Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 780769 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı Unnamed

Hoca olarak Guardiola bile gelse bu oyuncu topluluğu ile hiçbir şey olmaz. En az 2 sene kayıp

Çevrimdışı levitate

hasan arat "öndeyiz" twiti gelsin az eğlenelim
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

12. Sandık

Arat 334 Oy

Adalı 260 Oy

Toplam

Arat 4047 Oy

Adalı 2554 Oy

Çevrimiçi kartalizma190399

Yok Besiktas hedefsiz kalmaz kazanmak icin oynar vs gibi ici bos romantik laflari birakip artik realist davranmak lazim.
Ligi FB ve GS'nin 20-25 puan gerisinde kapayacagiz, belki daha fazla. Ucunculuk icin sansimiz yuksek. Ucuncu olmak ve belki Turkiye Kupasi disinda hedef yok.
Bu saatten sonra genclerin tamamina sure verip kazanabilecegimizi kazanmak lazim. Ve gelecek sezona tamamen hazirlik yapmak lazim.
Riza Calimbay en kisa zamanda kovulmali, yabanci antrenor liyakatsizlere daha fazla sans vermeden en kisa surede gelmeli, gelecek senenin transferlerini
devre arasinda yapmaya bakmaliyiz. Su macta Necip yerine Aytug olsa ne olur yani. Necip'in ne verip ne veremedigini 10 senedir izliyoruz zaten, yetti artik.
En kotu ihtimalle gelecek sezon icin 4. stoper kazanirsin, veya Aytug'dan birsey olmayacagi ortaya cikar seneye gonderirsin. 10 senedir izledigimiz Necip'i izlemekten iyidir.
Riza Calimbay'in capsizliginin ortaya cikmasi 2 hafta'yi bulmadi. Feyyaz Ucar ve Samet Aybaba'dan da birsey olmayacagi 3-4 haftaya ortaya cikar. Umarim Hasan Arat karar alma konusunda agir veya cesaretsiz davranmaz. Feyyaz Ucar, Samet Aybaba ikilisi ve Riza Calimbay hakkinda son soylenenler beni umutsuzluga surukluyor.
Artik romantizm, vefa, Besiktas'lilik vs zamani degil. Kalite, liyakat, tecrube zamani. Gidin adam gibi profesyoneller getirin, liyakat sahibi adamlar getirin.
Vallahi billahi yetti artik.

Çevrimdışı celiker1

Rıza hocayla devam etmek intihar sebebidir
Hasan Arat'ın çalışacağını hiç sanmam."Bizim çocuğumuz" baskısı üzerine ses çıkarmadı.Bu arada akşam sizin yakışık olmayan yazınız üzerine sinirlenip çok ağır olmayan bir küfür ettim.Necmi abi görüp hemen sildi.Özür dilerim ama biz Arat'ı destekleyenlere hitaben yazdığınız "Tipler" yazısınıda size yakıştıramadım.Bende sinirlenip "Tipini skym" yazmıştım.Tekrar özür dilerim
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2023, 21:21:53 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Hasan Arat dönemi Beşiktaş'a hayırlı olsun. Umarım verdiği sözleri tutar, bizde uyandırdığı pozitif izlenimi icraatlarında da sürdürür.

Çevrimdışı celiker1

12. Sandık

Arat 334 Oy

Adalı 260 Oy

Toplam

Arat 4047 Oy

Adalı 2554 Oy
Artık seçim bitmiştir.BEŞİKTAŞ'ımızın yeni başkanı sayın HASAN ARAT hayırlı olsun.Kendimi Çebi'den sonra eşekten inip ata biner gibi değil,kaplumbağadan inip ata binmiş gibi hissediyorum.Bu saatten sonra vaatlerinin takipçisiyiz.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Ravenman

Sandıkları kimse terk etmesin.

Donald Trump'de hep büyük farkla öndeydi geceye kadar sonra ertesi sabah geriye kalan sandıklar hepsi Joe Biden'e gitti.

Çevrimdışı underworld

Devre arası yeni hocayla yola devam...

Çevrimdışı Talisca1903

Hasan Arat'ın çalışacağını hiç sanmam."Bizim çocuğumuz" baskısı üzerine ses çıkarmadı.Bu arada akşam sizin yakışık olmayan yazınız üzerine sinirlenip çok ağır olmayan bir küfür ettim.Necmi abi görüp hemen sildi.Özür dilerim ama yazdığınız "Tipler" yazısınıda size yakıştıramadım.Bende sinirlenip "Tüpini skym" yazmıştım.Tekrar mzür dilerim
özür dilemek en büyük erdemdir çok teşekkür ederim seni kırdıysam bende özür dilerim
benim yazdıklarım kaos çıkarmak isteyen tiplerin yönlendirme yapmaya çalışması Adalı gibi bir adamı hain çıkarmak yada Hasan başkanı kötülemek ne kazandırır camiaya.O kazanırsa bırakırım takımı diyen tipler var yönlendirme yapıyorlar işte gördük adamlar kol kola selfie çekiliyor milleti birbirine kırdırmanın manası nedir
gene tip yazmışım değiştireyim tür cins familya vs

Çevrimiçi Samet Demir

özür dilemek en büyük erdemdir çok teşekkür ederim seni kırdıysam bende özür dilerim
benim yazdıklarım kaos çıkarmak isteyen tiplerin yönlendirme yapmaya çalışması Adalı gibi bir adamı hain çıkarmak yada Hasan başkanı kötülemek ne kazandırır camiaya.O kazanırsa bırakırım takımı diyen tipler var yönlendirme yapıyorlar işte gördük adamlar kol kola selfie çekiliyor milleti birbirine kırdırmanın manası nedir
gene tip yazmışım değiştireyim tür cins familya vs

Abi emin ol ne burada ne de en kötü yorumların olduğu twitterda Serdal beyin Beşiktaşlılığına kimse laf etmez. Onu istemeyenlerin %80i benim gibi düşünen insanlar. Serdal beyi bitiren yancıları oldu.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Beşiktaş Bahçeşehir hayırlı olsun seneye sponsor aramayacağız. Umut tahir başkanla vedalaşacağız sanırım yönetim içinde en sevdiğim adam tüm gücüyle çalıştı şube için
koç ve gm değişmez inşallah bu kadroyu iyi takviye edersek eurocup gelebilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu anda durumun farkında değiliz ama yeni tartışma Demirören mi ANÇ mi daha kötü olacak  :money:

https://x.com/igdir1903/status/1731379378074861758

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Abi emin ol ne burada ne de en kötü yorumların olduğu twitterda Serdal beyin Beşiktaşlılığına kimse laf etmez. Onu istemeyenlerin %80i benim gibi düşünen insanlar. Serdal beyi bitiren yancıları oldu.
yok kardeşim bizim dememizle mi bitecek adam ama hain matruşka denecek adam da değil bu adamlar küstürülmez yarı git şuraya yada şu futbolcuya sponsor ol desen dk düşünmez verir

Çevrimiçi Samet Ç

14. Sandık

Arat 359 Oy

Adalı 207 Oy

Toplam

Arat 4406 Oy

Adalı 2761 Oy

Çevrimiçi Necmi

Hasan Arat'ın çalışacağını hiç sanmam."Bizim çocuğumuz" baskısı üzerine ses çıkarmadı.Bu arada akşam sizin yakışık olmayan yazınız üzerine sinirlenip çok ağır olmayan bir küfür ettim.Necmi abi görüp hemen sildi.Özür dilerim ama biz Arat'ı destekleyenlere hitaben yazdığınız "Tipler" yazısınıda size yakıştıramadım.Bende sinirlenip "Tipini skym" yazmıştım.Tekrar özür dilerim
yok ben görmedim silen ben değilim silindikten sonra gördüm

Çevrimdışı levitate

Şu anda durumun farkında değiliz ama yeni tartışma Demirören mi ANÇ mi daha kötü olacak  :money:

https://twitter.com/igdir1903/status/1731379378074861758

abow messi vs ronaldo kavgası gibi bir şey bu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

14. Sandık

Arat 359 Oy

Adalı 207 Oy

15. Sandık

Arat 386 Oy

Adalı 259 Oy

Toplam

Arat 5161 Oy

Adalı 3252 Oy

Çevrimiçi Samet Ç

Çebi'nin sandıklara geldik ne çıkacak bakalım :D

Çevrimdışı sEuL

abow messi vs ronaldo kavgası gibi bir şey bu
En cok bunlardan kurtulacağınıza seviniyorum.

Çevrimdışı levitate

14. Sandık

Arat 359 Oy

Adalı 207 Oy

15. Sandık

Arat 386 Oy

Adalı 259 Oy

Toplam

Arat 5161 Oy

Adalı 3252 Oy

hayırlı olsun o zaman

kazanıyooruuuuuuuz
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

En cok bunlardan kurtulacağınıza seviniyorum.

23 yıllık kankalar örgütünden kurtulduk diyelim
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

yok kardeşim bizim dememizle mi bitecek adam ama hain matruşka denecek adam da değil bu adamlar küstürülmez yarı git şuraya yada şu futbolcuya sponsor ol desen dk düşünmez verir

Bittiden kastım seçimi kazanamaması.. Abi sen son günleri iyi gözlemleyememişsin kesin. Anç yi ibra eden kesim ile, Serdal Adalıyı destekleyen kesim aynı. Bak hiç şaşmıyor sosyal medya da bile aynı tip insanlar Serdal Beyi destekledi. Serdal beyde seçimi bu nedenle kaybetti. 2. Nedenide adaylığı zoraki kabul etmesi. Bu nedenlere bakınca insanların matruşka demesi çok doğal. Ki bunda abes birşey yok ki. Yıldırım Demirören de, Fikret ormanda diğer isimlerde hepsi Beşiktaşlı. (Anç'yi tenzih ediyorum) Burada hakaret yok. Sen neden öyle algılıyorsun onu anlamadım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

17. Sandıkda başkanlık garantileniyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Adalı ve ekibi ayrılmış salondan

Etiketler: