rafa hoca yıllık 6 alacakmış imza parasına dair bir şey denmemiş
Yazık bu paralara, enkaz aldık diyen yönetim daha da büyüğünü bırakacak anlaşılan. Bu Hüseyin Yücel gibi isimleri de hiç sevmiyorum, kendi reklamını yapan her gördüğü kameraya atlayip konuşan tiplerden. Once yok basketbolda Bahçeşehir ile birlesilecek falan dedi olmadı, gitti Mourinho dedi olmadı. Şimdi boş boş konuşmasının altında kalmamak için etrafa para saciyor.
Sen Rafa’ya bu parayı verirsen yeni gelecek oyuncular bu maaşı taban olarak ele alıp seni yolunacak kaz olarak göreceklerdir.
Rafa bu parayı alıyorsa Ghezzal’in bizi şampiyon yaptığı dönemdeki performansı vermek zorunda.
Ghezzal’in bizi her maç taşıdığı gibi taşımak zorunda, taşıyamadığı her maçta da hedef adam olarak gösterilecektir.
Şimdide Di Maria falan konusuluyor, bu transferler bana Demirören’li yılı hatırlatiyor.
Gio’yu falan da tanımam etmem, ama gerek forumda yazılanlar gerek YouTube’taki analiz vidyolarindan bende farklı bir beklenti olusmustu. Şimdi bu transfer edilen ve ismi geçen isimler gerçekten bu adamın kafasındaki şablona uyuyor mu yoksa bu transferler bir iki yöneticinin ego tatmini mi hep beraber göreceğiz. Bizim için en hayırlısı olur umarım.