Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 780773 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi murat

Yinede hatrı sayılı bir üye var Çebi zamanı.Dün açıkladılar son dört buçuk yılda 15900 üye yapılmış.Yani son 1 yılı saymazsak 10-12 bin üyenin oy kullanma hakkı oluyor Çebi zamanı üye olanlardan.% 50 ye yakın oy kullanmaya gelen olduğunu düşünsek Çebi zamanı üye olup oy kullananan en az 5000 bin kişi olmuş.Sandık başı ortalama 600 oy desek son 9-11 sandık yani yaklaşık 10. sandıktan itibaren Çebi zamanı üye olan sandıklar açılacak.
çebi o kadar kötü bir başkan ki kendi üye yaptıklarından bile oy alamaz.

Çevrimdışı sEuL

Rıza Çalımbay- Puan puandir. Ozellikle deplasmanda ligin en iyi takimlarindan biri. Maca iyi başladık…..

Rıza hocanın maç sonu açıklamaları facia. Hoş mac onu aciklamalarida çok gereksiz. Konuşturmasınlar bi zahmet bundan sonra.

Geçen maçtan sonrada bana maçtan önce maça çıkmama şansı verilse maça çıkmazdık diye spastik saçma sapan açıklamaları vardı.

Çevrimdışı Talisca1903

yok ben görmedim silen ben değilim silindikten sonra gördüm
Talisca1903 olunca filtre bile yok öyle mi  Necmi abi? Küfür hakaret atış serbest :evillol: :evillol:

Çevrimdışı levitate

kongreler twitter'a benzemez diyen muhabirlere ve 2500 oyum var benim diye gezinen dernek başkanlarına selamlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

rıza hocamın açıklamalar rezalet btw...
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

kongreler twitter'a benzemez diyen muhabirlere ve 2500 oyum var benim diye gezinen dernek başkanlarına selamlar
Twitter'da her akşam space açan şahsı merak ediyorum :) Sportsdigitale tayfa da kara kara düşünüyor. Hepsine yol göründü. :) En çokda bu konuya seviniyorum
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Bittiden kastım seçimi kazanamaması.. Abi sen son günleri iyi gözlemleyememişsin kesin. Anç yi ibra eden kesim ile, Serdal Adalıyı destekleyen kesim aynı. Bak hiç şaşmıyor sosyal medya da bile aynı tip insanlar Serdal Beyi destekledi. Serdal beyde seçimi bu nedenle kaybetti. 2. Nedenide adaylığı zoraki kabul etmesi. Bu nedenlere bakınca insanların matruşka demesi çok doğal. Ki bunda abes birşey yok ki. Yıldırım Demirören de, Fikret ormanda diğer isimlerde hepsi Beşiktaşlı. (Anç'yi tenzih ediyorum) Burada hakaret yok. Sen neden öyle algılıyorsun onu anlamadım.
sayılara bakıyorum ibraya bakıyorum Adalı tarafı yetmiyor sanki Arat tarafı da etmiş gibi

ciğer burdaysa kedi nerde bu kediyse ciğer nerede

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hasan Arat başkan oldu gibi görünüyor. Hayırlı olsun. Umarım kampanyasında bahsettiklerini gerçekleştirebilir. İlk icraati teknik direktör açıklamak olmalı. "Puan puandır." açıklaması benim için son nokta oldu.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

sayılara bakıyorum ibraya bakıyorum Adalı tarafı yetmiyor sanki Arat tarafı da etmiş gibi

ciğer burdaysa kedi nerde bu kediyse ciğer nerede

dün gitmedi millet ibraya 1.5-2k kişi anca varmış
bipbipbupbup

Çevrimdışı Ravenman

İlk iş bu küçük takım mantaliteli Rıza hocayı göndermek olması lazım.

Açıklamaları rezillik ötesi.

Bize Alman lazım, ya Bernd Schuster ya Jupp Heynckes.

Çevrimdışı BlackEagle16

Hasan Arat başkan oldu gibi görünüyor. Hayırlı olsun. Umarım kampanyasında bahsettiklerini gerçekleştirebilir. İlk icraati teknik direktör açıklamak olmalı. "Puan puandır." açıklaması benim için son nokta oldu.
Al benden de o kadar çıkacak net açıklamalar yaapcak hemen bı hoca çözecek. Sonra yolumuza bakacağız onana kiralik ghezall bailly fesih 3 yabancı yeri açılır. Söylediği kluplerden 3 adam çözecek 1 talisca 2 kanat forvet 3 sağlam bir stoper bu işi çözecek başka yolu yok hoca getirecek takıma acilen
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Talisca1903

dün gitmedi millet ibraya 1.5-2k kişi anca varmış
o zaman tamam sayılar tutmuyor çünkü matematik yalan söylemez

Çevrimdışı Sefa Kara

İlk defa desteklediğim bir aday kazandı nasıl sevineceğimi unutmuşum  :lol:

Hasan Arat başkanımız camiamıza hayırlı uğurlu olsun verdikleri sözleri tutup inşallah Beşiktaşımızı daha yükseklere çıkartacaklar.

Çevrimdışı Talisca1903

Al benden de o kadar çıkacak net açıklamalar yaapcak hemen bı hoca çözecek. Sonra yolumuza bakacağız onana kiralik ghezall bailly fesih 3 yabancı yeri açılır. Söylediği kluplerden 3 adam çözecek 1 talisca 2 kanat forvet 3 sağlam bir stoper bu işi çözecek başka yolu yok hoca getirecek takıma acilen
Atma zehirli oku akşam akşam Talisca felan Seko Fofana beklerken uykumuzu kaçıracaksın :icool:

Çevrimdışı BlackEagle16

Kongre üyelerine teşekkür ederim. Bu düzene dur dedikleri için. Şimdi söz sırası Hasan beyde vaaatlar yerini bulmalı bu takıma 3 baba yabanci lazım PSG Chelsea + talisca şart oğlu şart

Çevrimiçi Necmi

Talisca1903 olunca filtre bile yok öyle mi  Necmi abi? Küfür hakaret atış serbest :evillol: :evillol:
hahahha cezan daha bitmemiş demekki az çektirmemişsin millete😂

Çevrimdışı BlackEagle16

Atma zehirli oku akşam akşam Talisca felan Seko Fofana beklerken uykumuzu kaçıracaksın :icool:
Attım geldi abi zehirli oku ben değil cuma akşamı al nassr başkanı ile fotoğraf yayınlayan sayın Arat attı. gözümün önünden gitmiyor canlı yayında al nassr başkanı ile resim paylaşınca çayından yudumlarken gülüşü ben talisca yi çözdüm gülüşüydü

Çevrimiçi Necmi

Attım geldi abi zehirli oku ben değil cuma akşamı al nassr başkanı ile fotoğraf yayınlayan sayın Arat attı. gözümün önünden gitmiyor canlı yayında al nassr başkanı ile resim paylaşınca çayından yudumlarken gülüşü ben talisca yi çözdüm gülüşüydü
hahahha

Çevrimiçi Samet Demir

Taliscaya gerek yok. Fofana yı çözsün. Adamlar Fofana dan çıkacak zaten.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı BlackEagle16

Talisca sağlam bı 6 numara ve kanata ben fitim. Tayyip gelir stoper bı şekilde yürür bizim orta saha üretmiyor abi üretmiyor kanattan destek yok. Talisca gelirse ben josefede fitim Josef talisca gedson orta sahası çok şey hayal ettirir.ox kanattada değerlendirilebilir.

Çevrimdışı Talisca1903

Başkanım benim zaten en sevdiğim renk Turuncudur benim  :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı BlackEagle16

hahahha
Abi o gülüşü gördüm gozlerindeki ışıltıyı gördüm 😁😁😁

Çevrimdışı Talisca1903

Talisca sağlam bı 6 numara ve kanata ben fitim. Tayyip gelir stoper bı şekilde yürür bizim orta saha üretmiyor abi üretmiyor kanattan destek yok. Talisca gelirse ben josefede fitim Josef talisca gedson orta sahası çok şey hayal ettirir.ox kanattada değerlendirilebilir.
seko da gelsin hastasıyım onun Lens te ne yardırıyordu yahu Araplar zaten sıkılmıştır yeni oyuncak alırlar eskisiyle de biz oynayalım işte

Çevrimdışı BlackEagle16

Valla birileri gelecek ama önce hoca çözsün abi en acilinden Beşiktaş'ın asi ruhunu ortaya çıkaracak hoca en acilinden

Etiketler: