2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1095969 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Hızlı oynadığımızda hep tehlike yarattık ama bıktırıcı paslar yapıyoruz

Çevrimiçi Necmi

Bu Montella eksik, gol yesek oyunu kim çevirecek??
bu sürede gol yersek kim çevirebilirki 😂

Çevrimiçi Necmi

Hakan hiçbirley yapmadı çıkartmak doksanda aklına geldi

Çevrimiçi Necmi

Golü attık savunmaya çekildik ama savunma yapamıyoruz milli takım aynı beşiktaş 😂

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Sefa Kara

Mert'in hata oranı bu ise savunmanın %1000 falan yerleşim berbat şu golde kim olursa olsun en son kaleciye fatura keser

savunma yerlesimi berbatta ustune gelen kapattigin koseden o golu yemezsin ayaklarini kullanmiyor mert.

Çevrimdışı Mehmet57

Sahanin en kotuleri iki Galatasarayli, Kaan ve ozellikle Baris. Semih’in futbol zekasi —> Baris’in olmayan yetenekleri.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Semihi bizim hocamız tese maçına korkup 11 cikaramamisken bu maçta Montellaya niye oynatmiyor diyemem. Kaldı ki son hazırlık maçında da temposu çok çok düşüktü.

Montellanin bana göre hatası 5 değişikliğe biraz erken başlayıp oyunculari dinlendirmeliydi. Bu kafada giderse gruptan çıktığımızda çıkaracağı zorunlu 11 e kendisi bile inanamaz

Çevrimdışı murat

biraz daha ağır çekim olsa bir fincan kahve bile içebilirmiş.

Çevrimdışı murat

paylaştığın adam da gaysaraylı.

Çevrimiçi kartalizma190399

Semih bence santrfor degil ama mevcut kadro’da 9 numara’da oynayacak tek adam. Hadi Portekiz macinda Baris Alper’i taktik icabi oynatirsin, ama bu maca Baris 9 numara’da cikmaz. Hadi cikarttin, yurumedigini gorup Semih’i almaliydin oyuna. Ikinci yari’da Baris sacmalayinca saga alip 4-4-2’ye gectik. Forvette Orkun ve Arda’yla oynadik. Arda hadi 9.5 diyebilirsin, ama Orkun hayatinda 9’u gectim 10 numara bile oynamiyor, zaten kale onundeki bitiriciliginden de anladik bunu. O an Semih’i almaliydi.

Ben milli takimi begenmedim. Orkun-Hakan ust uste bindi, Semih’siz daha dogrusu santrforsuz oyunu beceremedik. Savunmada da iyi duramadik. Rakip cok zayif oldugu icin atamadi, ama normal sartlarda mac berabere biterdi. Attigimiz goller de her mac atamayacagin turden goller. Portekiz’e karsi boyle oynarsan tertemiz 2-0 3-0 yenilirsin.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

biraz daha ağır çekim olsa bir fincan kahve bile içebilirmiş.

Hahaha kesinlikle hatta kahve sonrası falına bile baktirabilirmis.

Suvideoyu paylaşan gerzege sormak lazım, adam sağa doğru hareketlenip sicramisken hangi ayagi ile topa müdahale edecek. Belki 3. bir bacak vardır onu bilemem ama 2 ayak zaten havada.
Bunun ters ayakta yakalanmak olduğunu o mala anlatmak lazım.
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2024, 21:37:37 Özgür Gültekin ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Adamlar boş kaleye atan Kerem için Harry Potter paylaşımı yapıyor biz elbirligi ile Merti gömmeye çalışıyoruz

Çevrimdışı murat

Adamlar boş kaleye atan Kerem için Harry Potter paylaşımı yapıyor biz elbirligi ile Merti gömmeye çalışıyoruz
biz değil yine onlar gömüyor biz ise sazan gibi atlıyoruz.

Çevrimiçi Necmi

ben bu forumdaki bazı kişilerin beşiktaşlı olduğuna inanmıyorum çünkü beşiktaşı beşiktaşlı oyuncuları gömmek için fırsat arıyor bir beşiktaşlı bunu yapmaz eleştirmek farklı birşey hepimiz oyuncularımızı eleştirebiliriz ama sahada rezil bir milli takım var iki oyuncu dışında oynayan oyuncu yok ama sadece mert eleştirsen hatta kötülersen ben bunun altında başka şey ararım dürüstlük falan değil bu dikkat ediyorum sadece kötülemek için var bazı kişiler ha birde renkli övmek için fırsat kolluyorlar

Çevrimiçi Necmi

biz değil yine onlar gömüyor biz ise sazan gibi atlıyoruz.
biz sazan gibi atlıyormuyuz acaba ben beşiktaşlılığından emin olduğum hiç kimsenin merti suçladığını görmedim forumda adamlar her aldığı topla mertle karşı karşıya kalıyorlar nerde bu savunma diyeceğine merte sallamak ne bileyim bu beşiktaşlılık değil olsa olsa sadece renkli oyuncuların rezilliğini merti kötüleyerek örtmek olur bunuda renkliler yapar

Çevrimiçi gokhans

Eleştirenlere kovacan çakır müstahak. İnş diğer maç kovacan oynarda, eleştirenler biyerlerine kına yakar..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

paylaştığın adam da gaysaraylı.
kimleri takip ettiği zaten attığı mesajlardan belli

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şu baylokçunun saçma yorumlarına ya da kendine paye çıkarma çabalarına maruz kalacaksam istemiyorum arkadaş. Milli takim maç falan kazanmasın. İnsanı bu kadar nefret ettirmeyin.

Çevrimiçi Necmi

Bazı arkadaşlar buranın beşiktaş forumu olduğunu unutuyor burda demokrasi falan yok direk beşiktaş diktası var beşiktaşlı oyuncuyu elbette eleştirsin ama bu sadece beşiktaş özelinde olur burda renklinin adı bile anılmaz kimsenin öyle bir özgürlüğü yok kimse renklileri övmek için dürüstlük falan demesin burda renkli güzellemesi nedir kötü olabiliriz hep iyi olamayız dibine kadarda eleştiririz ama bu beşiktaş özelinde kalır milli takımda beşiktaş oyuncusunu gömmek için ya beşiktaşlı olmamak lazım yada hain olmak lazım üstelik bu kadar kötü bir takımda sadece merti gömmek bilemedim ben maç boyu sağ bekte kimin oynadığını anlamadım çünkü orası sürekli boştu sahada arda ve ferdi dışında kimse yoktu mert kalede güvenli durdu eleştirilmeyecek üç isim bunlar gerisi rezil ötesiydi

Çevrimdışı BavyeraKartali

Yalnız bu üçlü çektirme bize ait değil mi neden herkes sahiplendi ?!
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Talisca1903

Uzun zamandır giremedim forum iyice şenlenmiş😎😎

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı Talisca1903

Maçın ilk yarısını ve son 5 dk izleyebildim Sametin kafasıyla vurup çıkardığı yada çarptımı tam anlamadım net dönüm noktası
Pozisyon sonrası terse artistik düşüşüde çok ilginç🤪🤪

Çevrimdışı ulumemo

Bazı arkadaşlar buranın beşiktaş forumu olduğunu unutuyor burda demokrasi falan yok direk beşiktaş diktası var beşiktaşlı oyuncuyu elbette eleştirsin ama bu sadece beşiktaş özelinde olur burda renklinin adı bile anılmaz kimsenin öyle bir özgürlüğü yok kimse renklileri övmek için dürüstlük falan demesin burda renkli güzellemesi nedir kötü olabiliriz hep iyi olamayız dibine kadarda eleştiririz ama bu beşiktaş özelinde kalır milli takımda beşiktaş oyuncusunu gömmek için ya beşiktaşlı olmamak lazım yada hain olmak lazım üstelik bu kadar kötü bir takımda sadece merti gömmek bilemedim ben maç boyu sağ bekte kimin oynadığını anlamadım çünkü orası sürekli boştu sahada arda ve ferdi dışında kimse yoktu mert kalede güvenli durdu eleştirilmeyecek üç isim bunlar gerisi rezil ötesiydi
necmi bey yaşınız benden büyük kaba konuşmak istemem fakat maç özelinde mert müldüre böyle laflar söyleyerek biraz işin dozunu kaçırmıyor musunuz? Çocuk jeneriklik gol attı, bunu görmeyip de sağ bekte kim vardı demek kusura bakmayın biraz merte hakaret olur. Dün herkes Orkun hariç çıktı bişeyler yapmaya çalıştı, becerdi beceremedi ayrı konu ama siz galip gelmiş takımın oyuncularını gömerek asıl onlara zarar veriyorsunuz.

Bence bazı yorumları yazarken 2 kere okuyun sonra yazın. Ben dün rezil ötesi sadece Orkun'u gördüm, onun dışında herkes ipin ucundan tutmaya çalıştı,

Saygılar

Etiketler: