Sivas Maçı İçin Ankara'ya
Sivas Maçı İçin Ankara'ya

Beşiktaş Forum|Sivas Maçı İçin Ankara'ya Arkadaşlar konuyu başlatayım dedim. Buradan gelebilecek arkadaşlarla haberleşelim. Ankara'da ki organizasyonu yapalım. Gidiş ve dönüş için

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sivas Maçı İçin Ankara'ya  [Okunma sayısı 165586 defa] Sivas Maçı İçin Ankara'ya

Çevrimdışı If Else

Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı yigitcan1903

Maça gitmişken töreyle fotoğraf çekinmesek ayıp olurdu  :evillol: :bandit:
Ürün yerleştirme var fotoda  :evillol:

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ilhan

Helal abi
Devre arası çökmüştük sonu güzel oldu :D
[/quote Sen sola kanada ben sağ kanada geçince taktik işe yaradı  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı ilhan

:evillol: :evillol:

Harika bir gün geçmiş belli Ankaralı abilerimizi kardeşlerimizi de İstanbul'a bekliyoruz en yakın zamanda.
Siz dostlarla olsun da zaman ve mekan farketmez  :ok:

ysariusta

• Ziyaretçi

:claps: çok güzel bir yazı olmuş abi  :tabe:
Teşekkür ederim. Coşageldim yazdım işte.

ysariusta

• Ziyaretçi

Dün yol dönüşü uyumuşum anca kalktım.  :uyucam:
Tüm Angara ahalisine teşekkürler var olun. Elinize, kolunuza, yüreğinize sağlık.
uyumak mı (ünlem) bu saate kadar mı(ünlem)  :hiho:

Çevrimdışı Abdullah

Teşekkür ederim. Coşageldim yazdım işte.
Abi sen sık sık coş böyle  :tabe:

Çevrimdışı Ardau

şu maçı, şu ortam kaçırdım ya.. :s20:
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı murat

şu maçı, şu ortam kaçırdım ya.. :s20:
arda maçı ve ortamı geçtim böyle güzel insanlarla tanışma fırsatını kaçırdın.ankaranın belkide en güzel şeyi beşiktaşlı gönüldaşlarımızmış bunu öğrenmiş olduk.keşke ankara istanbul arası bu kadar uzak olmasaydı

Çevrimdışı ilhan

arda maçı ve ortamı geçtim böyle güzel insanlarla tanışma fırsatını kaçırdın.ankaranın belkide en güzel şeyi beşiktaşlı gönüldaşlarımızmış bunu öğrenmiş olduk.keşke ankara istanbul arası bu kadar uzak olmasaydı
Gözden ırak olabilirsiniz ama gönül köprüsü kuruldu 19/102014 tarihi itibariyle  :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Abdullah

@MURAT abi profil fotosundaki sen misin  :alala:

Çevrimiçi Necmi

Yanlız arkadaşlar @Necmi abiyle yola çıkarsanız dikkat edin km hesabı yapmıyor mil hesabı yapıyor. 100 ü geçmeyiz dedi 170 le viraja girdik  :evillol: benim araç tüplü diye kaplumbağa muamelesi gördüm
100 dedik yüzü tutturduk işte gerisi teferuat mil miş km miş önemlimi :evillol: @ysariusta  saat12.00 da sapancadan haraket ettik 2.30 da ankaradaydık birde üstüne yolda senin gelmeni bekledik biraz kaçırmışız  :alala: galiba :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

100 dedik yüzü tutturduk işte gerisi teferuat mil miş km miş önemlimi :evillol: @ysariusta  saat12.00 da sapancadan haraket ettik 2.30 da ankaradaydık birde üstüne yolda senin gelmeni bekledik biraz kaçırmışız  :alala: galiba :evillol:

İlk deplasmana dodge crosfire kiralıyorum abi, başka türlü yetişemem size  :busted_cop:

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı ZEKI

Bu da Ankara ekibinin Olcayla hatıra fotoğrafı  :evillol: :evillol: :kop:
Super olcayin da gelmesi cok buyuk supriz oldu.. Muratin dedigi gibi yuregi guzel 7 adam

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu pankart çok güzel olmuş

Çevrimdışı yigitcan1903

Helal abi
Devre arası çökmüştük sonu güzel oldu :D
[/quote Sen sola kanada ben sağ kanada geçince taktik işe yaradı  :lol: :lol: :lol:
Valla kanat değiştirdik :D

Çevrimdışı ilhan

Ankara videoları için @bjk_mabet teşekkürler kardeş

Çevrimdışı ZEKI

Ankara videoları için @bjk_mabet teşekkürler kardeş

Gunese kanmamak lazim... ama super bir yer sessiz sakin sadece bize ait bir yerdi..emeklerinize tesekkurler

Çevrimdışı ilhan

Gunese kanmamak lazim... ama super bir yer sessiz sakin sadece bize ait bir yerdi..emeklerinize tesekkurler
Lafımı olur Zeki hocam en güzeli sizlerle olmaktı.

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı ALI RIZA

Etiketler: