2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1095104 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

24 haziran
transfer 18 gün sonra başlıyor siz geç kaldık diye yangın yaptınız 🤔

Çevrimiçi Samet Ç

24 Haziran'dan önce iş bitse bile resmi duyuru yapılamıyor dimi?
Sözleşmesi bitecek oyuncuları ve serbest oyuncuları duyurabiliyorsun diye biliyorum

Çevrimiçi Samet Ç

transfer 18 gün sonra başlıyor siz geç kaldık diye yangın yaptınız 🤔
başlamadan hepsinin bitmesi lazım tahtanın açıldığı hafta hepsini duyurman lazım temmuz başı kamp var yeni hoca getirdin adam oynattığı oyunu rotasyonda kullanacağı veya hiç kullanmayacağı oyunculara mı oynatacak

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Kendi listesini yapmak isteyenler buradan yapabilir. Kendim hazırladım. :)

Çevrimiçi sefaköykartali

Kendi listesini yapmak isteyenler buradan yapabilir. Kendim hazırladım. :)

Colley, bakhtiyar, muleka ve rashicadan zarar etmezsek süper olur.

Çevrimiçi Samet Demir

O dördünde de zarar etmeyiz bence. Ox, Rebic ve Abu sıkıntı. Gerisini her türlü yollarız.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 38life

Ben zaten bu listeyi hazırlarken işin son raddesini düşündüm. Elbette önce kâr ederek satmayı denicez bu futbolcuları. Aboubakar dahil. Ama mesela Ağustos ayına girdik diyelim ve hala bu "zarar etme pahasına gönder" listesindeki oyunculara uygun teklifler gelmiyor. O zaman artık fedakarlık yapmak gerek. Başka çare yok. Üstten iki sıradaki futbolculardan hiçbiri gelecek sene takımda olmamalı.

Çevrimdışı Sefa Kara

30+ yaş üzeri çok oyuncu yazılıyor bize sıkıntı yaratır bu kadro yaşlanırsa.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Savaş

Sanki bu sefer kampa kadar transferler bitecek gibi görünüyor. Hadi inşallah.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Sanki bu sefer kampa kadar transferler bitecek gibi görünüyor. Hadi inşallah.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forma lansmanı da öne çekilmiş.

Çevrimiçi gokhans

merih eski merih değil. Bildiğin patates olmuş. Serdar saatçi’ye gitmek daha akıllıca, hem gio’nun pas oyununa daha yatkın.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Mehmet57

Tavernier veya Hateboer, ikisi de sagbeke muthis olur. Hateboer iki yas daha genc olmasindan sanki biraz daha avantajli.

Çevrimdışı Mehmet57

Van Gastel’in da yardimci olarak gelmesine ayri sevindim. NAC’i seneler sonra muthis bir play off seriesi ile Eredivisie’ye cikardi. Hem Gio, hem de JP ikiside Hollanda pazarina cok hakim.

Bu kadar sol kanat lazimken bir Driouech hamlesi bekliyorum.

Çevrimiçi mayguntr

merih eski merih değil. Bildiğin patates olmuş. Serdar saatçi’ye gitmek daha akıllıca, hem gio’nun pas oyununa daha yatkın.
Stopere artik soru isareti olacak bi adam istemiyorum ben. Gerekirse 8-10 milyon bonservis verelim, hem ayagi duzgun hem de duzgun savunma becerisi olan birini alalim.

Çevrimiçi Necmi

Stopere artik soru isareti olacak bi adam istemiyorum ben. Gerekirse 8-10 milyon bonservis verelim, hem ayagi duzgun hem de duzgun savunma becerisi olan birini alalim.
bize gelen futbolu unutuyor onu ne yapacağız

Çevrimiçi mayguntr

bize gelen futbolu unutuyor onu ne yapacağız
Taraftar ve yonetiminin el ele vererek birilerine ayar cekmesiyle hatirlatabiliriz gibi geliyor :D 

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı levitate

celtic amartey'e 4 milyon veriyormuş satsatsatsatsat
bipbipbupbup

Etiketler: