Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 788905 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

doğru dedin başımıda tsli oldugunu unutmusum.
Rıza hoca bizim maçlardan sonra kanal kanal geziyor şu algı için haksız olduğunu bile bile renklilere de hakem görmüşse doğrudur deyip geçiştiriyordu
Gelecekse Aybaba İbo Özdilek gelsin Rıza Hocaya kapalı bu kapı

Çevrimdışı Sefa Kara

Zaten kulübü düşünen biri olsa kongre tarihini erkene alırdı.  Herif giderkende kazık atıp gidecek. İnşallah aynı yaşattıklarını kendi şirketlerinde de yaşar.
transfer dönemini pas geçiyorlar yeni gelen yönetim transfe yapar biraz başarılı olur mazallah.

Çevrimdışı Sefa Kara

Rıza hoca bizim maçlardan sonra kanal kanal geziyor şu algı için haksız olduğunu bile bile renklilere de hakem görmüşse doğrudur deyip geçiştiriyordu
Gelecekse Aybaba İbo Özdilek gelsin Rıza Hocaya kapalı bu kapı

adam yıllarca şenolu görüp Beşiktaşın başına Beşiktaşlı yakışır dedi.Doğruları konustu diye adamı gömmeye gerek yok bence bizi renklilerden ayıran en büyük özelliğimiz doğruları konusan maç satmayan teknik direktörlerimiz olması.Ben kapıyı rızaya kapatmam.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

buldum buldum yeni hocamızı buldum
hem tsli hem filozof hem inatçı hem de şenol hocamın öğrencisi sayılır
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

adam yıllarca şenolu görüp Beşiktaşın başına Beşiktaşlı yakışır dedi.Doğruları konustu diye adamı gömmeye gerek yok bence bizi renklilerden ayıran en büyük özelliğimiz doğruları konusan maç satmayan teknik direktörlerimiz olması.Ben kapıyı rızaya kapatmam.
Aboubarın füzesi sonrası kanal kanal gezdi faul de faul diye Tosic tertemiz aldığı halde herkeste kabullendi ama inatla yaygara kopardı sonraki maçlar bunu gösterip doğradı hakemsiler
Gelmeyi çok istemek başka bunun için şirazeyi kaybetmek başka bende yeri yok gelirse destekleriz hocamızdır ama bende bıraktıkları çok hoş değil

Çevrimdışı Sefa Kara

buldum buldum yeni hocamızı buldum
hem tsli hem filozof hem inatçı hem de şenol hocamın öğrencisi sayılır

anç gidiyor artık gittiği yerde onu yapsın teknik direktör.ts başarısız gidiyor ts başkanlıgına cok iyi yakışır anç

Çevrimdışı Sefa Kara

https://twitter.com/Hasan_Arat/status/1717657709317689376

antep maçında 42 bin kişi istifa diye tezahürat yapıp iyice baskı altına almalıyız bu adamlara 1 gün bile sabretmemeliyiz.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

anç gidiyor artık gittiği yerde onu yapsın teknik direktör.ts başarısız gidiyor ts başkanlıgına cok iyi yakışır anç
adamlar şenol güneşi bile düşünmedi gidip avcıyı aldılar, kendi öz evladını bile düşünmedi max 2 sene sonra bizimkiler yine ister
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Sefa Kara

Hasan arat başkanın yönetim listesini çok merak ediyorum.Yağız çok güclü dedi hasan başkanın listesi bizim muhabirler anç yalamaktan bilgileri fenerli yağızdan alıyoruz.

Çevrimiçi kartalizma190399

Rıza Çalımbay Beşiktaşlı o yüzden kulüpten içeri giremez kritere uymuyor
Besiktas'li olmak yetiyorsa ben olayim antrenor o zaman. Sokaktan herhangi birini cevirsinler o da olur.
Liyakata degil de sacma sapan kriterlere gore karar verdigimiz icin bu durumdayiz zaten.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Hasan arat başkanın yönetim listesini çok merak ediyorum.Yağız çok güclü dedi hasan başkanın listesi bizim muhabirler anç yalamaktan bilgileri fenerli yağızdan alıyoruz.

o medya zamanında f.o paralar nerede bu kadar transfer yapıldı diye haberler çıkardıklarını gördük, taraftarı gaza getirdiler şuan maalesef bu durumu daha net görüyoruz medya gücü..
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2023, 00:54:51 Samet Demir ]
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

bu yönetim ilk geldiğinde @Necmi abi bunlar kulübü anadolu takımı yapar demişti. O kadar olmaz diye düşünüyordum daha beteri olduk. Büyük adamsın necmi abi 😂😂😂
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Sefa Kara

bu yönetim ilk geldiğinde @Necmi abi bunlar kulübü anadolu takımı yapar demişti. O kadar olmaz diye düşünüyordum daha beteri olduk. Büyük adamsın necmi abi 😂😂😂

ön görü desen var.

Çevrimiçi Necmi

bunun için büyük olmaya gerek yok perşembenin gelişi çarşambadan belliydi  hem ben zaten büyük adamım
Yaş 58 🥺

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Unnamed

bunun için büyük olmaya gerek yok perşembenin gelişi çarşambadan belliydi  hem ben zaten büyük adamım
Yaş 58 🥺

Daha gençmişsin be abi

Çevrimiçi Necmi

En fazla club buruge üzülmüştür ben bu takımı nasıl yenemedim diye burdada bize puan verirlerse gidip intihar ederler

Çevrimdışı murat baltacı

Sabredecek kongreyi bekleyecek zaman kalmadı bundan sonrası camianin psikolojisini bozar yapamadiniz beceremediniz gidin bari aynı şeyleri Demirören yaşattı inat etti gitmedi kaç sene geri attı bizi toparlanıp büyük camia havasına girmemiz uzun sürdü Allah'tan fikret orman gelmiş şimdi daha iyi anlaşılıyor yaptığı işler stadı transferi oyuncu satışını geçtim kısa sürede camiayi ayağa kaldırması bile büyük iş yeni yönetiminde yapması gereken ilk şey budur ağlayıp sizlayacaklarsa boşuna gelmesinler.

BeŞiKtAşK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çarşı nasıl oldusa mevcut yönetimi gitmeye davet etmiş. Geç gelenlerde bugün...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

Bıktık utandık yeter artık bitsin bu rezalet, yazıklar olsun, bu arada adaylığı beli olan tek Hasan arat var galiba inşallah sağlam aday çıkar, ben bu Hasan aratı bek isinamiyorum, bir sürü rezalet oluyor sen başkan adayisin, elestirsene zorlasana istifaya, 55 gün sonra seçimi koyulur derhal istifa en kısa zamanda seçim olmalı desene. Bilemiyorum ama önümüzdeki seneler daha çok gerilecegiz gibime geliyor. Satsinlar bı Arap milyarderine kulübü sorun kökten çözülsün

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı murat baltacı

Yeni yönetim mecbur Sergeni getirecek kısa sürede camiayı ayağa kaldıracak oyuncuları kendine getirecek motive edecek aynı zamanda önümüzdeki sezonada şampiyonluk favorisi olarak gireceğimiz başka hoca yok yabancı olsun sistem getirsin uzun planlar yapalım bende isterim ama valerin ve Şenol hoca ile geçen boşa zaman artı başarısızlık birde yabancı hoca kumarı tutmazsa bizi çok geri atar bizim renkliler gibi lobimiz yok iki üç sene başarı gelmezse hemen unutulur geri plana atılır iki büyük seviciligine başlanır spor programları şimdi olduğu gibi konuşmaz program sonunda yalandan üç beş dakika ayırır gazeteler arka sayfalara atar camia olarak zirveye ulaşmak daha zor olur.

fener on senedir şampiyon olamıyor ama lobisi var medyası güçlü her yaz dönemi transfer programlarında uzun uzun bahsediliyor guzellemeler yapılıyor sezona favori sokuluyor her sezon sonu fiyasko ama aynı senaryo işliyor gs zaten lobi gücünü kullanıp hem gündemden düşmüyor hemde lobi gücünün ekmeğini şampiyonlukla yiyor ama biz öyle değiliz iyi kadro kurmak iyi transfer yapmak iyi oynamak rüzgarı arkamıza almak zorundayız. O yüzden Sergeni getirip iyi ekip kurdurup iyide üç beş adam alıp arkasında durmalıyız.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Yeni yönetim mecbur Sergeni getirecek kısa sürede camiayı ayağa kaldıracak oyuncuları kendine getirecek motive edecek aynı zamanda önümüzdeki sezonada şampiyonluk favorisi olarak gireceğimiz başka hoca yok yabancı olsun sistem getirsin uzun planlar yapalım bende isterim ama valerin ve Şenol hoca ile geçen boşa zaman artı başarısızlık birde yabancı hoca kumarı tutmazsa bizi çok geri atar bizim renkliler gibi lobimiz yok iki üç sene başarı gelmezse hemen unutulur geri plana atılır iki büyük seviciligine başlanır spor programları şimdi olduğu gibi konuşmaz program sonunda yalandan üç beş dakika ayırır gazeteler arka sayfalara atar camia olarak zirveye ulaşmak daha zor olur.

fener on senedir şampiyon olamıyor ama lobisi var medyası güçlü her yaz dönemi transfer programlarında uzun uzun bahsediliyor guzellemeler yapılıyor sezona favori sokuluyor her sezon sonu fiyasko ama aynı senaryo işliyor gs zaten lobi gücünü kullanıp hem gündemden düşmüyor hemde lobi gücünün ekmeğini şampiyonlukla yiyor ama biz öyle değiliz iyi kadro kurmak iyi transfer yapmak iyi oynamak rüzgarı arkamıza almak zorundayız. O yüzden Sergeni getirip iyi ekip kurdurup iyide üç beş adam alıp arkasında durmalıyız.
sergen ?

Çevrimiçi Samet Demir

Çarşı nasıl oldusa mevcut yönetimi gitmeye davet etmiş. Geç gelenlerde bugün...
Twitter hesapları çalınmış diyorlar :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Etiketler: