Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 785227 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı sEuL

Hasan aratın söylediği şey doğru beşiktaşı resmen döngünün içine soktular yönetimler değişiyor değişen başkada birşey yok aynı isimler aynı oyuncular aynı hocalar birbirini tekrarlıyor
Yok sergeni hoca yapacağım yok quaresmaya görev vereceğim kimsede söylemiyor sergen başarısız olduğu için gönderildi quaresma kulübü çiftliği yaptı
Ödleri patlıyor yeni bir isim ortaya atmak için yönetmeye gelmiyorlarki idare etmeye geliyorlar
Yazık valla kimlere kaldık
Eskide keramet olsa bit pazarına nur yağardı demiş atalarımız boşa dememiş
Serdal Adali çok boş konuşuyor, Sergen’i büyük bir marifetmiş gibi Beşiktaş TD’si yapacağım, yok çok baskı yapıldı aday olmam için bilmem Q7 bile aradı başkan ol diye… Baskalari istiyor diye başkan olacaksan hiç olma zaten, başımıza ne geldiyse böylelerinden geldi.

Serdal bey gelirse aynı döngü devam edecek havası var.

Gereksiz, haysiyetsiz, utanmaz Kocadağ konuşmaya değmez zaten.

Suan ki başkan adayları içerisinde, duruşuyla, hitabetiyle, ağır basliligiyla, aciklamasada konusmalarindan proje ve planları olduğun anlaşılan  Hasan Arat öne çıkıyor.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Serdal Adali çok boş konuşuyor, Sergen’i büyük bir marifetmiş gibi Beşiktaş TD’si yapacağım, yok çok baskı yapıldı aday olmam için bilmem Q7 bile aradı başkan ol diye… Baskalari istiyor diye başkan olacaksan hiç olma zaten, başımıza ne geldiyse böylelerinden geldi.

Suan ki başkan adayları içerisinde, duruşuyla, hitabetiyle, ağır basliligiyla, aciklamasada konusmalarindan proje ve planları olduğun anlaşılan  Hasan Arat öne çıkıyor.
bunlar beşiktaş taraftarını çarşıdan ibaret sanıyorlar o yüzdende onların gönlünü hoş tutmaya çabalıyorlar

Çevrimdışı Sefa Kara

beşiktaşlıların yolu almanyadan geçiyor herhalde
Lansmanını almanyada yaptığına göre

volkswagen arena istanbulda abi :)

https://www.vwarena.com/

Çevrimdışı ferdi1903

Dün Hasan Arat'ın 2 saatlik yayınında Beşiktaşlı geçinen mubabirlerin neredeyse hiçbiri bir tane bir sey yazmadı.

https://twitter.com/Mustijk01/status/1723068103334953075?s=19
Hasan arat transfer, takım hakinda bilgileri dışarıya sizdirtmam dedi, mamaları kesilecek beyfendilerin

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2023, 20:27:26 ferdi1903 ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Serdar Adalı popülaritesi çok anlamış değilim.

Ersani zar zor Adanaspor dan almisti.
Tayfur denen geri zekalıyla az daha başımızı yakacaklardi   
Bence asla liderlik yapacak kalibrede değil, en fazla cok iyi bir ikinci adam olur.

Çevrimiçi Necmi

volkswagen arena istanbulda abi :)

https://www.vwarena.com/
kendisi söyledi almanyaya gideceğini orda 400 kongre üyesi varmış
Benmi yanlış anladım

Çevrimdışı İzmitlibjk

kendisi söyledi almanyaya gideceğini orda 400 kongre üyesi varmış
Benmi yanlış anladım

İstanbuldan başka bir yerde volkswagen arena yok abi. Kesin istanbulda yani

Çevrimiçi Necmi

Hasan arat transfer, takım hakinda bilgileri dışarıya sizdirtmam dedi, mamaları kesilecek beyfendilerin

sosyal medya yokken işde bu basının manuplasyonlarıyla yaşıyorduk ben artık hiç birini izlemiyorum maç dışında tv ye baktığım yok kafam rahat olayları değerlendirmek için kendi aklım var onların aklına ihtiyacım yok karanlıkta kalırsamda burdaki yorumları okuyarak değerlendiriyorum

Çevrimiçi Necmi

İstanbuldan başka bir yerde volkswagen arena yok abi. Kesin istanbulda yani
demek yanlış anlamışım toplantıda avrupada 400 kongre üyesi var almanyaya gideceğim orda toplanacağız lansmanıda orda yapacağım dedi gibi kaldı aklımda

Çevrimiçi Necmi

Serdar Adalı popülaritesi çok anlamış değilim.

Ersani zar zor Adanaspor dan almisti.
Tayfur denen geri zekalıyla az daha başımızı yakacaklardi   
Bence asla liderlik yapacak kalibrede değil, en fazla cok iyi bir ikinci adam olur.
öyle yada böyle katkıları oldu alacağı vardı 10 m dolar onu bile almadı diye biliyorum beşiktaş için içerde bile yattı hakkı çok beşiktaşa bu zor durumda elini taşın altına sokuyorsa kötü laf etmem
Çebiyi yaşadıktan sonra hiç bir isim gözüme kötü görünmüyor🥺

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaşlıyım diyen birisi mevcut yönetime oy vermeyi geçtim, adını Beşiktaş ile beraber anmamalı. Yaptıkları zararın telafisine bile engel oluyorlar. Umarım adamcı tayfayı bir daha takımda görev alırken görmeyiz.

https://x.com/dogan_ustaer/status/1723404267057230085

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı BlackEagle16

Hasan arat gerçekten çok olgun bilgili akılli konuşuyor. Kartal yuvasinin başına Türkiye'de dünyaca tanınmış tekstil firmasının sahibi bı arkadasa teslim edicez dedi şahsen bu beni en çok heyecanlandıran açıklamalardan biri. Ürün çeşitliliği ve alinabilirlik olarak çok anlamlı buluyorum buraya kadar düşünmek çok doğru adımlar attığını gösteriyor. Besiktasimiz için en hayırlısı olsun inşallah
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Savaş

En büyük korkum adalı ve arat oyları bolerken bu diğer partici arkadaş aradan siyrilacak.

Allah korusun.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sEuL

En büyük korkum adalı ve arat oyları bolerken bu diğer partici arkadaş aradan siyrilacak.

Allah korusun.

Bu diğer dangalaga oy verecek olanlar varsa bunlar kongredeki renkli (Hakaret Yasak)₅. Bunlar tespit edilip üyelikleri iptal edilmeli bence, iyi bir temizlik yapılmış olur.

Çevrimdışı SaraNostra

Tamamen katılıyorum.

Çevrimdışı Sefa Kara

yarın galibiyet alıp seriye başlıyoruz.  :steamed:

Çevrimdışı mellfred

Abi ben üçüncü kuşağım bizim aileden, rahmetli dedem, babam, ben ve şimdi çocuklarım. Almanca ve kültürlerini çok iyi bilmeme rağmen iş hayatı devlet dairelerinde nasıl ayrımcılıklarla karşı karşıya kaldığımı ben bilirim, simdi burda işte şunu bunu yapatiniz için oluyor falan diyenler ve düşünenler olacaktır, hayır öyle değil işte 1-2-3 ve 4 nesil hemen hemen hep aynı sorunları çekti ve çekiyor. İstenilmeyen yabanci gurubudur Türkler. Kültür ve din olarak istenilmiyoruz bunun başka sebebi yok

forum amacının dışına çok çıkmayalım uzatmayacağım
Türk kültürüne kimseler karşı olmayacaktır çünkü dünyanın en naifidir
ama siz kültürle dini karıştırıyorsunuz ki dininizin ortaçağlılıpından kurtulmak için almanlar 2. dünya savaşında verdiği kayıbın  fazlasını verdi  din savaşlarında
almanya’ya gidip köleci cayeci ortaçağ inancını kültürümüz diye savunursan  çok hoş bakmayacaktır

Çevrimdışı mellfred

Almanya'da doğdum büyüdüm ve halen Almanya'da yaşıyorum, bana Avrupa li olmak nasıl biseymis anlatır mısın??

almancıları iyi bilirim
avrupalı olmayı da senin kadar bilmiyorum

Çevrimdışı Savaş

Bu arada Serdal Adalı gelirse TJK başkanlığını bırakacak mı? Bi oraya bi buraya odağı nasıl verecek?

Cevapladı mi hiç bu soruyu acaba?

Bu arada kendisinden müthiş bi ego seziyorum.

Ben Hasan Arat'cıyım. Daha bir samimi geliyor bana.

Çevrimdışı mellfred

avrupalı olmak çokmu matah birşey hepsi faşist ve ırkçı avrupalı olmayanı insan olarak bile görmüyorlar aslında burak avrupalı olmuş bile diyebiliriz bak ırkçılığı öğrenmiş
ırkçılık avrupadan önce doğuda vardı
araplar siyahileri köleleştirdiğinde avrupalılar siyahi görmemişti

Çevrimiçi Necmi

ırkçılık avrupadan önce doğuda vardı
araplar siyahileri köleleştirdiğinde avrupalılar siyahi görmemişti
köleci toplum diye toplum biçimi vardı dünyada senin anladığın türde kölelikten önce evet asyadada vardı avrupadada tüm arazi ve üstünde yaşayanlar derebeylerinin malıydı
Tüm dünya böyleydi o dediğin şey gerçek anlamda kölelik olmuyor savaşta aldığı halkı kendi topraklarına getirip kendi halkı yapıyordu bizim konuştuğumuz o değil sanayi devriminden sonra ucuz iş gücü için yapılan kölelikten bahsediyorum bu batının eseridir tıpkı faşizmde onların eseri olduğu gibi bu dünyaya bütün kötülükler batı eliyle geldi

Etiketler: