2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1101668 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Yorumunun bir bolumune katiliyorum, kimin tutup tutmayacagini bilemeyiz - olurda Hummels transfer edilirse umarim Hummels - Paulista muhtesem bir ikili olurlar.
Ama anlatmak istedigim, onumuzdeki sezon 3 kulvarda birden mucadele edecegiz, rakiplerimizin bu pozisyonlarda oturmus iyi stoper tandemleri ve fena olmayan alternatifleri var. Buna ragmen onlar halen bu bolgelere transfer yapacaklarmis gibi duruyor.
Olasi bir sakatlikta, kart cezasinda - Hummels ve Paulista'nin alternatifleri Necip - Emrecan - Tayyip olamaz diyorum.
Hummels ve Paulista'yi yaslarinida goz onune aldiginda hem ligde hem avrupada oynatamayiz, zaten patates tarlasi olan sahalarda maca cikacak olan bu oyunculara biraz fazla yuklenirsek senelerdir cektigimiz sakatlik sikintilari yine tekrar eder ve her mac sIk sIk Necip'i falan izleriz diyorum. Bu denklemde de bu stoper hattinin yeterli olmayacagini dusunuyorum.
sen haklısın benimde çekincem var senelik maç oynama sayısı 20 maça kadar düşmüş birini aldık ve 50 nin üstünde maç yapacağız ben almandan korkmuyorumda bunda çekincem var teknik kadroya saygı göstermekten başka yol yok alınmış oyuncu sahaya çıkmadan gömmeninde manası yok yazı tura atmıyorlardır herhalde
Herkesin kafasında farklı fikir vardır buna uymuyor diye alınan oyuncuda gömülmez sözüm meclisden dışarı

Çevrimdışı ferdi1903

Hummels, Paulista, Tayyip, Emrecan hatta Necip hattına ok miyiz?
Lütfen necip olmasın artık

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Mehmet57

Arnavutlarin solbeki fena oyuncuya benzemiyor. Chiesa’yi baya zorladi. Daha 20 yasinda.

Ama Muci’nin sure almamasi kotu oldu.

Çevrimdışı Dogan1903

Arnavutlarin solbeki fena oyuncuya benzemiyor. Chiesa’yi baya zorladi. Daha 20 yasinda.

Ama Muci’nin sure almamasi kotu oldu.
Bende baya beğendim , L.moskovada oynuyormuş yaşında genç 20 yaşında , diğer maçlarda da izlemek lazım

Çevrimdışı sefaköykartali

Mert
Svensson Hummels Paulista Sol Bek
Musrati Salih
Berghuis Muçi Sol Kanat
Santrafor

Rashica-Muleka-Amir-Genç potansiyelli stoper.
Sol beki yerli yaparsak kurtarır gibi.

Çevrimdışı murat baltacı

Futbolda yaş sayıdan ibarettir kurulacak takım oynanacak oyuna bakmak lazım Yusuf hamlesiyle şampiyon olduk yönetimin önümüzdeki sene seçimi düşünerek olmuş oyunculara yönelip şampiyonluk hedeflemesi gayet normal ben sahada oynanan oyuna alınacak şampiyonluğa bakarım genç yaşlı farketmez.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Sefa Kara

Mert
Svensson Hummels Paulista Sol Bek
Musrati Salih
Berghuis Muçi Sol Kanat
Santrafor

Rashica-Muleka-Amir-Genç potansiyelli stoper.
Sol beki yerli yaparsak kurtarır gibi.

kadroya bak.2 renklilerin ilgilendikleri oyuncular aldiklari oyuncular ve biz.

makas aciliyor onlarda real madrid-barca olurken biz atl madrid yolunda devam ediyoruz.

Çevrimdışı Sefa Kara

https://twitter.com/KartalRecord/status/1802261418273611855

Gel artik genc yetenek gozlerimiz yollarda kaldi.

Kadroya bak

Mert 35

Svensonn 31   Hummels 35     Paulista 33      Masuaku 30

Al musrati 28     Salih 30

Berghuis 32                   Muci 23                    Di Maria 36

Santrafor

Çevrimdışı sefaköykartali

https://twitter.com/KartalRecord/status/1802261418273611855

Gel artik genc yetenek gozlerimiz yollarda kaldi.

Kadroya bak

Mert 35

Svensonn 31   Hummels 35     Paulista 33      Masuaku 30

Al musrati 28     Salih 30

Berghuis 32                   Muci 23                    Di Maria 36

Santrafor
Salih özcan 98li nasıl 30 oluyor? Beklere 24-25lik   çekip, sol kanada da genç bir isim çekersen ortalaması 28-29 oluyor. Semihi eklemedik bile ki iki tane 20 yaşında adam ortalamayı aşağıya çeker.

Çevrimdışı levitate

bu moder'i salarlar mı acaba daha yeni dönebildi sakatlıktan
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Hollanda’nın galibiyet golünü atan weghorst gol sevincini kartal pençesi ile yaptı. Geçen haftalarda instagram’a beşiktaş formalı resminide koymuştu. Galiba geliyor sanırım…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Sefa Kara

Salih özcan 98li nasıl 30 oluyor? Beklere 24-25lik   çekip, sol kanada da genç bir isim çekersen ortalaması 28-29 oluyor. Semihi eklemedik bile ki iki tane 20 yaşında adam ortalamayı aşağıya çeker.

salih ozcan nerden cikti ?

Salih ucan

Çevrimdışı Sefa Kara

Hollanda’nın galibiyet golünü atan weghorst gol sevincini kartal pençesi ile yaptı. Geçen haftalarda instagram’a beşiktaş formalı resminide koymuştu. Galiba geliyor sanırım…

gelsin 31 yasinda gayet uygun yasi bize.

Biraz genc ama o kadardan bir sey olmaz.

Çevrimiçi gokhans

gelsin 31 yasinda gayet uygun yasi bize.

Biraz genc ama o kadardan bir sey olmaz.
herif 2 metre boy ile maç başı ortalama 13 km koşuyor. Hiç durmadan hücum pres yapıyor ve koşu atıyor. Yaşı ne yapıcaksın?

Çevrimdışı Sefa Kara

herif 2 metre boy ile maç başı ortalama 13 km koşuyor. Hiç durmadan hücum pres yapıyor ve koşu atıyor. Yaşı ne yapıcaksın?

haklisiniz yasin bir onemi yok.

kadroyu full yaslilardan olusturmaliyiz bence oyuncu satisi gelir filan bunlar onemsiz seyler.

Ust uste ayni kadro avrupa ligi,ziraat kupasi,lig, bu yogun tempoyu cok rahat kaldirirlar.Yasin bir onemi yok cok rahat kaldirirlar.

Ayrica devre arasi man united cuk gibi bizi ben birakip gittim!!
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2024, 20:14:09 Sefa Kara ]

Çevrimiçi gokhans

haklisiniz yasin bir onemi yok.

kadroyu full yaslilardan olusturmaliyiz bence oyuncu satisi gelir filan bunlar onemsiz seyler.

Ust uste ayni kadro avrupa ligi,ziraat kupasi,lig, bu yogun tempoyu cok rahat kaldirirlar.Yasin bir onemi yok cok rahat kaldirirlar.
weghorst, atiba, pepe, müller tarzı oyuncular için yaş önemli değil. Reus gibi veteranlar için senle aynı fikirdeyim. Bu arada abou ronaldo üçgeni olacak, abou daha iyi diye taraftar bayram ediyordu. Manu isterse, sende kiralık olan her oyuncu gider, gitmeyecek adam gerizekalıdır yani gitmeyecek adam bu kulübe laik değildir asıl.
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2024, 20:18:36 gokhans ]

Çevrimdışı Sefa Kara

Yok abi bizim bu taraftar profili ile basarili olmamiz mucize.

Neden yasli oyuncu istememesi gerektigini ogretmeye calisiyoruz halen.

Neden ayni denenmis hocayi,oyuncuyu denememesi gerektigini anlatmaya calisiyoruz.

Anc klup ile birlikte taraftarida vizyonlastirip gitti.

Çevrimdışı Sefa Kara

weghorst, atiba, pepe, müller tarzı oyuncular için yaş önemli değil. Reus gibi veteranlar için senle aynı fikirdeyim.

Mesaji editlemistim ama o kismi yakalayamamissiniz.

Ayni seyleri deneyenler icin einsteinin bir sozu var.

Sezon ortasinda man united birakip nasil gittiyse yine sampiyonluga oynarken bu sefer liverpoola birakip gitmeyeceginin garantisi mi var.

Lutfen rica ediyorum artik biraz ufkumuzu genisletelim biraz daha saglikli dusunelim bizim taraftarlarimiz bence zeki.

Aboubakar sergen ile sampiyonluk yarisinda birakti gitti kafa olarak.Bu sezon sampiyonluga oynuyor olsak yine birakip gitti kafa olarak.

Akillanalim artik biraz lutfen rica ediyorum.
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2024, 20:23:20 Sefa Kara ]

Çevrimiçi gokhans

Sezon ortasinda man united birakip nasil gittiyse yine sampiyonluga oynarken bu sefer liverpoola birakip gitmeyeceginin garantisi mi var.

Lutfen rica ediyorum artik biraz ufkumuzu genisletelim biraz daha saglikli dusunelim bizim taraftarlarimiz bence zeki.

Aboubakar sergen ile sampiyonluk yarisinda birakti gitti kafa olarak.Bu sezon sampiyonluga oynuyor olsak yine birakip gitti kafa olarak.

wego durumu farklıydı. Bizim oyuncumuz değildi, kiralık oynuyordu, manu önce kulübü sonra, menajeri üstünden anlaştı. Adam son maçında bile köpek gibi oynayıp golünü atıp vedasını tribüne yapıp gitti. Takımını satan, para için ihanet eden abou ile aynı değil. Gio oyun tarzına en uygun santraforlardan adam ona çok ihtiyacımız var hollandanın santraforu adam, beşiktaş’ı da seviyor, einstein’in formülleri kanının son damlasına kadar savaşan adamlar için geçerli değildir. Adam her maç herşeyini verdi ve karakteride öyle adamın..

Çevrimdışı Necmi

insan faktörü matematik fizik kanunlarına indirgenemez akıllı bir insan bunun böyle olmadığını bilir
Hangi fizik kanunu gençlerin daha iyi olduğunu söylüyor işi bir yerlere götüreceksen eğer bizde başarılı oyuncular büyük oranda otuz üstü oluyor bende istemiyorum otuz üstü oyuncu bu konuda hem fikirim ama birde hayatın gerçekleri var genç ve beşiktaşta oynayacak kalitede oyuncu on milyondan başlıyor on tane oyuncu alacaksın varmı bonservise harcayacağın yüz m euro varsa o zaman istersin yoksa yapacağın tek yol bonservisi olmayan sana geçicide olsa birşeyler verecek oyunculara yönelmek ha birde yüz m olsa bile onları ikna edip türkiyeye getirmek ayrı bir sorun
Herkes herşeyin en iyisinin olmasını ister
Ama eleştirirken yanında çözüm koyamadığın eleştiri eleştiri değildir herkes turturmuş alt yapı diye ama alt yapıyla kurduğun takımla ikinci ligde bile mücadele edemezsin yıllarca dinledik bunları her sene birkaç isim atılır ortaya neden a takımda oynatılmıyor denir hepsini gönderdik oynatmadık peki o isimlerden bana futbolu iletlemiş tek bir isim söyleyebilirmisin zamanında beşiktaşa layık gördüğünüz tipleri görelim şimdi nerde ne yapıyor
Konuşmak eleştiri yapmak güzel ama çok kolay ve ucuz birşey sizin düşündüğünüzü düşünmek için fazla akıla ihtiyaç yok esas akıl şartlara göre konuşup davranıp birşeyler başarabilmektir gerisi boş laf oluyor
Tek eleştireceğim şey yüceldir başkanın çıkıp şunun çenesini kapatması lazım ağzından çıkan laflar beşiktaşa zarar veriyor

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

Kartal pencesi degil de Hollanda aslani o. Wolfsburg'dayken de yapiyordu onu, bize gelmeden yani.

Ben kendisini cok isterim. Disiplinli, sempatik, lige uygun, tam anlamiyla Semih ve Muci'nin verimini 2 kat arttiracak oyuncu.
Birakip gitti diye bakabiliriz, ama mesela Aboubakar'la durumu cok farkli.
Aboubakar ilk doneminde Porto icin, ikinci doneminde para icin gitti, Weghorst belki de hayatinda 1 kere gelecek Manu firsati icin gitti.
Aboubakar 2. doneminde takim tam anlamiyla sampiyonluk yarisinin en kritik donemindeyken sakatlik numarasi yapti, Weghorst 1 yillik kiralik kontrati varken takim ligden kopup hedefsiz kaldigi anda devre arasinda gitti, bizim sportif bir kaybimiz olmadi, yerine de adam aldik zaten.

Çevrimiçi Samet Demir

Şu Mitrovic tam bizlik adam ya. Pas, şut, bitiricilik, hırs, agresiflik.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

Şu Mitrovic tam bizlik adam ya. Pas, şut, bitiricilik, hırs, agresiflik.
şu an uygun değil üç dört sene sonra uygun hale gelir 😂

Etiketler: