2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

İsmail Özyurt ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 649277 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Musrati’den hepimiz umutluyduk, 1 sene boyunca beklentimiz vardı ama olmadı işte. Geçmişine, potansiyeline, futbol aklına kimse bir şey diyemez ama kötüydü işte bunu kabullenmek lazım. Gelen adamı atiba ile josef ile ernst ile kıyaslayabilirsin, giunti, tayfur, elneny’i örnek gösterebilirsin ama musrati muhabbeti olmamalı. Beli dönmeyen, alan kapatamayan, rakibe basamayan, hatta hücuma çıktığımızda rakip ceza sahasına bile yaklaşamayan bir adamı geçmişini baz alarak özleyemezsiniz yahu. O eski musrati değildi kabul edelim artık. Musrati yerine gelen genç çocukta, amir’de daha fazlasını katacak zaten.
iyide bütün istatistikler bununda öevik ve hızlı olmadığını söylüyor musratiden farklu değil hız konusunda diyorlar ve çeviklik konusunda üstelikte 20 yaşındayken
20 yaşına gelmiş kolombiyalı bir oyuncu bonservisi 1,4 m sa emin ol musratiyi aratır tersi olursa mucize olarak tarihe geçer siz umut ediyorsunuz anlıyorum bunuda hayatın gerçekleri böyle değil yanlış anlama 3 dakikalık videosunu izledim bildiğim birşeyi konuşmuyorum ha o 3 dakikadada bütün topları yatarak kesti yatarak kestiği toplarınmı videosunu yapmışlar bilmiyorum ama izlerken karnıma kıramp girdi

Çevrimiçi gokhans

iyide bütün istatistikler bununda öevik ve hızlı olmadığını söylüyor musratiden farklu değil hız konusunda diyorlar ve çeviklik konusunda üstelikte 20 yaşındayken
20 yaşına gelmiş kolombiyalı bir oyuncu bonservisi 1,4 m sa emin ol musratiyi aratır tersi olursa mucize olarak tarihe geçer siz umut ediyorsunuz anlıyorum bunuda hayatın gerçekleri böyle değil yanlış anlama 3 dakikalık videosunu izledim bildiğim birşeyi konuşmuyorum ha o 3 dakikadada bütün topları yatarak kesti yatarak kestiği toplarınmı videosunu yapmışlar bilmiyorum ama izlerken karnıma kıramp girdi
sert ve dinamik olduğu yorumları var. Tekmeye kafa uzatıyormuş, bu bile bir artı. Josefde hızlı değildiki ama alan bilgisiyle boşluk vermiyordu, ben inceleme ve raporlara göre umutluyum yada öyle temenni ediyorum diyelim..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Monza

oeki ankaragücünün oyuncuyu sana yedireceğine inanıyormusun çocuğun ayaklarına sıkarlar yine sana yar etmezler oyuncuya bağlılık verememek bize özgü birşey başka alt yapılardan zor alırsın oyuncuyu

Bu haber doğruysa A.Gücüne değil, oraya gidene kızmak lazım. Kimse kusura bakmasın A.Gücü veya Bursa'dan oyuncu istemek en hafif tabiriyle aymazlıktır.

Çevrimiçi Necmi

sert ve dinamik olduğu yorumları var. Tekmeye kafa uzatıyormuş, bu bile bir artı. Josefde hızlı değildiki ama alan bilgisiyle boşluk vermiyordu, ben inceleme ve raporlara göre umutluyum yada öyle temenni ediyorum diyelim..
inşallah dostum ne diyeyim böyle bir şeye ihtiyacımız var herşey ters gidemez ya sonunda birşeyde rast gitsin artık

Çevrimiçi Necmi

Bu haber doğruysa A.Gücüne değil, oraya gidene kızmak lazım. Kimse kusura bakmasın A.Gücü veya Bursa'dan oyuncu istemek en hafif tabiriyle aymazlıktır.
katılıyorum kapılarının önünden geçmemek gerekiyor yok alamayız zatende birde bir taraflarını kaldırırız  üstelik gelip bizden istesinler bedava veririz zoruma gidende o

Çevrimiçi Monza

katılıyorum kapılarının önünden geçmemek gerekiyor yok alamayız zatende birde bir taraflarını kaldırırız  üstelik gelip bizden istesinler bedava veririz zoruma gidende o

Bu arsızlarla aynı satırda ismimizin geçmesi benim de zoruma gidiyor.

Çevrimiçi tolga1903

Kaldı ki alıp da napacan 18 yaşında çocuğu emrecan uzunhan'ın falan taksiti bitmedi daha. Yıllardır anadoludan yerli futbolcu toplarız bir tek şu emirhan güldürdü yüzümüzü sağolsun çocuk taş gibi stoper nazar değmesin. Almasınlar şu anadoludan yerli oyuncu hele ki dediğin gibi ankaragucu bursa kapısından geçmesinler

Çevrimiçi gokhans

Kaldı ki alıp da napacan 18 yaşında çocuğu emrecan uzunhan'ın falan taksiti bitmedi daha. Yıllardır anadoludan yerli futbolcu toplarız bir tek şu emirhan güldürdü yüzümüzü sağolsun çocuk taş gibi stoper nazar değmesin. Almasınlar şu anadoludan yerli oyuncu hele ki dediğin gibi ankaragucu bursa kapısından geçmesinler
emirhan’ın kumaşı çok iyi, ayağı çok temiz, hızlı ama defansif aksiyonlarda daha katetmesi gereken çok yol var. Şu alanya maçında arkası dönük savunma yapmaya çalışması aklımdan çıkmıyor mesela, çok amatörceydi.. Tecrubeyle deneyim kazandıkça olacaktır..

Çevrimdışı levitate

arroyo kardeşimizi nusret'e götürmüşler diye eleştiriyorlar ricardo'yu arkadaşıyla foto atmış diye çeşitli ithamlarda bulunuyorlar, bazı taraftarın aptallığı inanılmaz seviyelerde

yönetim madem bunları getirdi sahip çıkması lazım iki yanlış pasta çiğ çiğ yemeye hazır bir kesim var
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2025, 00:10:55 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

arroyo kardeşimizi nusret'e götürmüşler diye eleştiriyorlar ricardo'yu arkadaşıyla foto atmış diye çeşitli ithamlarda bulunuyorlar, bazı taraftarın aptallığı inanılmaz seviyelerde

yönetim madem bunları getirdi sahip çıkması lazım iki yanlış pasta çiğ çiğ yemeye hazır bir kesim var
Bu durumun yönetimle alakası yok bence. Biz ülke olarak kimliğimizi kaybettik. Şu tiktok mudur ne pis bir çukursa öncelikle o yasaklanmalı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sozkul

gayette kötüydü şimdi abartmaya gerek yok şimdi getirsen yine kötü olacak demirege sakatlıktan önce iyiydi alt yapıda iyiydi aman aman değildi belki ama ortalamanın üstündeydi ama sakatlık dönüşü beşiktaşta forma giyecek kapaditede hiç değildi burda konuşurken ben harcanacak bu şekilde oynatılırsa şu haliyle çok kötü diyordum vede oynatıp harcadılar işde

Sen altyapıdan çıkan kimi beğendinki zaten, bakalım latin gençler için ne diyeceksin

Çevrimiçi sozkul

Yapılması gereken buydu. Lig bitti gitti. Musrati hamlesi de muhtemelen teknik ekibin mentalatisine uymadığı için oldu ama o hariç Serdar Adalı bana umut vermeye başladı. 1-2 tane de genç milli, 1-2 de gurbetçi olsaydı daha iyi olurdu... Hazırlık maçı gibi çıkart oynat, bas basabildiğin kadar bütün tuşlara. Bu sene zaten gitti...
Serdar hocanın başarılı olup olamayacağını zaman gösterecek, şartlar onun lehine değildi, diş geçirecek, insiyatif alacak birisi de değil. Gayet naif ve uyumlu adam.
Giovanni gider gitmez takıma ilk önce yükleme yapmaya başlaması da, hataları söylese de kulüpte onu kimsenin umursamadığını gösteriyor. Bizi üç kuruşa idare etti. Bize naif, itiraz etmeyen, uyumlu, sessiz adam olmuyor. Sorumluluktan kaçmadığı içinde Burada suçlanacak, gönderilecek son adamdır...

Benzer düşünüyordum, Serdal Adalı’yı  qureasma, simao transferlerini överken dinlemiştim çok korkuyordum.
Şaşırdım çok. Bu sürecin böyle yürümesinde Solskjaer’in ne kadar katkısı olmuştur, bilmeyi isterdim. Adam bize para olmadığını hemen anlamıştır gerçi, bu denemelerden başka şansımız yok.

Çevrimiçi sozkul

inşallah ama bana geçiştirme yapılmış gibi geliyor şu çocuğun musratiden ne artısı var eksisi çokturda artısı ne musrati gönderip bunu almanın ben mantıklı bir açıklamasını bulamıyorum daha çabuk iyi kesici alsalar tamam derim farklı profile dönüyorlar ama aynı formatta daha düşük kalibrede bir oyuncu aldılar hiç kendimizi kandırmayalım fiyatı düşük dersen musratiden edilen zararla fiyatıda yükseliyor yani ucuza gelmedi dostlar alışverişde görsün transferi yaptık
Transfer dönemine girerken elzem sol açık sol bek diyorduk transfer dönemi bitiyor ve hala aynı dertten bahsediyoruz top tutabilen açık oyuncusu almadığın sürece alunan her oyuncuyu çöp yaparsın ilerde top tutamıyoruz ve yine tutamayacağız geçiş oyunuda bir yere kadar

Şutu var, ucuz, ve genç..

Çevrimiçi Samet Demir

Benzer düşünüyordum, Serdal Adalı’yı  qureasma, simao transferlerini överken dinlemiştim çok korkuyordum.
Şaşırdım çok. Bu sürecin böyle yürümesinde Solskjaer’in ne kadar katkısı olmuştur, bilmeyi isterdim. Adam bize para olmadığını hemen anlamıştır gerçi, bu denemelerden başka şansımız yok.
Geçen seneki seçimde isimli transfer isteyenler Serdal Adalıyı, scout isteyen Hasan Aratı desteklesin diyorduk. Teoride tam tersini yaşadık.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Sen altyapıdan çıkan kimi beğendinki zaten, bakalım latin gençler için ne diyeceksin
iyi biri çıkarsa beğenirim

Çevrimiçi Necmi

Şutu var, ucuz, ve genç..
musratiyi gönderip onu aldılar aynı mevkiye 14 m luk oyuncuya 8 m opsiyon koyup gönderdiler ve aldıkları musratiyle aynı özellikte daha tecrübesiz bir oyuncu farklı yapıda oyuncu alsalar anlarımda bire bir aynı özellikler musratininde şutu vardı musratide 28 yaşındaydı üstelik aldıklarına güvenmedikleri için amiride geri getirip iki kontenjan yediler nasıl ndour transferinin mantıklı açıklaması yoktu bununda yok alınması gereken oyuncu sol açıktı en kötü bir forvet alınabilirdi hiç alakası olmayan mevkiye transfere gerek bile yokken kontenjan yedik ndour musrati gönder yerine amirle bunu getir dostlar alışverişde görsün
İnşallah tutarda musratide edeceğimiz zararı telafi eder

Çevrimiçi Necmi

Geçen seneki seçimde isimli transfer isteyenler Serdal Adalıyı, scout isteyen Hasan Aratı desteklesin diyorduk. Teoride tam tersini yaşadık.
aslında belli değil 4 aylık başkanlığında öyle para harcayıp isimli transfer yaparmı para cebinden gidecek kasada yok  başkan olamazsa ne olacak adalı verdiği parayıda geri almıyor 😂

Çevrimiçi murat baltacı

İzlediğim videolardan bende josefe benzettim hız önemli değil orta sahada atiba hizlimiydi Josef ernst keza bu yaşta bu fiziki mücadeleye giriyor olması özgüvenli şut atması yeterli benim için keşke böyle beş oyuncu alsakta iksi üçü tutsa fiyatı uygun asıl başarılı schout uyguna bulmak zaten piyasası sekiz on milyonu görünce herkes fark ediyor oyuncuyu hayırlısı olsun keşke konteyjan acabilselerde stopere beke forvete sol kanatada takviye yapabilseydik yazın işimiz kolaylaşırdı
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı underworld

Ulan oğlum bi sol açık almadınız yemin ederim ilk maç yine defolar dökülecek ortaya
Takımın sol lastiği yok biz tavan camı peşindeyiz

Çevrimiçi Akil Emre

Ben transfer dönemimizi yetersiz buldum, özellikle ox ve cirodan çıkamamız çok kötü oldu, sol açık ve pivot santrafor elzemdi. Aldığımız 2 isimde potansiyelli ama büyük soru işareti, bu isimler malesef bizi şampiyonluğa oynatmaz, gs ve fb iyi kadrolarına net  4 er adam alarak ilerlerken 2 isim ve amirle malesef geleceğe çok umutlu bakamıyorum.

Çevrimiçi Necmi

Ben transfer dönemimizi yetersiz buldum, özellikle ox ve cirodan çıkamamız çok kötü oldu, sol açık ve pivot santrafor elzemdi. Aldığımız 2 isimde potansiyelli ama büyük soru işareti, bu isimler malesef bizi şampiyonluğa oynatmaz, gs ve fb iyi kadrolarına net  4 er adam alarak ilerlerken 2 isim ve amirle malesef geleceğe çok umutlu bakamıyorum.
yetersizmi biz transfer yapmadık yetersiz bile yanlış olur bu yaşadıklarımıza iki genç oyuncu tutsa bile biz yinede transfer yapmadık çünkü hiç bir deliği yamamadık
Yönetim zaten ligi kupayı bitirmiş kafasında bu takım avrupaya falanda kalamaz seneye

Çevrimiçi gokhans

Arda Ünyay'ı gs araya girip almış 500bin'e hemde.. Şu sözleşme incelense katekulli olmama ihtimali yok.. Biz ne fiyat çekmişizki fiyat yükselten gs 500bin euro'ya bu adamı almış?

Çevrimiçi celiker1

Independiente del Valle Sportif Direktörü Luis Saritama: "Beşiktaş ile görüşmeler birkaç ay önce başladı. Porto ve Santos'tan da resmi teklifler aldık. En doğru tercih için görüşmeler yaptık. Beşiktaş'a transfer olmasında Keny Arroyo'nun kararı önemliydi."

https://x.com/haberkartali/status/1889223688374894858?s=46
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

altınordu altyapıyı kapatmış oradaki çocuklara çökmek lazım

baskette bandırmaya öyle yapmıştık bayağı para kaldırdık branş kendine geldi
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2025, 11:24:23 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

Etiketler: