2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1085099 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimiçi Necmi

forumda sıkıntı var çözmeye çalışıyoruz

Çevrimiçi Özgür Gültekin

italya'dan görüşülen BÜYÜK bir isim varmış

yusuf yazıcı ile anlaşmışız ama karar hocadaymış evet diyeceğini sanmıyorum

Italyanin en BÜYÜĞÜ her açıdan LUKAKU, gelsin renklilerin boynuna dolasin. :d

Çevrimiçi kartalizma190399

Oyuncu transferi bizim gibi takımlar için sadece ileride satıp para kazanırız anlayışı ile yapılmaz. Geçen sezon yaşanılan travmadan sonra taraftara psikolojik olarak ivme kazandıracak bir transfere ihtiyaç vardı. Muci var diyorsun bulunduğu mevkide. Ama bence Muci Beşiktaş'ta hamle oyuncusu olur gibi geliyor bana. Gelişimini tamamlamamış ve henüz olmamış bir oyuncu. Bizi şampiyon yapmaz. Ayrıca 23-24 yaşında Rafa Silva kalitesinde bir adamı zaten alamazsın. Taktiğe uyar uymaz onu bilmiyorum ama bize skor gücü çok yüksek bir oyuncu gerekiyordu. Geçen sene 22 gol 15 asist yapmış bir adamdan söz ediyoruz bu arada. Başarılı olur olamaz bilemem ama kısa vadede başarı istiyorsak bize olmuş oyuncu lazım. 2-3 sene kimse oyuncuların olmasını beklemez. Seneye seçim var unutma. Bu adam belki sene atacağı goller ile avrupa maçlarında para kazandıracak ve parasını çıkaracak. Bunu bilemeyiz. Hepsi birer varsayım şu anda. Ayrıca 30milyon maliyeti olduğunu nereden biliyorsun. Sosyal medyada geçen rakamlar doğruyu yansıtmıyor. Özellikle hayali rakamları telaffuz etmeyin dedi yönetim. Bekleyelim ve görelim bakalım. Ama ben geçen seneki travmadan sonra kusura bakma ama 2-3 sene daha olacağız bekleyelim diye acı çekmek istemem. Elbetteki başarı için sabır gerekir. Ama 2-3 tanede kadronda olmuş oyuncu gerekiyordu.
Bu arada forma çok güzel olmuş. Bana mı öyle geldi bilmiyorum.

Sadece ileride satis yapmak icin yapilmaz, ama bunun dengesini de iyi tutturmak lazim. Muci'yi aldik mesela, daha adam gibi parlatamadan satmaya bakiyoruz? Neden? Bu sene alacagimiz yaslilarin imza parasini ve maasini finanse etmek icin. Su ana kadar 2 tane oyuncu aldik, ikisinin de son kontrati olacak.
Gundeme gelen oyuncularin cogunun (Di Maria, Berghuis, Hummels, Savic) bizimle son kontrati olacak. Gronbeak ve Oguz Aydin bunlarin biraz disinda kalabilir, ama onlari da parladiktan sonra aldigimiz icin zaten yuksek kar elde etme sansin cok dusuk oluyor.
Su ana gundemde olanlar arasinda aldigimizin 2-3 kati fiyatina satma ihtimali yuksek dedigin 1 tane oyuncu var mi? Bizim seviyemizde, finansal durumunda takimlarin transferlerinin 70%'i bu kafa'da olmali, diger kalan 30% satamayacagin, direkt katki saglayacak oyuncular olabilir. Bizde bu orani 20% bile degil. Sadece bu transfer donemi icin soylemiyorum, gecen sene ve ondan evvelki sene de oyle oldu.

Muci icin gelisimini tamamlamamis oyuncu diyorsun. Zaten senin kulup olarak misyonun o oyuncunun gelisimini tamamlamak, kullanmak ve sonra satmak. Madem gelistirmeyi dusunmuyorsun niye aldin? Hicbir oyuncu gelistirmeden, sadece hazira konarak bu carkin hem sportif olarak hem ekonomik olarak donebilecegini mi dusunuyorsun?

Sadece forma konusunda katildim. Normalde beyaz forma'ciyim, ama bu sene cubuklu'ya giderim herhalde. Cubuklar muhtesem olmus. Ne pijama cubugu gibi ince, ne de boru makarna gibi kalin, tam kivaminda. Forma'da bayragin kirmizisi disinda abuk subuk renk de yok, tam siyah-beyaz olmasi gerektigi gibi. Beko yazisi da guzel, on taraftan kol kismina gecis ve kol'daki detaylar da guzel.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi gokhans

şu kampa kadar stoper ve santraforu yetiştirsek enazından...
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sadece ileride satis yapmak icin yapilmaz, ama bunun dengesini de iyi tutturmak lazim. Muci'yi aldik mesela, daha adam gibi parlatamadan satmaya bakiyoruz? Neden? Bu sene alacagimiz yaslilarin imza parasini ve maasini finanse etmek icin. Su ana kadar 2 tane oyuncu aldik, ikisinin de son kontrati olacak.
Gundeme gelen oyuncularin cogunun (Di Maria, Berghuis, Hummels, Savic) bizimle son kontrati olacak. Gronbeak ve Oguz Aydin bunlarin biraz disinda kalabilir, ama onlari da parladiktan sonra aldigimiz icin zaten yuksek kar elde etme sansin cok dusuk oluyor.
Su ana gundemde olanlar arasinda aldigimizin 2-3 kati fiyatina satma ihtimali yuksek dedigin 1 tane oyuncu var mi? Bizim seviyemizde, finansal durumunda takimlarin transferlerinin 70%'i bu kafa'da olmali, diger kalan 30% satamayacagin, direkt katki saglayacak oyuncular olabilir. Bizde bu orani 20% bile degil. Sadece bu transfer donemi icin soylemiyorum, gecen sene ve ondan evvelki sene de oyle oldu.

Muci icin gelisimini tamamlamamis oyuncu diyorsun. Zaten senin kulup olarak misyonun o oyuncunun gelisimini tamamlamak, kullanmak ve sonra satmak. Madem gelistirmeyi dusunmuyorsun niye aldin? Hicbir oyuncu gelistirmeden, sadece hazira konarak bu carkin hem sportif olarak hem ekonomik olarak donebilecegini mi dusunuyorsun?

Sadece forma konusunda katildim. Normalde beyaz forma'ciyim, ama bu sene cubuklu'ya giderim herhalde. Cubuklar muhtesem olmus. Ne pijama cubugu gibi ince, ne de boru makarna gibi kalin, tam kivaminda. Forma'da bayragin kirmizisi disinda abuk subuk renk de yok, tam siyah-beyaz olmasi gerektigi gibi. Beko yazisi da guzel, on taraftan kol kismina gecis ve kol'daki detaylar da guzel.

Ya ben senide anlıyorum, haklı olduğun noktalar var fakat geçen seneki travmadan sonra gençleşme falan diyip çok kötü duruma gelebilme durumumuz var.

Şimdi Paulista ve Rafa Silva bence süper ekleme ayrıca rafa silva 31 yaşında son kontrat olmaz futbol yaşı uzadı baya eskidendi 34 35 te krampon asma işi.

Hummels ve Di maria da aldıktan sonra takımda iskelet oturacak ve inan burada yaşın çok önemi olmayacak.

Biz dinamizmi Orta sahada ve bek oyuncularında yakalamamız lazım.

Al musrati 28  diğer 2 oyuncu  23 24 yaşlarında olup sol beke yine tempolu bir oyuncu koyarsak ve yedek kadro genç ağırlıklı olduğu zaman sıkıntı olmaz.

Yapılanma bu sezondan sonra başlar,

Mesela Stoper seneye elinde Hummels veya paulista varken  genç çekersin

Di maria varken oraya Oğuz çekersin seneyede başka bi isim çekersin ayrıca dün ismi çıktı İsmael Gharbi baya topçu daha 20 yaşında.

Böyle böyle böyle yapılanırsın ama bizim bu sene enkazı kaldırıp bişeyler koymamız lazım burada hemfikir olmamız lazım çünkü başka türlü yarışamayız.

