Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 785744 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

oo türkçe bilmeyen tayfa şimdi de adalıcı mı? gerçi çok şaşırtıcı değil.

ben arattan da şundan korkuyorum aybaba'yı vs getiriyorsun ok ama türkiye'de bildiğin yerli teknik direktör mafyası var. bu ekiple doğru düzgün yabancı hoca getirip bir süreç örebilecek misin? yoksa onun yaptığı kadar bizim bilmem ne arkadaş var o da yapar muhabbetinin esiri mi olacaksın?

aybaba'nın sevdiğim işleri olsa da bir çok konuda da demodenin allahıdır. ernst'in 2 milyon euro alıp koştuğu kadar bizim hasan türk var o da koşar diyordu. hasan türk şimdi kepezsporda koşuyor. aybaba'ya feda dönemi yapılanmasında paye veriyorlar şimdi çok uzatmayayım ama o dönemi iyi hatırlayanlar bilir ki kendisinin öyle ciddi bir yapısı yoktur. ozi de olcay da onun transferi değildir. hatta onları gündeme getiren samet aybaba getirilince kaçtı. gökhan süzen ve sinan kurumuş ise onun hamleleridir. 15-16'ya kadar uzanan bir inşa arıyorsanız onu yapan bilic'tir terzic'tir jurcevic'tir.
Aybaba teknik taktik işlere karışmasım maç sonu mikrafonu alıp konuşsun yeterli. Umarım bu görev verilmiştir ona. Teknik kadro içinde akademiden itibaren yabancı ekiple anlaşmak lazım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı blackeagle35

Fikret Orman’ın son dönemini çoğu Beşiktaşlı gibi ben de çok problemli buluyorum ve eleştiriyorum. Anç yönetimi gelirken de bunlardan ders alınmış, Fo ilk yönetiminde yer alan, aklı başında olduğu düşünülen isimlerle iyi bir yönetim sergileneceği yönünde umudumuz vardı. Gelinen noktada hiçbir şeyin umulduğu gibi olmamasının yanısıra eleştirdikleri önceki yönetimden de büyük bir enkazla en azından kadro bazında bırakarak gidiyorlar. Saçma sapan paralar dökülen Ox, amartey, onana, Tayfur, onur, Bailly, bahtiyar vs vs. Gerçekten rezalet. Elde doğru düzgün genç yok, satılacak neredeyse tek adam Gedson onun da yarısı gidecek. Gerçekten gelecek yönetimin çok doğru hamlelerle önümüzdeki sezonu planlayarak gitmesi gerekiyor. İşimiz zor. Şu adamların 2 gün daha kalmalarına bile tahammül edemiyorum.

Çevrimdışı zubeyirbaya

bu arada aybaba'ya salladım ama kutuplaşmaya taraflara bakınca giderek arat'ı desteklemeye başladım yine de o ayrı. :)

Çevrimdışı Necmi

Fikret Orman’ın son dönemini çoğu Beşiktaşlı gibi ben de çok problemli buluyorum ve eleştiriyorum. Anç yönetimi gelirken de bunlardan ders alınmış, Fo ilk yönetiminde yer alan, aklı başında olduğu düşünülen isimlerle iyi bir yönetim sergileneceği yönünde umudumuz vardı. Gelinen noktada hiçbir şeyin umulduğu gibi olmamasının yanısıra eleştirdikleri önceki yönetimden de büyük bir enkazla en azından kadro bazında bırakarak gidiyorlar. Saçma sapan paralar dökülen Ox, amartey, onana, Tayfur, onur, Bailly, bahtiyar vs vs. Gerçekten rezalet. Elde doğru düzgün genç yok, satılacak neredeyse tek adam Gedson onun da yarısı gidecek. Gerçekten gelecek yönetimin çok doğru hamlelerle önümüzdeki sezonu planlayarak gitmesi gerekiyor. İşimiz zor. Şu adamların 2 gün daha kalmalarına bile tahammül edemiyorum.
problemliydi ama problemi yaratan kimdi ona bakmak lazım birileri altını oymasa o problemler olurmuydu

Çevrimiçi Samet Demir

bu arada aybaba'ya salladım ama kutuplaşmaya taraflara bakınca giderek arat'ı desteklemeye başladım yine de o ayrı. :)
Aybabayı daha çok basın önünde kullanırız gibi geliyor bu nedenle çokda mantıksız değil. Az çok sokak jargonunu da biliyor. Gidip de Aybabaya al sana bütçe takımı baştan aşşağıya sen kur demezler. Kendisinde o portföy yok çünkü, hiç bir zamanda olmadı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı zubeyirbaya

problemliydi ama problemi yaratan kimdi ona bakmak lazım birileri altını oymasa o problemler olurmuydu

abi çok uzun konu ama bence kırılma noktası fb maçına çıkılmaması. ben ordan sonra içerden dışardan çok ciddi saldırılarla karşılaştığımızı düşünüyorum. ha o maça çıkmamak hata mıydı? maça çıkma gerekirse bin yıl şampiyon olmayalım diyen taraftar nasıl çok kısa sürede orman'ı protesto edecek hala getirildi vs uzun konu dediğim gibi. şenol'un o hususta da günahları olduğunu düşünüyorum ama konuyu tartışmayı bir tarafa bırakayım bence orman döneminin de bizim başarılı dalgamızın da kırılma noktası o maç.

Çevrimdışı zubeyirbaya

Aybabayı daha çok basın önünde kullanırız gibi geliyor bu nedenle çokda mantıksız değil. Az çok sokak jargonunu da biliyor. Gidip de Aybabaya al sana bütçe takımı baştan aşşağıya sen kur demezler. Kendisinde o portföy yok çünkü, hiç bir zamanda olmadı.

evet en azından özdilek gibi sportif direktör olarak tanımlanmadı.

Çevrimiçi gokhans

wego’lu, nkoudu, josef, redmond’lu kadrodan biz ne ara tayfur, onur’lu şu (...) kadroya geldik aga benim beynim basmıyor. O beğenmediğimiz nskala, wellington falan arar duruma geldik. Resmen ihanet edilmiş takıma ya, resmen bile isteye bitirmişler. Rıza hoca maç sonu 7 sakat var hepsi arka baldır, bu çok garip araştırılmalı demiş. Allah’a havale ediyorum seni şenol güneş ve anç…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı zubeyirbaya

wego’lu, nkoudu, josef, redmond’lu kadrodan biz ne ara tayfur, onur’lu şu çöp kadroya geldik aga benim beynim basmıyor. O beğenmediğimiz nskala, wellington falan arar duruma geldik. Resmen ihanet edilmiş takıma ya, resmen bile isteye bitirmişler. Rıza hoca maç sonu 7 sakat var hepsi arka baldır, bu çok garip araştırılmalı demiş. Allah’a havale ediyorum seni şenol güneş ve anç…

saiss filan gibi çok kötü stoperlerimiz de vardı geçen sene neyse ki kıymetli büyük hocamız masaya yumruğunu vurdu hainleri ayıkladı. forma için canını dişini takan cenk'in de önderliğinde bailly gibi stoperlerle onana gibi güçlü kuvvetli orta saha oyuncularıyla sahadayız.

valerien iğrençti ya topçudan da anlamıyordu saiss'in geçen seneki performansını düşün. weghorst'u redmond'u filan. ne biçim adamlar getirmişti halbuki zaynutdinov öyle mi? hem de sadece 4.5 milyon euro.
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2023, 23:34:45 zubeyirbaya ]

Çevrimiçi Samet Demir

wego’lu, nkoudu, josef, redmond’lu kadrodan biz ne ara tayfur, onur’lu şu (...) kadroya geldik aga benim beynim basmıyor. O beğenmediğimiz nskala, wellington falan arar duruma geldik. Resmen ihanet edilmiş takıma ya, resmen bile isteye bitirmişler. Rıza hoca maç sonu 7 sakat var hepsi arka baldır, bu çok garip araştırılmalı demiş. Allah’a havale ediyorum seni şenol güneş ve anç…
Bir tane gazetecide çıkıp Şenola sallamıyor. Yabancı hoca olsa demediklerini bırakmazlar. Şenolda Allahından bulsun. Sevmiyordum artık nefret ediyorum kendisinden.

Çevrimdışı Talisca1903

Şenol Güneş brugge karşı stopere genç koymadı 5 yedik ha yoksa Şenol Güneş yok muydu yani adam gitti milletin Şenol Güneş aşkı bitmedi başkanlık seçimini de değiştirecek bu kafayla ne oldu kadro o kadar da kötü değildi felan
Rebiç felan mobbingten oynamıyordu Rıza hocam bıak mobbingi arkadaşlar bu adamlar bitik futbol bunları bırakmış siz de hayal etmeyi bırakın

Çevrimdışı zubeyirbaya

Şenol Güneş brugge karşı stopere genç koymadı 5 yedik ha yoksa Şenol Güneş yok muydu yani adam gitti milletin Şenol Güneş aşkı bitmedi başkanlık seçimini de değiştirecek bu kafayla ne oldu kadro o kadar da kötü değildi felan
Rebiç felan mobbingten oynamıyordu Rıza hocam bıak mobbingi arkadaşlar bu adamlar bitik futbol bunları bırakmış siz de hayal etmeyi bırakın

abi kadroyu kim kurdu kime sallayacaklar valerien'e mi sallayalım onana'yı isteyen kim bahtiyar isteyen kim? bu ikisine ne kadar bonservis verildi? şunları bu paraya aldıracak avrupa'da lisansı olan hoca tanımıyorum ben. valerien aldırmaz valerien'i geçtim herhangi bir futbol eğitimi olan lisansı olan hoca getir o da aldırmaz. birileri dolandırıyor der. takımın 70 mil transfer bütçesi olsa da 9'u bunlara verilse hata dersin. doğru düzgün bonservise para harcayamayan çok büyük potansiyeli var dediği gedson'a bile ancak 6.5 denkleştirebilmiş takımın bunlara 9 milyon vermesi başka bir şey.

Çevrimdışı Talisca1903

Cenkte leş gibi Rebiçte abartmanın anlamı yok ox felan güzelleyip durmayın leş atıyor adamlar bunlardan olmaz ha olur hocalar oynatamıyor diyorsanız daha çok hoca yeriz

Çevrimdışı Talisca1903

abi kadroyu kim kurdu kime sallayacaklar valerien'e mi sallayalım onana'yı isteyen kim bahtiyar isteyen kim? bu ikisine ne kadar bonservis verildi? şunları bu paraya aldıracak avrupa'da lisansı olan hoca tanımıyorum ben. valerien aldırmaz valerien'i geçtim herhangi bir futbol eğitimi olan lisansı olan hoca getir o da aldırmaz. birileri dolandırıyor der. takımın 70 mil transfer bütçesi olsa da 9'u bunlara verilse hata dersin. doğru düzgün bonservise para harcayamayan çok büyük potansiyeli var dediği gedson'a bile ancak 6.5 denkleştirebilmiş takımın bunlara 9 milyon vermesi başka bir şey.
bütün ihaleyi Şenol Güneş yıkmak seni rahatlatıyorsa yık o zaman ANÇ yi niye eleştiriyoruz 

hoca bahtiyarı ne bilsin onanayı ne bilsin ozan yy talisca lyanco dedi alaydın hangi dönemde transfere karışmış ki tek hatası bu yönetimi korumasıydı VI güzellemenin de anlamı yok eroinman delle alınmıç ötesi ne ayılan bayılan Redmond felan onun döneminde leş atıyordu unuttuk mu VI de başaramadı Şenol Güneş de bu sene yapamadı bu kadr zor değil bunu söylemek
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2023, 23:46:30 Talisca1903 ]

Çevrimdışı zubeyirbaya

bütün ihaleyi Şenol Güneş yıkmak seni rahatlatıyorsa yık o zaman ANÇ yi niye eleştiriyoruz

çok ayırmıyorum ikisinden de kurtuluyoruz şükür. ançnin şenolla gayet yakın olduğunu başkan olduğundan beri şenolu getirmek için fırsat kolladığını da herkes biliyor. hatta doğru düzgün hiç bir hocanın arkasında da durmadı sonlarının beraber gelmesi gerekiyormuş kısmet. şenol'a bu kadar öfkelenmemizin nedeni de ikinci gelişinin bariz operasyonla olmasıdır ve yönetimle beraber takıma zarar vermeleridir. yoksa gerek yönetim gerek kendisi 70 yaşındaki şu ikinci dönem için bu kadar ısrarcı olmasa ilk dönemi hatasıyla günahıyla ayrı değerlendirilirdi. seveni olurdu sevmeyeni olurdu.

Çevrimiçi gokhans

bunlar hep şenol güneş’in eseri, onun mirası, 7 oyuncununda arka adeleden sakatlığında, bu çöp oyuncuların gelmesi, saiss’ wego, redmond gibi adamların kaçarak gitmesi, joseffin ayrılışı hepsinde çok büyük emekleri var. Spor yazarı, medya trolleri ve senin gibi sosyal medya taraftarlarını kullanarak valerian’ın kuyusunu kazması, bugünleri yaşıyor oluşumuzu ilmek ilmek işleyen şenol güneş dir. Takımdaki bu disiplinsizlik, kondüsyonsuzluk, inançsızlık, boşvermişlik falan hepsinin tohumlarını atan şenol güneş dir. Bu büyük ihanetin esas villain’i anç’dan da öte şenol güneş dir..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Necmi

abi çok uzun konu ama bence kırılma noktası fb maçına çıkılmaması. ben ordan sonra içerden dışardan çok ciddi saldırılarla karşılaştığımızı düşünüyorum. ha o maça çıkmamak hata mıydı? maça çıkma gerekirse bin yıl şampiyon olmayalım diyen taraftar nasıl çok kısa sürede orman'ı protesto edecek hala getirildi vs uzun konu dediğim gibi. şenol'un o hususta da günahları olduğunu düşünüyorum ama konuyu tartışmayı bir tarafa bırakayım bence orman döneminin de bizim başarılı dalgamızın da kırılma noktası o maç.
kasa çebideydi giderken kasayı boşaltıp bütün alacaklarını aldı stada demir veren çebinin ayrıldığı gün tek kuruş alacağı yoktu kasadaki nakit uçunca oyuncu maaşları ödenemedi dışardan sosyal medya aracılığı ile maniplasyon başladı paralar nerde mevzusu tabi fo nunda hataları vardı avcı asla getirilmemeliydi bu kulübün mayasına uymazdı ben yaptım oldu denecek olay değildi tribünde beşiktaş taraftarından en fazla hakaret yiyen birini hoca diye getiremezsin
Ama en büyük suçlu çebi ve ilk yönetim kadrosuydu bağıra bağıra intikam almaya geliyoruz dediler herkesi fo ya bilemişlerdi zaten millette gel dedi ama intikamı fo dan değil meğerse beşiktaştan alacaklarmış nerde şimdi o ekip adları duyulmuyor
Bak gerçek beşiktaşlılar nasıl konuşuyor görünüyor basın hesap soracakmısımız dedi iki adayada adalı önceki yönetim yeterince hesap sordu kafi dedi dalga geçerek arat böyle şeyler kol kırılır yen içinde kalır sorulacak bir hesap varsa kimseye açık etmeden sorarız dedi fo röportajı vardı nasıl kinli gördünmü ama beşiktaş terbiyesini korudu suçlamadı bunlar bırak beşiktaş terbiyesinden geçmeyi insan olarak bile çirkindi

Çevrimdışı Talisca1903

çok ayırmıyorum ikisinden de kurtuluyoruz şükür. ançnin şenolla gayet yakın olduğunu başkan olduğundan beri şenolu getirmek için fırsat kolladığını da herkes biliyor. hatta doğru düzgün hiç bir hocanın arkasında da durmadı sonlarının beraber gelmesi gerekiyormuş kısmet. şenol'a bu kadar öfkelenmemizin nedeni de ikinci gelişinin bariz operasyonla olmasıdır ve yönetimle beraber takıma zarar vermeleridir. yoksa gerek yönetim gerek kendisi 70 yaşındaki şu ikinci dönem için bu kadar ısrarcı olmasa ilk dönemi hatasıyla günahıyla ayrı değerlendirilirdi. seveni olurdu sevmeyeni olurdu.
ağzıylakuş tutsa sevilmez Şenol Güneş acısıyla tatlısıyla bitti onun dönemi forumun Şenol Güneş aşkı bitmedi Şenol Güneş üzerinden tatmin olmak iyi geliyor bazılarına hala takımın başında Şenol Güneş var sanıyorlar 1-2 sene daha gider bu sanrı Rıza gelsin atom karınca dediler oynatacağı oyun kabız eder dedik anlatamadık edecekte ha arada feneri tokatlayabilir diyordum onu da yapamayacak geçişini yapsın gitsin çok uzatırsa can sıkar zira tamam hevesini de aldı işte
devre arası yeni oyuncuar yeni hoca ile başkan kim olacaksa devam etsin iki başkanı da bağlamayalım yazık olmasın yeni gelenlere
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2023, 23:54:12 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

bunlar hep şenol güneş’in eseri, onun mirası, 7 oyuncununda arka adeleden sakatlığında, bu çöp oyuncuların gelmesi, saiss’ wego, redmond gibi adamların kaçarak gitmesi, joseffin ayrılışı hepsinde çok büyük emekleri var. Spor yazarı, medya trolleri ve senin gibi sosyal medya taraftarlarını kullanarak valerian’ın kuyusunu kazması, bugünleri yaşıyor oluşumuzu ilmek ilmek işleyen şenol güneş dir. Takımdaki bu disiplinsizlik, kondüsyonsuzluk, inançsızlık, boşvermişlik falan hepsinin tohumlarını atan şenol güneş dir. Bu büyük ihanetin esas villain’i anç’dan da öte şenol güneş dir..
redmond kalsın diye 100 kere söyledi saiss hainini zorla oynattı ama sana laf anlatmak ne mümkün az daha yazınca milletin taraftarlığına laf ediyorsun Şenol Güneş salladım mutlu oldum şimdi rahatça uyurum moduna geç

Çevrimdışı Necmi

ağzıylakuş tutsa sevilmez Şenol Güneş acısıyla tatlısıyla bitti onun dönemi forumun Şenol Güneş aşkı bitmedi Şenol Güneş üzerinden tatmin olmak iyi geliyor bazılarına hala takımın başında Şenol Güneş var sanıyorlar 1-2 sene daha gider bu sanrı Rıza gelsin atom karınca dediler oynatacağı oyun kabız eder dedik anlatamadık edecekte ha arada feneri tokatlayabilir diyordum onu da yapamayacak geçişini yapsın gitsin çok uzatırsa can sıkar zira tamam hevesini de aldı işte
devre arası yeni oyuncuar yeni hoca ile başkan kim olacaksa devam etsin iki başkanı da bağlamayalım yazık olmasın yeni gelenlere
şenol gittide mirası duruyor daha rızanın kötü yönettiğinide göremedikki adam takım kuramıyor kursada kötü yönetsin eleştirelim şu anda şenolun enkazını eşeleyip birşeyler bulma umudunda

Çevrimdışı Talisca1903

şenol gittide mirası duruyor daha rızanın kötü yönettiğinide göremedikki adam takım kuramıyor kursada kötü yönetsin eleştirelim şu anda şenolun enkazını eşeleyip birşeyler bulma umudunda
yahu abi ne oynatacak sanki bilmiyorsun rıza hocanın oynattığını Şenol Güneş salla ok e buda matah bir şey değil fıtık eder bak diyeyim geld geçiş işini yaptı seçime kadar tm yeni başkan hocasıyla gelsin kim ise o ama bu Rıza hoca değil

Çevrimdışı Necmi

redmond kalsın diye 100 kere söyledi saiss hainini zorla oynattı ama sana laf anlatmak ne mümkün az daha yazınca milletin taraftarlığına laf ediyorsun Şenol Güneş salladım mutlu oldum şimdi rahatça uyurum moduna geç
hain olan saismiydi acaba geldiği anda kesti aç ts deyken ts taraftarlarının yazdıklarına bak dersinki bütün ts liler buraya gelmiş aynı şeyleri söylüyorlar onların şenoldan boşamı nefret ettiğini sanıyorsun

Çevrimiçi tolga1903

Şenol gitti her şey bitti sanki hadi al rıza oynatlık takim mı var ortada da oyun stilini falan elestirdik gelmesin dedik deniyor ben anlamıyorum ki şu rezilliğin baş müsebbibi o şenol güneş olacak adamdır almayın istemiyorum diyecekti savunmayacaktı almazsak kızıyorsunuz diye aldık demeyecekti oxlade chamberlain denen adamla telefonda falan görüşüp 3 milyon euro verdirmeyecekti afrikali oyuncu istemiyorum beyanatından sonra 4 tane afrikali oyuncu alınmasına müsade etmeyip gerekirse istifa edecekti. Anç yönetiminin zaten allah belasını vermiş milyonların ahı üzerinde ama şenol denen adam trabzon yaylalarında gününü gün ediyor ve şu rezilliği başımıza bela edip gitti

Çevrimdışı Necmi

yahu abi ne oynatacak sanki bilmiyorsun rıza hocanın oynattığını Şenol Güneş salla ok e buda matah bir şey değil fıtık eder bak diyeyim geld geçiş işini yaptı seçime kadar tm yeni başkan hocasıyla gelsin kim ise o ama bu Rıza hoca değil
bu sezon rıza ile gidecek aynı hataları yapmaya gerek yok sende bunu anla önce kim gelirse gelsin bu sene yıpranır tukaka olur seneyede faydalanamayız harcanır rıza geldi iyi kötü bende istemedim gelmesini ama doğru olan sezonu bitirtmek yeni hocayla anlaşsınlar anlaşmasın diyen yok ama dışarda kalsın takımı izlesin yirmi oyuncu alacak halimiz yok herkes bütün takım değişsin hayalindede bunun mümkünü yok

Çevrimdışı Talisca1903

hain olan saismiydi acaba geldiği anda kesti aç ts deyken ts taraftarlarının yazdıklarına bak dersinki bütün ts liler buraya gelmiş aynı şeyleri söylüyorlar onların şenoldan boşamı nefret ettiğini sanıyorsun
milli takımda sakat sakt oynayıp bizde maça çıkmayan ps herifi savunma bana

Etiketler: