UEFA Konferans Ligi D Grubu "6. Maç" Lugano 0-2 Beşiktaş
UEFA Konferans Ligi D Grubu "6. Maç" Lugano 0-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi D Grubu "6. Maç" Lugano 0-2 Beşiktaş Tarih : 14.12.2023 Saat : 23:00 Stadyum : Stadion Letzigrund Hakemler : Paweł Raczkowski - Paweł Sokolnicki - Radosław Siejka - Tomasz Musiał

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi D Grubu "6. Maç" Lugano 0-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 17319 defa] UEFA Konferans Ligi D Grubu "6. Maç" Lugano 0-2 Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

biraz once mustafa hatipoglu atakta sisti mi ben mi yanlis gordum.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
maç öncesi iskender yemiş galiba tok krnına halısahaya çıkınca bende aynen böyle oluyorum :tabe: :tabe:

Çevrimdışı autopsy

ağustos ayından beri toplam 38 dakika oynamış, oynayıp öğrenmeye vakti olmuş gibi durmuyor sanki

takımın aylardır adam gibi antrenman yapmadığını düşürsek kendi bireysel çabaları dışında bir çalışma yapabildiğini sanmıyorum

Nasılsa kabul etmeyeceksiniz de ben yine de yazayım. Yaşadığı olaylardan sonuç çıkaramayan kafalar kendini geliştiremez. Konu futbol da olsa başka bir şey de olsa bu böyledir. Şut çekilecek yerde şut çekip kaçırsa bunu anlardım. Pas verilecek yerde pas verse ama kötü verse bunu da anlardım. Bazı arkadaşlar   her zamanki gibi romantizmin göbeğinde yaşıyorlar. Şans bulamamışmış. Arkadaşının önüne topu yuvarlayıp skoru 2-0 yaptırırsan şans bulursun. Bilmem kaç senedir Beşiktaş altyapısında oynayan birisinin bu kadar kötü karar mekanizması olamaz. Futbol yetenekten önce akılla oynanıyor. Bayılıyorsunuz sırf genç diye Beşiktaş'ın kıymetini bilmeyen çocukların eksikliklerini başkalarına yüklemeye. Neyse siz devam edin. Semih, Batuhan gibi kulüp kulüp gezmeye başladığında görüşürüz.

Çevrimiçi levitate

valla kimse burada tayfuru savunmaz herhalde

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
zamanında burada lens falan savunduk abi bunu da göreceğiz bir gün :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

şimdi tüm söylenenleri toplarsak saha öğrenme yeri değil, antrenman öğrenme yeri değil maça çıkmaları lazımmış, kiralama da öğrenme yeri değilmiş

nerede öğrenecekler bilemedim ki, evde oturup maç kaydı izlesinler o zaman
sahada tecrübe kazanırsın ama senin yapacağın egoistlik takımı şampiyonluktan eder egoistlik öğrenilecek birşey değil bu çocuğun umrunda değil sürekli fırça yiyor ama salladığı yok tehlikeli olan bu bu öğrenilecek bir şey değil bunu sokacaksın soyunma odasına iyi sopa çekeceksin oynadığı takımın beşiktaş olduğunun farkında değil sanki halı sahada maç yapıyor

Çevrimiçi sEuL

Bundan 3 sene once falan Vinicius’a herkes giydiriyordu. “Sadece dribbling yapabiliyor, bencil, pas vermiyor”. Dunya taraftar cocukla dalga geciyordu. Oynaya oynaya kendini gelistirdi. Ama bu cocuklari gelistirebilecek, ogretebilecek hoca lazim. Semih’in yaptigi yanlis olsa da, bunu ancak tecrube kazanarak gecebilir. Kumasi cok iyi. Muleka’yi top diye oynar.

Anlayana Mehmet, 30 yasina gelip bazi seylerei cozememis oyuncular var - biz 17 yasindaki Semih'e ve 16 yasindaki Mustafa'dan neler bekliyor ve yaziyoruz.

Çevrimiçi sEuL

Aferin cocuk, Umut Merasin kac sezondur yapamadigini ilk macinda yaptin.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Semih ceza sahası dışına pas vermsi gerekiyordu terbiyesiz çocuk.

Çevrimiçi Necmi

Bak mustafada genç oyuncu ama kendi vurmak yerine semihe verdi semih olsa verirmiydi sıkıntı bu

Çevrimdışı Mehmet57

Su Onur’u anlamiyorum. Demin ki pozisyonda topu kapti, cizgide ilerdi. Verdigi pas rakibe. Allahtan ondan sekip Amir’e geldi. Ama arkadas, adam onunde duruyor. Rakip, farkli forma giymis. Farkli renk. Neden o adama orda pas atiyorsun?

Spikerde Amartey’e neden israrla Muleka diyor😂

Çevrimiçi levitate

bu golü amartey'e sayarlarsa uefa kapatılsın
bipbipbupbup

Çevrimiçi Georgetown

emrecan ordan sut cekmemeliydi yanlış! hemen u19'a geri gitsin hatta sozlesmesi fesh edilsin 😒
GURURLAN!

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

sahada tecrübe kazanırsın ama senin yapacağın egoistlik takımı şampiyonluktan eder egoistlik öğrenilecek birşey değil bu çocuğun umrunda değil sürekli fırça yiyor ama salladığı yok tehlikeli olan bu bu öğrenilecek bir şey değil bunu sokacaksın soyunma odasına iyi sopa çekeceksin oynadığı takımın beşiktaş olduğunun farkında değil sanki halı sahada maç yapıyor

Ronaldonun Manchester daki ilk sezonunu izle.
Bu çocuklar mantar değil, onları yetiştirecek hoca lazım.   

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Umutcan Kaya

Su Onur’u anlamiyorum. Demin ki pozisyonda topu kapti, cizgide ilerdi. Verdigi pas rakibe. Allahtan ondan sekip Amir’e geldi. Ama arkadas, adam onunde duruyor. Rakip, farkli forma giymis. Farkli renk. Neden o adama orda pas atiyorsun?

Spikerde Amartey’e neden israrla Muleka diyor😂
bir rivayete göre onur'u futbolcu yapan adam izlerken kör olmuş
bu opare filan bundan bin kat daha oyuncu
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet57

vinicius? brezilyalı? biraz absürt örnek olmadı mı vinicius olsunlarda pas felan vermesinler tamam kabul

Evet, o Brezilya’li. Bundan 3 sene once falan bundan topcu olmaz diyordu herkes. Absurt olmadi. Genc oyuncularin hep defolari, ozellikle boyle defolari olacaginin, bunlari asabileceginin ornegi.

Çevrimdışı Talisca1903

sanki millet genç düşmanı bebeler sahada jogging yapıyor nerede olduklarının farkında değil erir giderler böyle ben o hırsı göremedim o forma aşkını da yanlışsam söyleyin

Çevrimdışı Umutcan Kaya

Evet, o Brezilya’li. Bundan 3 sene once falan bundan topcu olmaz diyordu herkes. Absurt olmadi. Genc oyuncularin hep defolari, ozellikle boyle defolari olacaginin, bunlari asabileceginin ornegi.
üç büyüklerin ekibini topla viniciusu adam edemezdi real ekibinin etkisi büyük
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

3 sene öncede fırtınaydı o yanlışın var topçu olmaz diyen futboldan anlamıyorsa onun sorunu

Çevrimiçi levitate

anç 4 yıl avrupada grup galibiyeti alamadı, hasan başkan 10. gününde işi çözdü xddd
bipbipbupbup

Çevrimdışı qp 383

Rakibin zayıflığından mı bilmiyorum ama Bahtiyar stoperde iyi göründü, sol bek performansından iyi.
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

3 sene öncede fırtınaydı o yanlışın var topçu olmaz diyen futboldan anlamıyorsa onun sorunu

alakası yok, ilk sezonunda aşırı biçimde eleştiri aldı.

Çevrimiçi sEuL

Coluk cocukla yendik koy takimini pek birsey oynamasakta. 2. yari genc oyuncularin girmesi ile hic olmazsa bol bol pozisyonlara girdik.

Senol ve ekibinin yatacak yeri yok, su koy takimdan kendi sahamizda 3 gol yedirtip kaybettirdiler.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Coluk cocukla yendik koy takimini pek birsey oynamasakta. 2. yari genc oyuncularin girmesi ile hic olmazsa bol bol pozisyonlara girdik.

Senol ve ekibinin yatacak yeri yok, su koy takimdan kendi sahamizda 3 gol yedirtip kaybettirdiler.

aynen, abileri kendi sahamızda bir halt edemezken gençlerin oyunu deplasmanda keyif verdi.

Etiketler: