2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1101205 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Kesinlikle bizim her zaman hedefimiz şampiyonluktur. Bu sene ligde bütün takımlara kök söktüreceğimizi düşünüyorum.
samet beşiktaş için şampiyonluk sadece rüzgarı arkaya almaya bakar hocaymış kadroymuş hepsi tali planda camia istediğinde şampiyonluk gelir camia ateşi yaktığında en kötü oyuncu bile sahaya başka çıkar
Önce taraftar inanacak taraftar derken tribünü kasdediyorum ben sosyal medyadaki ergenlere pek taraftar diyemiyorum camia birlik olamadığında en iyi kadrolarla bile dibe vururuz
Yönetimin sadece yarışanilir takım kurmasıda yetmiyor dört yıldır travmaya girmiş camiayıda toparlaması gerekiyor bu işler sessiz durmakla olmaz fo çıkar konuşurdu adam feda sezonunu sattı bize tarihimizin belkide en kötü yıllarıydı fetö ile kapışmışız stadsız oynuyoruz bir taraftan inşaat maliyeti ve durmadan devam etmesi gerekiyor bir taraftan takım taraftar ağır yıpranıyordu ama her sezonu bize bir şekilde satmayı başardı camiayı birlik içinde tuttu taki içimizdeki hainler vurana kadar
Yönetimde bunu yapabilecek kapasite var ama nedense harakete geçmiyorlar kapanıp işlerine kilitlenmişler ama camiayıda yönetebilmek gerekiyor çatlak sesleri kesmek şart

Çevrimiçi Samet Demir

samet beşiktaş için şampiyonluk sadece rüzgarı arkaya almaya bakar hocaymış kadroymuş hepsi tali planda camia istediğinde şampiyonluk gelir camia ateşi yaktığında en kötü oyuncu bile sahaya başka çıkar
Önce taraftar inanacak taraftar derken tribünü kasdediyorum ben sosyal medyadaki ergenlere pek taraftar diyemiyorum camia birlik olamadığında en iyi kadrolarla bile dibe vururuz
Yönetimin sadece yarışanilir takım kurmasıda yetmiyor dört yıldır travmaya girmiş camiayıda toparlaması gerekiyor bu işler sessiz durmakla olmaz fo çıkar konuşurdu adam feda sezonunu sattı bize tarihimizin belkide en kötü yıllarıydı fetö ile kapışmışız stadsız oynuyoruz bir taraftan inşaat maliyeti ve durmadan devam etmesi gerekiyor bir taraftan takım taraftar ağır yıpranıyordu ama her sezonu bize bir şekilde satmayı başardı camiayı birlik içinde tuttu taki içimizdeki hainler vurana kadar
Yönetimde bunu yapabilecek kapasite var ama nedense harakete geçmiyorlar kapanıp işlerine kilitlenmişler ama camiayıda yönetebilmek gerekiyor çatlak sesleri kesmek şart
Sosyal medya bizim dipsiz kuyu gibi. Derine indikçe daha da kötü yorumlar ve insanlar görüyorsun. Gioya demediklerini bırakmadılar şimdi SD için yok gsli yok bilmem ne falan yaftaları vuruluyor. Bir kaç tane kendini Beşiktaşın kanaat önderi zanneden twitter fenomeni var. Geceleri space falan açıp kendince yargı dağıtıyor. Çok şükür bu tiplerin de gerçek yüzünü insanlar görmeye başladı. Yönetimde kendince doğru işler yapıp, işler istediği gibi gitmeye başlarsa taraftarı arkasına alır. Bu tiplerde dinlerine girmeye başlarlar.

Birde geçen hafta ki Mou olayı de ders olmuştur inşallah.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi blackeagle35

Yalnız Friedel doğru hamle gibi. Sadece Samet ile nasıl bir hiyerarşi olacak, alanları nasıl ayrılacak orası belirsiz ancak önemli.

Çevrimiçi Samet Ç

Friedel çok iyi hamle oldu bence menajerlik şirketi var adamın piyasadaki menajerlerle her türlü arası iyidir

Çevrimdışı levitate

bu adam amartey'i bile 2 milyona satar network fenaymış
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence sezonun transferini yaptık. Bu çıtayı aşacağımızı düşünmüyorum.

https://x.com/Muratozen1903/status/1798730645243613199

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Friedel konusunda hiç bir şey bilmiyorum. Bu adam gerçekten yazıldığı kadar iyi mi?

Çevrimdışı Necmi

Friedel çok iyi hamle oldu bence menajerlik şirketi var adamın piyasadaki menajerlerle her türlü arası iyidir
krizden çıktın galiba 😂

Çevrimdışı ferdi1903

Yapılan hamleler hayırlı olsun, inşallah eski Beşiktaş imizi en kısa sürede sahada görürüz

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı Necmi

Friedel konusunda hiç bir şey bilmiyorum. Bu adam gerçekten yazıldığı kadar iyi mi?
bence kimsenin birşey bildiği yok bekleyip göreceğiz

Çevrimiçi Samet Ç

krizden çıktın galiba 😂
Hummels gelmezse eski halime dönerim :D

Çevrimiçi Samet Demir

Ertan Süzgün: "Net bilgi olarak söyleyeyim. Hüseyin Yücel, yıldız bir oyuncuyla taraftarın gönlünü alacak."

Çevrimdışı Talisca1903

Ertan Süzgün: "Net bilgi olarak söyleyeyim. Hüseyin Yücel, yıldız bir oyuncuyla taraftarın gönlünü alacak."
:steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Talisca1903

Amire sakatlıktan önce 8-10 geliyordu, tamamen iyileştiyse gider bence, italya piyasası olan adam. Rashica da epl piyasası olan adam. Muleka, Colley gibi adamları da araplara yollayacaksın biz Ersanı Tosici satıp kazanmış takımız biraz kendimizi hatırlayalım :D
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Amerikalı imis. Herkes çok büyük beklenti içinde ama bakalım.

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/deportesreports/status/1798686020474704162?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw
Fırsat olarak bir şeyler düşebilir takip etmek lazım.
Madueke, Broja, Chris Wood, Vlachodimos, Abdoulaye Doucoure, Ndidi, Iheneacho ilk anda aklıma gelenler
fransızca konuşan afrikalı almasınlarda ne alırsa alsınlar

Çevrimdışı murat

Semih gedson bahtiyar Omar masuaku rosier bunlardan bonservis almamız gerek.
değerinde ve değerinin üstünde her isim satılabilir.eldekinoyuncuları sadece futbolcularına göre değerlendirirsem masuaku rosier ve sözleşme sezonu olduğu için abubakarı kesinlikle tutardım.ilk göndereceğim isim yetesiz necip oynamayan rebiç,olurdu.cılleyi de en kötü 3. Stoper tutardım.umut Meraş zaynuddinovu saymıyorum bile gidecekler listesinde.raşitsa da iyi bir yedekten öteye gidemez.gedsonu da ortasaha yerine bek filan denemek lazım.

Çevrimdışı murat

Bence şu anda iyi teklif gelirse herkesi satabiliriz.
Musrati = 20+
Muçi = 25+
Gedson = 18+
Semih = 30+
Muleka = 7-8+
Bakhtiyar ve Colley = 5+
Rashica = 8+
Amir = 7-8+

Masuaku, Rebic, Amartey, Aboubakardan da minimum zararla çıkmamız lazım.

Bu teklifler gelirse hiçbirine kalsın demem.
Semih hariç o rakamlar hayal gibi.mustrati gibisinin 20 yaşındakilere verirler o parayı verebilecek olan kulüpler.belki biraz da muleka yaklaşabilir.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Talisca1903

transfer başlangıcı hangi tarih ?

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

ikiside sağ ayaklı
İki sağ ayaklı stoper sorun olmuyor iki solak sorun yaratır

Çevrimdışı 38life

24 haziran

24 Haziran'dan önce iş bitse bile resmi duyuru yapılamıyor dimi?

Etiketler: