10. Hafta Beşiktaş 2-0 Gaziantep FK
10. Hafta Beşiktaş 2-0 Gaziantep FK

Beşiktaş Forum|10. Hafta Beşiktaş 2-0 Gaziantep FK Tarih : 30.10.2023 Saat : 20:00 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Mete Kalkavan - Samet Çiçek - Candaş Elbil - Yiğit Arslan VAR : Suat

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

10. Hafta Beşiktaş 2-0 Gaziantep FK  [Okunma sayısı 15921 defa] 10. Hafta Beşiktaş 2-0 Gaziantep FK

Çevrimdışı Sefa Kara

onur niye özel olarak yuhalanıyor. kendine pek bayıldığımdan değil ama

bugün rezaletti.Beşiktaş kalibresinde değil zaten.

Çevrimdışı Sefa Kara

bailly yine bir maçı sakatlanmadan tamamlayamadı.Bu adamdan bu sebeple olmaz iyi oyuncu ama kronik sakat.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Su maçta Semih oyuna girmiyorsa buna ego denir.
Gol atan ve morallenen Salihi oyundan çıkarıp Amiri oyuna almaya acemilik denir
Sonradan oyuna aldığı genç oyuncuyu maç bitmeden çıkarıyorsa buna psikoloji bilmemezlik denir.
Bu gömlek sana 1 değil 10 kat büyük geldi

Çevrimiçi Zafer55

Bu kadar kötü bir altyapı oyuncusu performansı hatırlamıyorum..60 dakika hiç bişey yapmadı ve doğal olarak kenara alındı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Karar mekanizması çok arızalı olan Gedsonun büyük bir transfer yapmasına zerre ihtimal vermiyorum.
Avrupa takimlari sadece top kesip dengesiz dripling yapan adama yüksek para odemezler.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu kadar kötü bir altyapı oyuncusu performansı hatırlamıyorum..60 dakika hiç bişey yapmadı ve doğal olarak kenara alındı.

İhanet etmediği sürece o çocuğu maçın sonuna kadar oyunda tutacaksın.

Çevrimiçi Necmi

o çocuk ilk defa forma giyiyor iç sahada üstelik ya oyuna hiç almayacaksın yada tutacaksın oyunda tam alışmaya başladı çıkardı oyundan

Çevrimiçi Necmi

Karar mekanizması çok arızalı olan Gedsonun büyük bir transfer yapmasına zerre ihtimal vermiyorum.
Avrupa takimlari sadece top kesip dengesiz dripling yapan adama yüksek para odemezler.
rakibin içinden geçmeye çalışıyor böyle değildi anlamıyorum

Çevrimiçi sEuL

Sonradan oyuna aldığı genç oyuncuyu maç bitmeden çıkarıyorsa buna psikoloji bilmemezlik denir.
+1903

Çevrimdışı Sefa Kara

Değişiklik konusunda burak bence başarılıydı.
Arda'ya şans verdi bu şansı iyi değerlendiremedi gençsin ilk defa oynuyorsun o çimleri yemen lazım öyle sahada gezersen formayı daha çok hakeden asist yapan raşitsa durur sen çıkarsın bu kadar basit.
Burağın egosu oldugunu zannetmiyorum öyle olsa kenarda rebic otururken ardayı almazdı semihi almadı demir ege'yi aldı.
Salih gol attı oxled asist yaptı gedson basmadık yer bırakmadı biri çıkacaktı salih çıktı kimi çıkartsa haksızlık yaptı denecekti.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Değişiklik konusunda burak bence başarılıydı.
Arda'ya şans verdi bu şansı iyi değerlendiremedi gençsin ilk defa oynuyorsun o çimleri yemen lazım öyle sahada gezersen formayı daha çok hakeden asist yapan raşitsa durur sen çıkarsın bu kadar basit.
Burağın egosu oldugunu zannetmiyorum öyle olsa kenarda rebic otururken ardayı almazdı semihi almadı demir ege'yi aldı.
Salih gol attı oxled asist yaptı gedson basmadık yer bırakmadı biri çıkacaktı salih çıktı kimi çıkartsa haksızlık yaptı denecekti.
😂 zaten rebiç dururken ardayı alma nedeni ego
Niye birini çıkaracaktı salihde ox da iyi oynuyordu mecburmuydu değişiklik yapmaya çıkaracaksan cenki çıkart mulekayı sok kötü oynayan sahada kalıp iyi oynayan çıkmaz biz maçın başında cenk ve ghazelin kötü oyunuyla maç üstünlüğünü rakibe verdik bunların ikisinindr kötünün üzerinde kötü oldukları belli çıkmayacaksın bunlarla çıkıyorsandaen fazla birini kaldırır takım

Çevrimdışı Sefa Kara

😂 zaten rebiç dururken ardayı alma nedeni ego
Niye birini çıkaracaktı salihde ox da iyi oynuyordu mecburmuydu değişiklik yapmaya çıkaracaksan cenki çıkart mulekayı sok kötü oynayan sahada kalıp iyi oynayan çıkmaz biz maçın başında cenk ve ghazelin kötü oyunuyla maç üstünlüğünü rakibe verdik bunların ikisinindr kötünün üzerinde kötü oldukları belli çıkmayacaksın bunlarla çıkıyorsandaen fazla birini kaldırır takım

rebici hafta içi antremanda performansını beğenmeyip antremandan göndermiş haberde çıktıydı.31 yaşında ki rebicten ne beklentimiz olabilir sezon bitmiş ardayı kazanırız belki bir oyuncu parlatırım düşüncesi daha mantıklı.
Salih açıklama yaptı 2 günlük antreman yapabildim bide gribim dedi herkes hasta dedi tesisleri bir grip salgını sardı dedi muhtemelen o sebeple çıkardı.
Oynayan oyuncular mecburiyetten oynuyor ilk 11 bile zar zor cıktı maça oyuncu beğenme şansımızın oldugunu düşünmüyorum.
Burak teknik taktik konusunda zayıf ama oyuncu değişikliği konusunda şenolun önünde.

Çevrimiçi Necmi

rebici hafta içi antremanda performansını beğenmeyip antremandan göndermiş haberde çıktıydı.31 yaşında ki rebicten ne beklentimiz olabilir sezon bitmiş ardayı kazanırız belki bir oyuncu parlatırım düşüncesi daha mantıklı.
Salih açıklama yaptı 2 günlük antreman yapabildim bide gribim dedi herkes hasta dedi tesisleri bir grip salgını sardı dedi muhtemelen o sebeple çıkardı.
Oynayan oyuncular mecburiyetten oynuyor ilk 11 bile zar zor cıktı maça oyuncu beğenme şansımızın oldugunu düşünmüyorum.
Burak teknik taktik konusunda zayıf ama oyuncu değişikliği konusunda şenolun önünde.
ona şüphe yok herkes her konuda şenolun önündedir
Seni koysak takımın başına sende şenolun önünde olursun

Çevrimdışı Talisca1903

Maçı izleyemedim ama baştan sona Necmi abiyi okyunca her şeyi net görüyorsun ne diyorsa tersi doğrudur
Burak gömmüş değişiklik için
Baillly çıkmaz demiş ki sakattır bence
Ersin’e yürümüş gol yememiş
Cenke yürümüş adam yazmış
Salih çıkmaz demiş  adam hastaymış zaten
Oxlade övmüş kesin eli belinde gezmiştir bir kere iyi dedi ya hayatta dönmez

😎😎
[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2023, 23:47:34 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

ona şüphe yok herkes her konuda şenolun önündedir
Seni koysak takımın başına sende şenolun önünde olursun
Sen bu Rebicten çok pis patladın da yine de kabul etmiyorsun Burak antrenmandan kovmuş

Çevrimiçi Samet Demir

Sen bu Rebicten çok pis patladın da yine de kabul etmiyorsun Burak antrenmandan kovmuş
Sen Şenol güneşden patladın. Geçen sene, bu sene ve olası önümüzdeki senemiz elden gitmiş oldu. Bunun yanında Rebic ne ki :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Maçı izleyemedim ama baştan sona Necmi abiyi okyunca her şeyi net görüyorsun ne diyorsa tersi doğrudur
Burak gömmüş değişiklik için
Baillly çıkmaz demiş ki sakattır bence
Ersin’e yürümüş gol yememiş
Cenke yürümüş adam yazmış
Salih çıkmaz demiş  adam hastaymış zaten
Oxlade övmüş kesin eli belinde gezmiştir bir kere iyi dedi ya hayatta dönmez

😎😎
hahahha pek iyi okuyamamışsın ama kesin şenola giydirdiğim kısımları okumuşsun pençeleri çıkarttığına göre 😂

Çevrimiçi Necmi

ben rebiçten niye patlayayım alan benmiyim isteyen benmiyim ben sadece alındı neden oynatılmıyor onu sorguluyorum kaldıki öyle bile olsa patlamam için yeni hocanın gelmesi lazım

Çevrimiçi Necmi

Sen Şenol güneşden patladın. Geçen sene, bu sene ve olası önümüzdeki senemiz elden gitmiş oldu. Bunun yanında Rebic ne ki :)
patlayan talisca değildi şenol güneş patladı 😂 taliscaya olan patlamanın şok dalgasıydı

Çevrimdışı Talisca1903

ben rebiçten niye patlayayım alan benmiyim isteyen benmiyim ben sadece alındı neden oynatılmıyor onu sorguluyorum kaldıki öyle bile olsa patlamam için yeni hocanın gelmesi lazım
algı yapıyorsun abi eleştirmek başka yönlendirmek başka

Çevrimdışı Talisca1903

Dur daha sende vardın algıcı mobbing diye tutturdun eleştirmek başka yön vermek başka😎

Çevrimiçi Samet Demir

Dur daha sende vardın algıcı mobbing diye tutturdun eleştirmek başka yön vermek başka
Ben sözümün arkasındayım. Burak en azından alt yapıdan oyuncu soktu. Sen ve hocan kötü dediğiniz Rebic yerine yine kötü olan Cenkin oynamasını normal karşılıyordunuz. Ben o zaman da söyledim şimdide söylüyorum mevzu form durumu ise en kötü Muleka oynasın dedim oda yok. Mevzu belli neyse Allah'tan defolup gitti. Milli takım hayali vardı oradan da bir darbe yedi :) şimdi gitsin yaylada torun sevsin. :)

Çevrimdışı Talisca1903

Ben sözümün arkasındayım. Burak en azından alt yapıdan oyuncu soktu. Sen ve hocan kötü dediğiniz Rebic yerine yine kötü olan Cenkin oynamasını normal karşılıyordunuz. Ben o zaman da söyledim şimdide söylüyorum mevzu form durumu ise en kötü Muleka oynasın dedim oda yok. Mevzu belli neyse Allah'tan defolup gitti. Milli takım hayali vardı oradan da bir darbe yedi :) şimdi gitsin yaylada torun sevsin. :)
Muleka oynatırken de eleştiriyordun yeme beni ben oynasın derken eskileri açar çıkartırım yön verme
Muleka mecbur oynayacak bekini kovalayacak adam yok kondisyonlu diye ben yazarken oradan yükleniyordun
Bizim dediğimiz de kendine yazıyorsun Muleka oynatılmasın eleştirirp En kötü Muleka oynasın dedim diyorsun
Pesss👏👏👏

Etiketler: