2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1095990 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat

Herkes işin ucundan tutmaya çalışıyor elbette ama takımda elle tutulur 3-4 oyuncu vardı.rakip Gürcistan ortasaha ve defans evlere şenlikti.santrafor oynatılan barış alperin hangi kriterle orada oynadığını ben çözemedim.eleştiriler ise nedense ya Beşiktaş'ta oynayan yada beşiktaşlılığı bilinen isimler üzerinden dönüyor medya ve sosyal medyada.mert yediği bir gol ile eleştirilirken mert müldür ise attığı bir gol ile olaydan sıyrılıyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Açıklanan limite bak.
Gerçi her türlü kuralına uydurup delecegiz ama yine de bu baylokçu Bizimle uğraşmaktan büyük keyif alıyor.
Euro 2024 e tam 613 kişiyi götürmüş şeref yoksunu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Arnavut sol bek bayıldım.

İlk maçta da söylemişlerdi bu maçta ayrı bir dikkatle izlemeye çalışıyorum.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şu Divock Origi yi bize bir cakamadilar gitti. Yine haberleri çıkmış.
Bence Kevin Kuranyi gelsin.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu ne ya herkes tatilde herhalde, kemdim yazıp kendim okuyorum :)

Çevrimiçi Samet Demir

Alıntı yapıp kendinle çelişsen iyi gırgır olur 😁😁
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Alıntı yapıp kendinle çelişsen iyi gırgır olur 😁😁

hahaha iyi fikir 😀

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Arnavut sol bek bayıldım.

İlk maçta da söylemişlerdi bu maçta ayrı bir dikkatle izlemeye çalışıyorum.

Arnavut solbekten bir halt olmaz, Umut Meraş tan hallice.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şu Divock Origi yi bize bir cakamadilar gitti. Yine haberleri çıkmış.
Bence Kevin Kuranyi gelsin.

Origi gelsin tam aradığımız forvet yanında da Semih offf.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Arnavut solbekten bir halt olmaz, Umut Meraş tan hallice.

Ben aslında öyle düşünmüyorum, alsak biraz geliştirip iyi paraya satabiliriz.  😀

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sen hala Mucjyi oynatma aptal herif.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimiçi Necmi

necmi bey yaşınız benden büyük kaba konuşmak istemem fakat maç özelinde mert müldüre böyle laflar söyleyerek biraz işin dozunu kaçırmıyor musunuz? Çocuk jeneriklik gol attı, bunu görmeyip de sağ bekte kim vardı demek kusura bakmayın biraz merte hakaret olur. Dün herkes Orkun hariç çıktı bişeyler yapmaya çalıştı, becerdi beceremedi ayrı konu ama siz galip gelmiş takımın oyuncularını gömerek asıl onlara zarar veriyorsunuz.

Bence bazı yorumları yazarken 2 kere okuyun sonra yazın. Ben dün rezil ötesi sadece Orkun'u gördüm, onun dışında herkes ipin ucundan tutmaya çalıştı,

Saygılar
ben sağ bekten bahsediyorum gol atabilir ama esas yapması gereken işi yapmayınca bir önemi kalmıyor aç maçı tekrar izle sen ne izledin bilmiyorum ama herkes elinden geleni yapmadı o barış alpermiydi ne istatistikleri 0 maç boyunca hiçbir şey yapmadı maç birkaç oyuncunun sırtına bindi takım çok kötüydü sadece kendisinden daha kötü olan bir takımla oynama avantajı vardı direkten dönen top gol olsa şimdi başka şeyler konuşuyorduk eleştireceğiz tabiki hoca gürcistan gibi bir takıma karşı bizi forvetsiz oynattı kolay olmayacak jenerik goller attık o milyonda bir olabilecek bir şey müldür gelişine bir topa vurdu gol oldu diye doksan dakika iyi oynamış olmuyor ayağına top değmemiş adamlara elinden geleni yaptı denmez demek istediğin gibi o milli takım bizim takımımız renklilerin oyuncularını parlatma yeri değil
Dediğim gibi aç maçı tekrar izle o zaman ne dediğimi görürsün beğenmediğimiz necip bile şu milli takım stoperlerinden daha iyi
Milli takım forması hak ederek slınır himmetle alınmaz ve ben yorumumu forma rengine göre yapmadım ferdi ve ardanın iyi olduğunu söyledim biz bu savunmayla portekiz karşısına çıkarsak facia olur
Senin iki forvetin kulübede oturuyorken forvet olmayan birini maça forvet olarak çıkarıyorlar
Tıpkı şenolun caneri almayıp rıdvanı kulübede oturtup sol bekle alakası olmayanları oynattığı gibi sonra beşiktaştan caner ayrıldığı fenere imza attığı gün milli takıma çağrıldı
Evet dibine kadar eleştiririm tıpkı feyyaz metin ali şifo sergen gökhan rıza tümer ilhan nihat dönemlerinin en iyi oyuncularıyken beşiktaş forması giydikleri için çağrılmadıkları beşiktaştan gittiklerinde milli takımın değişmez oyuncusu oldukları gibi
O yüzden bana ellerinden geleni yaptıklarını falan söyleme milli takımda kimse elinden geleni yapmıyor bu yapılsa önce adil kadro kurulur mesela barış yerine cenk veya semihle başlanırdı onların kötü hali bile barışdan kötü olmaz milli takımın forveti yok ama pişirmek için bile çağrılmıyordu hazırlık maçlarına sonra çağırıp ertesi gün ümit takıma göndermek beşiktaşa hakarettir dahada sayarım beşiktaşta oynarken milli takıma çağrılmayıp renklilere gidip milli takımın gediklisi olan oyuncuları gökhanı ayhanı
Neymiş efendim ellerinden geleni yapmışlarmış yok öyle birşey bu öğretilmiş çaresizliktir orası milli takım orda ellerinden geleni yapamazlar 0 istatistikle maç bitiremezler sonrada ellerinden gelen bu diye aklanamazlar sen renklinin santrafor olmayan oyuncusunu sırf oynatmak için oraya koyarsan ben noluyor derim bırak semihi cenki herhangi bir anadolu takımının santraforunu koysan oraya 0 istatistik yapmazdı tiyatro oynanıyor orda sende bunu kabul edip alkışlayalım diyorsun yıllardır yaptığımız gibi ha portekiz maçında oynatırlar sonrada bak neden oynatmadığımı görüyorsunuz derler kamuoyu baskı yapmasa ardayı bile oynatmazdı yerine bir gsli bulup koyardı

Çevrimiçi Necmi

hahahha bende aşağıdan yukarı okuyorum forumda sıkıntımı var kendi kendini alıntılıyor yada özgür kafayı yedi dedim 😂

Çevrimiçi Necmi

Lewandowski'yi alır gelirim 😄

https://twitter.com/HaberKartali/status/1803354151260205222?t=RxZfYv-Hv4p4lFxLdCFHKA&s=19
barcada değilmi nasıl alacak hem zaten 35 yaşında burda bunun için bile cinayet işleyecekler var 😂

Çevrimiçi Özgür Gültekin

hahahha bende aşağıdan yukarı okuyorum forumda sıkıntımı var kendi kendini alıntılıyor yada özgür kafayı yedi dedim 😂

Necmi abi baktım kimse yok, kendi kendimle tartışıyorum. :)

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi baktım kimse yok, kendi kendimle tartışıyorum. :)
kendi kendiyle konuşana deli derler 😂

Çevrimiçi Necmi

Yanlışmı biliyorum çek forvetini bize yazıyorlardı oyuncu cenkin çekya şubesi gibi maçı izlerken adını duymadım cenk bile üç dört defa topla buluşuyor 😳

Çevrimiçi Serdar3444

Montella oyunu okuyamıyor, iyi ki bize gelmemiş, oyuncu seçimleri fecaat, Barış Alper'den her şey olur ama atak oynayan takımın forveti asla olmaz. Adam kanat oyuncusu net... Semih gibi tam bir ceza alanı canavarı forvetin varken, bu bariş Alper'i milli takımda forvet oynatan adama da saygı duymam... Bunun nedenleri belli zaten...
 Samet, o kadar kötü ki, Necip'in ancak çakmaklığı olur. 5 metreden pas hatası yapıp bundan ders alamıyor, anlayamıyor, 60 metrelik uzun pas atmaya kalkıyor...
Bunu milli takıma alan, buna forma vereni de eşşekler tekmelesin....
Mert müldür'ün pozisyon bilgisi o kadar kötü ki, o kadar hatalı pozisyon almak için ancak amatör kümede torpilli topçu olman lazım, hızı reaksiyonu iyi ama milli maçta hata yapamazsın, böyle hovarda futbol oynayamazsın....
Ama bana en sıkıntı veren kesinlikle Montella.... Verilmiş sadakamız varmış, bende bir ara net olarak Montella'yı istiyordum.... 😁

[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2024, 19:41:09 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Montella oyunu okuyamıyor, iyi ki bize gelmemiş, oyuncu seçimleri fecaat, Barış Alper'den her şey olur ama atak oynayan takımın forveti asla olmaz. Adam kanat oyuncusu net... Semih gibi tam bir ceza alanı canavarı forvetin varken, bu bariş Alper'i milli takımda forvet oynatan adama da saygı duymam... Bunun nedenleri belli zaten...
 Samet, o kadar kötü ki, Necip'in ancak çakmaklığı olur. 5 metreden pas hatası yapıp bundan ders alamıyor, anlayamıyor, 60 metrelik uzun pas atmaya kalkıyor...
Bunu milli takıma alan, buna forma vereni de eşşekler tekmelesin....
Mert müldür'ün pozisyon bilgisi o kadar kötü ki, o kadar hatalı pozisyon almak için ancak amatör kümede torpilli topçu olman lazım, hızı reaksiyonu iyi ama milli maçta hata yapamazsın, böyle hovarda futbol oynayamazsın....
Ama bana en sıkıntı veren kesinlikle Montella.... Verilmiş sadakamız varmış, bende bir ara net olarak Montella'yı istiyordum.... 😁
Montella adanada forvet yokken oynattığı mecburi taktiği milli takımda deniyor. Gürcülere 3 stoperle çıkan adam Portekiz karşısında çaresizliğini ilan eder.

Ayrıca ilk 11 ve tercihlerini kendisinin yaptığına inanmıyorum ben.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Plea'yı yazmışlar birde şu Shaqiri'yi yazsınlar

Çevrimiçi Kartal Ç

Plea'yı yazmışlar birde şu Shaqiri'yi yazsınlar

Shaqiri yazan yakında Adrian Mutu beṣiktaṣta diye de yazar. Shakiri EYT li oldu turnuvadan sonra pufur pufur isviçre alplerinde yayla evinde takilacak. Bizde de yayla var diyip ts kandirabilir belki :)

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Valla birini kandırmak için uğraşacaksak Kroos için uğraşalım.
Adami futbola döndürürsek büyük başarı. 

Çevrimdışı levitate

serdar ali ve ali ecenin bize yazdığı isimler

levi colwill, chilwell, depay, psg'den boşa çıkacak birileri (isim yok)

mitrovic'i doğrulamışlar ama maaş çokmuş?

hoca yabancı kaleci istemiş dediler bi de
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2024, 00:27:20 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Abi bir tane 24 yaşında oyuncuyla ilgilenin. Yok takıntı oldu bende sercan'ı ertan'ı murat özen'i bu herifler boş oyuncu yazmaz mutlaka ama mutlaka resmi teklif düzeyidir yazdıkları oyuncular ulan bir tane genç oyuncu olsun şu yazdıkları içinde. Plea diyor mojica diyor neymiş o sociedad'daki 30 yaşında oyuncu diyor hummels diyor stoper aldılar 34 yaşında sanki yönetimin tüm planı seçimi alabilmek başka bişey değil. Yahu bu kafa yüzünden gs fb ile 1 milyar tl'den fazla limit farkın olmuş rize ile 400 milyon kalmış ts önünde ya ts bizim önümüzde bu kulübün borcu ne kadar geliri hiç mi yok nasıl önüne geçer ulan ts senin nasıl kimsenin zoruna gitmez bu? Hayvanlar gibi fark attılar genç oyuncuları satarak bize ey samet aybaba ey hasan arat ve futbol şubeyi yönetenler gözünüz kör mü anç sendromuna mı kapıldınız niye her görüştüğünüz futbolcu son kontratı kovalar tadında sizin?

Yahu fransa 2 bundesliga 2 seri b hatta seri c oyuncu kaynıyor ne potansiyeller var kalkıp osasuna'nın 31 yaşındaki sol bekini yazıyor bana güvenilir kaynak denilen adam belli ki görüşüyorlar işte paulista'yı yangından mal kaçırır gibi indirmelerinden belli ne halt yedikleri svenson benzeri. Sonra burda taraftar kötülensin geçen seneki ahlaksızca kurulan 50 puan fark yemiş takıma takviye diye görüştükleri oyunculara bak yazıklar olsun

Etiketler: