Kesinlikle bizim her zaman hedefimiz şampiyonluktur. Bu sene ligde bütün takımlara kök söktüreceğimizi düşünüyorum.
samet beşiktaş için şampiyonluk sadece rüzgarı arkaya almaya bakar hocaymış kadroymuş hepsi tali planda camia istediğinde şampiyonluk gelir camia ateşi yaktığında en kötü oyuncu bile sahaya başka çıkar
Önce taraftar inanacak taraftar derken tribünü kasdediyorum ben sosyal medyadaki ergenlere pek taraftar diyemiyorum camia birlik olamadığında en iyi kadrolarla bile dibe vururuz
Yönetimin sadece yarışanilir takım kurmasıda yetmiyor dört yıldır travmaya girmiş camiayıda toparlaması gerekiyor bu işler sessiz durmakla olmaz fo çıkar konuşurdu adam feda sezonunu sattı bize tarihimizin belkide en kötü yıllarıydı fetö ile kapışmışız stadsız oynuyoruz bir taraftan inşaat maliyeti ve durmadan devam etmesi gerekiyor bir taraftan takım taraftar ağır yıpranıyordu ama her sezonu bize bir şekilde satmayı başardı camiayı birlik içinde tuttu taki içimizdeki hainler vurana kadar
Yönetimde bunu yapabilecek kapasite var ama nedense harakete geçmiyorlar kapanıp işlerine kilitlenmişler ama camiayıda yönetebilmek gerekiyor çatlak sesleri kesmek şart