2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1116304 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı bjkozy

Şaka maka bı yana bu yönetimden olmaz, 45 gündür hocamız yok, rakip hocasını gönderip anında yenisini getirip işi bitiriyor. bende sana 45 gündür sen ne yaptın sayın başkan derim, anlaşılan hiç bir hazırlık görüşme yapılmamış. Bu sene bitmeden seçime gider bu kulüp

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk
Ne olacagi belli. Lige 1-2 hafta kala, bit pazarindan mal alir gibi sacma sapan bir antronor getirirler. Ne hocanin istedigi transfer manafer.

Ondan sonra Araliga kadar sistem oturtuyoruz falan filan. Bir bakiyorsun fener Gs yine 10-15 puan onumuzde.

Santos gudeli kac hafta oldu. Hicmi antronor bulunmaz. Herifler Mourinho getiriyorlar biz bir razvan bile getiremiyoruz

Çevrimdışı levitate

vallaha kardeşim bende istemiyorum bu sene ama öyle inşallah fener alır kafasında da değilim çok can sıkar ben söyleyeyim
Adamın ölüsü 10 gol atar 6-7 maç çözer
Kalsin yerinde çok sevdiği All Nassrında

neee istemiyor musun hayırdır abi
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

di maria diyoruz mls hummels diyoruz milan felaket habercisi gibisin
napalım abi okuduğumuzu söylüyoruz...
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Bende o yüzden istedim zaten.

Mourinho en son 9 sene önce şampiyon olmuş.Romada yaka paça kovulmuş.

Santos 15 sene önce lig takımı calıstırmış bunlara alıp geliyorlar.

Yada gidip valorant ismail filan bulurlar.

Defansif oynatan biri olacaksa illa bu winner hoca olmalı eğer getireceklerse ama ben defansif hoca hiç gelmesin diyorum.

iyi dedin eğer şikayet yoksa gelsin :D ama bu da alel acele kovuldu gibi bir şey oldu

2015/16'ydı galiba ilk yarıyı ligin ortasında bitirdikten sonra 2. yarı full kazanıp şampiyon olduydu niyeyse aklıma hep o gelir
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

vallaha kardeşim bende istemiyorum bu sene ama öyle inşallah fener alır kafasında da değilim çok can sıkar ben söyleyeyim
Adamın ölüsü 10 gol atar 6-7 maç çözer
Kalsin yerinde çok sevdiği All Nassrında
Şu amaçla yazdım bunu biz yangın yapacaksak gidelim dybala yangını yapalım. Maliyeti daha azdır. Her türlü daha isimli oyuncu. Katkısı da daha fazla. Fenerin Talisca alabileceğini düşünmüyorum. Mou'nun sistemde uymaz. Pres falan yapmaz paşam.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

Mourinho iletisim konusunda can sikici olsa da benim canimi sikan plansizlik.
Adamlar sampiyonlugu kaybetti, ertesi hafta antrenoru kovup yeni antrenoru getirdiler. Getirdikleri adam da Mourinho.
Santos gideli 1 ay olmus, sen hala bulamadin birini. Isim gectim profil bile belli degil. Gundemdeki, konustugun antrenorlerin birbiriyle alakasi yok.

Antrenor para’ya ve proje’ye bakar. Razvan Lucescu’’nun takimi PAOK. Ben Mourinho, Conte falan beklemiyorum, ama Lucescu’yu da ikna edebilmen lazim. Besiktas PAOK’tan cok daha buyuk kulup, imkanlari daha fazla. Maas konusunda, transfer butcesi konusunda ikna etmen lazim. Proje konusunda artik ne kadar fikirsizlerse PAOK’un antrenorunu bile oradan koparamiyorlar. Hadi Flick Conte vs bizi asar, eyvallah.

Genesio’yu ikna edemiyorsun, Lucescu’yu ikna edemiyorsun, Lijnders’i ikna edemiyorsun. Ne kadar plansizsin ki BJK icin cok da yuksek profil olmayan bu hocalari bile ikna edemiyorsun? Hani senin networkun bilgin?

Çevrimdışı Sefa Kara

kim ister ?

https://twitter.com/bulentuslu1903/status/1796878517700853902

Yönetimin çapsızlığı bende adete şok etkisi yaratıyor.

İnşallah bu cıkan isimler yemdir gerçek değildir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

kim ister ?

https://twitter.com/bulentuslu1903/status/1796878517700853902

Yönetimin çapsızlığı bende adete şok etkisi yaratıyor.

İnşallah bu cıkan isimler yemdir gerçek değildir.
Konuşmaya gerek yok. Bilic gelmeyecek.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Şu amaçla yazdım bunu biz yangın yapacaksak gidelim dybala yangını yapalım. Maliyeti daha azdır. Her türlü daha isimli oyuncu. Katkısı da daha fazla. Fenerin Talisca alabileceğini düşünmüyorum. Mou'nun sistemde uymaz. Pres falan yapmaz paşam.
yangın felan yapmak istemiyor araftar yönetim yeterki rahat dursun yangını çıkaran onlar konuşup konuşup kulağının arakasına yatıyorlar yoksa nerede eurolig birleşme salon morşnho dimaria uzar gider bekleyeceğiz bunlarda yönetsin sakince kamuoyu yoklayarak hoca seçiyorlar Santosta gördük seçtiklei adama bile arka çıkamadılar 3 ayda gönderilecek adam değil göndermende artı eksi fark yaratmadı imajını bozarsın sadece

Çevrimdışı Talisca1903

neee istemiyor musun hayırdır abi
yok vallahi istemiyorum Müller gelsin ama bir bayrak adam lazım her zaman bir kiralık katil olsun buz gibi adam

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Tavernier çeksin bize o zaman Rosier + bir miktar paraya
rangers'ta bırakır artık ya 34 olmuş
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bu adam sene başından beri ilginç bir şekilde bize gelmek istiyordu niye santos falan diye zaman harcadık merak ediyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

rangers'ta bırakır artık ya 34 olmuş
33 yaşında Rosier + 1 milyon halledilir 2 sene götürür bizi Rosier'in kafa burada değil zaten

Çevrimiçi Samet Ç

Depay gelir bize büyük ihtimal hoca Gio ise

Çevrimdışı levitate

33 yaşında Rosier + 1 milyon halledilir 2 sene götürür bizi Rosier'in kafa burada değil zaten

doğru diyosun rosinin sözleşme seneye bitiyor zaten değerlendirmek lazım

gelsin 13g 11a
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Etiketler: