İşte bende onu diyorum takım öyle bir oynuyor ki hocalık hiç bir şey yok. Keşke takıma hoca biraz etki etse. Sağa pas, sola pas, geriye pas sen seviyorsan diyecek birşeyim yok.
Dediğim gibi fabrika ayarlarına döndü, en son sene kaldığı yerden devam ediyor. Yanlış 11 çıkarıp ilk yarıyı çöpe atıyor 2.yarı yaptığı değişikliklerle de oyunu kurtarmaya çalışıyor.
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şu maçı böyle mi izledin elindeki 11 e göre oynarsın ne yapacak 10 numaran yok dikine paslarla gitmeye çalıştığında sürekli top kaybı
yetenekli kanatlarının hepsi formsuz 15-20 dk lık oyun oynayabilirler muleka onurla kanat organizasyonuda yapmak zor çalım atabilme top saklayabilme özllikleri yok şef stoperin yok defanstan çıkmada amir kullanmak zorundasın
Şu anki en güzel oyun fazla pas ile top kaybememek onur ve mulekayı aboubakara yaklaştırarak ceza sahasına 1 fazla adam koymak farkındaysak sürekli onur ve muleka içeri giriyorlar pen6 böyle aldın
yan toplarda colley kullanıyorsun
Allah bize bir ahtiyar verdi galiba ortdan gelecek farklı bir şeyler olur pancu gibi
ben böyle gördüm sen nasıl izledin anlat
yada kimle ne oynasaydık
ox rashica rebic cenk gelene kadar böyle onlar sahaya inince bak bakalım neler oluyor
ha bu aradd doğru 11 ne onu da yaz hocanınki yanlışsa