GİO hoca öyle sabit sisteme takılı bi adam değil gibi o yüzdeb Rafa silvayı her yerde kullanır Rafa nın herhangi bir sisteme uymama şansı yok dün analiz okudum 4 mevkide de aynı etkiyi yapıyor eleman.

Çevrimiçi Necmi

akşamki maçtan örnek oldun takım gençti ama golleri usta ayakkar attı gençler deli dana gibi koştu panik sertlik herşey vardı işde akşamki gibi stresli maçlarda o tecrübeye ihtiyacın oluyor yaşı otuz ve artı olan oyuncuya bonservis vermediğin sürece katkı alacaksan başının üstüne koyarsın rafa ile oynayan muçimi rafasız oynayan muçimi iyi forvet yanında oynayan semihmi yalnız semihmi kimsenin satıldığı falan yok daha duyduğun şeylerin sallama olduğunu anlayamadınmı gedsonuda satmışlardı zenit başkanı çıktıda yok öyle birşey dedi bu zibidileri yalanlamak zorunda kaldı al işde rafayı transfer olduğu gün öğrendi hepsi gronbaeki almamızı umuyorum gedson gronbaek semih muçi talha emrecan sanırım kovalanan bir iki genç daha var bence gayette iyi harman oluyor raşiti amiri mulekası bayağı elde satışa dönük oyuncuda var yaşlılar ordusu falan olmuyoruz
Beyaz formada güzel gör kararını öyle ver derim gördüğüm forma doğruysa eğer

Çevrimdışı Talisca1903

Di Maria gelir bugün konuşacakmış Di Maria ile telefonda
kepçe kulak 👂 bence haydi inşallah

Bu arada bu Montella adamı fıtık eder barış Alper forvet değil değil değil koşamayan cenk bile girdi tabelayı değiştirdi bu herif hoca felan değil

Çevrimdışı murat baltacı

Rafa geldi forum çöktü dmaria gelince komple cokecez muhtemelen 🙂

Bu kukla sıkıntılı adam bitik cenke bile şans veriyor semihe vermiyor girerde gol atar oynatmak zorunda kalırım diye korkuyor karaktersiz Kenan arda kendini cokmu tamamladı bitirici vuruşu yapamadı ikiside, sametten vazgeçmiyor ahmetcan Merih yapsa belki savunmada işler oturacak ama izin vermiyor kukla bu kafayla nereye kadar ilerleriz
[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2024, 11:19:30 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Forumda yedek yüklediğimiz için son yirmidört saatte attığınız mesajlar malesef silindi düzelmezse üstünde çalışmaya devam edeceğiz yine mesajlarınız gidebilir biraz sıkıntılı bir süreç oluyor kusura bakmayın sorunu anlayamadık daha
Taraftar forumu olduğumuzu trafiğimizin yüksek olduğunu ve ciddi spam yediğimizi bu yüzden bazı aksamalar yaşadığımızı göz önünde bulundurun mesajlarınız için kusura bakmayın feda etmek zorunda kaldık

Çevrimiçi Necmi

Rafa geldi forum çöktü dmaria gelince komple cokecez muhtemelen 🙂
çok önemli bir oyuncu piyasaya çıktığından beri hep beşiktaşla özdeşleştirmiştim şaka değil böyle bir hamle ve hummels transferi ve iyi bir nokta santraforla hedef uefa kupası olur hepten çöksün site yenisini kurarız 😂

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Forumda yedek yüklediğimiz için son yirmidört saatte attığınız mesajlar malesef silindi düzelmezse üstünde çalışmaya devam edeceğiz yine mesajlarınız gidebilir biraz sıkıntılı bir süreç oluyor kusura bakmayın sorunu anlayamadık daha
Taraftar forumu olduğumuzu trafiğimizin yüksek olduğunu ve ciddi spam yediğimizi bu yüzden bazı aksamalar yaşadığımızı göz önünde bulundurun mesajlarınız için kusura bakmayın feda etmek zorunda kaldık

Tam ateşli dönemde gitmesi hoş olmadı :)

Muhtemelen şimdi kamp başlıyor haftaya Temmuz gideni geleni baya yoğun geçecek gibi.

Çevrimdışı BlackEagle16

çok önemli bir oyuncu piyasaya çıktığından beri hep beşiktaşla özdeşleştirmiştim şaka değil böyle bir hamle ve hummels transferi ve iyi bir nokta santraforla hedef uefa kupası olur hepten çöksün site yenisini kurarız 😂
Kesinlikle abi hummels dimaria ve baba bir santrafor cekebilirsek hiçbir şey hayal değil kalan kisimlara daha dinamik oyuncularla doldurmanız gerekiyor. Yaş sadece sayıdan ibaret ne 30 üstü topcular var maçta hiç dusmuyor ne 27 likler var (YY) hiç yukselemiyor
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi kartalizma190399

Karma olursa tabii ki iyi olur, ona lafim yok. Ama surekli sagda solda yazilan seyler Al-Musrati Benfica'ya gidecek, oradan Gedson'un 50%si alinip o Zenit'e gonderilecek, Semih ve Muci satilacak deniyor.

Yani takima bakarsak kaleci yasli, hos kaleci'de sifir onemi var, neyse.
Stoperler muhtemelen yasli olacak. Bekler simdilik yasli.
Orta saha'da 2 orta yasli 5 sene katki saglayacak oyuncu var, satilacak deniyor.
Forvet arkasinda iki genc var, ama ikisi de satilacak deniyor.
Rafa Silva yasli, istenen Di Maria, Berghuis yasli.
Santrforlar simdilik yasli.

Belki haklisiniz yorum yapmak icin erken. Sonucta bekleri degistirip Masuaku ve Svensson yerine 2 dinamik bek de alabiliriz.
Belki Musrati-Gedson kalacak veya 1 tanesi gidecek.
Belki Semih-Muci kalacak veya 1 tanesi gidecek.

Di Maria ve Rafa Silva'ya kayitsiz sartsiz karsi degilim, ama etrafi onemli.
Ben Semih'i tutacagim yanina Weghorst'u indirecegim dersin sahane olur.
Iki tane uyumlu dinamik forvet, o zaman arkalarinda Di Maria ve Rafa Silva isler.
Orta sahada Gedson ve Musrati gitmeyecek dersin veya 1'ini gonderir yerine Hjojberg koyarsin sahane olur.

Masuaku ve Svensson'u degistirebilirsin.
Neyse, bekleyip gorecegiz.

Çevrimdışı Alparslan

Bu sene özel bir sene. ANC yönetimi öyle bir enkaz bıraktı ki sil baştan takım yapmak zorundasın. Seneye seçimlerde işin cabası. Kısa vadede başarı hedeflemen gerekiyor. İsimsiz ve potansiyel vadeden oyuncuları alırsın ama en az 3 sene beklersin. Sen bu sene başarılı olamazsan taraftar kulübü başına yıkar. Bu takımı kısa vadede ayağa kaldırmak için bize olmuş oyuncu lazım. Muci benzeri 3-4 adam alırsan şampiyonluğa oynayamazsın. Bu arada ben Muci'yi çok beğenmiyorum herkesin aksine. Evet bir potansiyeli var ama hazır yüksek paralara alıcısı varsa satabilirimde. İleride daha da geriye gidebilir. Tabi yanılabilirimde. Dediğim gibi 3-4 tane olmuş oyuncu almadan bizim ayağa kalkmamız mümkün değil. Önce takımı bir ayaklandır sonra dediğin gibi genç oyunculara yönelirsin. Biz Bodo Glimpt değiliz. Her sene tepeye oynamak zorundayız. Yetiştirici kulüp olmak başka bir şey. Tepende taraftar baskısı yoktur öyle kulüplerin. 2 maç yenil tepene biner taraftar. Ama şu anda bence erken konuşuyoruz. Daha transfer dönemi henüz başladı. Evet görünen o ki birkaç tane daha yaşı geçmiş oyuncu gelecek görünüyor ama en son bir toplama bakalım. Sana katıldığım kısımlar var ama katılmadığım kısım bu takımın bu seneye özel bir durumu olması. Ayrıca dünya futbolunda 1 milyona al 50 ye sat dönemi pek yok artık. Herkes elindeki oyuncunun değerini biliyor ve sana ona göre satıyor. Gerçekten çok potansiyelli oyuncuda asla bu ülkeye gelmiyor zaten. Kariyer planında bizim ülkemiz yok maalesef. 

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Karma olursa tabii ki iyi olur, ona lafim yok. Ama surekli sagda solda yazilan seyler Al-Musrati Benfica'ya gidecek, oradan Gedson'un 50%si alinip o Zenit'e gonderilecek, Semih ve Muci satilacak deniyor.

Yani takima bakarsak kaleci yasli, hos kaleci'de sifir onemi var, neyse.
Stoperler muhtemelen yasli olacak. Bekler simdilik yasli.
Orta saha'da 2 orta yasli 5 sene katki saglayacak oyuncu var, satilacak deniyor.
Forvet arkasinda iki genc var, ama ikisi de satilacak deniyor.
Rafa Silva yasli, istenen Di Maria, Berghuis yasli.
Santrforlar simdilik yasli.

Belki haklisiniz yorum yapmak icin erken. Sonucta bekleri degistirip Masuaku ve Svensson yerine 2 dinamik bek de alabiliriz.
Belki Musrati-Gedson kalacak veya 1 tanesi gidecek.
Belki Semih-Muci kalacak veya 1 tanesi gidecek.

Di Maria ve Rafa Silva'ya kayitsiz sartsiz karsi degilim, ama etrafi onemli.
Ben Semih'i tutacagim yanina Weghorst'u indirecegim dersin sahane olur.
Iki tane uyumlu dinamik forvet, o zaman arkalarinda Di Maria ve Rafa Silva isler.
Orta sahada Gedson ve Musrati gitmeyecek dersin veya 1'ini gonderir yerine Hjojberg koyarsin sahane olur.

Masuaku ve Svensson'u degistirebilirsin.
Neyse, bekleyip gorecegiz.

Benim aklımdan geçen sanki Gedson ve Muci yi satıp,

Oraya Ukraynalı 8 numaralıyı çekme fikri var gibi Muci den gelecek parayla iyi bir forvet çekecekleri.

Ayrı Augsburg dan düşünülen Mert Kömür öyle sadece yedekte dursun diyeceğimiz bi gurbetçi değil, 11 i zorlayacak bi çocuk bence potansiyeli gayet iyi.

Yusuf kabadayı , Oğuz aydın vs.

Mesela Di Maria yı çözdüğün maçlardan sonra kenara alıp Yusuf kabadayı Oğuz aydın falan çok rahat götürür. Bence mantıklı duruyor ama sonucu görmek lazım.

Masuaku dan her türlü çıkacağız oraya fişek gibi adam lazım.

Ben svensonun tempo sorunu yaşayacağını düşünmüyorum ama keşke Rosieri dönüdrmenin yolu olsa.

Çevrimdışı Mehmet57

Bu gun bir transfer daha aciklanacagi soyleniyor. X yangin yeri.

Di Maria diyorlar, ama isinamadim. Iyi oyuncu mu? Evet, ama biraz da genclere yonelelim artik.

Çevrimiçi Samet Demir

kepçe kulak 👂 bence haydi inşallah

Bu arada bu Montella adamı fıtık eder barış Alper forvet değil değil değil koşamayan cenk bile girdi tabelayı değiştirdi bu herif hoca felan değil
Talisca'yı istiyor musun hala 😁😁😁😁
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Di Maria diyorlar, ama isinamadim. Iyi oyuncu mu? Evet, ama biraz da genclere yonelelim artik.
dimaria sağlam gelirse leval atlatır muçi dimaria rafa rakip savunmaların başını döndürür kimi tutacaklarını şaşırırlar dediğim gibi uefa hedefleriz zaten bence yönetimin gizli hedefide o

Çevrimdışı Alparslan

Di Maria iyi oyuncumu dediğin kısmından sonrasını okumadım. Tabi ki yaşlı. Eskisi gibi fiziksel diriliği yok ama bu haliyle bile geçen sene 17 gol 15 asist yapmış.

Etiketler: