Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 785116 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı ferdi1903

ağzı felaket iyi laf yapıyor ya
Ne bilim çok mantıklı ve doğru problemlere değindi, projeler ve yönetim sağlamsa iyi iş çıkarır gibi geliyor bana. Artı olarak illada Sergen getireceğim falanda demedi adaylar mevcut yurt içi ve dışı dedi

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Necmi

ASlında hiç bir şey söylemedi buda normal kopya çekerler
Söylediği tek şeye kesinlikle hak verdim oda beşiktaşı beşiktaşlılar yönetmeli lafı beşiktaşlılar yönetmeyince neler olduğunu gördük onun dışında bekleyip göreceğiz projelerde birinci derece önem arz etmiyor esas önemli olan yönetim kadrosu röptişambır giyen biri olmasında

Çevrimiçi murat

Söylediği tek şeye kesinlikle hak verdim oda beşiktaşı beşiktaşlılar yönetmeli lafı beşiktaşlılar yönetmeyince neler olduğunu gördük onun dışında bekleyip göreceğiz projelerde birinci derece önem arz etmiyor esas önemli olan yönetim kadrosu röptişambır giyen biri olmasında
Ahmet nur çebi kütüğü beşiktaşa aldırır  :D

Çevrimiçi Samet Demir

Vazgeçeceğini söylüyorlar abi. Rezil olmak istemedi bence.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

Vazgeçeceğini söylüyorlar abi. Rezil olmak istemedi bence.
röptöşambırdan bahsediyorsun sanırım.rezil oldu da farkında değil bence.

Çevrimdışı zubeyirbaya

rıza hoca 6 maç önce gelmeliydi. burak işi anç yönetiminin artık sıvama aşamasıdır. valla o kadar büyük kulübüz ki şu rezillere iş bilmezlere rağmen bu takım bi şampiyonluk gördü, en azından diğer sezonlarda da ölüp bitmedik. bu kulübün büyüklüğüdür. bu herifler yüzünden kulübede on dakika bile olmaması gereken gerekli belgesi de deneyimi de karakteri de hiç bir şeyi olmayan bir adamı takımın başında izledik acı çektik. şenolu postalayınca getirseydi rıza hocayı şu kadar kötü 6 maç deneyimi yaşamazdık. iyi kötü bir takım olurdu takım kimyası iyice mahvetti üç kuruşluk ergeni patron diye koyduğun yerde her şey olur. neyse geçici hoca olarak camiadan, güvenilir ve tecrübeli adamlara gidilmeli, rıza hoca doğru ama çok geç bir karar. yeni yönetim de en azından hoca işi için daha uzun çalışabilmeli, aceleyle verilecek sergen kararının da direk karşısındayım. doğru profilli yabancı hocaya gidilmeli, iyi araştırılmalı, o sürede rıza hoca götürür bakalım neler verebileceğini görelim.

Çevrimdışı levitate

Projelerini açıklamak için diğer adayları neden bekliyor ki

anladığım kadarıyla kopya çekerler falan diye düşünüyor, serdal adalı için değil de emre kocadağ ile uğraşmak istemiyor galiba
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Ne bilim çok mantıklı ve doğru problemlere değindi, projeler ve yönetim sağlamsa iyi iş çıkarır gibi geliyor bana. Artı olarak illada Sergen getireceğim falanda demedi adaylar mevcut yurt içi ve dışı dedi

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

dediği her şey mantıklıydı, bir camiadan uzak kalmasına tam cevap veremedi. onda da anladığım kadarıyla bir uzaklaştırma işi olmuş darılmış galiba
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

anladığım kadarıyla kopya çekerler falan diye düşünüyor, serdal adalı için değil de emre kocadağ ile uğraşmak istemiyor galiba
Aynı kalibrede değilki. Hasan bey kağıda bakmadan 2 saat konuştu, fikirlerini beyan etti. Karşılıklı duello yapsalar kazanma ihtimalleri yok. Şimdi yönetimdekiler önündeki kağıtta yazanı okuyamıyorlar. Neyse ben Hasan beye nötrdüm ama biraz gözüme girmeye başladı. Beşiktaşı Beşiktaşlılar yönetecek demesi, futboldan anlayan kişiler basına demeç verecek demesi, eski futbolcularımızdan birine göeev verilecek olması falan değerli şeyler. Maddi konulardan da haberdarız planımız var dedi. Umarım söyledikleri ve vaadleri lafta kalmaz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı blackeagle35

O kadar mantık dışı şeyler oluyor ki gerçekten inanılmaz. Hesapta yeni yönetimin önünü açmak için hiçbir deneyimi olmayan tartışmalı birini teknik direktör yapıyorsun, saçma sapan istifa etmiyorsun, kongre tarihini uzatıyorsun acaba aday olma fırsatı çıkar mı diye. Sonra tüm bu fikrinden vazgeçip lig ve avrupa bittikten sonra yapman gereken hamleyi yapıyorsun tüm yaptıklarının tam tersi şekilde.

Çevrimdışı Akil Emre

O kadar mantık dışı şeyler oluyor ki gerçekten inanılmaz. Hesapta yeni yönetimin önünü açmak için hiçbir deneyimi olmayan tartışmalı birini teknik direktör yapıyorsun, saçma sapan istifa etmiyorsun, kongre tarihini uzatıyorsun acaba aday olma fırsatı çıkar mı diye. Sonra tüm bu fikrinden vazgeçip lig ve avrupa bittikten sonra yapman gereken hamleyi yapıyorsun tüm yaptıklarının tam tersi şekilde.
Kendi koltuğunu düşünen içinde zerre Beşiktaş sevgisi olmayan kişilerin yapacağı her işi yaptılar. Karavelli, Valerian, Burak gibi adamları bizlere layık gördüler, yetmedi yeni yönetimin önünü tıkamak için 4 maç için Rıza hocayı getirdiler. Herşeye rağmen içimi gidecekleri için huzur kaplıyor, gönlüm Hasan Arattan yana işallah hayırlısı olur.

Çevrimdışı Sefa Kara

Aynı kalibrede değilki. Hasan bey kağıda bakmadan 2 saat konuştu, fikirlerini beyan etti. Karşılıklı duello yapsalar kazanma ihtimalleri yok. Şimdi yönetimdekiler önündeki kağıtta yazanı okuyamıyorlar. Neyse ben Hasan beye nötrdüm ama biraz gözüme girmeye başladı. Beşiktaşı Beşiktaşlılar yönetecek demesi, futboldan anlayan kişiler basına demeç verecek demesi, eski futbolcularımızdan birine göeev verilecek olması falan değerli şeyler. Maddi konulardan da haberdarız planımız var dedi. Umarım söyledikleri ve vaadleri lafta kalmaz.

Yeni tesis lazım dedi A takım için stat akustiği çözülecek dedi.Bir çok güzel noktaya değindi.

Ben şeyi anlamadım sadece Sportif direktör olacak bide futbol sorumlu yönetici olacak teknik direktör olacak 3 tane kişi olacak orası biraz karışabilir sadece.

Çevrimdışı Sefa Kara

Şuan kesinleşen 3 aday var bu 3 aday ile seçime giriyoruz forum yöneticilerinden ricam tekrar yeni bir anket açılabilir mi 3 kişilik.

Hasan Arat
Serdal Adalı
Röpteşambır

Bu şekilde açılırsa iyi olur :)

Çevrimiçi Monza

Yönetimin anti icraatları saymakla bitmezde, Karaveli veya Burak nedir. Ayıptır yahu, bu kadar aşağı çekilmez bir klüp.

Şenol Güneş gidince getir Rıza Hocayı. İyi olur, belki de daha kötü olur, orası ayrı. Ama dersinki geçiş sürecinde tecrübeli bir teknik adamı takımın başına getirdim. BY'ın herşeyi bir kenara, herif 6 ay önce topçuydu. 38 yaşındaki TD diyemiyorum, yardımcı antrenör diyemiyorum, futbolcu eskisini nasıl bu makama layık görürler.

Konudan bağımsız ropteşambır nasıl yazılır diye sordum google a. Cevabı:  :)  :)
Robdöşambr, Ropdöşambır veya Ropdöşambr (Fransızca robe de chambre “oda kıyafeti”), ev içinde genellikle sabahları yataktan kalkınca giyilen üstlük, sabahlık.

Çevrimiçi gokhans

Rıza hoca basın toplantısı yapıyor. Bakhtiyar’ın yeri orası değil, semih-ege gibi genç oyuncuları kullanmak zorundayız. Sakat oyuncuları kullanmam kim sağlıklıysa onları kullanırım, dedi takımla ilgili sorularda..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı kahyaoglueren

Dün Hasan Arat'ın 2 saatlik yayınında Beşiktaşlı geçinen mubabirlerin neredeyse hiçbiri bir tane bir sey yazmadı.

https://twitter.com/Mustijk01/status/1723068103334953075?s=19

Çevrimdışı Sefa Kara

Dün Hasan Arat'ın 2 saatlik yayınında Beşiktaşlı geçinen mubabirlerin neredeyse hiçbiri bir tane bir sey yazmadı.

https://twitter.com/Mustijk01/status/1723068103334953075?s=19

demek ki burdan anlıyoruz ki hasan arat doğru seçim.

Çevrimdışı Sefa Kara

Rıza hoca basın toplantısı yapıyor. Bakhtiyar’ın yeri orası değil, semih-ege gibi genç oyuncuları kullanmak zorundayız. Sakat oyuncuları kullanmam kim sağlıklıysa onları kullanırım, dedi takımla ilgili sorularda..

adam dışardan gözlemleyerek sol bek olmadığını söyledi bende söylemiştim gole en yatkın oyuncu kaleye en uzak sol bek oynuyor diye bunu şenolita ve hamına mamına kaç hafta boyuncu görmedi.

Umut meraş yarın ki maçta sol bek oynatacak diye düşünmüştüm rıza hoca gelir gelmez beni yanıltmayacak.Bugün ki açıklamasın da elimde sol bek varsa sol bek onu oynatırım dedi.

Çevrimiçi Necmi

Kendi koltuğunu düşünen içinde zerre Beşiktaş sevgisi olmayan kişilerin yapacağı her işi yaptılar. Karavelli, Valerian, Burak gibi adamları bizlere layık gördüler, yetmedi yeni yönetimin önünü tıkamak için 4 maç için Rıza hocayı getirdiler. Herşeye rağmen içimi gidecekleri için huzur kaplıyor, gönlüm Hasan Arattan yana işallah hayırlısı olur.
katılmıyorum sırf mecbur kaldıkları için gelecek yönetimin önünü açtılar gelen yönetim seçildiği günün ertesinde hoca düşünüp getirmek zorundaydı şimdi zaman kazandı rızada zorluk çıkartmaz takımın kalıcı hocası olarak gelmedi
Esas sorun şenolun gittiği gün beşiktaşın tecrübeli hocalarından birini davet etmekti hepside koşarak gelirdi bunun yerine hoca bile ol mayan üstelik burak gibi beşiktaş taraftarını rencide eden bir ismi getirdiler
Yeni gelecek yönetim zaman kazandı beşiktaşı ne kadar tanırlarsa tanısınlar mutfağın içine girmek farklıdır mutfakta kaynayan tencereyi karıştırmadan ahçı tutmak doğru değildi tencereyi karıştıracak zaman kazandılar

Çevrimiçi Necmi

Hasan aratın söylediği şey doğru beşiktaşı resmen döngünün içine soktular yönetimler değişiyor değişen başkada birşey yok aynı isimler aynı oyuncular aynı hocalar birbirini tekrarlıyor
Yok sergeni hoca yapacağım yok quaresmaya görev vereceğim kimsede söylemiyor sergen başarısız olduğu için gönderildi quaresma kulübü çiftliği yaptı
Ödleri patlıyor yeni bir isim ortaya atmak için yönetmeye gelmiyorlarki idare etmeye geliyorlar
Yazık valla kimlere kaldık
Eskide keramet olsa bit pazarına nur yağardı demiş atalarımız boşa dememiş

Çevrimiçi Samet Demir

Rıza Çalımbay: "Önce oyuncuları tanımamız gerekiyor. Bu bizim en fazla bir haftamızı alır. Alınan oyuncular iyi oyuncular ama bana göre hazır değillerdi. O yüzden kendilerini gösteremediler. Mesela Bakhtiyor'un yeri sol bek değil."

Herkes kendi mevkisinde oynayacak demiş. Forvet forvette, sol bek sol bekde, sağ açık sağ açıkta. Rıza hocada Şenol hoca kadar futboldan anlamıyor sanırım. Sen nasıl bütün oyuncuları kendi mevkisinde oynatırsın? Onuru sağ açık, Bahtiyarı sol bek, Mulekayı sol açık falan oynatman gerekiyor.

Derler ya bu tersde bir işlik var diye. Tamamen doğru.

Çevrimdışı Kenan000

Allah aşkına serdal adalı'yı biri adaylıktan vazgeçirsin. Oyları bölecek olan beşiktaş'a olacak

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Akil Emre

https://twitter.com/RCALIMBAY/status/1723320238630985918?t=hksD9x5m_ReIJsYlwVTJdQ&s=19
Sağolsun duygulandırdı uzun zamandır gerçek Beşiktaşlıları görmeğe hasret kalmışız. İşallah Hasan Aratla özlediğimiz başarılara ulaşacağız.

Etiketler: