UEFA Konferans Ligi Play-off Dynamo Kiev 2-3 Beşiktaş
UEFA Konferans Ligi Play-off Dynamo Kiev 2-3 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi Play-off Dynamo Kiev 2-3 Beşiktaş Tarih : 24.08.2023 Saat : 20:00 Stadyum : Bükreş Giuleşti Stadyumu Hakemler : Darren England - Simon Bennett - Daniel Robathan - John Brooks

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi Play-off Dynamo Kiev 2-3 Beşiktaş  [Okunma sayısı 22812 defa] UEFA Konferans Ligi Play-off Dynamo Kiev 2-3 Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

O zaman Amir transfer edildikten sonra beklemeliydi kenarda bir süre hemen oynatılmamalıydı .
] hazır olmayan oyuncuyu oynatmıyor diye hocayı eleştirmek çığır açıyorsun Samet kardeşim
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2023, 00:05:09 Samet Demir ]

Çevrimiçi Samet Demir

hazır olmayan oyuncuyu oynatmıyor diye hocayı eleştirmek çığır açıyorsun Samet kardeşim
"Getirdiğimiz oyuncular maça hazır çıkacaklar" Dün basın açıklamasında bunu söyleyen adam yalan mı söylüyor?

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Ravenman

Luçeşcu: "Biz Beşiktaşa karşı değil, Afrika Milli Takıma karşı oynadık. Güzel takım kurmuşlar. Tebrikler."

Çevrimdışı Talisca1903

Lıcescu çok değişik bir adam  dolmuşçulardan 11 kur ver eline yinede  başına bela olur

Çevrimiçi Necmi

Luçeşcu: "Biz Beşiktaşa karşı değil, Afrika Milli Takıma karşı oynadık. Güzel takım kurmuşlar. Tebrikler."
kaç afrikalı vardı 😳

Çevrimiçi Samet Demir

kaç afrikalı vardı
5 tane abi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Ravenman

Avrupada oynadığımız maç sayısı: 235

Galibiyet: 89

Beraberlik: 47

mağlubiyet: 99

Attığımız gol: 312

Yediğimiz gol: 351

Çevrimdışı Talisca1903

kaç afrikalı vardı 😳
sende nerede Brezilyalı varsa topluyordun hocam 11-12 tane ne yapalım yani?
Şimdi alamıyorsun diye bu neyin tafrası
Yaprağına gelince kıpır kıpır sapına gelince meee

Çevrimdışı beno1903

Lıcescu çok değişik bir adam  dolmuşçulardan 11 kur ver eline yinede  başına bela olur

luce > şonel

Çevrimdışı mellfred

maçın ilk yarısını izleyemedim masuakunun sakatlığı ciddi mi ?

Çevrimdışı Talisca1903

luce > şonel
Doğru
zamanında yemeseydik adamı artı 2 şampiyonluk bir Avrupa kupası yazardı ama TR içinde de en iyisi Şenol Güneş onuda yememek lazım ucuz algı oyunlarıyla yok bunak yok dinazor o zaman Lucescu ne oluyor fosil mi? Bu kafalardan çıkmak yolumuza bakmak gerek banane yaşından elimizde Luce olmadığına göre elimizdekinin kıymetini bileceksin

Ha yarın Luce getirebiliyorsan direk gelsin Şenol Güneş gelmeden öncede söylemiştim zaten
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2023, 10:54:01 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Necmi

sende nerede Brezilyalı varsa topluyordun hocam 11-12 tane ne yapalım yani?
Şimdi alamıyorsun diye bu neyin tafrası
Yaprağına gelince kıpır kıpır sapına gelince meee
ne tafrası dostum git başkasıyla uğraş ben brezilyadan kimi istemişim toplamayı geçtim yıllardır ben alınsın diye çok söylediğim tek oyuncu gedson oldu o zamanlar forum bilir bunu 12 m bonservis verin daha fazlası eder diyordum birde hulk istedim başkada istediğim oyuncu olmadı

Çevrimiçi Necmi

maçın ilk yarısını izleyemedim masuakunun sakatlığı ciddi mi ?
sakat olarak ilk yarıyı bitirdiğine göre o kadar ciddi değil ciddi olsa hemen çıkardı 15-20 dakika oynadı sanırım ayağını tutarak

Çevrimdışı Nartallo

Cenk girdi, oyuna hırs kattı, enerji kattı...

Ramos'a çift haneli EUR maaş vermeye çalışan aklı evveller bu çocukla sözleşme sorunu yaşıyor...

Çevrimiçi Necmi

] hazır olmayan oyuncuyu oynatmıyor diye hocayı eleştirmek çığır açıyorsun Samet kardeşim
madem hazır değiller neden maç kadrosuna alıyor hazır olmayan oyuncunun maç kadrosunda işi ne

Çevrimiçi Necmi

Ramos'a çift haneli EUR maaş vermeye çalışan aklı evveller bu çocukla sözleşme sorunu yaşıyor...
salihinde sözleşmesini uzatıp kafasını rahatlatsalar olmuyormu ne istiyorlar küstürüp tukaka etmeyemi uğraşıyorlar ben bunları iyi niyetli olarak görmüyorum

Çevrimiçi Samet Demir

Abi adamlarda iş ahlakı yok. Sözlü olarak anlaştığı adamı İstanbula çağırıp tekrar pazarlık masasına oturtuyorlar. Hiç renkli övücülüğü yapmayı sevmem ama zajk ve crespo bizde olsa önlerine fred falan çekmezdik. Al işte yaptığımız hamle belli Onana. Cenkden de Salihten de fazla maaş alıyor.

Bu yönetim büyük takım refleksi gösteremiyor. Bunların harcı en fazla bursaspor olur dahası olmaz. Ts bile bunlara 2-3 gömlek büyük gelir. Kaldı ki herifler VW'dan 3 kuruş kazandılar diye kendilerini başarılı buluyorlar.

Şöyle yönetimi öveyim diyorum ama yazacak birşey bulamıyorum. Nereden tutsan elinde kalıyor.

İnşallah viraz insafları vardır da eylülde kongre kararı alırlar.

Çevrimiçi Samet Demir

madem hazır değiller neden maç kadrosuna alıyor hazır olmayan oyuncunun maç kadrosunda işi ne
Abi maçtan 1 gün önce hoca açıklama yaptı. Listedeki bütün oyuncular hazır diye. Talisca hala hocanın bu sözüne herhangi bir açıklama yapmadı.

Çevrimdışı Talisca1903

ne tafrası dostum git başkasıyla uğraş ben brezilyadan kimi istemişim toplamayı geçtim yıllardır ben alınsın diye çok söylediğim tek oyuncu gedson oldu o zamanlar forum bilir bunu 12 m bonservis verin daha fazlası eder diyordum birde hulk istedim başkada istediğim oyuncu olmadı
sanamı diyorum ABİ  :tabe: :tabe: lUCEYE yazdım onu diyor ya Afrika Milli takımına karşı oynadık diye sen nereden bulacan Brezilyalıları :D :D

kendisi brezilyalılara topluyordu zamanında çok ekmeğini yedi şimdi alamıyor diye afra tafra

Necmi Mircea Lucescu iyiyimiş   :lol: :lol: :lol:

Çevrimiçi Necmi

sanamı diyorum ABİ  :tabe: :tabe: lUCEYE yazdım onu diyor ya Afrika Milli takımına karşı oynadık diye sen nereden bulacan Brezilyalıları :D :D

kendisi brezilyalılara topluyordu zamanında çok ekmeğini yedi şimdi alamıyor diye afra tafra

Necmi Mircea Lucescu iyiyimiş   :lol: :lol: :lol:
ulan beni niye alıntılıyorsun o zaman gözümü açtım bunu okudum kendimi sorguladım 👿

Çevrimdışı Talisca1903

ulan beni niye alıntılıyorsun o zaman gözümü açtım bunu okudum kendimi sorguladım 👿
Beşiktaş Brezilya yetenek avcısı Necmi Mircea Lucescu :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Nartallo

salihinde sözleşmesini uzatıp kafasını rahatlatsalar olmuyormu ne istiyorlar küstürüp tukaka etmeyemi uğraşıyorlar ben bunları iyi niyetli olarak görmüyorum

Yerli futbolculara veya şöyle diyeyim sözleşmeli futbolculara karşı acayip bir tutumları var, içerdeki çocuklara saygı göstermiyorlar... Altyapıdan çıkanlarda bunu yaşadık, Larin'de yaşadık, Sergen Hoca'da yaşadık...

Ama yabancı topçu oldu mu, maaş konusunda, bonservis konusunda herhangi bir sınırları yok...

Değişik bir kafa yapıları var...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Çok doğru bir tespit ve bu oyuncularla sözleşme sorunu yaşanmasının içinde yine  malum istifa ettiği rivayet edilen gs liseli kişinin olduğu iddia ediliyor. Cenk'in suçu gs lisesinde okumamak Beşiktaşlı olmak sanırım. gs lisesinde okusaydı fazla sorun çıkarmazdı.

Çevrimiçi Necmi

Çok doğru bir tespit ve bu oyuncularla sözleşme sorunu yaşanmasının içinde yine  malum istifa ettiği rivayet edilen gs liseli kişinin olduğu iddia ediliyor. Cenk'in suçu gs lisesinde okumamak Beşiktaşlı olmak sanırım. gs lisesinde okusaydı fazla sorun çıkarmazdı.
ben onun istifa ettiğini sanmıyorum sadece taraftarı kandırma manevrası gibi geliyor

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ben onun istifa ettiğini sanmıyorum sadece taraftarı kandırma manevrası gibi geliyor
Katılıyorum ve yine tekrarlamak zorunda kalacağım asıl suçlu bu kişiyi halen çevresinde tutan başkan.

Etiketler: