10. Hafta Beşiktaş 2-0 Gaziantep FK
10. Hafta Beşiktaş 2-0 Gaziantep FK

Beşiktaş Forum|10. Hafta Beşiktaş 2-0 Gaziantep FK Tarih : 30.10.2023 Saat : 20:00 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Mete Kalkavan - Samet Çiçek - Candaş Elbil - Yiğit Arslan VAR : Suat

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

10. Hafta Beşiktaş 2-0 Gaziantep FK  [Okunma sayısı 15927 defa] 10. Hafta Beşiktaş 2-0 Gaziantep FK

Çevrimiçi Samet Demir

[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2023, 13:46:47 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

Sans vermek kupa maclarinda C takimla oynatip mucize yaratmasini bekletmek degil veya maclarin son 10 dakikasinda oyuna atmak. Bu cocuga A takimda bir lig macinda 5 mac ust uste 60-70 dakika forma verildi mi? Verildiyse ok. Verilmeyip komik maclarda komik sureler verildiyse, saga sola kiralandiysa da sans verildi kullanamadi vs demeyin. Genc dedigin oyle yetistirilmez....

Çevrimiçi kartalizma190399

https://twitter.com/Besiktas/status/1718570869797081088?t=bjbRyvrEVMq1INJ4QaRVjA&s=19

Oyuncular kulübe kayyum atadı sanırım. Sağlam adam kalmadı neredeyse.

Baskalari sevelirim Abus Mabus diye, kendi bilecekleri is. Ben Aboubakar'i sevmiyorum karakter olarak.
2 kere bizi satti, bir daha kolayca satar. Gram aidiyeti oldugunu da dusunmuyorum.
Daha agir konusmamamin tek nedeni bizim futbolcumuz olmasi.

Çevrimiçi Samet Demir

Sans vermek kupa maclarinda C takimla oynatip mucize yaratmasini bekletmek degil veya maclarin son 10 dakikasinda oyuna atmak. Bu cocuga A takimda bir lig macinda 5 mac ust uste 60-70 dakika forma verildi mi? Verildiyse ok. Verilmeyip komik maclarda komik sureler verildiyse, saga sola kiralandiysa da sans verildi kullanamadi vs demeyin. Genc dedigin oyle yetistirilmez....

Dün el classico'da dk 70 den sonra 16 yaşında ki  Raheem Lawal oyuna girdi. Şu an piyasa değeri 50 milyon. Durum böyleyken bizim genç oyuncu yetiştirmede ülke olarak dünya futboluna yetişmemiz artık imkansız. Genç oyuncu yaşı dünyada 16-17 lere gelmişken bizde 22-24 bandında. Genç oyuncuya bakış açımız yerlerde. Ne alt yapımız buna müsait, ne alt yapıya uygun yatırım yapılıyor, ne tff tarafından ülke futbolunun gelişmesi adına bir destek veriliyor. Bu tiyatroyu izlemek dahi istemiyorum artık.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Ravenman

Berkay oynuyor ya takip etmiyor musun ? Alt yapı alt yapı diyorsun adam Sherif de oynuyor haberin yok :)

Berkay Vardar'ı kast etmedim, o neredeyse her hafta 40 dakika süre alıyor Sherrif'te. Avrupa maçlarındada oynuyor.

Birtane Berkay daha var U-19'da. Tüm sezon önlibero olarak onu oynat işte.

Çevrimdışı Ravenman

muhammet kulüp yüzünden kaybolmadı kendi hatalarından kayboldu ona gayette iyi şans verildi allahtan ısrar etmedikte hiç işe yaramayan birini yıllarca zengin etmemiş olduk sonrada kaybolup gitti işde

Şansmı?

Sırf kontrattaki opsiyonu yürülüğe girmesin diye (5 maçtan fazla oynasa maaş yükselicekti) 3 maçtan fazla oynatmadı  Mustafa Denizli onu.

Sen 3 maça şans mı diyon? Tam 90 dakikada oynamadı o maçta. Sonra yok efendim bu oyuncu A takım oyuncu değil.

Sizin gibi dinazorlar yüzünde bu kulüp bu halde.

Çevrimiçi gokhans

https://twitter.com/Besiktas/status/1718570869797081088?t=bjbRyvrEVMq1INJ4QaRVjA&s=19

Oyuncular kulübe kayyum atadı sanırım. Sağlam adam kalmadı neredeyse.
takımın tek gol umudu oynamayacak. Bir yandanda ters bir etkide yaratabilir. Abou topsuz oyunda hiç yok, sırtı dönük yada pres altında kaybolan ağır bir oyuncuya evrildi. Koşan press yapan, top indiren, sırtı dönük top tutup takımın yerleşmesini sağlayan bir cenk olursa bambaşka bir beşiktaş izleyebiliriz. Cenk de çok kötü son zamanlar, semih’e şans verilebilir, kaybedeccek bir şey yok. Rashica santrafor denenebilir..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Sefa Kara

Berkay Vardar'ı kast etmedim, o neredeyse her hafta 40 dakika süre alıyor Sherrif'te. Avrupa maçlarındada oynuyor.

Birtane Berkay daha var U-19'da. Tüm sezon önlibero olarak onu oynat işte.

söylediğin berkey vardar işte başka berkay yok bizde.Ön libero sherifte oynuyor zaten kendisi.

Çevrimdışı Sefa Kara

İlk 11 çıkıyor mu yarın ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu maça çarşıdan adam toplayıp çıkacağız. Sakatlanmayan oyuncu kalmadı. Bu maça hem tepkiler hem de saha içi faktörlerden dolayı yenilgi gözüyle bakıyorum. Maçı izleyip sinir krizine girmeye gerek yok. Bu yönetim gidene kadar hiçbir şey düzelmeyecek...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Şansmı?

Sırf kontrattaki opsiyonu yürülüğe girmesin diye (5 maçtan fazla oynasa maaş yükselicekti) 3 maçtan fazla oynatmadı  Mustafa Denizli onu.

Sen 3 maça şans mı diyon? Tam 90 dakikada oynamadı o maçta. Sonra yok efendim bu oyuncu A takım oyuncu değil.

Sizin gibi dinazorlar yüzünde bu kulüp bu halde.
haddini bil terbiyesiz
Gs taraftarının kopyası olan senin gibi bir zihniyet burda millete akılmı veriyor sen beşiktaştanda hassasiyetindende bir habersin daha beşiktaşın ne olduğunu bilmiyorsun burda gelmiş saçmalıyorsun
Yüzlerce oyuncumuz oldu yüzlerce alt yapı oyuncusu geldi geçti neden senin önerdiğin bütün isimler beşiktaşa ters düşmüş isimler oluyor burda sinsi sinsi  birşeyler söylemeye çalıştığını farketmiyormuyuz biz dinazorların burunları çok keskin oluyor pis kokuyu hemen alıyoruz haberin olsun
Şurda ne kadar saçmalasanda fikirlerini sunuyorsun saygı gösteriyoruz ama O diline sahip ol başkalarına uzanmasın

Çevrimiçi Necmi

Bu maça çarşıdan adam toplayıp çıkacağız. Sakatlanmayan oyuncu kalmadı. Bu maça hem tepkiler hem de saha içi faktörlerden dolayı yenilgi gözüyle bakıyorum. Maçı izleyip sinir krizine girmeye gerek yok. Bu yönetim gidene kadar hiçbir şey düzelmeyecek...
gitsede düzelmeyecek öyle bir enkaz yarattılarki toparlaması bayağı zaman alacak rosierde sakatlanmış sanırım eee işler ters gidince sakatlıklarda artar yarın hiç bir oyuncunun sahaya çıkmak istediğini sanmıyorum neler olacağını herkes iyi biliyor yönetim maçı bugün oynayıp cumhuriyet kutlamalarına çevirip neden kaynatmadı acaba taraftar günün hatırına susardı akıllarına gelmedi herhalde

Çevrimdışı Ravenman

söylediğin berkey vardar işte başka berkay yok bizde.Ön libero sherifte oynuyor zaten kendisi.

Hayır, Berkay Kençtemur var U-19 da, hocası önü parlak olduğunu söyledi sezon başından beri. Bu Berkay diğer Berkay'dan daha yetenekli diyorlar.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu sezondan beklentilerim,

ANC ve saz ekibinden herhangi birinin yönetimde olmamasi
Demir Ege nin ilk 11 e yerleşmesi
Semih Kilicsoy un ilk 11 e yerleşmesi
Devre arası 2-3 tane genç İskandinav oyuncu transferi

Çevrimiçi gokhans

Yönetim, zamanında başvuruda bulunmadığı için takım yarınki maça 100.yıl forması ile çıkamayacakmış bu arada…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

Yönetim, zamanında başvuruda bulunmadığı için takım yarınki maça 100.yıl forması ile çıkamayacakmış bu arada…
çıksın hükmen mağlubiyetmi yazacaklar cumhuriyeti kutlamak için kimsenin iznine ihtiyacımız yok

Çevrimdışı Sefa Kara

şaka gibi ama gerçek :D

Çevrimdışı Ravenman

haddini bil terbiyesiz
Gs taraftarının kopyası olan senin gibi bir zihniyet burda millete akılmı veriyor sen beşiktaştanda hassasiyetindende bir habersin daha beşiktaşın ne olduğunu bilmiyorsun burda gelmiş saçmalıyorsun
Yüzlerce oyuncumuz oldu yüzlerce alt yapı oyuncusu geldi geçti neden senin önerdiğin bütün isimler beşiktaşa ters düşmüş isimler oluyor burda sinsi sinsi  birşeyler söylemeye çalıştığını farketmiyormuyuz biz dinazorların burunları çok keskin oluyor pis kokuyu hemen alıyoruz haberin olsun
Şurda ne kadar saçmalasanda fikirlerini sunuyorsun saygı gösteriyoruz ama O diline sahip ol başkalarına uzanmasın

Alıştık buna, seninle aynı fikirde olmayan renklidir.

Çevrimdışı Sefa Kara

Alıştık buna, seninle aynı fikirde olmayan renklidir.

Sen görüş belirtmiyon ki hakaret ediyon ? adama dinazor diyon hakaret etmeden görüş belirtmen gerekiyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/ASametSarikaya/status/1718698734077304842?t=fKh1qwEjlzS9VltnvDv3rA&s=19

Mevzu buraya kadar geldi. Gülüyoruz artık
bir adım ileri gidiyorum bunlar konyaya falanda gidebilir acaba anteple oynadığımızı biliyorlarmı

Çevrimiçi Samet Demir

Valla benim aklım almıyor, yani insanda biraz gurur, biraz utanma olur. Çok ağır konuşmakda istemiyorum. Rezil olduk yerin dibine girdik yeter artık ya.

Çevrimiçi Necmi

Valla benim aklım almıyor, yani insanda biraz gurur, biraz utanma olur. Çok ağır konuşmakda istemiyorum. Rezil olduk yerin dibine girdik yeter artık ya.
demekki gurur ve utanma duygusunu bastıracak başka şeyler var ki herşeyi sineye çekebiliyorlar
Taraftar tepkisininde farkında değiller gerçi normal bunlar beşiktaş yönetiminde olduklarının bile farkında değil

Çevrimdışı Sefa Kara

kırmızı forma olayını cozmusler maca kırmızı forma ile cıkıyormusuz rezil yönetim rezil etti bizi yine tff ye yalvardık mı naptık artık.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Uygun maç bileti bulunamadı diyor pasolig Uygulamasından bakıyorum Rakip tribün bizlerie açık mı Bilet kalmamış hiç bu saatten sonra nereden bulabilirim
Sadece Beşiktaş

Etiketler: