2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1101026 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi annoca

https://twitter.com/90PlusGoal/status/1802808522725290221
sergen çok istemişti ama o zamanki yönetim almadı mı alamadı mı bilmiyorum. Bir yıl önce o kadar para ödedikleri adamdan çıkarlar mı çıksalar bile maaş ne verebiliriz.

Çevrimdışı Necmi

imkansız sağlam para alıyor araplardan
sağlam para almasa ne olacakki araplar bırakırmı bunu bunun için kapı açmak gerekiyor işde

Çevrimdışı Necmi

sergen çok istemişti ama o zamanki yönetim almadı mı alamadı mı bilmiyorum. Bir yıl önce o kadar para ödedikleri adamdan çıkarlar mı çıksalar bile maaş ne verebiliriz.
bedava çıkacak halleri yok ya bonservisini ödedikte maaşı kusur kalsın 😂 hani orda oynamıyorda değil boş geçtiği maçı yok nerdeyse

Çevrimdışı levitate

imkansız sağlam para alıyor araplardan
arapların çoğu küçülmeye gitmiyor mu bilemedim

neyse hayal kurmak bedava en azından :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

yüksek ihtimalle şey oldu "neee mitrovic 4 milyon mu istiyor asla vermeyiz ama batshuayi'ye 3.3 mü kesinlikle"

sonuç lig 6. lığı :D ama 700k cepte beşiktaş'ın parası sokağa atılmadı
bipbipbupbup

Çevrimiçi COB

Mitrovic gitmeye karar verdiği an Avrupanın 5 büyük liginden en az 20 takım transfer teklifi verir, kaldıki aldığı maaşı biz karşılayamayız.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

PSV, Antwerp ten 16 yaşında Türk stoper transfer etmiş.

Yalan yok çocuğu tanımıyorum hiçte izlemedim ama bizim profesyonellerin haberi olduğunu da sanmiyorum. Tabii ki biz PSV değiliz, bize hazır adam lazım.

Çevrimdışı Sefa Kara

Mert kapattigi koseden yedi bize net kaleci lazim.

Çevrimiçi Samet Ç

%65 ile topla oynayan portekiz en az üç tane atar bize

Çevrimiçi Samet Ç

Mert kapattigi koseden yedi bize net kaleci lazim.
Ters ayakta yakalandı yapacak bir şey yok

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Sefa Kara

allah allah biz neden bilmiyoruz

duzgun izlemiyorsunuz demek ki.

Kapattigi koseden ve uzaktan mertin zaafi var.

Ersinin yan toplarina dikkat ettiginiz kadar dikkat etseniz gorurdunuz.

1vs1 de basarili mert.
Penaltilarda Ersin basarili.

Butun bunlari bilmeniz gerekiyordu.

Çevrimdışı Sefa Kara

orkun sıfır yine
orkun'hakan calhanoglu vasat oglu vasat.

Ardayi kanata atti sadece al gulum ver gulum yapiyor o kanat islemiyor.Ardayi da bitirdi.

Orjin santrafor oynatmiyor semihi oynatmayayim diye baris alperden santrafor yaratiyor emir oyle geldi cunku santraforda islemiyor.

Duran toptan atarsak atariz yoksa kontradan yeriz yeniliriz.Ustune portekiz de cakar eleniriz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Mert çok net ters ayakta yakalanmış, buna rağmen müdahalesi de var ama yeterli değil.

Çevrimdışı Sefa Kara

Mert çok net ters ayakta yakalanmış, buna rağmen müdahalesi de var ama yeterli değil.
Orda yerden gelen topa elle mudahale yapilmaz ayakla yapilir.Cok rahat ayakla mudahale edecek kadar vakti vardi.

Mertin hatasi %100.

Çevrimdışı murat

orkun'hakan calhanoglu vasat oglu vasat.

Ardayi kanata atti sadece al gulum ver gulum yapiyor o kanat islemiyor.Ardayi da bitirdi.

Orjin santrafor oynatmiyor semihi oynatmayayim diye baris alperden santrafor yaratiyor emir oyle geldi cunku santraforda islemiyor.

Duran toptan atarsak atariz yoksa kontradan yeriz yeniliriz.Ustune portekiz de cakar eleniriz.
Semih b.alper ve kenan euro 24 te sanırım birtek bizim takımda forvet oynayabilir.ikisi için erken diğeri için zaman da yeterli bir faktör değil.

Çevrimdışı Necmi

Çevrimiçi Samet Ç

Orda yerden gelen topa elle mudahale yapilmaz ayakla yapilir.Cok rahat ayakla mudahale edecek kadar vakti vardi.

Mertin hatasi %100.
Mert'in hata oranı bu ise savunmanın %1000 falan yerleşim berbat şu golde kim olursa olsun en son kaleciye fatura keser

Çevrimiçi Samet Ç

Şu saçma sapan hoca yüzünden Semih, Kenan ve Arda'yı hiçbir zaman bir arada izleyemeyeceğiz

Çevrimdışı Necmi

Çevrimiçi Serdar3444

Bu Montella eksik, gol yesek oyunu kim çevirecek??

Etiketler: