2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1095280 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

cenk bizim futbolcumuzmu 🤔
bilmem resmi sitemiz yazmış sence :icool:

Çevrimiçi Necmi

bilmem resmi sitemiz yazmış sence :icool:
iş bana kalsaydı geçen sene bile bizim oyuncumuz olmazdı

Çevrimdışı murat

Malum takım taraftarı yunus akgüne laf etmiyor, Semih üzerinden Canın neden alınmadığına sitem ediyor. Anaokulundan itibaren ahlak dersleri verilmesi gerekiyor.
anne karnında başlamalı hatta doğum kontrolü şart kırmızı donlulara.

Çevrimiçi Samet Ç

kartalist diyor ki hoca tavernier'i istemiş @Samet Ç
Tavernier Rıdvan paketi yapsınlar

Çevrimiçi Kartal Ç

Malum takım taraftarı yunus akgüne laf etmiyor, Semih üzerinden Canın neden alınmadığına sitem ediyor. Anaokulundan itibaren ahlak dersleri verilmesi gerekiyor.

gebelikte b-vitaminin yeri ve önemi ile hamur ağırlıklı beslenen topluluklar odaklı bilimsel çalışmalara denekler aranıyor diye internette bi yerde görmüştüm.

Biz şuan 17 yabancının 10 unu gönderip 5 tane kallavi oyuncu almaya odaklandık ama bu sezon 60 civarı maçımız olacak gibi gözüküyor. Sakatlıklar konusunda da yıllardır yüzü gülmeyen bir takımız zaten. Rotasyonda yerli kalitemizi de geçen sezona göre önemli ölçüde arttırmamız gerekiyor.

yeni yabancı kuralında maç kadrolarında kaç altyapı oyuncusu olmalı bilmiyorum ancak rakiplerin yerlileriyle bizim kadro arasında epey bir fark var.
bu farkın da kapatılması lazım. Bizim kadrodaki yerlilerin bikaç tanesi hariç hepsi umut vaad eden genç kategorsinde. Sakatlıklarda bu yerli rotasyonu bizi fena patlatır.

Kale: Mert, Ersin, Emre
Defans: OnurBulut, T.Talha, EmrecanUzunhan, EmrecanTerzi,
OrtaSaha: Necip, Bahtiyar, Kartal, Ege, KeremAtakan, Tayfur
Hücum: Semih, Mustafa
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2024, 10:11:17 Kartal Ç ]

Çevrimdışı levitate

bekmi forvet i çözemedim forvet gol performansı veren bekmi olur
frikik ve penaltı uzmanı + kanat oyuncusu gibi ileri çıkıyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

https://youtu.be/yDbosKaKwSw?si=YhrH2zMAizBSEi09

...
bir youtube yorumu aracılığıyla adamın evini satışa çıkardığını öğrendim...

rangers'lılar bayağı sert bir şekilde gitmesini istiyor sebebini çözemedim ama
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Tavernier Rıdvan paketi yapsınlar
rıdvanmı şu alt yapı seviciliğimi bırakın artık şu an beğenmediğimiz terzi rıdvandan daha iyi bir bek onun yerine birini alacaksan bu rıdvan olmaz ben terzinin pozisyon hatası yaptığını görmedim rıdvanın doğru pozisyonu bulamıyorsun

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı pinehitman

Paulista ilk transferimiz denilmiş, pek hatırladığım biri değil gördüğüm kadarıyla. İçime de sinmedi açıkçası kesin bir haber mi bu?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sefa Kara

ilk transferler hummels ve berghuis olur.

Yalnız sürekli +30 yaş üzeri futbolculara yoneiliyoruz beleş böyle olmaz kadro hem yaslanıyor hem satış yapamayız son durak olur.

Çevrimiçi Kartal Ç

frikik ve penaltı uzmanı + kanat oyuncusu gibi ileri çıkıyor

Böyle bir özelliğin ekmeğini yiyebilmemiz için bizim futbolcuların öncelikle ceza sahası civarındaki tehlikeli frikik noktalarında rakiple boğuşmak, boşa kaçmaya çalışmak ayağına pas beklemek yerine renkli takımın oyuncularının yaptığı gibi yere düşüp debelenmeleri lazım.
Bu ülkede oynanan oyunda malesef ki "foul almak" diye bir garabet var.

Efendi beşiktaş vs gibi maçta 3 puan kazandırmayan anlayıştan kurtulmak lazım. Kulübün menfaati rakibi uçurmak gerektiriyorsa uçuracak, kart gördürtmek gerekiyosa tiyatro yapacak, kendinden çıkan topa bile çirkeflik yapıp hakemleri baskı altına alacak oyuncu grubu lazım.

Futbol artık bu ligde spordan ziyade populist, ticari ve endüstriyel bir etkinlik. Para işlerinde efendilik olmaz.

Bu arada : Salih Özcan transfer edilirse yöneticiler Salih Uçanla tekrar anlaşmaya çalışmaktan vazgeçer diyebilir miyiz? Sakız gibi uzadı bu iş malum.
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2024, 16:56:09 Kartal Ç ]

Çevrimdışı 38life

Bugün sanırım transfer haberi sallama günü.

Çevrimiçi Samet Ç

İsmi geçenlerin çoğu kafadan kırık en azından seneye sahada sinmeyen bir takım olacak
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2024, 18:25:55 Samet Ç ]

Çevrimdışı Talisca1903

hummels nöbetindeyiz gelmedi mi dahs

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

paulista 2,9 anlaşıldı
murat özen

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı ankarakartal06

paulista 2,9 anlaşıldı
murat özen

bu adam bana nedense iyi gelmiyor  :s20:

Çevrimdışı Talisca1903

çok para etmez o kadar
ucuz işleri yok ki transferler hep böyle olacak muçi legiada kaç alıyordu bizde net  2 alıyor

Çevrimiçi Necmi

ucuz işleri yok ki transferler hep böyle olacak muçi legiada kaç alıyordu bizde net  2 alıyor
orda aldığı parayı versen neden gelsin oyuncu

Etiketler: