Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 775304 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı murat baltacı

Bu arada hazır 10 numaramız yokken Demir Egeyi o bölgede denemeliyiz. Yeni hoca ile kadromuz Transfer / Transfer - gedson / Amir - transfer / Demir ege olmalı. Bu çocuk bence 6 numarada harcanıyor.
Olabilir fizik mücadele anlamında zayıf olduğu için altıda olamaz zaten ya sekiz ya onda oynatmaliyiz ve ısrar etmeliyiz
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı zubeyirbaya

Abi yapma tamam umursamaz tarafı var ama hocalığı futbolculugundan çok daha ciddi şampiyon olduğu sezon nelerle mücadele etti gördük hemde pasif yönetime rağmen senin dediğin gibi olsa ben bu kaosla uğraşamam der giderdi sonraki sezon işler istediği gibi gitmedi hem onun hem oyuncuların motivasyonu kayboldu gs nin okana yaptığını yapamadık erkenden anlaşıp kaliteli oyuncular alamadık batsu yerine weghort almış olsak yada icardi gibi kilit çözecek oyuncu alabilsek skorlar gelir hocada başka bir yola girerdi herkes diyorki Sergen şuanda olmaz bana göre tamda şuanda olur hem yapilanma hem hedefe gitme konusunda Sergenden iyisini bulamayız hem yerli hem yabancı gördük geçirdik Lucescu del bosgi shuster tigana Biliç valerin vs son zamanda yerli hocalarda gelişim olmadığı için taktik konularda ilerleme göstermedikleri için çoğunluk yabancı gelsin diyor bende istiyorum a kalite yabancı gelsin ama gelmiyorsada alt sınıf hocalarla uğraşıp diplerde debelenmeyelim anc yönetimi bizi fikret orman öncesine götürdü üçüncü büyük muhabbeti başlar bir iki seneye o yüzden ne yapıp edip önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynamalı ve olmalıyız sonra dediğiniz gibi olur Sergen sıkılır giderse o günün şartlarında bir yabancı hoca bakarız ama ben olası bir şampiyonluk sonrası doğru hamlelerle Avrupa'dada başarılı olacağını düşünüyorum. Yine belirtiyorum transferi tamamen hocaya bırakmamaliyiz ekibinde yabancı olarak taktik teknik kondisyon işlerinde işini kolaylaştıracak kaliteli isimler olmalı terzic gibi tafarel gbi.

şampiyonluk sonra sezon için söylediklerine hiç katılamadım. batshuayi gelirken kimse o seviyede bir oyuncu olmadığı fikrinde değildi taraftardan teknik kadrosuna herkes çok memnundu. ayrıca aynı sene başında alex t ve pjanic alındı bunlar gayet üst seviyede görünüyordu. pjanic medyayı şok etti. sergen kim aldırdı sanıyorsunuz diye manidar gülümsemelerle anlatıyordu. sadece kısıtlı sayıda insan ya bizim takım yüksek tempo futbolu oynuyor geçen sene de başarıyı böyle yakaladık pjanicle teixeira ile bu iş olmaz ki diyordu ama bunlar arasından işin garibi sergen yoktu. aldırdığı oyuncuların kendi futboluna uymayacağının farkında değil gibiydi. bir önceki sene kiralık gelen rosier ve ghezzal baya da para harcanarak yine hocanın isteğiyle elde tutuldu. yani o sene nerdeyse hocanın istediği herkes alındı. konu özünde şu bir önceki sene de iyi bir kadro kurulmamıştı ama biraz da her şey birbirine tesadüfen uydu. herkes 5 dkda transfer yapıyor diye geyiğini yaptı ghezzal konusunda. işte 5 dk izleyerek transfer yapınca öyle oluyor. 1 tanesi şansa tutar ertesi sene 3ü birden patlar. ghezzal de bize gelmeden 2-3 sene boyuncu sakatlık ve formsuzluklarla uğraşmış bir oyuncuydu. gelip aynı ox gibi bailly gibi patlayabilirdi. şansa iyi bir kaç sezon izleyebildik. şimdi ne oldu peki ghezzal'in kariyerinin öncesini bilenler bugününe şaşırmaz bu adamın kronik fiziksel sorunları olduğu biliniyor yoksa 20 yaşında herkesin star olacak diye baktığı oyuncuydu. aboubakar ghezzal rosier bunlar da zar atmak bu sene yapılanla bir farkı yok. 5 senede bir tutar iyi iş yaptım sanırsın. sergen'in yapılanmayla vs anılması doğru değil. eline iyi kadro verirsin bir oyun sistemi var evet onu belki uygulayıp başarılı olabilir. ama o da tek tip bir oyun sistemi mesela kadro değişince oyun sistemini çeşitlendiremedi, hatta kendi oyun sistemine uygun kadroyu da kuramadı. bu konularda gayet başarısız sınav verdi.

Çevrimiçi kartalizma190399

Sergen Yalcin'la kazanilan sampiyonluk tipki Senol Gunes'le kazanilan sampiyonluklar gibi yaniltici benim gozumde. Antrenorun katkisini, kalitesini sadece 1 sezonluk basari'ya veya basarisizliga gore degerlendirmemek lazim. O kadar cok dis faktor var ki......
Ama Sergen doneminden akildan kalan o kadar cok teknik direktorluk fail'i var ki.
Rio Ave, PAOK, sampiyonluk senesi GS deplasmani, CL maclarinin tamami gibi teknik direktorluk mahareti gerektiren maclarda cuvallamasi.
Ghezzal'i tanimamasi, 5 dakikalik video'ya bakarak alin demesi. Belki de sampiyonlugu getiren Larin'i sol aciga cekme hamlesinin tesadufen olusmasi.
Atiba-Mensah orta sahasiyla oynattigi pres futbolunu degistirmeden Pjanic-Teixeira ile oynatmaya calismasi.
Bunlarin tamamini goz ardi edip kazanilan sampiyonlugu Sergen Yalcin'a baglayip onu ilahlastirmak ve tekrar istemek Senol Gunes'i tekrar getirmek kadar sacma ve ayni sonuclari doguracak.

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Güncel sözleşme süresi ve maaş miktarları...

https://twitter.com/1903Evcin/status/1740475147797344344?t=0DVgN78j_l0C7aoFgT_ebA&s=19
Transfer döneminde taraftar bunu hep dile getirdi ama dinleyen olmadı. ANÇ resmen bile bile, göz göre göre bizi bu hale getirdi. Bu yaşadıkarımızın şaşılacak bir durumu da yok. Biz bunu çoktan haketmiştik. İbra da işin tuzu biberi oldu. Bakalım bu bataklıktan nasıl çıkcağız? Onun için bu yönetimin aldıkları oyunculardan çok sattıkları oyunculardan ne elde ettiklerine bakmak lazım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Transfer döneminde taraftar bunu hep dile getirdi ama dinleyen olmadı. ANÇ resmen bile bile, göz göre göre bizi bu hale getirdi. Bu yaşadıkarımızın şaşılacak bir durumu da yok. Biz bunu çoktan haketmiştik. İbra da işin tuzu biberi oldu. Bakalım bu bataklıktan nasıl çıkcağız? Onun için bu yönetimin aldıkları oyunculardan çok sattıkları oyunculardan ne elde ettiklerine bakmak lazım.
sen kulüp başkanı olsan şu takımdan bedava oyuncu alırmısın bırak para vermeyi ne elde ettiklerine bakmam kurtulabileceklermi onu merak ediyorum o sözleşmelerden çıkmak kolay değil

Çevrimdışı celiker1

Güzel gün,akıyor maaşallah!😂

🦅 Baily'in sözleşmesinden karşılıklı anlaşarak çıkmışız.

🦅 Fb-Gs maçı krize dönüştü.Maç yapmadan gelirlerse olası geliride alamıyacaklar.(Doğru olanda maça çıkmamaları)

🦅 Krize dönüşen Fb-Gs maçının BYLOCKcu Mehmet Büyükekşi'nin "Kellesini" alması yüksek olasılık.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

🦅 Fb-Gs maçı krize dönüştü.Maç yapmadan gelirlerse olası geliride alamıyacaklar.(Doğru olanda maça çıkmamaları)

🦅 Krize dönüşen Fb-Gs maçının BYLOCKcu Mehmet Büyükekşi'nin "Kellesini" alması yüksek olasılık.

Onun kelleyi çoktan alıp eline verdiler

Çevrimiçi Necmi

onun değilde fenerin kellesini almasınlarda

Çevrimdışı ferdi1903

Bruno Genesio tamamis via Batuhan Ekşioğlu

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Gökhan Kurt

İstifa etmiş sonunda. (Ajansspor)

Çevrimdışı celiker1

onun değilde fenerin kellesini almasınlarda
Su tutan itfaiyenin hortumunu!😀
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Futbolcumuz olduğu için buraya yazıyorum
Ghezzal Filistin ile ilgili 2 saat önce paylaşım yaptı bu zamana kadar paylaşım yapmayan adam zamanlaması manidar..!!! Utanıyorum artık senden  (not: filistinde yapılan insanlık katliamıdır, ama şuan ülkemizin konusu farklı)
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2023, 00:33:09 Umutcan Kaya ]
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı İzmitlibjk

Futbolcumuz olduğu için buraya yazıyorum
Ghezzal Filistin ile ilgili 2 saat önce paylaşım yaptı bu zamana kadar paylaşım yapmayan adam zamanlaması manidar..!!! Utanıyorum artık senden  (not: filistinde yapılan insanlık katliamıdır, ama şuan ülkemizin konusu farklı)

Amaaaan çokta (...). bize eurolar kazandirarak gitsin yeter. İstedigi paylasimi yapabilir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Genesio oldu sanırım. Beşiktaş'ımızın için hayırlı uğurlu olsun.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

https://twitter.com/gokturkisa/status/1741065349825499532?t=4FWW6yJwrRSwpd41Vw0xhw&s=19

Genesio ile ilgili oyun plani floodu yapmis bir arkadas. Sunu diyor sonda "orta sayisi yuksek calim sayisi dusukse mac kaybedilmistir" sanirim ön tarafta biraz daha kaliteli ayaklara bakiyor hoca. Riskli bir hucum oyunu anlayisi var. 3-2 4-2 2-2 gibi bol gollu skorlari goruruz gibi duruyor sezon boyunca
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/gokturkisa/status/1741065349825499532?t=4FWW6yJwrRSwpd41Vw0xhw&s=19

Genesio ile ilgili oyun plani floodu yapmis bir arkadas. Sunu diyor sonda "orta sayisi yuksek calim sayisi dusukse mac kaybedilmistir" sanirim ön tarafta biraz daha kaliteli ayaklara bakiyor hoca. Riskli bir hucum oyunu anlayisi var. 3-2 4-2 2-2 gibi bol gollu skorlari goruruz gibi duruyor sezon boyunca
Bizim oyuncuları hiç uymayan bir tarz, bizde şuan çalım atabilecek bir gedson, birde semih var. Gedson da geniş alanda daha çok çalım deniyor.

2 adet 8 ile oynadığını dğşündüğümüzde gedsonun yanına amir kesinlikle olmaz gibi duruyor. İnşallah amiri 7-8 e satar yerine güçlü ayağı iyi bir adam alabiliriz.

Çevrimiçi COB

Bizim takımda dribling yapabilen tek oyuncu kaleci Mert.

Çevrimdışı uğur07

bu arada en cok puan ortalamasi tutturan ( en az 50 mac) teknik direktorler arasinda milne lucescu ve daum dan sonra en basarili ismin bilic olmasi, senol gunesten daha yuksek bu arada ortalamasi. iki sezon daha kalsa ne olurdu acaba diye dusunmeden edemiyor insan.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

bu arada en cok puan ortalamasi tutturan ( en az 50 mac) teknik direktorler arasinda milne lucescu ve daum dan sonra en basarili ismin bilic olmasi, senol gunesten daha yuksek bu arada ortalamasi. iki sezon daha kalsa ne olurdu acaba diye dusunmeden edemiyor insan.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu Şenolu Gordon Milnenin üzerinden görüyorlar birde :) 2 yıllık Bilicin emeğinin ekmeğini yedi, 4 aylık VI ekmeğini 6 ay yiyebildi anca.

Çevrimiçi kartalizma190399

Bilic su an takimin basina gelse kritik maclari/derbi maclari konusunda sikinti yasayabiliriz. Belki sampiyon olamayiz.
Ama asla enkaz birakmaz, sacma sapan transfer yaptirmaz. Asla 11-12 sakat vs goremezsin. Asla 70'te pili biten takim goremezsin.
Birbirine yardim etmeyen, sahada el-kol yapan oyuncu goremezsin. 11 tam arkadastan olusan fiziksel olarak tas gibi, birbirine yardim eden, taktiksel disiplin
ve organizasyonu ust duzey bir takim gorursun. Ve bunu da miras olarak birakir. Tipki Valerien Ismael'in biraktigi miras gibi.

Etiketler: