11. Hafta Antalyaspor 3-2 Beşiktaş
11. Hafta Antalyaspor 3-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|11. Hafta Antalyaspor 3-2 Beşiktaş Tarih : 05.11.2023 Saat : 19:00 Stadyum : Antalya Stadyumu Hakemler : Yaşar Kemal Uğurlu- Serkan Oğulcan - Abdullah Bora Özkara - Turgut Doman

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

11. Hafta Antalyaspor 3-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 16524 defa] 11. Hafta Antalyaspor 3-2 Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ulan stoperde şu Necipi izliyoruz ya herhalde Veysel biz de olsa tapardik. Ulan vasatlikla bu kadar sinanmamistik

Çevrimdışı Talisca1903

kim yalan söylüyor rebiçe mobing uyguluyor dediğimizde dalga geçiyordun sakat formsuz diyen sendin bak şu anda burakta şenolun tıpkısını yapıyor takım rezilken anca rebiçi sürüyor sahaya
Çok kurnazlar ya bizde aptalız yeriz ikiside adam gibi kadroda rebiçe şans vermedi o kulübede otururken onur kanat oynadı bu bir oyuncuya yapılacak en büyük hakarettir o saatten sonra dünya yıldızı olsa hayır gelmez
koşamıyor bile adam 10 dk dur abi ne anlatıyon ne oldu muleka 40 milyon oldu mu

Çevrimdışı zubeyirbaya

kardeşim ne derseniz deyin rebic kalitesiyle iş yaptı evet 10 dk dır eli belinde her aldığı topu da ezmeye başladı nasıl 11 oynayacak bu adam hazır felan değil ya

cenkin 90 dakika oynadığı yerde rebic 190 dakika oynar.

Çevrimiçi Samet Demir

kardeşim ne derseniz deyin rebic kalitesiyle iş yaptı evet 10 dk dır eli belinde her aldığı topu da ezmeye başladı nasıl 11 oynayacak bu adam hazır felan değil ya
Seçimden sonra Şenol hocam bir gelsin ara transferde kendi takımını kursun yazında o oyuncular bir kamp yapsın bak sen seneye uçarız uçar
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

seçimi bir hafta daha geriye aldıracak bir sonuç :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Kim daha kötü diye tartışsak tartışma bitmez. ANÇ tarihin gördüğü en kötüsü sensin. Senden kötüsü daha gelmez.
büyük konuşma 🤔

Çevrimdışı zubeyirbaya

Çevrimdışı Talisca1903

cenkin 90 dakika oynadığı yerde rebic 190 dakika oynar.
he ya oynar ya bırakın kardeşim böyle bir şey yok 5 dk oynadı işte sonrasında her topu da ezdi güçsüzlükten görmüyormuyuz stoper tercihinden eleştirin B17 ama bu rebic 11 felan çıkamaz ox da rashicada bir yerini tutarak koşan adamlardan bir şey olmaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yüzde 98 şampiyonuz diyenlere gelsin. Senin gibisini tarih yazmaz daha...

https://x.com/Besiktas/status/1721226655908221086

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

seçimi bir hafta daha geriye aldıracak bir sonuç :D
beşiktaşlı oyuncular bu haftada aday olmasını engelledi

Çevrimdışı MUSTAFA_

kongreye kaç maç kaldı  :akuma:
Ölümüzün üstünde dans ediyorlar  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi COB

Bu nasıl bir organizasyonsuzluk, nasıl bir amatörlüktür arkadaş. Ben ömrü hayatımda bukadar kötü idare edildiğimizi hatırlamıyorum. Ne bir otorite ne bir iş bilen yönetici, bunun sonucu olarak stajer teknik direktör ve ne olduğunu anlayamayan futbolcu grubu.

Koca camiayı ne duruma düşürdünüz, utanın!

Çevrimdışı Talisca1903

Şenol iyi izle bu takımı. Senin eserin.
yönetim kalsın o zaman ANÇ devam

Çevrimdışı Sefa Kara

Şenol iyi izle bu takımı. Senin eserin.

sadece şenolun değil yönetimle birlikte hepsinin.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rashicanin 80 dk yaratamadigi heyecanı Semih 10 dk da yarattı.
Keza Ox yerine Drmir Ege oynasa sanki daha derli toplu gorunurduk.

Bu arada unutmadan "Burak hadi abicim hadi sen git FM oyna, ne bileyim müteahhitlik falan yap ama bizden uzak dur"

Çevrimdışı Sefa Kara

burakta stajını tamamladıgına göre gidebilir 10 günlük bir süre bile olsa su burak gitmeli kim gelirse gelsin devre arasına kadar yeter burası Beşiktaş iyice anadolu takımı olduk vasata alıştırıldık.

Çevrimiçi gokhans

sadece şenolun değil yönetimle birlikte hepsinin.
şenol+yönetim+şenoltapar medya ve şenoltapar taraftar
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

Yüzde 98 şampiyonuz diyenlere gelsin. Senin gibisini tarih yazmaz daha...

https://twitter.com/Besiktas/status/1721226655908221086
yüzde 98 şampiyonuz derken kastettikleri beşiktaş değildi herhalde

Çevrimdışı Talisca1903

rashica ox ve rebic ilk 11 hayatta oynayamaz kimse kusura bakmasın 10 dk lık topçu bunlar şu anda

Çevrimdışı Talisca1903

bailly sakatsa inler koy stopere oynamışlığı var  bahtiayr ne salih ne ne balans kaldı ne denge defansta

Çevrimdışı mellfred

haysiyet yoksunu herif beşiktaşı tamamen öldğrmeden gitmemeye yemin etmiş
şenol gittiği gün herhangi bir td getirse bu maçı kaybetmezdi en azından
ulan nasıl bir ahlaksız döneme denk geldik biz
kimsede zerre onur gurur kalmamış

Çevrimdışı zubeyirbaya

rashica ox ve rebic ilk 11 hayatta oynayamaz kimse kusura bakmasın 10 dk lık topçu bunlar şu anda

kim bunlara kondisyon yükleyemedi acaba sene başında. allahın belası ismael miydi neydi

Çevrimiçi Necmi

Bu nasıl bir organizasyonsuzluk, nasıl bir amatörlüktür arkadaş. Ben ömrü hayatımda bukadar kötü idare edildiğimizi hatırlamıyorum. Ne bir otorite ne bir iş bilen yönetici, bunun sonucu olarak stajer teknik direktör ve ne olduğunu anlayamayan futbolcu grubu.

Koca camiayı ne duruma düşürdünüz, utanın!
şampiyon olduğumuzda mucize şampiyonluk demiştim en değerli şampiyonluklardan biri demiştim
Çünkü şampiyonluğu engellemek için her şeyi yapmıştı yönetim

Çevrimiçi gokhans

şenolun yüklediği kondisyon ile bırak rashica, rebic’i, bellingham, kros’da oynayamaz. Rashica’nın geçen yılki oyununuda gördük, gs şampiyonluğunun en büyük pay sahiplerindendi. Şenol tornası sonrası böyle işte..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

Daha son maç bu ersinin saçma sapan çıkışları bizi yakacak demişdim amaçsız kontrolsüz çıkıyor

Etiketler: