Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 780643 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı celiker1

son bir yıl üye olanlar zaten oy kullanamıyor
Yinede hatrı sayılı bir üye var Çebi zamanı.Dün açıkladılar son dört buçuk yılda 15900 üye yapılmış.Yani son 1 yılı saymazsak 10-12 bin üyenin oy kullanma hakkı oluyor Çebi zamanı üye olanlardan.% 50 ye yakın oy kullanmaya gelen olduğunu düşünsek Çebi zamanı üye olup oy kullananan en az 5000 bin kişi olmuş.Sandık başı ortalama 600 oy desek son 9-11 sandık yani yaklaşık 10. sandıktan itibaren Çebi zamanı üye olan sandıklar açılacak.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Garanti olsun diye 12. sandıktan itibaren herhangi bir sandıkta Arat'ın birinci çıktığını bilsem şuban BEŞİKTAŞ'ın %100 başkanı derim.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı panic13

Yinede hatrı sayılı bir üye var Çebi zamanı.Dün açıkladılar son dört buçuk yılda 15900 üye yapılmış.Yani son 1 yılı saymazsak 10-12 bin üyenin oy kullanma hakkı oluyor Çebi zamanı üye olanlardan.% 50 ye yakın oy kullanmaya gelen olduğunu düşünsek Çebi zamanı üye olup oy kullananan en az 5000 bin kişi olmuş.Sandık başı ortalama 600 oy desek son 9-11 sandık yani yaklaşık 10. sandıktan itibaren Çebi zamanı üye olan sandıklar açılacak.

Hiç bir şey olmaz, toplu üye yapılanların hepsi yekpare bir oy kullanmıyor. bu iş daima homojen dağılır. ayrıca gözümüzle gördük, son sandıklarda kesinlikle sizin dediğiniz gibi bir oy durumu yok. hepsine Arat önde. Hasan arat sanırım 8000-5000 gibi bir oranla başkan diyebiliriz.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimiçi Samet Ç

8. Sandık

Arat 361 Oy

Adalı 225 Oy

Toplam

Arat 2299 Oy

Adalı 1719 Oy

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Garanti olsun diye 12. sandıktan itibaren herhangi bir sandıkta Arat'ın birinci çıktığını bilsem şuban BEŞİKTAŞ'ın %100 başkanı derim.
son sandıkta çıkarsa 🤣
Çebinin döneminde üye olanlar son üç sandıktadır seçim o sandıklara kalmaz kaldıki herkesmi çebinin adamı bak yd destekliyordu ama yd sandıklarını alamadı

Çevrimdışı celiker1

son sandıkta çıkarsa 🤣
Çebinin döneminde üye olanlar son üç sandıktadır seçim o sandıklara kalmaz kaldıki herkesmi çebinin adamı bak yd destekliyordu ama yd sandıklarını alamadı
Öğlende yazdım abi; İki yüz küsür üyesi olan,oyların full Adalı'ya gittiğini düşündükleri dernekten  irisi ile görüşmemde"Kimsenin haberi olmasın ama akşam biz bir arkaşım ile beraber eşlerimiz dahil dört oy Arat'a vermeye karar verdik.Dernekten kimse duymasın" dedi.Bunun örnek gibi çok kopma olacaktır yaşananları gören seçim zamanında. GOOOOLLLLLL!!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

son sandıkta çıkarsa 🤣
Hangisi olsa fark etmez😂
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

9. Sandık

Arat 471 Oy

Adalı 218 Oy

Toplam

Arat 2770 Oy

Adalı 1937 Oy

Çevrimiçi Samet Ç

10. Sandık

Arat 483 Oy

Adalı 172 Oy

Toplam

Arat 3253 Oy

Adalı 2109 Oy

Çevrimdışı ferdi1903

Başkan Arat arayı açtı artık, bu iş bitti. Beşiktaşımıza hayırlı olsun, inşallah tüm reziliklerin bittiği dönem olsun, şampiyonluklar Avrupa'da kupa kaldiralim

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı celiker1

son sandıkta çıkarsa 🤣
Şimdi öğrendim Çebi dönemi 16. sandıkta başlıyormuş abi
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Başkan Arat arayı açtı artık, bu iş bitti. Beşiktaşımıza hayırlı olsun, inşallah tüm reziliklerin bittiği dönem olsun, şampiyonluklar Avrupa'da kupa kaldiralim

Sandıkları terk etmeyin!😂 BİTTİ GALİBA BU İŞ👏🏻
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Hadi birde 90+ golü atalım🫶
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Kenan000

Bi aksilik olmazsa hasan arat yeni başkanımız fark burdan kapanmaz

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı BlackEagle16

İnşallah profesyonel lestigikiz duyguların arka planda kaldığı güzel bir dönem baslar
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Sefa Kara

maça baktım hiç son duruma bakmamıştım nolmuş öyle yav :D

Çevrimiçi Samet Ç

11. Sandık

Arat 460 Oy

Adalı 185 Oy

Toplam

Arat 3713 Oy

Adalı 2294 Oy

Çevrimdışı Talisca1903

Hasan Başkan hayırlı olsun hemen aksiyon alıp hoca ve transferlere başlasın Fofana& Ekitike &Madueke 3 lüsünü bekliyorum ben

Çevrimiçi Samet Ç

Devre arası Hansi Flick gelir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bence o Bayerni bekleyecektir.

Glassner gelsin isterim

Çevrimdışı celiker1

Hansi Flick olmaz.15 gün süre var Rıza hoca ile uzatıp,uzatmama konusunda.Ben Fener maçından sonra başka bir yabancı hoca ile anlaşacağımızı düşünüyorum.Hansi Flick yalnız  kalça ameliyatı olacağından dolayı olmaz.Çünkü Fener maçından sonra Rıza hoca ile ya devam ederiz ya etmeyiz.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Hansi Flick olmaz.15 gün süre var Rıza hoca ile uzatıp,uzatmama konusunda.Ben Fener maçından sonra başka bir yabancı hoca ile anlaşacağımızı düşünüyorum.Hansi Flick yalnız  kalça ameliyatı olacağından dolayı olmaz.Çünkü Fener maçından sonra Rıza hoca ile ya devam ederiz ya etmeyiz.
Rıza hocayla devam etmek intihar sebebidir

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Yarım da olsa topçuya benzeyen adamları kenarda bekletip ilk yarıyı yemedi hatta eksiye çevirdi fb maçı için, lige havlu atmış şekilde çıktıktan sonra hiçbir anlamı kalmıyor atom karınca. Futbol takımımız bu akşam fiilen sezonu kapattı.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Etiketler: