Sivas Maçı İçin Ankara'ya
Sivas Maçı İçin Ankara'ya

Beşiktaş Forum|Sivas Maçı İçin Ankara'ya Arkadaşlar konuyu başlatayım dedim. Buradan gelebilecek arkadaşlarla haberleşelim. Ankara'da ki organizasyonu yapalım. Gidiş ve dönüş için

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sivas Maçı İçin Ankara'ya  [Okunma sayısı 165990 defa] Sivas Maçı İçin Ankara'ya

Çevrimdışı yigitcan1903

Ulaşımı düşünen arkadaşlar için Çarşı belpa önünden saat 15:00 da otobüs kaldıracak gidiş dönüş 10 tl ayrıca tekrarlıyorum ümitköy ve civarında 2 kişi benle gelebilir araba var

Çarşıyla gitmeyi düşünenler 05415966179 nolu telefonla arayıp isim yazdırmaları gerekmekte
@kaanzor Maç öncesi organizasyona gelecek misin abi sen?

Çevrimdışı kaanzor

ben 9 ekimde başvurdum kart falan gelmedi bana

Doğrudur 2 aydır kartını alamayan tanıdıklarım var benimki biraz şans meselesi yani dedim ya bende beklemiyodum hatta bugün kuzenim gidip geçici passları alacaktı ama bana gerek kalmadı  :bandit: :bandit:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı yigitcan1903

Güvenlik nedeniyledir muhtemelen yine orası.. İl güvenlik kurullarının garip garip kararları olabiliyor..

Ama tribnlerin sonunda dolu olacak olması çok güzel. Umarım her maç başka şehirde olur da İstanbuldaki takımını protesto edip bilet almayarak sosyal medya showcusu tipler biraz olsun Utanır
Sıkıntı o zaman açmayacaklar
12-13 bine oynayacaz

Çevrimdışı kaanzor

@kaanzor Maç öncesi organizasyona gelecek misin abi sen?

Dostum duruma bağlı pazar çalışmam gerekebilir eğer çalışırsam gelemicem ama üşenirde işe gelmezsem gelirim tabiki maça kesin ordayım ama  :D :D

Takipteyim zaten sizi eğer gelicek olursam yeriniz belli damlarım yanınıza
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı yigitcan1903

Dostum duruma bağlı pazar çalışmam gerekebilir eğer çalışırsam gelemicem ama üşenirde işe gelmezsem gelirim tabiki maça kesin ordayım ama  :D :D

Takipteyim zaten sizi eğer gelicek olursam yeriniz belli damlarım yanınıza
Tamamdır  :D

Çevrimdışı Zoro

Çevrimdışı yigitcan1903

maç öncesi nerede toplanacaksınız
Yarın İlhan abiyle (@ÇİÇEKDAĞLI) bi stat çevresine gidip uygun bir yer belirlemek istiyoruz
Ona göre maç günü Ayaş sapağından İstanbul tayfasını alıp belirlediğimiz yere gideriz diye düşünüyoruz

Çevrimdışı Zoro

Yarın İlhan abiyle (@ÇİÇEKDAĞLI) bi stat çevresine gidip uygun bir yer belirlemek istiyoruz
Ona göre maç günü Ayaş sapağından İstanbul tayfasını alıp belirlediğimiz yere gideriz diye düşünüyoruz
benin ev zaten ayaş sapağında. gelecek olursam bir şekilde haberleşiriz.

Çevrimdışı yigitcan1903

benin ev zaten ayaş sapağında. gelecek olursam bir şekilde haberleşiriz.
Bu konuda kesinleştiririz zaten  :ok:

Çevrimiçi murat

Simdi son bir toparlama yapalim kimler geliyor... gelemeyen bazi arkadaslairmiz oldu
istanbuldan
@Necmi @bjk_mabet @AdemG @MURAT @Geovani @ZEKI @ysariusta @rubi_tobin geliyor degil mi?

İstanbuldan baska gelen var mi ? 
geovaninin yeğeni geliyor.
[ Son Düzenleme: 17 Ekim 2014, 14:06:20 MURAT ]

ysariusta

• Ziyaretçi

@Necmi Abi, @ZEKI @Geovani ile bir kişi daha geliyor. 11 olduk sanırım. Kozyatağı girişinde mi buluşuyoruz 10 da

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi, @ZEKI @Geovani ile bir kişi daha geliyor. 11 olduk sanırım. Kozyatağı girişinde mi buluşuyoruz 10 da
saat 9 da krokide verdiğim yerde buluşacağız senin ekip hariç 9 kişiyiz giderken sapancaya uğrayacağız kahvaltı etmek için güzel bir yer varmış adem yer ayırttı biraz pahalı gibi kişi başı 50 tl ama güzel olur @ysariusta

ysariusta

• Ziyaretçi

Ben Kartal sapağından (en kötü ihtimal) size katılırım o zaman, sabah gidip fotoğraf çekecektim ama 9 olunca zor biraz tabi. Ankara ekibine taze fotoğraf götürmek istiyordum. Belli olmaz sizin yer ve saat sabit olsun. Ben telefonla ulaşırım. Kahvaltı güzel olur. ama fazla yersek uyuşturur. Çok güzelse de zaman kaybettirir.  :evillol:

Çevrimdışı bilalabdulselam

Ben Kartal sapağından (en kötü ihtimal) size katılırım o zaman, sabah gidip fotoğraf çekecektim ama 9 olunca zor biraz tabi. Ankara ekibine taze fotoğraf götürmek istiyordum. Belli olmaz sizin yer ve saat sabit olsun. Ben telefonla ulaşırım. Kahvaltı güzel olur. ama fazla yersek uyuşturur. Çok güzelse de zaman kaybettirir.  :evillol:

sapancada kahvaltı edecek çok yer var, özellikle göl kıyısında..bir tanesine 1 kere gittik, rezervasyon yaptırdık ama beklediğimiz gibi bi yer çıkmadı..
zaten rezervasyonada gerek olmayacak kadar boş bi yerdi  :tabe: ama adını hatırlamıyorum..
rezerve ettirdiğiniz yere bağlı kalmayın, önce bi gezin etrafa bakın, belki daha çok beğendiğiniz bi yer olur diyorum..
sonuçta amaç birlikte olmak ama, can boğazdan gelir :)
Herkesi bir zaman için aldatabilirsiniz,
Bazı kişileri her zaman aldatabilirsiniz,
Ama herkesi her zaman aldatamazsınız!

Çevrimdışı Geovani

@Necmi naptın abi  :D kahvaltılık alırdık  :D
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ilhan

Şu an cebime gelen mesaja göre stadyum gişelerinden Cumartesi saat 20:00 ye kadar tek kullanımlık geçiş kart verilecekmiş, maç günü kapalı olacakmış bilginize

Çevrimiçi Necmi

@Necmi naptın abi  :D kahvaltılık alırdık  :D
ben yapmadım valla hazır gidiyoruz kendimize kıyak geçelim dediler evli adamlar küçük çocuklara benzer sıkı sıkı elini tutarsın ya bir bırakırsın ipini koparmış gibi uzaklaşır evlilikte böyle bir şey izin aldıklarında fırsat bu fırsat diyorlar :D @Geovani

Çevrimdışı Abdullah

Şu an cebime gelen mesaja göre stadyum gişelerinden Cumartesi saat 20:00 ye kadar tek kullanımlık geçiş kart verilecekmiş, maç günü kapalı olacakmış bilginize
@ÇİÇEKDAĞLI Abi senin için tandoğan mı kolay olur kızılay mı  :)

Çevrimiçi Necmi

bunu başından beri açıklıyorlar zaten maç günü stadda alınmayacak gişeler kapalı olacak işin kötüsü kartlar okumayınca nasıl çözüm olacak oraya kadar gidip stada girememekde var :D

Çevrimiçi Necmi

sapancada kahvaltı edecek çok yer var, özellikle göl kıyısında..bir tanesine 1 kere gittik, rezervasyon yaptırdık ama beklediğimiz gibi bi yer çıkmadı..
zaten rezervasyonada gerek olmayacak kadar boş bi yerdi  :tabe: ama adını hatırlamıyorum..
rezerve ettirdiğiniz yere bağlı kalmayın, önce bi gezin etrafa bakın, belki daha çok beğendiğiniz bi yer olur diyorum..
sonuçta amaç birlikte olmak ama, can boğazdan gelir :)
denenmiş bir yere yaptırdık rezervasyonu :D @bilalabdulselam

Çevrimdışı ilhan

@ÇİÇEKDAĞLI Abi senin için tandoğan mı kolay olur kızılay mı  :)
Fark etmez kardeş, ben arabayla geleceğim için siz nereye derseniz ben oraya gelirim.

Çevrimdışı ilhan

bunu başından beri açıklıyorlar zaten maç günü stadda alınmayacak gişeler kapalı olacak işin kötüsü kartlar okumayınca nasıl çözüm olacak oraya kadar gidip stada girememekde var :D
Abi birde o dertmi varya?  :s20: :s20:

Çevrimiçi Necmi

@ÇİÇEKDAĞLI biz mangal için ne getirelim sucuk falan olabilir et bozulur yada o tarafta alışveriş yapabileceğimiz bir yer varmı mangalı ve kömürü getiriyorsun sanırım o taraflarda fırın falan varmı birde abartmayın amaç birlikte olmak tanışmak sohbet etmek  :)

Çevrimiçi Necmi

Abi birde o dertmi varya?  :s20: :s20:
olmazmı bir hafta giriyorsun sonraki hafta okumuyor benim başıma gelmedi daha ama @ZEKI @AdemG ve @Efe tecrübe etti  :evillol: ankarada başıma gelmesinde fena koyar :bandit:

Çevrimdışı ilhan

@ÇİÇEKDAĞLI biz mangal için ne getirelim sucuk falan olabilir et bozulur yada o tarafta alışveriş yapabileceğimiz bir yer varmı mangalı ve kömürü getiriyorsun sanırım o taraflarda fırın falan varmı birde abartmayın amaç birlikte olmak tanışmak sohbet etmek  :)
Abi hiç gerek yok, biz yarın bir araya gelir gerekli hazırlıkları yaparız. Siz bişey getirmeyin.

Etiketler: