2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1092632 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

Valla her sene ayni terane. Kimse kusura bakmasin, aptal da degilim, hafizam da cok iyi cok sukur. Hep artik yasli bitik adamlar gelmesin denir, sonra transfer doneminde sadece ismiyle gecmisiyle gundeme gelen oyuncular olur ve taraftar yine herseyi unutur. Rebic ve Chamberlain hakkindaki yorumlari unutmadim, arsiv de orada duruyor. Taraftarin 70%’i gayet memnundu. Simdi yine ayni sekilde kariyeri dususte +30 oyunculara yoneliyoruz ve yine herkes memnun gozukuyor.
Hadi stoperi anlarim eyvallah, oraya tecrube sart. Hadi forvete de anlarim, eyvallah. Ama Berghuis’un bizde isi ne. Tamamen dususte, bitik seviyede adam. Berghuis’i isteyenler gecen sene 3 macini izlemisse ben de hicbirsey bilmiyorum. Berghuis gelene kadar mesela Basar Onal veya PSV’nin istedigi Excelsior’un kanat oyuncusu gelsin. O tarz transferlere ihtiyac var.

Bizim taraftar profilinden bir şey olmaz.Takımda 2-3 tane 30+ yaş üzeri oyuncuyu anlarımda takımın yarısı hatta daha fazlası 30+ yaş üzeri olucak diyoruz sıkıntı yok deniyor tecrübe olsun deniyor aynen tecrübe olsun.

Seneye başarılı olursan 36 yaşında ki oyuncuyu 30-40 milyon € satarsın.

Oyuncu satışı olmadan nasıl gelir elde edceek bu klüp ?

Semihi çıkarttın oynattın bak teklifler var deniyor 20-30-40 neyse satıp gelir elde edeceksin.36 yaşında ki adamı kime satacaksın biz bundan bahsediyoruz bizim bu düşündüğümüz tecrübeli oyuncu olayını niye bayern,real düşünmüyor ?

Real 34 yaşında ki krossu yolluyor,36 yaşında ki modrici yolluyor.Ajax gidiyor ts den u19 takımından santraforu ile ilgileniyor.Bayern geliyor bizim semih ile ilgileniyor biz napcakmısız 32 lik berghuis,32 lik tavernier,35 lik hummels,33 lük paulista,33 lik savic hadi gidin alın savici 33 yaşında ki adam 4 milyon € maaş istiyormuş

Çevrimdışı Sefa Kara

7 tane 30+ oyuncu almış mı oluyoruz şimdi? 😁 (Desenki kadroda 30+ oyuncu sayısı artıyor eyvallah.) Yönetim 1 bilemedin 2 tane para kazanamayacağı oyuncu alacak. Sende 7 den fazla olabilir diye eleştiriyorsun.

Sıraladığın 12 tane oyuncudan en fazla 4 bilemedin 5 tanesini seneye kadroda görürüz. Nereden bakarsan bak yazdığın tutarsız.

Ya orda ki 7 tane oyuncu gelecek bir hicivdi 7 olmaz 4 olsun hadi ayağın alışsın ben orda yanlısı söylemek istedim halen yanlısı anlamamakta ısrar ediyorsunuz.

Çıkan isimlere bakarsak hiç de sizin dediğiniz gibi olmayacak hummels,savic,paulista,berghuis nerde içi geçmiş oyuncu varsa ilgileniyorlar.

Bu yaşlı oyuncuları gönderip yerine yine yaşlı oyuncu almak ne kadar mantıklı allah aşkına ?

32 lik ghezal göndereyim evet yerine 32 lik berghuis alayım 2 aydır top oynamamıs sakatlıktan ne anlamı kalıyor ?

33 yaşında savic alayım 4 milyon € maaş istiyor.EE aldın seneye kime satıyorsun satamıyorum elimde patlıyor öyle oyuncu alacağına gelişime acık oyuncu al seneye gelir getirsin.

transferden gelir gelmezse oyuncu satısı olmazsa nerden gelecek bu paralar.

Çevrimiçi tolga1903

Şu redmond ikna edilip getirilse aslında hücum için çok iyi alternatif olurdu

Çevrimiçi tolga1903

Bizim taraftar profilinden bir şey olmaz.Takımda 2-3 tane 30+ yaş üzeri oyuncuyu anlarımda takımın yarısı hatta daha fazlası 30+ yaş üzeri olucak diyoruz sıkıntı yok deniyor tecrübe olsun deniyor aynen tecrübe olsun.

Seneye başarılı olursan 36 yaşında ki oyuncuyu 30-40 milyon € satarsın.

Oyuncu satışı olmadan nasıl gelir elde edceek bu klüp ?

Semihi çıkarttın oynattın bak teklifler var deniyor 20-30-40 neyse satıp gelir elde edeceksin.36 yaşında ki adamı kime satacaksın biz bundan bahsediyoruz bizim bu düşündüğümüz tecrübeli oyuncu olayını niye bayern,real düşünmüyor ?

Real 34 yaşında ki krossu yolluyor,36 yaşında ki modrici yolluyor.Ajax gidiyor ts den u19 takımından santraforu ile ilgileniyor.Bayern geliyor bizim semih ile ilgileniyor biz napcakmısız 32 lik berghuis,32 lik tavernier,35 lik hummels,33 lük paulista,33 lik savic hadi gidin alın savici 33 yaşında ki adam 4 milyon € maaş istiyormuş

Kesinlikle katılıyorum. İsmi çıkan oyunculardan çok rahatsızım hele o paulista 33 yaşında adama 3 milyon euro önermisler. Bosta olan boca juniors'un stoperi var mesela sol stoperde ayağı baya düzgün ve çok sert hamleli oyuncu öyle birini alıp yanına hadi tecrübeli birini koy ama istedikleri oyuncular hummels paulista savic, sağ kenara 32lik berghuis beke tavarnier. Umarım medya sallamasyonudur yoksa 32 yaş ortalamali falan takım olcaz bu gidişle

Çevrimiçi Samet Ç

Tavernier'e ilgi yokmuş hoca öyle bir istekte bulunmamış Savic'e bence medyada yazdığı kadar ilgimiz yok

Çevrimdışı Mehmet57

Umarim Gio ve JP adi gecen veteran oyuncularin yani sira potansiyelli genclere de bakiyorlardir. Bu kadar kanat lazimken Driouech’i 2-3 milyona baglamamak aptallik olur. Basar Onal da keza oyle. Bunun yani sira bence Hollanda liginin en iyi stopperlerinden biri NEC’de oynayan Philippe Sandler. O da ucuza kapatilabilecek bir oyuncu.

Paulista ismini hic anlamiyorum. Ha, 1.5 milyon maasla falan gelecek olsa eyv yedek stopperin iyi olur. Ama as 11’e Paulista ne demek? Savic’e okeyim ama.
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2024, 19:00:41 Mehmet57 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Sola Osame Sahraoui çekseler ne güzel olur

Çevrimiçi Samet Ç

Benim Irankunda'yı Bayern almış 3.5 milyona Semih'e de bir 25 verin

Çevrimiçi Samet Demir

Ya orda ki 7 tane oyuncu gelecek bir hicivdi 7 olmaz 4 olsun hadi ayağın alışsın ben orda yanlısı söylemek istedim halen yanlısı anlamamakta ısrar ediyorsunuz.

Çıkan isimlere bakarsak hiç de sizin dediğiniz gibi olmayacak hummels,savic,paulista,berghuis nerde içi geçmiş oyuncu varsa ilgileniyorlar.

Bu yaşlı oyuncuları gönderip yerine yine yaşlı oyuncu almak ne kadar mantıklı allah aşkına ?

32 lik ghezal göndereyim evet yerine 32 lik berghuis alayım 2 aydır top oynamamıs sakatlıktan ne anlamı kalıyor ?

33 yaşında savic alayım 4 milyon € maaş istiyor.EE aldın seneye kime satıyorsun satamıyorum elimde patlıyor öyle oyuncu alacağına gelişime acık oyuncu al seneye gelir getirsin.

Sen benim sana anlatmak istediğimi anlamıyorsun ki?

Senin bu yaptığın doğmamış çocuğa don biçmek oluyor. Yönetimin aldığı oyuncular var Musrati, Muci, Svenson bu üçünü referans alıp yorum yapmak daha mantıklı.

Şu pusu kültüründen vazgeçmeliyiz artık. Yeterince dibi gördük bu sene. Biraz olsun sabırlı olup yönetimi desteklemeliyiz. Taraftar olmadan her şeyi yönetimden bekleyerek başarı gelmez.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

yönetim hangi ismi söyledide bakıp yorum yapıyorsun sen koyunmusında onun bunun lafının peşinden gidiyorsun burda alınacak ölçü dedikodular değil yapılmış transferlerdir
Muçi 23 warol 27 al musrati 28 svenson alındığında 30 du neye göre yorum yapıyorsun yönetimin yaptığına göremi bu laflar yoksa haber kıtlığında sallayan güruha göremi konuşuyorsun şu anda konuşmak boş yapmaktır tamam insan laf olsun diye konuşurda laf olsun diyede birileri gömülmez doğmamış bebeğe don biçme doğru eleştiri bir zemine oturabilen eleştiridir havaya yapacağın şey boş laftır yarın transferler gelmeye başlar haklıysan yaparsın eleştirini plansız dediğiniz yönetim geldiği anda almak istediği hocayla anlaştı devre arası getiremedi şimdi getirdi demekki kafalarında bir plan varmış futbolu bilen bir yönetim var sen sırf eleştirmek için eleştiriyorsun biri kupa töreninde yöneticiler öne çıktı diye saydırıyordu senmiydin o ama hiç bir karede tek yönetici görmedim ben sadece başkan madalyasını almak için grubun başında çıktı aldı ve ortadan kayboldu
Bazen o kadar boş yapılıyorki anlamıyorum sanki evde aileyle sohbet ediliyor kendinizi düşürdüğünüz durumudamı görmüyorsunuz bir beşiktaşlı ağır olur ergenler gibi davranmaz

Çevrimdışı ankarakartal06

Çevrimdışı ankarakartal06

Çevrimiçi Samet Ç

Jaydan Addai ben topçuyum diye bağırıyor
Enoch Mastoras'da bunlarda yakında ikisini de A takıma çıkarırlar

Çevrimiçi Samet Ç

Tabakovic falan yazmışlar bizim ligde Konya'da oynar hoca santraforda pivot özellikli bağlantı yapabilen oyuncu kullandığı için ne kadar uzun istatistik yapmış santrafor varsa yazarlar artık mesela Muleka'da bağlantı yapabiliyor ama boyu kısa olduğu için hocanın oyununa uygun değil diye kullanmaz diyenler var :D

Çevrimiçi Samet Demir

Tabakovic falan yazmışlar bizim ligde Konya'da oynar hoca santraforda pivot özellikli bağlantı yapabilen oyuncu kullandığı için ne kadar uzun istatistik yapmış santrafor varsa yazarlar artık mesela Muleka'da bağlantı yapabiliyor ama boyu kısa olduğu için hocanın oyununa uygun değil diye kullanmaz diyenler var :D
Futbol uleması bir arkadaş bugün hoca daha faydalı olabileceği nedeniyle Amiri Musrati den daha fazla kullanabileceğini yazmış. :) Seninki daha mantıklı en azından.

Çevrimiçi Necmi

zaten daha transfer dönemi başlamadı bize herhalde otuz tane oyuncu yazmışlardır millette yangın yapıyor sanki otuz oyuncu alacağız çoğu isim menejer pazarlaması otuz üstü oyuncuları iyi fiyata bir bizim lige pazarlayabilirler gelip burda zemin yaratıyorlar işde ismi ortaya atalım taraftar sararda yöneticiler almak zorunda kalır mantığı her sene aynı terane demek yiyorki millet yapmaya devam ediyorlar

Çevrimiçi Necmi

Ben başkan olsam sezonun bittiği gün alacağımı alıp transferi kapattığımı açıklarım bunların hepsini şey gibi ortada bırakırım 😂

Çevrimiçi gokhans

Futbol uleması bir arkadaş bugün hoca daha faydalı olabileceği nedeniyle Amiri Musrati den daha fazla kullanabileceğini yazmış. :) Seninki daha mantıklı en azından.
kim yazmış bilmiyorum ama bunu bilmek için futbol uleması olmaya gerek yok. Hocanın oyun yapısına inanılmaz uygun, italya’ya transfer olmassa hocanın prensi olur.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

O çocuk ne diyorsa tersi yapılmalı

Çevrimiçi Samet Ç

kim yazmış bilmiyorum ama bunu bilmek için futbol uleması olmaya gerek yok. Hocanın oyun yapısına inanılmaz uygun, italya’ya transfer olmassa hocanın prensi olur.
Amir beklere uzun atmaktan başka hiçbir şeyi tam yapan oyuncu değil gereksiz şişiriliyor ayrıca ceza sahasına Gedson kadar bile koşu atmıyor sinameki topçu

Çevrimiçi Necmi

Amir beklere uzun atmaktan başka hiçbir şeyi tam yapan oyuncu değil gereksiz şişiriliyor ayrıca ceza sahasına Gedson kadar bile koşu atmıyor sinameki topçu
bence bazı oyuncuları iyi bir takımda planları olan bir hocayla izleyin şu takımda messi oynasa küfür yerdi

Etiketler: