8. Hafta Beşiktaş 2-0 İstanbulspor
8. Hafta Beşiktaş 2-0 İstanbulspor

Beşiktaş Forum|8. Hafta Beşiktaş 2-0 İstanbulspor Tarih : 08.10.2023 Saat : 16:00 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Tugay Kaan Numanoğlu - Mehmet Kısal - Hüseyin Aylak - İlker Yasin Avcı

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

8. Hafta Beşiktaş 2-0 İstanbulspor  [Okunma sayısı 16706 defa] 8. Hafta Beşiktaş 2-0 İstanbulspor

Çevrimdışı 38life

Oha oha oha! O nasıl gol lan?

Çevrimiçi levitate

anladık kankalar üzgünsünüz kendinizi kanıtlamak istiyorsunuz tmm tmm
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Herif iyice ronaldo naziaro'ya bağladı. Ama bu takımdan bi cacık olmayacağı gerçeğini değiştirmiyo yine saçma sapan futbol var

Çevrimiçi levitate

bebek kardeşimiz daha 9. dakikada sıkıntıdan uyuyakalmış aaah aaah
bipbipbupbup

Çevrimdışı zubeyirbaya

abou inanılmaz şeyler yapıyor gerçekten.

Çevrimiçi tolga1903

Abi muleka lütfen ya lütfen artık şu adamı sol kanattan uzakta tutun ya

Çevrimiçi levitate

en azından kazık gibi çakılmamış kimse, hareket falan ediyorlar helal
bipbipbupbup

Çevrimdışı zubeyirbaya

takımda bir parça kendini gösterme kıpırdanması var o kadar. klasik hoca gitmesi reaksiyonu.

Çevrimdışı zubeyirbaya

ghezzal bu arada lugano maçında da olumlu sinyaller vermişti gümbürtüyle gitti. tekrar bir talihsizlik yaşamazsak ufak ufak dönüyor gibi eski günlerine. hücum hattı için önemli bir değişiklik olacak formda bir ghezzal varlığı.

Çevrimiçi levitate

ghezzal hoca dönmüş galiba ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ox, Dele Allı den hallice.

Kesinlikle aradığımız oyuncu değil.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı ferdi1903

Bu oxun da ayağının ayarı yok galiba

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı sEuL

Bu Ox sut cekmeyide bilmiyor, geldiginden beri kaleyi bulan bir tane doğru düzgün sutu yok.

Çevrimiçi Necmi

takımda bir parça kendini gösterme kıpırdanması var o kadar. klasik hoca gitmesi reaksiyonu.
karşılarındaki istanbulspor buna kıpırdanma denmez

Çevrimdışı zubeyirbaya

bence oxlade istekli doğru koşuları yapıyor doğru pozisyon alıyor. uzun süre oynamadığı için bi koordinasyonsuzluk var vücudunda ama sakatlık geçirmezse toparlanacak sinyalleri var bence. oxlade 8'in yapması gerektiği kadar ceza sahası ve çevresindeyken salih'te daha hantallık ve son işlerde yetersizlik görüyorum ben.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

karşılarındaki istanbulspor buna kıpırdanma denmez

Cincon maçı belirleyici olacaktır.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gördüğüm en bariz değişiklik Amir rakip yarı sahaya daha çok giriyor ve ataklara destek veriyor.

Çevrimdışı zubeyirbaya

ben burak'tan bi ekstra katkı ve kalıcılık beklemiyorum zaten açıkçası. geçiş döneminde takımı rezil etmesin yeter.

Çevrimiçi levitate

Gördüğüm en bariz değişiklik Amir rakip yarı sahaya daha çok giriyor ve ataklara destek veriyor.
bende bekleri daha aktif gördüm
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı ferdi1903

1 ci kronik sakat patladı

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı zubeyirbaya

colley'e ne garezi var acaba burak'ın. ben kesmesine de şaşırmıştım bi de necip tercihi garip oldu.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Etiketler: