Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 784022 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

forum amacının dışına çok çıkmayalım uzatmayacağım
Türk kültürüne kimseler karşı olmayacaktır çünkü dünyanın en naifidir
ama siz kültürle dini karıştırıyorsunuz ki dininizin ortaçağlılıpından kurtulmak için almanlar 2. dünya savaşında verdiği kayıbın  fazlasını verdi  din savaşlarında
almanya’ya gidip köleci cayeci ortaçağ inancını kültürümüz diye savunursan  çok hoş bakmayacaktır
almanların ikinci dünya savaşında yaptığı din savaşı değilmiydi yahudileri benmi yaktım sırf yahudi oldukları için dünyanın her terinde din ve ırkçılık paralel yürür mesela yakılan yahudiler gündemde ama çingeneleri kimse konuşmuyor
Bugün batının filistin topraklarında sürdürdüğü katliam bile din savaşı ve en büyük destekçilerinden biride alman hükümeti bu arada dini savunduğumu düşünme benim öyle dini inançlarım pek yoktur sadece batı düşündüğünüz gibi ne uygardır nede demokrat ve geçmişide konuşmuyoruz bugünü konuşuyoruz kendilerinden olmayana insan gözüyle bakmıyorlar
Neyse futbol konuşalım ırkçılık malesef günümüzde her toplumda var işin vahim olan kısmı devletlerde olması

Çevrimdışı celiker1

demek yanlış anlamışım toplantıda avrupada 400 kongre üyesi var almanyaya gideceğim orda toplanacağız lansmanıda orda yapacağım dedi gibi kaldı aklımda
“Projeleri açıklayacağım tarihi orada açıklayacağım” dedi.Aslında orada açıklamaktan ziyade birazda yarın açıklayacağım gibi söyledi.Hatta programda söylecekti ki “Diğer arkadaşlara ayıp olmasın burada açıklamayayım”dedi.Bu sabah için Almanya’ya uçacağını söylemişti.Bu akşamda yurt dışındaki taraftarla toplantıyı yapıp proje lansmanı tarihini sosyal medyada duyurdu.Yüksek ihtimal tüm dernekleri ziyaretini bitirip cuma proje tanıtımından sonra görsel medyadaki programlara ağırlık verecek.
[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2023, 01:07:54 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

“Projeleri açıklayacağım tarihi orada açıklayacağım” dedi.Aslında orada açıklamaktan ziyade birazda yarın açıklayacağım gibi söyledi.Hatta programda söylecekti ki “Diğer arkadaşlara ayıp olmasın burada açıklamayayım”dedi.Bu sabah için Almanya’ya uçacağını söylemişti.Bu akşamda yurt dışındaki taraftarla toplantıyı yapıp proje lansmanı tarihini sosyal medyada duyurdu.Yüksek ihtimal tüm dernekleri ziyaretini bitirip cuma proje tanıtımından sonra görsel medyadaki programlara ağırlık verecek.
tmm eyvallah ben yanlış anlamışım

Çevrimdışı Sefa Kara

Hasan Aratın açıklamarını vermeyen sözde Beşiktaşlı muhabirler Serdal Adalının açıklarını anlık acıklıyor.

Çevrimdışı Kenan000

https://twitter.com/HaberKartali/status/1723615835443404926?t=hh71KrWceVpjmRiIaIU9-A&s=19 şu açıklama bile hasan arat'a destek vermek için tek başına yeterli. Biz o dengesiz kadro planlamasıyla ligi 5.bitirmiştik

Çevrimiçi kartalizma190399

Kusura bakmayin beyler, ben kitabin ortasindan konusacagim. Sosyal medya'da ve burada gelen tepkilere, baskan adaylarinin aciklamalarina bakiyorum ve hala hatalardan hicbir ders cikarmadigimizi goruyorum.
Riza Calimbay'in kisiligine, Besiktas'liligina, efendiligine kimse birsey diyemez, eyvallah. Besiktas teknik direktoru olmaya bu yetmemeli. Riza Calimbay'i ovenler Besiktas'a bagliligi disinda birseyi ovemiyorlar. Bilmemkac yillik antrenorluk kariyeri var, herhangi bir takimla somut bir basarisi yok (Denizli'nin UEFA seruveni ve Sivas'in 1 yillik ufak basarisi disinda). Ligde kac sene gorev almis bir basari yakalayamamis, BJK ve Trabzon yillari dahil. Hicbir takimda akilda kalacak, guzel, keyifli bir futbol oynatmamis.
Tipik Anadolu takimi futbolu oynatan (cok adamla geride bekle, kos mucadele et fizik guc kullan, pivota sisir atarsan at bir tane), buyuk bir takima yakismayacak kalitede bir teknik direktor. O kadar mac yonetti, herhangi bir sonrasi adam akilli bir analiz yaptigini, iyi mucadele ettik ama basit goller yedik disinda birsey soyledigini gormedim. Goreniniz varsa yazsin.
Besiktas antrenoru olmaya bunlar yetecekse eyvallah. O zaman ayni hatalari yapmaya, Turkiye'nin 3. kulubu ve anca hasbelkader tesadufi sampiyonluklar yasamaya devam.
Hadi taraftar duygusal bakiyor eyvallah, sonucta takim dipte ve Burak'la tabii kiyaslanmaz. Ama baskan adaylarinin guzelleme yapmamasi lazim. Cikip Riza Calimbay'i ovup, hakkini verecek ama cumle sonunda bizim kafamizdaki teknik direktor profili degil, her halukarda devre arasi veya yil sonu yeni bir antrenor gelecek demelerini beklerdim. Cikip bunu soylemeyip Riza Calimbay'i bize layik goruyorsaniz bence sizin de ANC'den ve teknik direktorluk vizyonu Senol Gunes, Sergen Yalcin'i gecmeyen zihniyetten hicbir farkiniz yok.
Riza Calimbay'i severim, ama bunca yillik antrenorluk kariyerinde kendini gram gelistirememisse kendisi BJK antrenorlugune de layik degildir.

Çevrimiçi kartalizma190399

Rıza Çalımbay: "Önce oyuncuları tanımamız gerekiyor. Bu bizim en fazla bir haftamızı alır. Alınan oyuncular iyi oyuncular ama bana göre hazır değillerdi. O yüzden kendilerini gösteremediler. Mesela Bakhtiyor'un yeri sol bek değil."

Herkes kendi mevkisinde oynayacak demiş. Forvet forvette, sol bek sol bekde, sağ açık sağ açıkta. Rıza hocada Şenol hoca kadar futboldan anlamıyor sanırım. Sen nasıl bütün oyuncuları kendi mevkisinde oynatırsın? Onuru sağ açık, Bahtiyarı sol bek, Mulekayı sol açık falan oynatman gerekiyor.

Derler ya bu tersde bir işlik var diye. Tamamen doğru.

Bu aciklamasi guzel. Ama sadece mevkii degil, formasyon da onemli. Yine 4-3-3 cikacaksak ve santrforumuz 4 kisi arasinda kaybolacaksa ve mac boyu 1 pozisyona gireceksek zor. Ben sistem degisikligi olmadan bu kadro'dan mantikli bir 11 cikabilecegini zannetmiyorum. Ama Bakhtiyar konusunda hakli cikmak guzel. Transfer edildiginde ben ve Ravenman disinda karsi cikan yoktu, herkes x mevkide oynuyor tam bir joker vs tarzinda konusuyordu. Biz sadece mantik yuruterek transferin sacmaligini soyledik ve uzun sure gecmeden hakli da ciktik. Bakhtiyar iyi bir 8/11 rotasyon oyuncusudur ve onun disinda bos beles kazak Necip'ten fazlasi degildir. Bunu saglamak icin de 5 milyon euro odemeye gerek yok. Tayfur Bingolu tarzi bir adam da o rolu ustlenir, ki ustleniyor da. Orta sahada belki iyi bir back-up olur o kadar.

Çevrimdışı Sefa Kara

https://twitter.com/HaberKartali/status/1723615835443404926?t=hh71KrWceVpjmRiIaIU9-A&s=19 şu açıklama bile hasan arat'a destek vermek için tek başına yeterli. Biz o dengesiz kadro planlamasıyla ligi 5.bitirmiştik

Quaresma,guti diyor halen o transferleden sonra FEDA dedik. Beşiktaş düşmanı ile selfie çekiliyor biz Hasan Arattan devam.

https://twitter.com/ismailer_/status/1723622488792318210

Çevrimdışı Sefa Kara

oy verecek arkadaşlar aman gözünüzü seveyim oyunuzu doğru kişiye verdiğinizden emin olun.Başka Beşiktaş yok.

https://twitter.com/PrimeLacazet/status/1723631739556200797

Çevrimdışı Sefa Kara

Demirörenin devamı Serdal adalı listesinde ki yöneticinin bir beğenisi.

https://twitter.com/adyi30/status/1723634738101915669

Çevrimiçi levitate

adalı iyi bir beşiktaşlı ve fedakarlıkları büyük, ama yıl olmuş 2023 hala q7, guti falan diyor aldıkta noldu başkan kb ama

hasan arat çok bir şey anlatmadı ama en azından duruma hakimim havasını verdi, adalı başkan belki oy moy bölünür arada kaynarım diye aday olmuş gibi geliyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı İzmitlibjk

Başkanımdaki vizyon matruşka tayfadan 10 kat fazla...

https://twitter.com/HaberKartali/status/1723344011379749175

Ayrıca muhabirlerden hangilerinin adamcı hangilerinin beşiktaşlı olduğunuda goruyoruz, seçim sonrası tertemiz bir beşiktasa uyanmak dilegiyle....

VW arenada olacagiz ✊

Çevrimiçi levitate

[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2023, 13:45:46 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı Savaş

Adalı'nın açıklamalara gel. Bir tane proje plan yok. Gerekirse cebimizden veririz transfer yaparız nedir abi.

Sonra o parayı alabilmek için abuk subuk işler yapanları da gördük.

Yeter şu cebimizden veririz transfer yaparız olayları. Bıktık ya 25 senedir.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Adalı'nın açıklamalara gel. Bir tane proje plan yok. Gerekirse cebimizden veririz transfer yaparız nedir abi.

Sonra o parayı alabilmek için abuk subuk işler yapanları da gördük.

Yeter şu cebimizden veririz transfer yaparız olayları. Bıktık ya 25 senedir.

yeni gelecek başkanın elini cebine sokmadan birşeyleri düzeltme transfer yapma şansı yok bu gerçeği kabul edelim önce
Adalıya gelince bence şova kaçıyor lafları yaparmı yapar para harcar isimde getirir ama ne katkı alırız sen sergen hocamız dedikten sonra şimdide taraftar ilgisini görünce rıza dediğinde messi getirsen ne olur hepsi şov olarak kalır rızayla görüşüp transfer haraketini başlatacakmış peki rıza seninle görüşecekmi diyelim görüştü camia ne diyecek buna şu an için kimsinki takımın hocasıyla transfer görüşmesi yapacaksın bu başta hocaya saygısızlık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne Serdar Adalı ne de Emre Kocadağ Beşiktaş başkanı makamını dolduracak ciddiyette ve yeterlilikte değiller. Hasan Arat bu noktada diğerlerinden ayrılıyor. Hasan Arat'ı kopyalayan söylemlerde bulunuyorlar. Bu adaylar projelerini açıkladıkça daha net ortaya çıkacak.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sefa Kara

Yeni anket gelmiş sonunda teşekkür ederim besiktasarena.com yöneticileri  :claps:

Tarafımız belli. :money:

Çevrimdışı ferdi1903

Serdal Adalı yi severim iyi bir Beşiktaş li olduğunu inanıyorum ama Serdal başkan sen vazgeç bu sevdadan. Görünen oki Hasan arat etrafında kenetlenmemiz gerekiyor. Hasan bey en mantıklı aday

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Samet Demir

Serdal Adalı yi severim iyi bir Beşiktaş li olduğunu inanıyorum ama Serdal başkan sen vazgeç bu sevdadan. Görünen oki Hasan arat etrafında kenetlenmemiz gerekiyor. Hasan bey en mantıklı aday

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk
Serdal bey benim gönlümde ukde kalmıştı ama görünen o ki şimdiki yönetim epey zehirlemiş onu. Birde daha aday olmadan önce TJK ile Beşiktaş başkanlığını eş zamanlı yönetme adına çalışmalarımız var diyordu. Bu şartlarda ve bu zihniyetle kesinlikle başkan olmaması gerekiyor.

Hasan beye de projelerini açıklamayor diye kendi adıma sezenişte bulunuyordum. Adam sonuna kadar haklıymış.

İnşallah Beşiktaşım için en hayırlısı olur.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Savaş

yeni gelecek başkanın elini cebine sokmadan birşeyleri düzeltme transfer yapma şansı yok bu gerçeği kabul edelim önce
Adalıya gelince bence şova kaçıyor lafları yaparmı yapar para harcar isimde getirir ama ne katkı alırız sen sergen hocamız dedikten sonra şimdide taraftar ilgisini görünce rıza dediğinde messi getirsen ne olur hepsi şov olarak kalır rızayla görüşüp transfer haraketini başlatacakmış peki rıza seninle görüşecekmi diyelim görüştü camia ne diyecek buna şu an için kimsinki takımın hocasıyla transfer görüşmesi yapacaksın bu başta hocaya saygısızlık
Yıldırım Demirören'in devamı abi. Başka hiçbir şey göremedim ben. Aynı tavırlar, aynı söylemler. Sıkıldık artık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yıldırım Demirören'in devamı abi. Başka hiçbir şey göremedim ben. Aynı tavırlar, aynı söylemler. Sıkıldık artık.

Cebinde parası olan başkan olsun dönemi bir bitmedi. Biteceğe de benzemiyor. Kimse olaya çözüm için yaklaşmıyor. Gelen günü kurtarıp iki prim yapıp gidiyor. Adalı'nın para da verse iş yapabilecek bir aday olduğunu düşünmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı o2bucak

Ben şu rebic neden sezon başınndan beri oynatılmamış şaşıyorum. Gayet etkili sadece maç kondisyonu yok onu da üst üste oynayınca kazanacaktır.

Bence takımda oynamayı hak eden futbolcular. Mert, Baily, Zaynetinov Tayfur, Ox, Gedson, Rachisa, Rebic ve Muleka.

Çevrimdışı Sefa Kara

Bir de burdan şampiyonluk geliyormuş :)

Fark 9 puan kapanır .

Çevrimiçi Samet Demir

Ben şu rebic neden sezon başınndan beri oynatılmamış şaşıyorum. Gayet etkili sadece maç kondisyonu yok onu da üst üste oynayınca kazanacaktır.

Bence takımda oynamayı hak eden futbolcular. Mert, Baily, Zaynetinov Tayfur, Ox, Gedson, Rachisa, Rebic ve Muleka.
Sene başında dilimizde tüy bitti. Adama mobing yapıyorlar dedik dinletemedik. Adam oyunda karakter koyuyor. Hakeme tepki gösteriyor. Bize bu düşünce yapısında adamlar lazım. Bazılar da zannediyor ki maç kondisyonu antrenman yiyerek kazanılır. Aksine adamı minimum 2-3 maç ideal 11 de oynatırsın baktın olmuyor kesersin. Bizim filazof çok biliyor ya. Neyse ben konuşunca Şenol nefretini abartıyorsun diyorlar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: