Valla her sene ayni terane. Kimse kusura bakmasin, aptal da degilim, hafizam da cok iyi cok sukur. Hep artik yasli bitik adamlar gelmesin denir, sonra transfer doneminde sadece ismiyle gecmisiyle gundeme gelen oyuncular olur ve taraftar yine herseyi unutur. Rebic ve Chamberlain hakkindaki yorumlari unutmadim, arsiv de orada duruyor. Taraftarin 70%’i gayet memnundu. Simdi yine ayni sekilde kariyeri dususte +30 oyunculara yoneliyoruz ve yine herkes memnun gozukuyor.
Hadi stoperi anlarim eyvallah, oraya tecrube sart. Hadi forvete de anlarim, eyvallah. Ama Berghuis’un bizde isi ne. Tamamen dususte, bitik seviyede adam. Berghuis’i isteyenler gecen sene 3 macini izlemisse ben de hicbirsey bilmiyorum. Berghuis gelene kadar mesela Basar Onal veya PSV’nin istedigi Excelsior’un kanat oyuncusu gelsin. O tarz transferlere ihtiyac var.
Bizim taraftar profilinden bir şey olmaz.Takımda 2-3 tane 30+ yaş üzeri oyuncuyu anlarımda takımın yarısı hatta daha fazlası 30+ yaş üzeri olucak diyoruz sıkıntı yok deniyor tecrübe olsun deniyor aynen tecrübe olsun.
Seneye başarılı olursan 36 yaşında ki oyuncuyu 30-40 milyon € satarsın.
Oyuncu satışı olmadan nasıl gelir elde edceek bu klüp ?
Semihi çıkarttın oynattın bak teklifler var deniyor 20-30-40 neyse satıp gelir elde edeceksin.36 yaşında ki adamı kime satacaksın biz bundan bahsediyoruz bizim bu düşündüğümüz tecrübeli oyuncu olayını niye bayern,real düşünmüyor ?
Real 34 yaşında ki krossu yolluyor,36 yaşında ki modrici yolluyor.Ajax gidiyor ts den u19 takımından santraforu ile ilgileniyor.Bayern geliyor bizim semih ile ilgileniyor biz napcakmısız 32 lik berghuis,32 lik tavernier,35 lik hummels,33 lük paulista,33 lik savic hadi gidin alın savici 33 yaşında ki adam 4 milyon € maaş istiyormuş