatıp satalım :))
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi sefaköykartali

Forvet 28-30 arası diğer üçü de 27 altı olursa mükemmel olur. Gerisi de hocaya kalır.
Bence de ama birkaç tane yerli takviyesi lazım. Rıdvan, Emirhan, Yusuf Yazıcı, Salih Özcan, Oğuz Aydın gibi. Hatta ve hatta bana kalırsa kaleci de lazım, yerli adayım da Bilal Bayazıt.

Çevrimiçi Samet Demir

Bence de ama birkaç tane yerli takviyesi lazım. Rıdvan, Emirhan, Yusuf Yazıcı, Salih Özcan, Oğuz Aydın gibi. Hatta ve hatta bana kalırsa kaleci de lazım, yerli adayım da Bilal Bayazıt.
Emirhan ts ye gidebilir

Çevrimiçi kartalizma190399

akşamki maçtan örnek oldun takım gençti ama golleri usta ayakkar attı gençler deli dana gibi koştu panik sertlik herşey vardı işde akşamki gibi stresli maçlarda o tecrübeye ihtiyacın oluyor yaşı otuz ve artı olan oyuncuya bonservis vermediğin sürece katkı alacaksan başının üstüne koyarsın rafa ile oynayan muçimi rafasız oynayan muçimi iyi forvet yanında oynayan semihmi yalnız semihmi kimsenin satıldığı falan yok daha duyduğun şeylerin sallama olduğunu anlayamadınmı gedsonuda satmışlardı zenit başkanı çıktıda yok öyle birşey dedi bu zibidileri yalanlamak zorunda kaldı al işde rafayı transfer olduğu gün öğrendi hepsi gronbaeki almamızı umuyorum gedson gronbaek semih muçi talha emrecan sanırım kovalanan bir iki genç daha var bence gayette iyi harman oluyor raşiti amiri mulekası bayağı elde satışa dönük oyuncuda var yaşlılar ordusu falan olmuyoruz
Beyaz formada güzel gör kararını öyle ver derim gördüğüm forma doğruysa eğer

Adamlarda 30 yas ustu 2 oyuncu vardi.
Sende kafadan Rafa Silva var. Di Maria geldi 2. Forvet geldi 3.
Stoperler etti 5. Bekleri degistirmezsen etti 7.
Senin saydigin oyuncular kalacaksa ve 11 olacaksa eyvallah.
Emrecan, Tayyip Talha falan tamamen yedek kalacak, onu da biliyoruz yani.
..........

Çevrimiçi sEuL

rafa hoca yıllık 6 alacakmış imza parasına dair bir şey denmemiş
Yazık bu paralara, enkaz aldık diyen yönetim daha da büyüğünü bırakacak anlaşılan. Bu Hüseyin Yücel gibi isimleri de hiç sevmiyorum, kendi reklamını yapan her gördüğü kameraya atlayip konuşan tiplerden. Once yok basketbolda Bahçeşehir ile birlesilecek falan dedi olmadı, gitti Mourinho dedi olmadı. Şimdi boş boş konuşmasının altında kalmamak için etrafa para saciyor.

Sen Rafa’ya bu parayı verirsen yeni gelecek oyuncular bu maaşı taban olarak ele alıp seni yolunacak kaz olarak göreceklerdir.

Rafa bu parayı alıyorsa Ghezzal’in bizi şampiyon yaptığı dönemdeki performansı vermek zorunda.
Ghezzal’in bizi her maç taşıdığı gibi taşımak zorunda, taşıyamadığı her maçta da hedef adam olarak gösterilecektir.

Şimdide Di Maria falan konusuluyor, bu transferler bana Demirören’li yılı hatırlatiyor.

Gio’yu falan da tanımam etmem, ama gerek forumda yazılanlar gerek YouTube’taki analiz vidyolarindan bende farklı bir beklenti olusmustu. Şimdi bu transfer edilen ve ismi geçen isimler gerçekten bu adamın kafasındaki şablona uyuyor mu yoksa bu transferler bir iki yöneticinin ego tatmini mi hep beraber göreceğiz. Bizim için en hayırlısı olur umarım.

Çevrimiçi sEuL

Yusuf Yazici ismini forumda görünce benim tansiyonum çıkıyor elim ayağım tutuluyor.

Şu gereksiz bizden uzak başka nereye yakın oluyorsa olsun. Bu herifin maclarini izleyen ve gerçekten takip eden birisi Yusuf’u Beşiktaş’a istemez.

Çevrimiçi Necmi

Adamlarda 30 yas ustu 2 oyuncu vardi.
Sende kafadan Rafa Silva var. Di Maria geldi 2. Forvet geldi 3.
Stoperler etti 5. Bekleri degistirmezsen etti 7.
Senin saydigin oyuncular kalacaksa ve 11 olacaksa eyvallah.
Emrecan, Tayyip Talha falan tamamen yedek kalacak, onu da biliyoruz yani.
..........
eğer talhayı falan 40-45 maç kulübede oturtacak performans göstereceklerse zaten doğru transfer yapmışız demektir senin genç oyuncun o formayı kapamıyorsa zaten hak etmiyor demektir formayı hak eden giyer burda avrupa diye bir senedir kafamızı ğtüledin getirdiğin adamlar avrupa takımlarında takır takır oynuyor onlar oynatınca yaşlı olmuyorda biz oynatıncamı yaşlı oluyor
Amaç ne bir takım sahaya neden çıkar kazanmak için değilmi işde bana kazandıracak oyuncu sahada olmalı yemişim yaşını dün akşam izledinmi maçı ardanın nasıl zayıf kaldığını gördünmü genç oyuncu oynatırsında bazı şeyler fizik kurallarına aykırı bir takım en fazla bir yada iki genç oyuncu kaldırır bir oyuncuyu parlatman gerekiyor satman için parlatmak içinde maçı kazanman gerekiyor semih mesela kendini arkasında rafa sağında di maria solunda o ayarda biri varkenmi kendini daha iyi gösterir yoksa arkasında demirege sağında hekimoğlu solunda terzi varkenmi daha iyi gösterir
İyi bir takım 26-27 yaş ortalamasında olur o takımda bir tane genç tecrübesiz oyuncu kaldırabilir

Çevrimiçi Necmi

Yusuf Yazici ismini forumda görünce benim tansiyonum çıkıyor elim ayağım tutuluyor.

Şu gereksiz bizden uzak başka nereye yakın oluyorsa olsun. Bu herifin maclarini izleyen ve gerçekten takip eden birisi Yusuf’u Beşiktaş’a istemez.
katılıyorum

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yazık bu paralara, enkaz aldık diyen yönetim daha da büyüğünü bırakacak anlaşılan. Bu Hüseyin Yücel gibi isimleri de hiç sevmiyorum, kendi reklamını yapan her gördüğü kameraya atlayip konuşan tiplerden. Once yok basketbolda Bahçeşehir ile birlesilecek falan dedi olmadı, gitti Mourinho dedi olmadı. Şimdi boş boş konuşmasının altında kalmamak için etrafa para saciyor.

Sen Rafa’ya bu parayı verirsen yeni gelecek oyuncular bu maaşı taban olarak ele alıp seni yolunacak kaz olarak göreceklerdir.

Rafa bu parayı alıyorsa Ghezzal’in bizi şampiyon yaptığı dönemdeki performansı vermek zorunda.
Ghezzal’in bizi her maç taşıdığı gibi taşımak zorunda, taşıyamadığı her maçta da hedef adam olarak gösterilecektir.

Şimdide Di Maria falan konusuluyor, bu transferler bana Demirören’li yılı hatırlatiyor.

Gio’yu falan da tanımam etmem, ama gerek forumda yazılanlar gerek YouTube’taki analiz vidyolarindan bende farklı bir beklenti olusmustu. Şimdi bu transfer edilen ve ismi geçen isimler gerçekten bu adamın kafasındaki şablona uyuyor mu yoksa bu transferler bir iki yöneticinin ego tatmini mi hep beraber göreceğiz. Bizim için en hayırlısı olur umarım.

Geçen sene gs de ,

Davinson 4 milyon euro

Torreira en az 3,5 milyon euro

Ndombele 3,5 4
Oliviera 3,5
ziyech en az 4
mertens 3,5 4
tete 4
icardi 10 zaha 7 veya 8

Onlarda kimse konuşmuyor.

Ama biz ağlarken güzel ağlıyoruz  3 4 adama para vermeye gelince battık bittik.  Herkes kılıfına uyduruyor bir şekilde ödüyor. bende geçen seneye kadar öyle düşünüoyordum ama artık bıraktım

çünkü -

amartey
bailey
zaynetinov
chamberlain
Onana
Rebic

bu altı futbolcuya 15 milyon euro hatta Aboubakar ile birlikte 18 milyon euro gömünce 4 tane kaliteli adama 5 er milyon veririm ,

Etiketler: