2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1095190 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ankarakartal06

Gabriel Paulista ilk transferimiz

bu adamı nedense istemiyorum  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı Talisca1903

paulista&hummels yapsak süper bir şey olur alman brezilyalı a.ş  brezilyalı stoperler tutar bizde ronalda rodolfo marcelo bir çırpıda aklıma gelen zagoda var kel kral

Çevrimiçi Necmi

Samet Aybaba ne olacak peki çok başlılık gibi bir durum yaşamayız umarım gidişat o yönde. SD isminin çıkması bı ülkemizde her ne kadar kendi öz evladimizda olsa futbolcu listesi ve profil olarak o koltuğu dolduramiyorlae malesef
ne alaka çok başlılık bu futbolcu takibiyle ilgilenecek oyuncu alıp satacak scout ekibini kuracak sadece öneri verir istenen oyuncularla alakalı samet başından beri söylenen alt yapıyla ilgileneceği bunun ve sd nin görevi a takım yani oyuncu almak olarak görüyorsunuz ama atakımın bütün işleriyle ilgilenecek seyahat planlaması kamp planı sezon boyu oyuncularla ilgilenmek vs birçok görevi var bence çok profesyonel bir planlama bu td sd ye oynayacağı planı sunar sd de bu plana uygun oyuncuları listelemesini ister sonra td sd menejer bir araya gelir karar verirler yönetime iletirler yönetim onaylayınca fridel pazarlıklara başlar
Şimdiki gibi oyuncuların başı boş olmaz kendini takımın oyununa odaklayacak td nin işi olmayan yükleri alması engellenir samette alt yapıya odaklanır adam gibi ilgilenmiş oluruz alt yapıyla samet zaten dışardan yapıyordu bunu çok çabalıyordu şimdi karar mercihinde olacak
Karar mercihinde çok kişinin olması ve bunların profesyonel olması hata yüzdesini düşürür her sene elimizde ıskarta bir düzüne oyuncu olmaz birine harcadığın parayla bunların maliyeti çıkar en önemlisi takımın üzerinden yönetici eli çekilmiş olur
Bu seviyede profesyonelliğe geçen ilk türk kulübü olacağız sanırım bunu fo başaramazdı ama arat başarabilecek yapıya sahip
Bu arada yeni td mizi şenol gibi düşünün yani şenolun hollandalı versiyonunu aldık şenola nasıl transfer bırakılmazsa bunada bırakılmaz sahadada şenolun oyunundan çok farklı oyun göremeyiz biraz araştırdım kendi transfer ettiği oyuncularda batırıyormuş pek bulaşmaması lazım transfere deniyor

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Talisca1903

samet yapar valla 😅
ne desin yani adam sözün lafın bittiği yere gelmiş olay :lol: :lol:

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı AEmre

Preciado dediler şafak Malatya yayınında.

Çevrimdışı levitate

üçlü beki olmaz
bipbipbupbup

Çevrimdışı ankarakartal06

gelirse tadından yenmez yemin ediyorum. süper transfer olur.

Çevrimdışı Talisca1903

cenk semih mert avrupa kadrosunda

Çevrimiçi Samet Demir

Malum takım taraftarı yunus akgüne laf etmiyor, Semih üzerinden Canın neden alınmadığına sitem ediyor. Anaokulundan itibaren ahlak dersleri verilmesi gerekiyor.

Çevrimiçi gokhans

Malum takım taraftarı yunus akgüne laf etmiyor, Semih üzerinden Canın neden alınmadığına sitem ediyor. Anaokulundan itibaren ahlak dersleri verilmesi gerekiyor.
3 yıl önce kümede kalma mücadelesi verip, son maçları hakem ittirmesiyle 13.bitiren gs'den kerem, berkan, taylan, ömer, halil'in milli takıma çağırıldığı bir ülkede, scoutların peşinde koştuğu takımının en golcüsü semih'e laf eden maklubecileri ciddiye almamak gerek. Ağzımı dahada bozmamak için zor tutuyorum kendimi!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

3 yıl önce kümede kalma mücadelesi verip, son maçları hakem ittirmesiyle 13.bitiren gs'den kerem, berkan, taylan, ömer, halil'in milli takıma çağırıldığı bir ülkede, scoutların peşinde koştuğu takımının en golcüsü semih'e laf eden maklubecileri ciddiye almamak gerek. Ağzımı dahada bozmamak için zor tutuyorum kendimi!!
Yunus akgün ve Samet akaydın sorgulanması lazım, sol bek yedeği yok. Bunlar en potansiyelli adama sarmış. Yemin ederim futbol cahili bir kesim.

Çevrimdışı mellfred

sergen’in milli takım tercihlerini gördünüz mü
bu takıma öz evlatları dediklerimiz hainlik ediyor

Çevrimdışı levitate

kartalist diyor ki hoca tavernier'i istemiş @Samet Ç
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

kartalist diyor ki hoca tavernier'i istemiş @Samet Ç
bekmi forvet i çözemedim forvet gol performansı veren bekmi olur 😳

Çevrimiçi Necmi

İstenen oyuncuların yaşlarına bakınca herkesin kafasında bir senelik kadro var sanırım ama yönetimin otuz yaş üstü fazla oyuncuya bakacağını sanmıyorum satıp ğara kazanacakları oyuncu üzerinde duracaklar gibi geliyor son kontrat verecek gibi durmuyorlar

Çevrimiçi sEuL

İstenen oyuncuların yaşlarına bakınca herkesin kafasında bir senelik kadro var sanırım ama yönetimin otuz yaş üstü fazla oyuncuya bakacağını sanmıyorum satıp ğara kazanacakları oyuncu üzerinde duracaklar gibi geliyor son kontrat verecek gibi durmuyorlar
Katiliyorum ve umarim bu sekilde bir yol haritası çizilmistir. Genç ve dinamik bir kadroya tecrübeli bir kaç ismin katıldığı bir sene olur umarım. Yoksa iki sene geçmeden yine bu adamlardan nasıl kurtulacağız sorunsalı içerisinde kendimizi bulabiliruz.

Yaşlı oyunculardan kurulu bir kadroda Gio’nun başarılı olma olasılığı da yok.

Hayırlısı artık, transferler resmi olarak açıklanmadan önce fazla şey etmemek lazım.

Bu arada Friedel hayırlı olsun, elimizdeki (...) bir kaçını gönderebilirse ne ala.

Etiketler: