7. Hafta Konyaspor 0-2 Beşiktaş
7. Hafta Konyaspor 0-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|7. Hafta Konyaspor 0-2 Beşiktaş Tarih : 01.10.2023 Saat : 19:00 Stadyum : Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu Hakemler : Arda Kardeşler - Aleks Taşçıoğlu - Mustafa Sönmez

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

7. Hafta Konyaspor 0-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 24892 defa] 7. Hafta Konyaspor 0-2 Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

bana ne hoca benmiyim şenol zahmet etsinde kazanacak 11 çıkarsın
yok abi o değil şu olsun dediğin kim var mesela onu sordum fikir telakkisi yapıyoruz burada

Çevrimdışı Talisca1903

Sahada Baiily varken orta saha da bir fazlayı zaten defansta da kapı gibi adam çok güven veriyor

Çevrimiçi Necmi

yok abi o değil şu olsun dediğin kim var mesela onu sordum fikir telakkisi yapıyoruz burada
kimseyi görmedikki hocan sayesinde yazı turamı atacağız ama omar varken amarteyle çıkmam ersinle asla çıkmam abuyu kaleye koyarım biliyorsun futbol hayatına kaleci olarak başlamış ama ersini koymam sorun kiminle çıktığın değil çıktığını sahada nasıl oynattığın önemli amir bizim hücum gücümüzde orta sahada oyunu kuruyordu aldı adamı stoperlerin arasına attı hem amiri bitirdi hem beşiktaş orta sahasını şenol bildiğin korkak oynatıyor takımı ilk yarılar o yüzden çöpe gidiyor stoperler arasında üçyüz pas oluyor bir tane atar maçı alırız kafasında küçük takım oyunu oynuyoruz zaten maçlarıda bir farkla ite kaka kazanıyoruz kazanamadığımızdada fark yiyoruz hiç bir hücum planı yok ki
Şu kadro çıkarmı sanmıyorum ama çıkartırsa bu kadro kazanma kadrosu değil çıkalım böyle topu yarı sahamızdan zor çıkarırız ha eric yan pas yapmıyor ileri yollarda topu bumerang gibi geri döner
Cenkinide avrupa maçına saklamış herhalde ghezzal neden oynamıyor sence
Buçuk orta saha buçuk kanatlarla çıkıyor buçuk stoperlerle çıkıyor böyle kadroda abu şapkadan tavşan çıkarırsa gol atarız gibi duruyor ersin tüylerimi diken diken ediyor

Çevrimiçi Samet Demir

3 oyun amirin stoperlerin arasına girip top çıkarması mı :) öyle bir şey değil dediğim.
Senin dediğine uygun oyuncularımız yok ki. Minimum 2 tane ayağı düzgün stoper lazım. Ya da Masuaku ve Rosierden birisini stoper yapacaksın buda olmaz. Bizim 4-4-2 oynayabileceğim kadroda yok. Denemek lazım daha doğrusu.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

diğerleride ne rebic ne cenk temposuz adamlar Masuaku pas pas oluyor en azından kanat savunmasında bekini kovalar
Santraforlluğundan oek bir şey anlamadık First topçu yok çalım yok şut yok oynasın işte diğerleri hazır olana kadar solda varsa başka isim yazalım
Abi bugün Muleka oynarsa sadece onu izle. Oda Cenk gibi rakip oyunculardan ne bek nede stoperi tutuyor. Sürekli sağa sola adam tutmasını gösteriyor. Son maç çok dikkatimi çekmişti. Muleka oynayacaksa biz bahtiyarı sola çekip çift forvet oynasak daha mantıklı olur.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Abi bugün Muleka oynarsa sadece onu izle. Oda Cenk gibi rakip oyunculardan ne bek nede stoperi tutuyor. Sürekli sağa sola adam tutmasını gösteriyor. Son maç çok dikkatimi çekmişti. Muleka oynayacaksa biz bahtiyarı sola çekip çift forvet oynasak daha mantıklı olur.

bahtiyar ortada oynasın daha iyi gerekirse Raşit sağ rashica sol oynasın Muleka olmazsa

Çevrimdışı Sefa Kara

diğerleride ne rebic ne cenk temposuz adamlar Masuaku pas pas oluyor en azından kanat savunmasında bekini kovalar
Santraforlluğundan oek bir şey anlamadık First topçu yok çalım yok şut yok oynasın işte diğerleri hazır olana kadar solda varsa başka isim yazalım

var raşitsa.

Sol/Raşitsa          Sağ/Ghezzal
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2023, 01:33:33 Sefa Kara ]

Çevrimdışı Talisca1903

kimseyi görmedikki hocan sayesinde yazı turamı atacağız ama omar varken amarteyle çıkmam ersinle asla çıkmam abuyu kaleye koyarım biliyorsun futbol hayatına kaleci olarak başlamış ama ersini koymam sorun kiminle çıktığın değil çıktığını sahada nasıl oynattığın önemli amir bizim hücum gücümüzde orta sahada oyunu kuruyordu aldı adamı stoperlerin arasına attı hem amiri bitirdi hem beşiktaş orta sahasını şenol bildiğin korkak oynatıyor takımı ilk yarılar o yüzden çöpe gidiyor stoperler arasında üçyüz pas oluyor bir tane atar maçı alırız kafasında küçük takım oyunu oynuyoruz zaten maçlarıda bir farkla ite kaka kazanıyoruz kazanamadığımızdada fark yiyoruz hiç bir hücum planı yok ki
Şu kadro çıkarmı sanmıyorum ama çıkartırsa bu kadro kazanma kadrosu değil çıkalım böyle topu yarı sahamızdan zor çıkarırız ha eric yan pas yapmıyor ileri yollarda topu bumerang gibi geri döner
Buçuk orta saha buçuk kanatlarla çıkıyor buçuk stoperlerle çıkıyor böyle kadroda abu şapkadan tavşan çıkarırsa gol atarız gibi duruyor ersin tüylerimi diken diken ediyor
Mert geçen maç sakatlandı abi Bailly varsadefanstaki partnerini çok önemsemiyorum Colley olmuş Amartey olmuş sonuçta bu adamda oynayacak
Orta sahada Gedson yok Ox un koşmaya mecali yok mecbur Salih ve amir yanına bahtiyar koymuş kanatlara bir şey diyemem ne Raşit ne rebic ne cenk ne rashica ulan bu adam kesilir mi dedirtmedi bana ben Mulekadan devam ha oyundan dersin oyuncudan dersin onu sen söyle
Ama hadi hoca maça hazırlayamıyor oyuncuda yedeğin yedeği kaleciye bir şut çeker yani hiç mi insiyatif almıyor bunlar robot mu

Çevrimdışı Sefa Kara

Senin dediğine uygun oyuncularımız yok ki. Minimum 2 tane ayağı düzgün stoper lazım. Ya da Masuaku ve Rosierden birisini stoper yapacaksın buda olmaz. Bizim 4-4-2 oynayabileceğim kadroda yok. Denemek lazım daha doğrusu.

Nasıl yok :) Amartey ön libero stoper oynasın diye alınmıstı zaten.

Bailly      Amartey     Omar

Çevrimdışı Talisca1903

var raşitsa.

Raşitsa           Ghezzal
Vallaha kardeşim Rashica daha vay anasını dedirtecek bir şey göstermedi bana Ghezzal çok gayretli bir şeyler yapmak istiyor klas ta yerinde ama vücut kafasındakileri yapmasına izin vermiyor benim gördüğüm kaç kere aha şimdi başım çalımı geçecek dediğim yerde top ayağına dolaştı hazır olmadığını kendi de biliyor

Çevrimiçi Samet Demir

%80 topla oynama rekoru kırarız.

Çevrimdışı Unnamed

Çevrimdışı Talisca1903

Bak bunun oluru var 3 tane Afrikalı stoper orta sahayı da nasıl biçimlendirirsin biçimlendir gedsonun yanında

Çevrimdışı Sefa Kara

Mert geçen maç sakatlandı abi Bailly varsadefanstaki partnerini çok önemsemiyorum Colley olmuş Amartey olmuş sonuçta bu adamda oynayacak
Orta sahada Gedson yok Ox un koşmaya mecali yok mecbur Salih ve amir yanına bahtiyar koymuş kanatlara bir şey diyemem ne Raşit ne rebic ne cenk ne rashica ulan bu adam kesilir mi dedirtmedi bana ben Mulekadan devam ha oyundan dersin oyuncudan dersin onu sen söyle
Ama hadi hoca maça hazırlayamıyor oyuncuda yedeğin yedeği kaleciye bir şut çeker yani hiç mi insiyatif almıyor bunlar robot mu

En son maçtan bir önceki maçta salih şut çekti diye azarladığı ekrana yansımıştı şut çeken futbolculara tepki gösteriyor demek ki.

Kalenin ağzında halen pas yapmaya calısıyoruz bir sezonu daha vardı şenolun böyle şimdi net hatırlamıyorum şut özürlüsü olduyduk şut çekmiyorduk yine.

Çevrimdışı Sefa Kara

Vallaha kardeşim Rashica daha vay anasını dedirtecek bir şey göstermedi bana Ghezzal çok gayretli bir şeyler yapmak istiyor klas ta yerinde ama vücut kafasındakileri yapmasına izin vermiyor benim gördüğüm kaç kere aha şimdi başım çalımı geçecek dediğim yerde top ayağına dolaştı hazır olmadığını kendi de biliyor

En azından kanat abi rebici bile şu cenk tosuna bin kere tercih ederim.Ghezzal hazır olmamış hali kornerden asist yapıyor kreatif oyun kurucu kanat oyuncusu.Raşitsa cok oyun kuran bir kanat değil daha çok savunma arkasına sarkan bir profil top tutan istiyorsa rebici oynatıcak hoca bilmiyor oyuncuların profillerini daha biz napalım burdan biz mi kurcaz kadroyu aksama kadar burdan 11 versek bir şey değişmez.

Çevrimdışı Sefa Kara

%80 topla oynama rekoru kırarız.

İyi işte top bizde kalacak demektir 4 gol yemeyiz sıkıştırırsak 1 tane atar 1-0 kazanırız rakiplerde böyle kazanıyor.

Çevrimdışı Talisca1903

En azından kanat abi rebici bile şu cenk tosuna bin kere tercih ederim.Ghezzal hazır olmamış hali kornerden asist yapıyor kreatif oyun kurucu kanat oyuncusu.Raşitsa cok oyun kuran bir kanat değil daha çok savunma arkasına sarkan bir profil top tutan istiyorsa rebici oynatıcak hoca bilmiyor oyuncuların profillerini daha biz napalım burdan biz mi kurcaz kadroyu aksama kadar burdan 11 versek bir şey değişmez.
Redmond cuk oturmuştu ya top ayağına yapışıyordu istop ederken patlamış top gibi
Pas var şut var dripling var ters çalım var iyi adamdı Keltoş buna yakın oyuncu solda Rebic ama aması adam hiç hazır değil
Keltoş ayrıca hem sağ hem sol olunabiliyordu ben olsam devre arası tutmuş olana giderim Redmond getirebilirsek getirelim hoca gitsede gelsin kalite kalitedir

Çevrimdışı Talisca1903

İyi işte top bizde kalacak demektir 4 gol yemeyiz sıkıştırırsak 1 tane atar 1-0 kazanırız rakiplerde böyle kazanıyor.
feneri hiç izlemedim ama gs nin Başakşehir ve ank maçını izledim Serdar gürler mi ne bir gol kaçırdı akıllara zarar çok bir numarası yok cinconun
Ama defans devinsin sanchez iyi adam sakin soğukkanlı ayağı da düzgün gerçi rakipte çok saçma bir top oynadı ama iyi adam icardi eskisi gibi değil kerem demir pek bir numarası yok tete iyi zaha eh işte
Hakemleri çok iyi ama tek kelimeyse mükemmel ne zaman düşseler durun ben burdayım diyor

Çevrimdışı Sefa Kara

Redmond cuk oturmuştu ya top ayağına yapışıyordu istop ederken patlamış top gibi
Pas var şut var dripling var ters çalım var iyi adamdı Keltoş buna yakın oyuncu solda Rebic ama aması adam hiç hazır değil
Keltoş ayrıca hem sağ hem sol olunabiliyordu ben olsam devre arası tutmuş olana giderim Redmond getirebilirsek getirelim hoca gitsede gelsin kalite kalitedir

keşke getirsek eşinden dolayı gelmez ama.

Çevrimdışı Talisca1903

keşke getirsek eşinden dolayı gelmez ama.
bıraksın orada buluruz burada helal süt emmiş birini dır dır etmeyen hanım hanımcık
Kıtlık mı var 😎

Çevrimdışı Talisca1903

hepsini de gördün abi oynamayan mı kaldı sende şu oynasın diyemiyorsun çünkü hepsi yarım yamalak gözünle görüyorsun

Çevrimiçi Samet Demir

hepsini de gördün abi oynamayan mı kaldı sende şu oynasın diyemiyorsun çünkü hepsi yarım yamalak gözünle görüyorsun
Helal olsun abi sana şahin gözü var demekki sende. :) Kartalda olabilir.

Rachica, rebic, ox, Bahtiyar hangisini gördün? ne ara gördün? 1-2 maçlık performanslardan bahsetmiyorsun inşallah.

Çevrimiçi Necmi

ne kadar oynadılar doksan dakika oynadılarmı 13 resmi maç yaptık sanırım
İnsan allahtan korkar ya böyle laf etmez madrm kötülerde oynamıyorlar onada eyvallah derim ama cenk niye oynuyor bahtiyarın ne suçu var formsuz değil girdi golünü attı raşitsah formda sol açık oyuncusu her girdiğindede cenkden fazla katkı veriyor ama cenk sahada o kulübede
Senin için şenolun haklı olmasımı önemli beşiktaşın başarısımı önemli formsuz diyorsun peki onların formsuz olmasının suçu kimde benmi hazırlayacağım onları kötü oyuncu olmadıkları geçmişlerinden belli bizde neden kötüler neden formsuzlar artık bahane yok sadece eric form tutmak için yeterli zamanı olmadı ama oda hazır geldi diğer oyuncuların hepsi için zamanı oldu bu saate hazır değillerse birşeyleri birileri yanlış yapıyor demektir bir oyuncu hazır olmaz anlarım iki tane hazır olmaz anlatım hepsini anlamam hadi gelen oyuncuları geçtim eldeki kamp yiyen oyuncular neden kayıplarda cenk sakatlıktan çıkıyor formayı hemen alıyor ghezzal sakatlıktan çıkıyor formayı alıyor bunlarda hazır değil sorsan oynayarak kazanacaklar der ama diğerleri üstelik form problemi yok maç eksiği var uyum sorunu var bunu sahada görüyoruz buda oynayarak kazanılır değilmi sen en kritik maçında demir ege oynatır onları oynatmazsan zaten diyeceğini demiş olursun sonrada bel bağladığın oyuncular birşey vermeyince aha böyle kalırsın ortada şenolu anlatma tutmadığı oyuncuyu ya bitirene kadar kulübede tutar yada yuhalatana kadar sahada tutar sevdiği oyuncuyu yavaş yavaş pişirir kötüde oynasa tutar sevmediği oyuncuyu en olmadık en kötü performans verecek şekilde sahaya atar eline messi ver istemesin şu tribünlere yuhalatmayı becerir

Çevrimiçi tolga1903

https://twitter.com/Besiktas/status/1708225333932052644?t=Ww-rJnB_baL6zpnvHXdRQg&s=19

Ben artık beddua ediyorum elimden gelen başka bir şey kalmadı. Bu kadar arsız onursuz gurursuz olunmaz 4 yediği maçın gollerini koyacak kadar o videoya Beşiktaş düşmanı olunmaz. Allah belanızı versin sizin şu sayfayı kim yönetiyorsa.

Çevrimiçi kartalizma190399

Mok gibi 11 olmus vesselam.
Tek sol ayakli stoperin var koymuyorsun. Oyun kurma sorunun varken bir de suboptimal ayakli adam koyup daha da kotulestiriyorsun.
Orta sahan tartisilirken ve Gedson eksikken Oxlade'i kesiyorsun, halbuki Adana Demir macinda ilk yarinin iyilerinden biriyidi. Ama 'evlat' olmadigi icin oyundan cikti ve sonraki mac kesik yer tabii. Demistim zaten, Oxlade ve Rebic'e uygulanacak mobbing'e bakin diye.
Muleka sol kanat icin en iyisi su an, ama yine de en optimal mevkisi degil. Bahtiyar idare eder, ama anca idare eder. Salih'le birlikte oynarsa ikisi daha da vasat gorunur.
Boyle bir orta sahayla kontrolu de eline alamazsin. Kalecisiz oynamamiz da cabasi. Rakip cok beceriksiz gununde olacak da Ghezzal-Aboubakar birseyler yapacak duran top vs olacak tek farkla yenecegiz. Olme essegim olme.

------------------------------Ersin-----------------------------

Rosier-----------Bailly---------------Colley-------------Masuaku

Ghezzal---------Salih---------------Amir---------------Zaynutdinov

-----------------Aboubakar---------Muleka-------------------------

Soyle bir 11'le de cikabiliriz. Hatta Muleka yerine Cenk solda Rashica da olabilir. Ama antrenorumuz baska bir dizilis uygulayacak kadar taktiksel olarak gelismis olmadigi icin ve geri kafali oldugu icin denemez. Yine 4-3-3 oynariz, kafasina gore 1-2 gunah kecisi belirler ve sadece oyunculari degistirir, bir moka yaramaz.

Etiketler: