UEFA Konferans Ligi Play-off Dynamo Kiev 2-3 Beşiktaş
UEFA Konferans Ligi Play-off Dynamo Kiev 2-3 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi Play-off Dynamo Kiev 2-3 Beşiktaş Tarih : 24.08.2023 Saat : 20:00 Stadyum : Bükreş Giuleşti Stadyumu Hakemler : Darren England - Simon Bennett - Daniel Robathan - John Brooks

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi Play-off Dynamo Kiev 2-3 Beşiktaş  [Okunma sayısı 22871 defa] UEFA Konferans Ligi Play-off Dynamo Kiev 2-3 Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Oh beee, solda konsantrasyonunu kaybediyordu ama biraz da futbol şansı varmış oğlanın, helal olsun koçum benim :D:D
ortada iyi bu oğlan

Çevrimiçi kahyaoglueren

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimdışı Karabay

Çevrimiçi Samet Ç

İlk maçında kapadı herkesin çenesini
Sol önde üçüncü alternatif olur sol bektede Masuaku'yu yedekler karambole önüne düşen topa vurdu gol oldu fazla abartıyorsunuz ama inşallah siz haklı çıkarsınız ben ve benim gibi düşünenler haksız çıkar.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2023, 22:10:53 Samet Ç ]

Çevrimdışı Talisca1903

Rashica nın 2 ox un 5 haftaya ihtiyacı var kondisyon sorunu apaçık ortada gözüküyor Onur çıkınca Rosieri patates ettiler rashica çoğu pozisyonda yetişemedi bile adama

Çevrimiçi COB

Bahtiyar ilk maçta çok etki bırakmadı açıkçası. Attığı gol onun açısından iyi oldu yanlız birdaha mümkün ise bek olarak düşünülmesin.

Çevrimdışı Talisca1903

Su sola yerli Duhan Aksu, Cemali Sertel birini alsak Umuttan daha fazla iş görürdü.
türüçle değiştireceğiz umutu

Çevrimdışı Sefa Kara

Sol kanattan sonunda mulekadan kurtulduk gibi  :ok: Sağ kanat raşitsa form tutmaya başlamış.

Bahtiyar      Abuş       Raşitsa  görürsek lig maçında kimse şaşırmasın bence.

Çevrimiçi Samet Demir

Rashica nın 2 ox un 5 haftaya ihtiyacı var kondisyon sorunu apaçık ortada gözüküyor Onur çıkınca Rosieri patates ettiler rashica çoğu pozisyonda yetişemedi bile adama
6 - 8 hafta da hocanın var. Fabrika ayarlarına döndü.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi COB

Cenk fizik olarak diri bir görüntü sergiledi. 10-20 dakika oynatıp yavaş yavaş ısınması lazım.

Çevrimdışı Ravenman

İşte bu!

İşte Beşiktaş!

Şenol Güneş değişikleriyle ve Gedson enerjisiyle bu maçı kopardı.

Umut Meraş ve Muleka hariç herkes harikaydı.

Gedson, Amir, Mert, Colley, Rosier, Rashica ve sonunda Bahtiyarrrrr.

Adam şimdiden o son golüyle transfer parasını çıkardı.

Çok avantajlı duruma girdik. Şimdi evimizde rahat oynarız.

Bu takıma 1 stoper ve 1 kanat daha lazım acillen.

Çevrimdışı annoca

bahtiyarın en az 6 gol daha atması lazım neciple kıyaslayanlar için

Çevrimiçi Necmi

Sol önde üçüncü alternatif olur sol bektede Masuaku'yu yedekler karambole önüne düşen topa vurdu gol oldu fazla abartıyorsunuz ama inşallah siz haklı çıkarsınız ben ve benim gibi düşünenler haksız çıkar.
gol için demedim ayağına geçen topu eveleyip gevelemeden ceza sahasına yolluyor ilk kez oynadığı takımda ilk dakikada tukaka ilan edildi golü atmakla kurtardı kendini

Çevrimdışı Talisca1903

masuaku sakatlandı bahtiyar soktu baktı olmadı umutla yerini değiştirdi sorarlarsa hoca oyunu okuyamıyor tabi ya adriano vardı onu koyacaktı sol beke

değişiklikler de hiç bir sıkıntı yok bence saktlık mecbur değişim oyuncu tutmadı tekrar yerin adamı rashica kondisyonuna göre ox son 5 dk hoca takıma son derece hakim görebilene

Çevrimdışı Talisca1903

6 - 8 hafta da hocanın var. Fabrika ayarlarına döndü.

sen ne gördün yanlış anlat da bizde bilelim ben yazdım sen farklı gördüğünü belirt
 fabrika şirket hiç bir yere dönmemiş takımına komple hakim adam kim ne kadar oynar kim ne kadar hazır hepsi planlı

Çevrimdışı Sefa Kara

masuaku sakatlandı bahtiyar soktu baktı olmadı umutla yerini değiştirdi sorarlarsa hoca oyunu okuyamıyor tabi ya adriano vardı onu koyacaktı sol beke

değişiklikler de hiç bir sıkıntı yok bence saktlık mecbur değişim oyuncu tutmadı tekrar yerin adamı rashica kondisyonuna göre ox son 5 dk hoca takıma son derece hakim görebilene

Bugün iyiydi hoca değişiklik konusunda.

Çevrimdışı Talisca1903

Sol kanattan sonunda mulekadan kurtulduk gibi  :ok: Sağ kanat raşitsa form tutmaya başlamış.

Bahtiyar      Abuş       Raşitsa  görürsek lig maçında kimse şaşırmasın bence.
Muleka bir maç daha oynar şimdiden söyleyeyim de sonrası Cenk

Çevrimdışı Talisca1903

Bahtiyarın oynayacağı en iyi yer asist gol yapmasından bağımsız 10 numara oradan girer girer atar Pancu gibi ne olduğunu anlamadan

Çevrimdışı Talisca1903

Bugün iyiydi hoca değişiklik konusunda.
Hocam vallahi Mulekayı görünce bende çok sinirlendim ama adam takımına hakim bundan sonra tek kelime etmem kimi ne kadar oynatacağı konusunda zerre şüphem yok

Çevrimiçi Samet Demir

sen ne gördün yanlış anlat da bizde bilelim ben yazdım sen farklı gördüğünü belirt
 fabrika şirket hiç bir yere dönmemiş takımına komple hakim adam kim ne kadar oynar kim ne kadar hazır hepsi planlı
Maçı izlerken uykum geldi. Tempo yok. Topu ayağına alan stop ediyor sonra pas veriyor. Oyuncu seçimlerine girmiyorum bile. Büyük takım oyunu oynuyoruz gerçekten %60 KENDİ SAHAMIZDA stoperlerle top çevirerek topa sahip olma rekoru.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

Muleka bir maç daha oynar şimdiden söyleyeyim de sonrası Cenk

Tek kişinin yeri garanti sağ kanatta raşitsa sol kanat değişir sürekli.Cenk,rebic,Muleka,Bahtiyar.

Etiketler: