yok öyle Rebic de Rebic diye tutturdun bakalım bir sakat mı değil mi bıçak benim elime geçti artık 
Valla sen önce giden geçen sene ve bu senenin hesabını ver, Şenolun beceriksizin teki olduğunu söyle de bıçağı öyle eline al. Beşiktaşa en büyük zararı senin gibi düşünen taraftar kitlesi verdi. Eserinizle gurur duyabilirsiniz.
Geçen sene iyi kadro vardı şampiyon oluyorduk olamadık, yazın kendi kadrosunu kursun takım uçacak dediniz ilk önce tekneden kendisi kaçtı.
Rebic konusuna gelince hala et mi balık mı belli değil, Şenol Rebic yerine sahada yürüyen Cenki tercih etti. Sizde mevzu form durumu dediniz sürekli. Bende mevzu form durumu ise Cenkde kötü Rebici neden denemiyor dedim. Tabi siz Şenol ne derse sorgusuz sualsiz desteklediğiniz için bu seçimler size ters gelmedi.
Koskoca takım deneme tahtası oldu sayenizde. Vı gitsin şenol gelsin, şenol gitmesin yönetim gitsin, kötü durum olursa şenol da gitsin, aaa dur vazgeçtim Şenolda gitsin.
Neyse keyfini çıkarın. Şenol arkasında enkaz gibi bir takım bıraktı, %70 topla oynama, bilmem kaç puan ortalaması, ligde hedefsiz kaldık, ismini duymadığın takıma 2-0'dan puan verme v.s.
En azından sizin geçen sene yaptığınız gibi VI gidince şampiyonuz %100 diyw kafa ütülemeyeceğiz. Çünkü bu sene de çöpe gitti Şenol ve yapılanması yüzünden.
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi