2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1094652 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı Talisca1903

orda aldığı parayı versen neden gelsin oyuncu
orada dediğin yerde polonya  ligi  max 400 alan adama 5 katıda vermek biraz abartı

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

orada dediğin yerde polonya  ligi  max 400 alan adama 5 katıda vermek biraz abartı
yani istese avrupa'nın iyi liglerine rahatça gidebilecek adam anca bu şekilde geliyor

szymanski feyenoord'da beş kuruşa oynuyordu burada bonuslarla 3 milyon falan alıyor galiba
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

az fazla ver daha iyisini al
Hummels alırım ben bana kalsa yanınada genç hızlı bir Brezilyalı stoper çekerim

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi gokhans

az fazla ver daha iyisini al
tosic tipi süpürücü-kazma-destek stoper kendisi zaten :)) fazlasını pasör, pozisyon bilgisi yüksek, oyun kurucu lider stopere verelim hummels, inigo martinez vb..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Kartal Ç

Kurumsallık gereği 24 haziranda transfer dönemi başlayana kadar imzası atılmış garanti hale gelmiş isim falan duymayacaz gibi geliyor bana.
Bayram sonrasını bekleyecez el mahkum.

Bir de bizim bu çatı işi ne zaman başlayacak da bitecek acaba.
Yeni sezon başı stadda tadilat var diye ilk 1-2 iç saha maçını olimpiyatta oynayalım demesinler.
Hatta çimler de yenilenecekti.
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2024, 11:38:43 Kartal Ç ]

Çevrimiçi Samet Demir

Hermoso'nun oluru varsa kesenin ağzını açmak lazım. 10 bonservis 3.5 maaş 20-25 milyon ortalama hepsini kendisine verebiliriz. Maaşı yüksek olduğu için bir daha kolay kolay alıcısı da çıkmaz Vidada olduğu gibi postası çıkana kadar kullanırız.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

30+ yaş üzeri yaşlıları bedava diye kadroya dolduracak bunlar son durakları olacak para kazanamıcaz.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimiçi Samet Demir

30+ yaş üzeri yaşlıları bedava diye kadroya dolduracak bunlar son durakları olacak para kazanamıcaz.
6 aydır 30 yaş üzeri kaç tane oyuncu aldık? Dur bakalım bir oyuncular belli olsun öyle sallarsın.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

6 aydır 30 yaş üzeri kaç tane oyuncu aldık? Dur bakalım bir oyuncular belli olsun öyle sallarsın.

çıkan isimler üzerinden konusuyorum ben eğer gelirse bu isimler büyük skandal.

Savic,paulista,hummels,berghuis,

1-2 tane 30+ yaş üzeri oyuncu tamamda 7 tane 30+ yaş üzeri oyuncu alırsan bu oyuncuların son durakları olur genç potansiyel vaadeden oyunculara para versinler.

Çevrimdışı levitate

1-2 tane 30+ yaş üzeri oyuncu tamamda 7 tane 30+ yaş üzeri oyuncu alırsan bu oyuncuların son durakları olur genç potansiyel vaadeden oyunculara para versinler.

hocam en az 7-8 tane yabancı alacağız zaten hepsi 30 üstü olmaz

3-4 tane tecrübeli adam lazım
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

7 tane 30+ oyuncu alınacağını düşünüyor musun gerçekten?

Çevrimdışı Sefa Kara

hocam en az 7-8 tane yabancı alacağız zaten hepsi 30 üstü olmaz

3-4 tane tecrübeli adam lazım

Takımdakiler ile 30+ yaş üzeri futbolcu sayısı aşırı artıyor.

7 tane 30+ oyuncu alınacağını düşünüyor musun gerçekten?

Çıkan isimlere bakarsak evet stoper 2 tane 30+ yaş üzeri.Hummels,savic,paulista bu 3'lüden 2'si olacakmış.Stoper bölgesinde tecrübeli oyuncu düşünüyormusuz.

1 tane berghuis ismi geçiyor. 3 etti.

TAkımda ki 30+ yaş üzeri oyunculardı ekleyin ilk 11'e ?

Mert 35
Svensonn 31
Masuaku 30
Onur 30
Omar 31
Oxled 30
Aboubakar 32
Cenk 33
Necip 33
Salih 30
Tayfur 31
Rebic 30

az mantıklı iş yapalım hangisi gider hangisi kalır ben bilmem bu kadar elimizde yaşlı oyuncu varken bunları gönderip yerine yine yaşlı oyuncu almak akıl tutulması olur bunlar varken yaşlı oyuncu gelirse daha büyük akıl tutulması olur zaten.

Çevrimdışı Sefa Kara

Mert 35

Svensonn 31    Hummels 35         Paulista 33             ?

Al musrati 28             ?

Berghuis 32                  Muçi 23                                ?

?   

Çevrimdışı ferdi1903

Bayern semihi takip ediyormuş, Bayern yanısıra Manchester City, Monaco, Leverkusen, Stuttgart, PSG, Arsenal da kancayı takmış. semihin menejeri verilmiş kaynak olarak

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı Sefa Kara

Bayern semihi takip ediyormuş, Bayern yanısıra Manchester City, Monaco, Leverkusen, Stuttgart, PSG, Arsenal da kancayı takmış. semihin menejeri verilmiş kaynak olarak

bayern semihi istiyor biz gidiyoruz savic,hummels,paulista,berghuis istiyoruz.

Bu bayern bilmiyor işi yada biz ?

Çevrimdışı ferdi1903

bayern semihi istiyor biz gidiyoruz savic,hummels,paulista,berghuis istiyoruz.

Bu bayern bilmiyor işi yada biz ?
Abi az sakin ol, daha alınan satılan belli değil kene yangın yapmanın alemi yok, olaki defansda yüksek profilli tecrübeli oyuncu daha iyi olur

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimdışı Sefa Kara

Abi az sakin ol, daha alınan satılan belli değil kene yangın yapmanın alemi yok, olaki defansda yüksek profilli tecrübeli oyuncu daha iyi olur

ciddili ilgileniyorlar bir üst mesajımda paylaştım bunların yaptığı tam olarak akıl tutulması.

Çevrimiçi kartalizma190399

ilk transferler hummels ve berghuis olur.

Yalnız sürekli +30 yaş üzeri futbolculara yoneiliyoruz beleş böyle olmaz kadro hem yaslanıyor hem satış yapamayız son durak olur.

Valla her sene ayni terane. Kimse kusura bakmasin, aptal da degilim, hafizam da cok iyi cok sukur. Hep artik yasli bitik adamlar gelmesin denir, sonra transfer doneminde sadece ismiyle gecmisiyle gundeme gelen oyuncular olur ve taraftar yine herseyi unutur. Rebic ve Chamberlain hakkindaki yorumlari unutmadim, arsiv de orada duruyor. Taraftarin 70%’i gayet memnundu. Simdi yine ayni sekilde kariyeri dususte +30 oyunculara yoneliyoruz ve yine herkes memnun gozukuyor.
Hadi stoperi anlarim eyvallah, oraya tecrube sart. Hadi forvete de anlarim, eyvallah. Ama Berghuis’un bizde isi ne. Tamamen dususte, bitik seviyede adam. Berghuis’i isteyenler gecen sene 3 macini izlemisse ben de hicbirsey bilmiyorum. Berghuis gelene kadar mesela Basar Onal veya PSV’nin istedigi Excelsior’un kanat oyuncusu gelsin. O tarz transferlere ihtiyac var.

Çevrimiçi Samet Demir

Takımdakiler ile 30+ yaş üzeri futbolcu sayısı aşırı artıyor.

Çıkan isimlere bakarsak evet stoper 2 tane 30+ yaş üzeri.Hummels,savic,paulista bu 3'lüden 2'si olacakmış.Stoper bölgesinde tecrübeli oyuncu düşünüyormusuz.

1 tane berghuis ismi geçiyor. 3 etti.

TAkımda ki 30+ yaş üzeri oyunculardı ekleyin ilk 11'e ?

Mert 35
Svensonn 31
Masuaku 30
Onur 30
Omar 31
Oxled 30
Aboubakar 32
Cenk 33
Necip 33
Salih 30
Tayfur 31
Rebic 30

az mantıklı iş yapalım hangisi gider hangisi kalır ben bilmem bu kadar elimizde yaşlı oyuncu varken bunları gönderip yerine yine yaşlı oyuncu almak akıl tutulması olur bunlar varken yaşlı oyuncu gelirse daha büyük akıl tutulması olur zaten.
7 tane 30+ oyuncu almış mı oluyoruz şimdi? 😁 (Desenki kadroda 30+ oyuncu sayısı artıyor eyvallah.) Yönetim 1 bilemedin 2 tane para kazanamayacağı oyuncu alacak. Sende 7 den fazla olabilir diye eleştiriyorsun.

Sıraladığın 12 tane oyuncudan en fazla 4 bilemedin 5 tanesini seneye kadroda görürüz. Nereden bakarsan bak yazdığın tutarsız.

Etiketler: